http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/
αυτους θα εχεις να αντιμετωπισεις φιλαρακι ΓΙΩΡΓΟ
Printable View
http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/
αυτους θα εχεις να αντιμετωπισεις φιλαρακι ΓΙΩΡΓΟ
με προβληματιζει λιγο αυτος http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/small/
ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΝΙΟ μην λες >>>>> τωρα.εισαι απο τους πρωτους που ξεκινησε το τουρνουα και αν θελεις μην βιαστεις να φυγεις.αν μπορει ο stratis να βαζει μονος του τις ομαδες (ποιες θα συμμετεχουν δηλαδη ) και με κληρωση να βγαινει ποια θα παρει ο καθενας
ΜΑΡΙΕ δεν εχω βαλει γκολ με τορες ακομα να φανταστεις μονο ριερα και gerrard απο του διαολου την μανα
υπαρχουν τροποι να βγει τραυματιας απο το 1 λεπτο ........http://www.tottenhamhotspur.com/play...edleyking.html
χμμμμμ τοτε αφου θα μεινεις με 10 λεω να βαλω τον http://www.liverpoolfc.tv/team/squad/voronin/
παιδια καλημερα βλεπω οτι υπαρχει καποια γκρινια λογω των ομαδων.Λοιπον ολοι διαβασαμε τους κανονες και συμφωνησαμε να παιξουμε αρα ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.το μονο προβλημα που υπαρχει και ειμαι σιγουρος οτι συμφωνειτε οτι δεν νικαει παντα ο καλυτερος οφειλετε στο LAG εγω ξεκινησα το πρωτο παιχνιδι μου χανοντας ηδη 1-0 στο 10 δευτερολεπτο χωρις να το καταλαβω απο το LAG μαρτυρας ο φιλος μου ο γιωργος και τελικα το παιχνιδι κριθηκε στο ενα γκολ.χωρις αυτο να σημαινει οτι εχασα αδικα αλλα αφου συμφωνησα να συμμετεχω εστω και με lag τοτε απλα δινω συγχρητηρια στον αντιπαλο και περιμενω το επομενο τουρνουα.
Kai min ksexniomaste simera stis 19:00 sto home kante me add stin friend list k vreite me stin plateia gia tin klirosi,tha tin kanoume live arkei na eiste ekei
Ρε συ Μένιο, σε παρακαλώ, ξανασκέψου το! Με στεναχωρείς τώρα ρε φιλαράκι. Αν παραιτηθείς από το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο ΚΡΙΜΑ. 10 άτομα είμασταν όλοι κι όλοι οι πρώτοι που στηρίξαμε αυτήν την ΑΞΙΟΛΟΓΗ πραγματικά προσπάθεια του Στρατή. Θυμάσαι πως εγκαταλείφθηκε το αναμενόμενο από όλους μας Πρωτάθλημα του φίλου μου ProEvo. Πάλι καλά που βρέθηκε ο Στρατής και διοργανώνει αυτά τα τουρνουά και ασχολούμαστε λιγάκι. Να 'σαι καλά φιλαράκι Στρατή!
Λοιπόν, Μένιο, δεν θέλω να σκέφτεσαι έτσι. Αλήθεια στο λέω, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αν ένα τόσο αξιόλογο άτομο όπως εσύ, φύγει απ' την παρέα του τουρνουά. Και να σου πω και κάτι... Κι εγώ υποστηρίζω το κοινότυπο ότι για την πλάκα μας παίζουμε και να μην δίνουμε σημασία στο αποτέλεσμα, ΑΛΛΑ πραγματικά πιστεύω ότι όλους μας πειράζει η ήττα! Κι εμένα με πειράζει! ΟΛΟΥΣ!!! Άλλον σε μεγάλο βαθμό κι άλλον σε μικρό. Κανείς δεν χαίρεται όταν χάνει! Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό! Αλλά είναι κρίμα να παρατάς κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση, έστω και για λίγο.
Το σωστό είναι να λες: "εντάξει, έχασα. Ναι μεν με ενοχλεί και με τσαντίζει, αλλά ΔΕΝ θα το βάλω κάτω. Στο επόμενο θα τα πάω καλύτερα!" Για όλους μας το λέω αυτό. Και πιο πολύ για μένα που δεν γκρίνιαξα, αλλά στάθηκα στην κλήρωση της Φιορεντίνα. Ίσως δεν έπρεπε να πω και τίποτα καθώς στο πρώτο τουρνουά μου έτυχε η Ρεάλ που έφτασα στον τελικό, και στο δεύτερο η Γιουβέντους που τον πήρα. Και οι δυο τελικοί ΦΟΒΕΡΟΙ, απέναντι σε έναν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αντίπαλο, τον Μάκη! Λοιπόν, εντάξει, και με τον νόμο των πιθανοτήτων όλο και κάποια μικρότερη ομάδα θα κάτσει. Ό,τι καταφέρεις μ' αυτήν. Από την αρχή που είδα την Φιορεντίνα, ήξερα ότι δεν πρόκειται να κάνω αξιόλογη πορεία στο τουρνουά. Ακόμα και να πέρναγα από τον Dim-Angelo που είχε την Ρώμα, πάλι σε αντίπαλο με καλύτερη ομάδα θα έπεφτα.
Δεν πειράζει, όπως σου είπα και σε προηγούμενο post, πάω για το επόμενο! Δεν τρέχει κάστανο...
Γι αυτό, Μένιο, σου ζητάω ειλικρινά να αναιρέσεις την απόφαση σου να παραιτηθείς από το τουρνουά. Άλλωστε μου έχεις και κάτι χρωστούμενα, έτσι; :bgrin2:
Λοιπόν, κάτσε και ξανασκέψου το :please2:
Τέσπα δεν πάει στον διαγάλλο(που λέγανε και οι γαλάτες)....Ότι κάτσει.Απλά είναι σπαστικό ρε παιδιά να περιμένω άλλον έναν μήνα να ξαναπαίξω,σκεφτείτε το λίγο
Δεν στενοχωρέθηκα επειδή έχασα,έχω χάσει πάρα πολλές φορές και ειδικά από εσένα μάνο και παρόλα αυτά συνέχιζα να παίζω πολύ απλά επειδή απολάμβανα τα ματς.Αλλά ρε φίλε όταν κάνεις 3-4 φάσεις όλες και όλες και στις 3 η μπάλα κουνιέται από μόνη της αλλού αυτό είναι μεγάλο σπάσιμο(σε μια πάω να σουτάρω και η μπάλα στρίβει δεξιά....)
Στρατή please σκέψου το να φτιάχνεις 2 ομίλους και να περνάνε οι 2 πρώτοι χιαστί στα ημιτελικά.Τουλάχιστον όλοι θα πάιξουμε κάποια ματς πριν αποκλειστούμε και θα χαρούμε λίγο(άσε που θα συμφέρει και αυτό στον σχηματισμό των ζευγαριών όσοι και αν είναι οι συμμετέχοντες και δεν θα περνάει κάποιος άνευ αγώνα)
Αγαπητε φιλε ΜΕΝΙΟ αυτα ολοι τα παθενουμε βρε οχι μονο εσυ βασικα μακαρι ολα τα ονλινε matche να ειναι οπως οταν παιζουμε παρεα αληθεια πιστευω οτι και bluetooth να βαλουμε δεν θα lagαρι καθολου ;)
Έγινε update στην 1η σελίδα με ΟΛΟΥΣ τους παίχτες που πέρασαν στην επόμενη φάση.
Σήμερα στις 19:00 live στο HOME θα γίνει η κλήρωση.
Υ.Γ. Η πρόταση του msnes7 ειναι πάρα πολύ καλή και την έχω σκεφτεί και εγώ στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς δέν διαθέτω τον χρόνο για να την υλοποιήσω, όποιος πιστεύει πως έχει το χρόνο ας διοργανώσει εκείνος ενα πρωτάθλημα με πολλούς αγώνες και όχι νοκ-αόυτ.
Μπορώ να σε βοηθήσω αν θες
Aν μπορείς να διοργανώσεις εσύ το πρωτάθλημα τότε δέν υπάρχει πρόβλημα, εγώ μπορώ αν θέλεις να κρατήσω το θεσμό του κυπέλου, όσο αντέχω ακόμη.
Δυστυχώς στο πρωτάθλημα δέν θα πάρω ούτε κάν μέρος γιατι δέν προλαβαίνω με τις υποχρεώσεις που έχω.