thanks nikon.olla diortothikan.:giggle:
Printable View
μπορούμε να κάνουμε και παράπονα για την "εξουσία" ή θα σβηστούν τα ποστ μας;
ρε παιδια να ρωτησω ακομα κατι!:p!πως μπορω να βαλω video απο το youtube αλλα μην εμφανιζεται σαν λινκ παρα σαν βιντεο?
Υ.Γ:το ξερω οτι την ιδια απορια ειχε παλαιοτερα και ο ρεντ και ειχε ρωτησει κιολας.Επισης ειχε δοθει απαντηση απο τον νον αλλα παρολο που δοκιμασα την λυση του νον(το ελεγξα κιολας να ναι σωστα)δεν καταφερα το επιθυμητο αποτελεσμα μηπως ειναι κατι αλλο?
Μπορεις να κανεις ενα copy - paste το link του βιντεου απο youtube και θα γινει αυτοματα.
Σε περιπτωση που δε γινει απλα παίρνεις το τελευταιο κωδικο του link και γραφεις [youtube] τον κωδικο [ /youtube] (χωρις το κενο)
Παραδειγμα αν το link ειναι το παρακατω
www.youtube .com/watch?v=F8G_yHl7I_g
Παίρνεις αυτο που ειναι υπογραμμισμένο και το βαζεις ετσι [youtube]F8G_yHl7I_g[ /youtube] (χωρις το κενο)
to pio aplo pou exeis na kaneis gia na valeis video ki oxi to ling einai
1)kaneis kopy to ling pou thes
2)pas ekei pou the na postareis ki pas kato kato ekei pou lei epexergastis kimenou kai kaneis epikolisi to ling pou thes sto tetragonaki pou leei title
3)meta kaneis pali epikolisi to idio ling pou exeis ,sto megalo tetragono pou eine gia to kimeno.
4)ama thes na exei sxolio to video pou vazeis, apla grafeis oti exeis na peis mia grami pio kato apo to ling pou exeis valei sto kentriko tetragono pou sou leo pio pano.
5)otan kaneis olla ayta pas sto tetragonaki pou einai gia na parousiasis to kimeno{simbit reply}.patas ki eine olla ok
Slay απλά θα σου πω να συμμαζέψεις λίγο τον mod σου.
Φιλικά πάντα
Υ.Γ. όλα αυτά για τον WolfRathmA που έχουν αρκετά άτομα πρόβλημα με την συμπεριφορά του.
Πολλα άτομα.. Σχεδόν όλο το forum. Δίκαιο έχει το παιδί. Ανοιξε ένα thread καλέ με poll για το ποιος έχει πρόβλημα η το ποιος θέλει να φύγει ο WolfRathmA και να μπει στη θέση του ο jorgedept. Που εχει κανει Mod και τα γνωριζει ολα και ειναι σουπερ. Μη παει χαμενο το παιδι.
Φιλικά πάντα έτσι;
Slay δίωξε με :D
εγώ πότε δεν ζήτησα να γίνω mod αλλά και να ήμουν mod δεν θα είχα την δική σου συμπεριφορά φίλτατε, ας μην ξεχνάμε ότι σε ξήλωσε ηδη μια φορα ο Slay επειδη εκανες πατατα αρα της εξυπναδες στο κουβαδακι σου κ σε αλλη παραλια.
Επισης ο Slay έχει δεχτεί και άλλα παράπονα για εσένα από αλλους χρήστες.
Φιλικά.
Y.Γ Επειδή το παίζεις και βαρύς δεν τραβάς μια αποχώρηση να ησυχάσουμε και να μην μπαίνουμε σε ιστορίες με poll και τα λοιπα;
Δε με ξήλωσε ο Slay. Αν θες πήγαινε κανε μια αναδρομή να δεις τι έγινε :D
Και αν θες να μάθεις ο Slay μου έκανε πρόταση να έρθω και πάλι.
Φιλικά πάντα έτσι;
:D
ATOPIMA no1)
Υ.Γ. όλα αυτά για τον WolfRathmA που έχουν αρκετά άτομα πρόβλημα με την συμπεριφορά του.
den mporei kaneis na milla gia logariazmo allon mellon.doxa to theo oloi mporoun na kanoun ta parapona tous eleythera.
ATOPIMA no2)
Ανοιξε ένα thread καλέ με poll για το ποιος έχει πρόβλημα η το ποιος θέλει να φύγει ο WolfRathmA και να μπει στη θέση του ο jorgedept
den vlepo na anaferei pouthena oti thelei na ginei ekoinos mod.esi giati dimiourgeis tetoia entiposi.pisteuo oti eisai se thesi na apantas me epixirimata tis opoies diafonies exeis me ton kathena edo mesa ki oxi me ironika sxoliakia.
filika panta !
ξέρω τι έγινε και γιατί σε κράζανε δεν χρειαζότανε και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάνεις τη προσπαθούσες να κάνεις.
άντε και σιγά σιγά να αποχωρείς και πάλι γιατί είπαμε δεν κάνεις για mod (άποψη μου) ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάρω την θέση σου.
Φιλικά πάντα κ' ανούσια
Ξέρει πάρα πολύ καλά τι εννοώ. Μέσο pm ξέρει να μιλάει ειρωνικά. Ξέρει πολύ καλά τι είπε εχτές και με ποιο ύφος το είπε.
Εγώ δε θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Αφού όλοι έχουν πρόβλημα μαζί μου (όπως ξέρει εκείνος καλύτερα), ας πράξουν ανάλογα και ας πάρει το forum την απόφαση που πρέπει να πάρει. Ούτε θα με πειράξει αν βγω από mod ούτε θα με πειράξει αν με διώξετε και τελείως από το forum.
Get a Life.
Φιλικά.
no guts no glory μικρε μου mod, κάνε post τα pm να δούμε πιος ήταν ειρωνικός και πιος όχι
σου δώσανε εξουσία και νομίζεις ότι έπιασες τον παπά απ΄τα @@.
και όπως είπες Get A Life γιατί εκτός το ίντερνετ υπάρχουν και άλλα καλά στον κόσμο που ίσως να μην έχεις γνωρίσει ακόμα.
Άντε γεια τώρα και μην ξανασβήσεις post μου χωρίς σοβαρό λόγο.
Φιλικά.
Αυτο το φιλικα που κοπανατε στο τελος ολοι σας δεν μπορω να καταλαβω!!:D:D
Εγω δεν θα πω πολλα, το μονο που εχω ειναι οτι ως mod καποιος πρεπει να συμπεριφερεται με σοβαροτητα και να αποφευγει τις ειρωνιες. Το οτι ειναι mod δεν σημαινει πως υπερεχει σε κατι, αντιθετα πρεπει να ειναι σωστος σχεδον σε καθε κινηση που κανει!
( Για να πρωτοτυπησω) Εχθρικα :D