Originally Posted by
Valkyre
Εγω εξεφρασα παραπανω την αποψη μου για το τραγικο συμβαν με το παιδι και καταδικασα την πραξη του αστυνομικου.
Ομως ταυτοχρονα παιδια εγω νιωθω την αναγκη να εκφρασω ταυτοχρονα την αηδια μου και την ντροπη μου , οχι μονο ως Ελληνας ... αλλα κυριως ως ανθρωπος.
Αυτα που συμβαινουν αυτη τη στιγμη στην χωρα μας ειναι ΑΙΣΧΡΑ.Ειναι η καταντια του πολιτισμου , το αποτελεσμα του μονιμου επιχειρηματος που κουβαλαει ο Ελληνας σε καθε debate "εμεις πριν 2500 χρονια ανακαλυψαμε την δημοκρατια και τον πολιτισμο".
Ναι κυριες και κυριοι , αυτη ειναι η καταντια της Ελλαδας , του Ελληνα και εν τελει του ανθρωπινου πλασματος.Το μονο που εχουμε κανει ως νεοελληνες ειναι να καυχιομαστε αυτα που εκαναν οι προγονοι μας πριν 2500 χρονια...και εγω ρωτω:
και τι κανει ακριβως ο Ελληνας του σημερα?
Απαντηση: Πυροβολαει 15αχρονα αυτος που υποτιθεται οτι διαφυλασσει την δημοκρατια , και ολοι οι υπολοιποι αποφασιζουν να φορεσουν μια κουκουλα , και να πανε να σπασουν και να καψουν το μαγαζακι και την περιουσια ανθρωπων που δεν φταινε σε τιποτα , δεν σεβονται τον μοχθο τους και με την σειρα τους , τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ.
Αυτες τις μερες εχασε την ζωη του οχι μονο ο Αλεξης , αλλα και πολλοι ανθρωποι πεθαναν ψυχικα , γιατι οταν εισαι 50-60 χρονων , και εχεις και μια οικογενεια να θρεψεις και ερχεται ο αλλος και στα κανει ολα σταχτη (ποσο μαλλον αυτην την περιοδο της οικονομικης κρισης) τι κανεις μετα?Δεν πεθαινεις και εσυ?Χριστουγεννιατικα?
Ολοι αυτοι οι μαγκες που πανε και τα σπανε νομιζετε οτι ταχατες μου ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για τον Αλεξη?Στα αρχιδια τους (συγνωμη που το λεω ετσι) τον εχουν γραμμενο τον Αλεξη.Το μονο που ψαχνουν ειναι μια αφορμη για να τα κανουν μπαχαλο...
Ολοι αυτοι οι μαγκες που δεν εχουν τα αρχιδια να κανουν τα επισοδεια και τις ζημιες τους χωρις να δειχνουν το προσωπο τους.Οι δηθεν "ρεμπελοι" ψευτομαγκιτες νεοελληνες που κρυβονται πισω απο την κουκουλα και την "δημοκρατια"...
Που νοιαζονται για τον Αλεξη.... ναι στεναχωρηθηκαν πολυ...τοσο πολυ που τα καθικια εσπασαν το καταστημα του Γερμανου για να κλεψουν κινητα και Λαπτοπ...
Αυτος εισαι μ***κα μαγκα... ο μαγκας του κλεμενου Sony Ericsson και του laptop στο ονομα του Αλεξη...
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΕΥΘΕΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!
Edit: συγνωμη για το υφος , αλλα πραγματικα αηδιασα με αυτα που βλεπω...και ολο και περισσοτερο σιχαινομαι το ανθρωπινο ειδος...