Συμβαίνουν δυστυχώς...Όλα μέσα στο πρόγραμμα , τίποτα δεν είναι ροζ στο κόσμο τούτο , καλή επισκευή , αφού δεν έχει πειράξει μοτέρ , μην σκας , θα σου έρθουν από αλλού τα καλά,ο τροχός γυρίζει ! Φάε λίγο κοκορέτσι και για μένα :) !
Printable View
Συμβαίνουν δυστυχώς...Όλα μέσα στο πρόγραμμα , τίποτα δεν είναι ροζ στο κόσμο τούτο , καλή επισκευή , αφού δεν έχει πειράξει μοτέρ , μην σκας , θα σου έρθουν από αλλού τα καλά,ο τροχός γυρίζει ! Φάε λίγο κοκορέτσι και για μένα :) !
εγώ προσέχω ..κάποιες άλλες δεν προσέχουν και περνάνε με κόκκινο.. όσο που λές δεν έχει πειράξει το μοτερ, αν ανοίξεις το καπό θα δείς ότι είναι όλο μέσα..(καλα μπρος δεν παίρνει εννοείται) ενώ και το τιμόνι έσπασε και κάνει γύρω γύρω όλοι :P λολ
σιδερα ειναι φιλε μου , φτιαχνονται.Την υγεια μας να εχουμε.Το ξερω οτι ξενερωσες και στεναχωριεσαι , αλλα αφου εισαι εσυ καλα μη σκας! ;)
μπα εντάξει είμαι. Βλέπω την φωτογραφία και γελάω :)
ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι το mega chanel στην διαφήμιση των ''αθλιων'' του ουγκο
εβαλε το still loving you των scorpions... που κολαει....?????
εγω σκεφτομαι οτι θα ηθελα να μου κανει δωρο μια λαμπαδα καποιος με ps3 πανω που θα δινει μαζι και gt5 ζηταω πολλα?μηπως επρεπε να το βαλω στο θρεντ με τις τρελες επιθυμιες??:frog:
Κωσταντινα για εσενα μονο αγορασα μια λαμπαδα μουρλια!
Εριξα λιγο κερι στο ξυρισμενο κεφαλι του Went εβαλα φυτιλακι και του εβαλα μια μεγαλη κορδελλα γυρω γυρω!Ειναι η λαμπαδα σου!
Το μονο που χρειαζεται ειναι να τον "αναψεις"!! :D
(αν τα καταφερεις να τον αναψεις δηλαδη γιατι εχει "περιεργα" γουστα τουτος και "φυσαει" τωρα τελευταια!Γι αυτο βαλε ενα "κυπελλακι" γυρω του!) :D :D
σκεφτομαι οτι καλα ηταν το πασχα με τις διακοπουλες μας και τις μασαμπουκες μας:frog:αλλα τωρα αρχιζουν παλι τα σχολεια φροντιστηρια ΑΓΓΛΙΚΑ και ποιος παει παλι γαμωτο:banghead::banghead::banghead::banghead::ban ghead:
ignore ignore ignore! :D :D
σκεφτομαι ποσο ωραια θα ηταν να ειχα λεφτα να παρω μια full hd 46",,,,,,,ετσι για να παιζω και γω ....... αχχχχχχχχ
Να κερδισει ο Massa στην ΤΟΥΡΚΙΑ !
:( σκεφτομαι οτι την Παρασκευη θα φυγω για μια εβδομαδα και θα μου λειψει και η παρεα μας εδω και το gta :(