Ααα πολύ ωραία. Ευχαριστώ. :D
Printable View
Ααα πολύ ωραία. Ευχαριστώ. :D
Παμε ρε Mavs γαμω την τρελα μου μεσα! LeFail James, 5 παιχνιδια συνολικοι ποντοι στις 4ες περιοδους?
11... EPIIIC! :D
Επισης βγηκε και ενα καταπληκτικο ανεκδοτο.
I asked LeBron for a dollar, but he only gave me .75 cents. He said sorry, "I don't have a 4th quarter"
Καλά ρε μη τον βγάλεις και κουτσό triple double έκανε χθες.
Nικο κουλος δεν ειναι, αλλα οταν η ομαδα σου χανει¨στους τελικους κι εσυ φοβασαι να παρεις την μπαλα στα χερια σου στο 4ο δωδεκαλεπτο και θες να λεγεσαι "εκλεκτος", κατι δεν παει καλα quadriple double και να κανεις.
Δεν ξερω αν ειδες το παιχνιδι ο Wade επαιξε τον μισο χρονο απο οτι ο Lebron γιατι χτυπησε την μεση του στο πρωτο δωδεκαλεπτο και επαιξε με πολλη περισσοτερη ψυχη και θρασος.
Τα trple doubles δεν σημαινουν τιποτα οταν εισαι 0-4 στην 4η περιοδο και η αμυνα σου ειναι της πλακας. Σχεδον ολα τα καλαθια που εφαγαν στο τελος οι Heat ηταν ή απο λαθος του Lebron ή απο κακη αμυνα του Lebron. Και ποσο μαλλον θα τον κραξω οταν βγαινει και μου κανει πομπωδεις δηλωσεις του στυλ "αν δεν παρω το finals MVP θα εκνευριστω!" Οποτε ναι...δεν θα του χαριστω! :P
Δεν είπε ποτέ κανείς ότι το πρώτο που κοιτάει είναι να παίξει άμυνα το αντίθετο μάλιστα αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν παίχτη που κάνει triple double ότι δεν έπαιξε και άμυνα μη τρελαθούμε δεν μπορείς να είσαι παντού.
Ο Wade είναι άλλος παίχτης, ο Lebron είναι άλλος παίχτης, ο Kobe είναι άλλος κλπ κλπ.
Nικο υπαρχουν πολλοι σκορερ που παιζουν και αμυνα και τα κανουν ολα. Πρακτικα ενας παιχτης ο οποιος μπαινει στις συζητησεις για greatest of all time δεν νοειται να παιζει στο μισο γηπεδο.
Πολλοί;;;;;.....για πες μου μερικούς που περιμένεις να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους επιθετικά και να παίζουν και άμυνα.......άμυνα όμως.....σαν να την πουν στον Νοβίτσκι γιατί δεν παίζει και άμυνα.:P
Γεια σου ρε Νοβιτσκι, α ρε Μαβερικς! Πω....τι ρεζιλικι θεε μου! Ο Λεμπρον πρεπει να φυγει απο τους Heat και να παει μαλλον σε μια αξιοπρεπη ομαδα... αλλα αξιοπρεπη ομαδα οχι αηδιες... 3 all star μονο στο Μιαμι? Ντροπη...προτεινω να τους παρατησει και να παει σε μια ομαδα με 5 all star τουλαχιστον μπας και καταφερει να παρει το πρωταθλημα επιτελους!
Στο τελευταιο δωδεκαλεπτο ο Mario Chalmers (παιχτης παγκου) ηθελε την μπαλα περισσοτερο απο τον Λεμπρον! Εκατσε και το κερασακι με τον Wade να κανει κι αυτος ενα κακο 4ο δωδεκαλεπτο και να ξυπνησει ο Νοβιτσκι και... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Εκπληκτικος σε αυτους τους 2 τελευταιους τελικους ο Τερι... ο τυπος του σταυρωσε κανονικα τους Heat.
Χαρες που θα κανει και το Cleveland...κατι ακουσα για παρελασεις λολ. Παντως τα ανεκδοτα με τον Λεμπρον δινουν και παιρνουν...να 1-2 καλα
How come LeBron never went to college? He couldn't pass the finals.
how do u know you've found Lebron's phone? It vibrates and receives calls...but it doesn't have a ring
lolz :D
13 χρονια ο Νοβιτσκι στους Μαβερικς. 13 χρονια δυσκολα δεν τους παρατησε για να παει σε μια υπερομαδα.13 χρονια προσπαθειας και μετα απο τοσο καιρο τα καταφερνει να σηκωσει το τροπαιο.Αυτα ειναι τα πρωταθληματα που σε κανουν θρυλο. Ο Νοβιτσκι δεν θα ξεχαστει ποτε απο το Νταλας.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=w0x2az5KVhQ"]YouTube - ‪The Dallas Mavericks Raise the Trophy‬‏[/ame]
Ο Νοβίτσκι γενικά δεν θα ξεχαστεί.ΕΠΡΕΠΕ να το σηκώσει.ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης...
Δεν ειμαι φαν των τεξανων αλλα και μονο για τον υπερτατο Ντιρκ το χαρηκα...στους τελικους υποστηριζα Μαβς. Θεορατος παικτης, ο κορυφαιος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας ολων των εποχων
Η ιστορία χρωστούσε και στον μεγάλο Kidd έναν τίτλο.
Παιζει να το χαρηκα περισσότερο και απο το να το επαιρναν οι Lakers. Απεχθανομαι τοσο τους Miami που σηκωθηκα και φωναζα οταν τελειωσε το παιχνίδι. Το χρωστουσε η ιστορια σε Dirk και Kidd.
H oυρα στα σκελια για το Μαιμι...νομιζω ολοκληρος ο μπασκετικος κοσμος ηταν εναντιον τους. Και ειχαν και δικιο με τον τροπο που φερθηκαν πριν ξεκινησει η σεζον και με τις δηλωσεις που εκαναν
"οχι 1 οχι 2 οχι 3 οχι 4 αλλα πολλα πρωταθληματα..." ναι ετσι ελεγαν...
well...ας παρουν πρωτα το 1ο και βλεπουμε για τα υπολοιπα...
Eγώ που δεν είμαι εναντίον τους πειράζει;;;;.....ότι και να μου λέτε προτιμώ να βλέπω Γουέϊντ και Λεμπρόν παρά Mπαρέα και Νοβίτσκι.....sorry.
^^ Γιατι ρε σου ειπαμε οτι μας πειραζει? Κι εμενα μου αρεσει το θεαμα που προσφερουν και ξερεις οτι ο Wade ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης, στο εχω πει απειρες φορες. Απλα οπως σου εχω πει επισης απειρες φορες δεν μου αρεσει η αλλαζονεια, οι υπερφυαλες δηλωσεις και το τουπε που πουλησανε οι Heat απο την αρχη της σεζον. Οπως φυσικα και οτι ειχαν την εντυπωση οτι με μια ομαδα all star θα "κοψουν" δρομο για να αποκτησουν πρωταθλημα.
Εγώ απλά κοιτάω το θέαμα το τι θα πει ο καθένας λίγο με νοιάζει και δεν θα με κάνει ποτέ να είμαι εναντίων τους αν αυτό που μου δίνουν να βλέπω είναι αυτό που θέλω.
Ε και εκει ειναι η διαφορα μας, δεν τρεχει κατι! Εγω κοιταω και τι λεει ο καθενας. Και οταν βλεπω να κοροιδευουν τον Νοβιτσκι δημοσια, το ηθικο κομματι του εαυτου μου εκνευριζεται. Ευτυχως karma is a bitch και μαλλον την πατησαν.
Δεν νομιζω να ειχες δει ολο το σκηνικο με την αποφαση του Λεμπρον και το τσιρκο που εκαναν μεσα στο γηπεδο που χορευαν. Και γιατι να το δεις αλλωστε, οπως λες δεν σε ενδιαφερουν αυτα και καλα κανεις. Αλλα για οποιον παρακολουθει τα τεκτενομενα, αυτο που εκαναν ηταν ακρως προκλητικο.
Την επομενη σεζον αν οι Heat παραμεινουν ως εχουν (κατι λενε οτι ο Μπος θα παρει ποδι, οπως και ο προπονητης και οι σχεσεις Wade και Bronbron δεν ειναι πλεον ξεκαθαρες) βαζω στοιχημα οτι θα ειναι πολυ μετρημενοι στις δηλωσεις τους, εχουν παρει το μαθημα τους.
Η καθε ομαδα οσους all-star και να εχει εαν δεν παιξουν σαν συνολο το μονο που θα καταφερουν ειναι να μας δωσουν καποιες μεμονομενες φασεις.
Τα πρωταθληματα κερδιζονται επειδη ολοι παιζουν για εναν και ενας για ολους
και οχι με τις φανελες ή με τα μεγαλα λογια.
Ο Lebron καλα θα κανει να κοιταξει στο παρελθον τι εκαναν αλλοι αποδεδειγμενα μεγαλοι παιχτες (Thomas, Magic, Jordan) για να καταφερει να κερδισει πρωταθλημα-τα.
Κριμα για το lock out αλλα απο οτι φαινεται ηταν αναποφευκτο... τωρα το ποσο θα κρατησει μενει να δουμε...