^^ οσο εισαι καλεσμενος δεν χανεις ποτε τα souls σου νομιζω... :)
Printable View
^^ οσο εισαι καλεσμενος δεν χανεις ποτε τα souls σου νομιζω... :)
^^ Εχεις δικιο val.
Πεθανα στον δρομο για να παω στο σημειο που ηταν ο Avenger για να με κανει summoning. Τοτε εχασα και τα souls. Tωρα το συνειδητοποιησα. Μπερδεψα τους κοσμους και τους καλεσμενους:muhaha:
παιδια στο νεξους υπαρχει και σε εσας ενας που φοσφορίζει μπλε και αν τον πλησιασεις ξεκιναει μάχη?επίσης επειδη ειμαι μαγος προτινεται πια στατιστικα να ανεβασω...εχω κλησει 11 ωρες παιχνιδιου και εχω ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να βγαλω μονο το 1.1 ακομα....
εγω ακομα δε μπορω να περασω τη γεφηρα που περνάει αυτος ο δράκος ολο χάνω..
Ξερω ποιον λες. Εισαι σιγουρος οτι δεν του επιτεθηκες πρωτος ?? Ολοι οι NPC στο παιχνιδι μπορει να γινουν εχθρικοι μονο αν τους επιτεθεις πρωτος εσυ.
Να τι θα κανεις. Οταν βγεις απο το τουνελ και λιγο πριν αρχισει η γεφυρα, βγαζεις ολα τα ρουχα σου. Οταν θα σε δει ο δρακος, ο οποιος θα εχει προσβληθει απο το θεαμα, πλακα κανω, θα ερθει κατα πανω σου ριχνοντας φωτια.Φυσικα θα τον αποφυγεις γιατι θα εισαι κοντα στο τουνελ. Με το που απομακρυνετε απο εσενα αρχιζεις να τρεχεις πατωντας τον κυκλο και φτανεις στην αλλη ακρη.
edit: Τα ρουχα να τα βγαλεις δεν κανω πλακα, θα τρεξεις πιο γρηγορα. Ειδικα αν φορας πανοπλια.
επειδη το ηξερα αυτο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αποκλιετε να τον βαρεσα εγω....παρολαυτα ειναι σημαντικος npc?πρεπει να το ξεκινησω απο την αρχη?
να περασεις δεν ειναι δυσκολο...μετα ειναι το θεμα τι κανεις με τον τεραστιο αρχηγο...αν εχεις καμια βοηθεια πες
Toν tower knight εννοεις?
Εξαρταται απο το τι χαρακτηρα εχεις.
Κατ'αρχας ανεξαρτητου χαρακτηρα θα πας και θα φας ολους τους τοξοτες που εχει τριγυρω στα τειχη.Αφου το κανεις αυτο:
α)Αν εχεις melee fighter (να βαρα απο κοντα δηλαδη) στοχος σου ειναι να πας στα ποδια του και αν τον βαρας στην αχειλιο πτερνα.Μολις κανεις το 1 ποδι(θα το καταλαβεις οταν δεν θα μπορει να λοκαρει πανω του) κανε το ιδιο και στο αλλο και τοτε αυτος θα πεσει.Απομακρυνσου ωστε να μην πεσει πανω σου και πανε για το κεφαλι του και βαρα το(προτιμοτερο ειναι το dual hand οταν τον βαρας οποτε γυρνα το σε κρατημα 2 χεριων το οπλο σου ).
Στην περιπτωση αυτη πρεπει να δεις και να προσεξεις τις 2 επιθεσεις του.Η πρωτη θα σηκωσει την ασπιδα για να χτυπησει το εδαφος.Απομακρυνσου οσο γρηγορα μπορεις γιατι αν σε κτυπησει θα σε εκτοξευσει.Το foot stomp του ειναι ευκολο να το αποφυγεις ενω αν τον δεις να ετοιμαζεται για σαλτο προς τα πισω(με σκοπο να σε κτυπησει και ταυτοχρονα να σε βαλει μπροστα του) τοτε απομακρυνσου για να μην κτυπηθεις και ξαναμπες απο πισω του.Το μυστικο ειναι να πας απο πισω του σε καθε περιπτωση αποφευγοντας το κονταρι του(ειναι ευκολοτερο να dodgaρεις αν δεν φορας πανοπλια γιατι ενα λαθος dodge μπορει να αποβει μοιραιο,αλλα χωρις πανοπλια....1 hit εισαι)
Βαλε και κανα turpentine αν εχεις πανω στο οπλο σου για γρηγοροτερο καθαρισμα
β)Αν εισαι μαγος/τοξοτης.... well ειναι δυσκολοτερα τα πραγματα.Θα πρεπει να ανεβεις στο τοιχος και να του ριχνεις soul arrow/βελη στο κεφαλι του οταν θα ετοιμαζεται για να σου επιτεθει με το κονταρι του(την μονη στιγμη που θα εμφανιστει πισω απο την ασπιδα του).Με προσπαθεια(ή κολοφαρδεια αν βρεις κανα μερος που να μην σε πετυχαινει αλλα να μπορεις εσυ να τον πετυχεις) θα τον βγαλεις.
Η δεύτερη επιλογή μου φαίνεται πιο καλή! :muhaha:
Not really :P.Με τον fighter με 2 πεσιματα μπορει να βγει ανετα και ειναι αργος ο T.kinght οποτε ευκολα προβλεπεις τις κινησεις του.Αντιθετα με ranged πρεπει να εισαι πολυ καλος με τοξο στο first person mode (που δεν ειναι και οτι πιο βολικο καθως θα πρεπει να μπεις,να στοχευσεις και αν ριξεις και ολα αυτα σε λγιο χρονο γιατι αλλιως θα φας το κονταρι του στην μαπα XD) ενω σαν μαγος αν και ιδαιτερα αποτελεσματικο ειναι δυσκολο λογω του mana που θα τελειωσει(σιγουρο αυτο,θα χασεις και καποιοες βολες) και τοτε....αν βεβαια εχει mana potions τοτε ειναι οκ αλλα αν υποθεσω οτι παιζει οπως επαιζα εγω την πρωτη φορα (δηλαδη δεν αλλαξα κοσμο αλλα ηθελα να βγαλω τον knight πρωτα) τοτε δεν θα εχει mana potions :P.
Whaaat~?? Εγω νομιζα οτι ηταν μονο αυτοι οι 5.... Που ειναι τα αλλα πόρταλς για να παμε στους αλλους κοσμους; Και νομιζα οτι το τερμάτιζα :rant:
Δεν πειραζει, ο χαρακτηρας μου περασε απο πολλες δυσκολιες... Απο θανατηφόρους αρουραίους, περίεργους miners με τεράστια μύτη, δεν θα σταματησει τωρα! In the name of the God (για να καταλάβετε και τι class διάλεξα :cool:)
^^ Ρε πωρωση με τους Παπαδες ολοι σας!!! :D :D
οχι μονο δεν εχουμε φτασει στο τελος αλλα εχουμε μπροστα μας τα πιο δυσκολα boss.. Εχουμε να φαμε ξυλο 8-).
Δεν εχει αλλα πορταλς, απλα συνεχιζεις απο εκει που κερδισες τα πρωτα boss. Καθε κοσμος, εκτος απο τον πρωτο , εχει 3 αφεντικα. Ο πρωτος εχει 4.
Μην τον ακους, δεν ειναι και τοσο "In the name of the God" και αυτο γιατι δεν εχει αφησει επιπλο και αμφορεα ορθιο στο παιχνιδι. Απ οπου περναει αφηνει την καταστροφη και τον ολεθρο. Μαλιστα η Ε.Δ.D.S θα του στειλει επιστολη διαμαρτυριας:p
Ε.Δ.D.S:Ενωση Διακοσμητων Demon s souls
μετά από τόσο καιρό κατάφερα να φάω τον tower knight και με τσάντισε με το πόσο γελοία έπεσε μόλις βρήκα το κόλπο...τώρα δεν με αφήνει να προχωρήσω παραπέρα,μου λέει ότι κάποιον/κάτι πρέπει να σκοτώσω πρώτα...πήγα στο 2-1 και έφτασα στην αράχνη,όπου τα μαγικά μου δεν της κάνουν απολύτως τίποτα,τι πρέπει να κάνω?επίσης,τον δράκο που πετάει στο 1-2,στο manual λέει ότι μπορείς να τον φας με το τόξο,εγώ νομίζω ότι όσα βέλη και να του ρίξω δεν πέφτει η ζωή του.τέλος,αν μπορείτε προτείνεται τι να ανεβάζω στο build μου,μέχρι στιγμής έχω φτάσει τα inteligence και magic στο 24 αλλά τα υπόλοιπα είναι περίπου όσο ήταν από την αρχή
Την αράχνη μπορείς να την φας με μαγικά αλλά πρέπει να πλησιάσεις λίγο γιατί αν κάτσεις σε safe απόσταση (μακρυά) το range των μαγικών σου δεν είναι αρκετό για να την φτάσει. Μπορείς να προχωράς λίγο, ρίχνεις το μαγικό και μετά ξανά πίσω αλλά πρόσεχε μη φας καμμία ξόφαλτση!
Ο Δρακούλης είναι της υπομονής. Καταρχήν σιγουρέψου οτι τον πετυχένεις! (αν τον πετύχεις θα φανεί ένα νούμερο με το πόσο damage του έκανες συνήθως 1 dmg κάνεις με τόξο). Απλά έχει πολλά hp και με αυτή την μέθοδο κάνεις δέκα χρόνια.... Πριν πας σιγουρέψου λοιπόν ότι έχεις πολλά βέλη γιατί είναι μεγάλι φρίκη να τον έχεις φτάσει στο 10% τησ ζωής και να συνηδειτοποιήσεις ότι σου τελιώσαν τα βέλη :omg:.
Πρεπει να σκοτωσεις εναν τελικο demon σε καποιον κοσμο για να προχωρησεις σε αυτον Πχ το τελικο boss του stonefang tunnel στο οποιο εισαι.
Οσο για τον δρακο,τα ειπε ο enstikto πιο πανω.Θες περιπου 10-15 λεπτα με βελη και "χαζο τακτικες" για να τον ριξεις.Θα πας πανω στην πυλη απο την οποια κανει καθοδο και καιει το δαπεδο(την γεφυρα/δρομο προς τον tower knight) και θα του ριχνεις βελη χειροκινητα και οχι με lock on).Μην δοκιμασεις να το κανεις αυτο στο σημειο που καθετε με τον αλλο δρακο.Σου φαινετε λιγοτερο εκνευριστικο καθως ειναι ακινητος σε σχεη με το αλλο μερος αλλα οταν τον φτασεις σε χαμηλο life θα σηκωθει ακι θα φυγει και δεν θα ξαναεμφανιστει εκτος αν φυγεις απο τον κοσμο και ξαναρθεις....αλλα θα ειναι με full life,οποτε τσαμπα ο χρονος σου και τα βελη σου.
Τελικα τι class εχεις?Πες το μου να ξερω να μην γραφω διπλες τακτικες για μαγους/μαχητες/τοξοτες :P.
mage είμαι φίλε γιαυτό και ανέβαζα μέχρι τώρα inteligence και magic.Τον δράκο εγώ τόσο καιρό προσπαθώ να τον πετύχω από το πρώτο πυργάκι στο δρόμο για τον tower knight,εκεί που και φυσιολογικά στο παιχνίδι υπάρχουν 2 τοξότες απάνω,εκεί εννοείς και εσύ?
Ναι,εκει εννοω.
Τωρα οσον αφορα την αραχνη.Κατ'αρχας flame resistance equipped items ειναι λογικο.Αν μπορεις να castαρεις και miracles τοτε παρε και το water veil για να μειωσεις το damage της φωτιας και κασταρε το πριν μπεις στο τουνελ της.
Αν κοιταξεις στα πλαγια του τουνελ της spider(προς τα αριστερα νομιζω) θα δεις οτι εχει κατι πολυ μικρα ανοιγματα τα οποια σε προστατευουν απο καθε επιθεση της με εξαιρεση το web attack της.Οποτε no damage απο τα flame spell της και θα μπορεις να την βαρας ανετα νομιζω(το θεμα ειναι να το βρεις πανω στον πανικο που γινεται το μερος που σε προστατευει).Αν δεν φτανει το range του soul arrow....well θα αναγκαστεις να πας πιο κοντα για να την πολεμησεις εκτος αν παρεις τοξα και βελη και την βαρας ετσι.
Θα ριχνεις spells και θα dodgareis επιθεσεις ενω καμια ασπιδουλα ειναι χρησιμη εδω για να blockareis καμια φωτια.Αν την χτυπησεις πολλες φορες θα stunαριστει δινοντας σου και χρονο να κανεις ειτε περισσοτερο damage ή να healareis.Οταν ετοιμαζεται για το τριπλο fireball τοτε τρεχα προς τα πισω καθως αυτο φτανει μονο μεχρι την μεση του τουνελ).Αν δεν σου φτανει το mana....well θα εχεις προβλημα οποτε στην περιπτωση αυτη καλυτερα θα ηταν να την αφησεις και να πας σε αλλο κοσμο για την ωρα.
Για την αραχνη αν εχεις το thief ring μπορεις ανετα να την πλησιασεις μεχρι το σημειο που θα την φτανει το soul arrow χωρις να σε δει. Μετα θα πρεπει να πας παλι πισω μεχρι να σε χασει. Θα χτυπας και θα πηγαινεις πισω.
Αν δεν εχεις το δαχτυλιδι υπαρχει και ενα spell που κανει την ιδια δουλεια.
παιδια τα hardstone Που χρησιμευουνε στο παιχνιδι?