[Next-Gen] PlayStation 5 - Νέα και φήμες για την κονσόλα επόμενης γενιάς
Λοιπόν ας πω και εγώ τι θα ήθελα να δω στο ps5
1) Σαφώς δυνατότερη κονσόλα
2)Καλύτερο launch
3)Σαν χειριστήριο μου αρέσει το ds4 αλλά θα μπορούσε να «κλέψει»από του Xbox τον μοχλό και να τον βάλει στη θέση του σταυρού και impulse triggers.
Τα υπόλοιπα ας μείνουν έως έχουν.
4)Δεν καίγομαι για 4K παρόλο που έχω πλέον 4Κ οθόνη αντίθετα ίσως αν τα παιχνίδια πήγαιναν προς τα 60fps να ήταν καλύτερο. Αν και δεν προσωπικά στα περισσότερα παιχνίδια δεν έχω θέμα με τα 30.
5)Σαφώς θα ήθελα bc. Τα έχουμε αναλύσει παραπάνω
6)Λιγότερο θόρυβο. Ένα πράγμα που χαίρομαι στο Xbox.
Το πιο σημαντικό βέβαια είναι καλά και ποιοτικά παιχνίδια. Αν δεν βγουν καλά παιχνίδια όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[Next-Gen] PlayStation 5 - Νέα και φήμες για την κονσόλα επόμενης γενιάς
Εγώ από το ps 5 θέλω να έχει:
1. Να μην είναι κάποια εξωτική αρχιτεκτονική τύπου ps3. Η αρχιτεκτονική τύπου ps4, δηλαδή PC like με έξυπνες τροποποιησεις για να βελτιστοποιεί συγκεκριμένες τεχνικες rendering, δούλεψε πολύ καλά στο ps4. Θα ήθελα κάτι αντίστοιχο και όχι μια κονσόλα που θα δούμε καλό παιχνίδι 2 χρόνια μετά και οι developers παλεύουν συνεχώς με τις παραξενιές της.
2. Πολύ πιο ισχυρό hardware από το pro, της τάξεως 7x με 10x. Δεν θα ήθελα να νιώθω ότι είναι ένα incremental upgrade του ps4 τουλάχιστον στην GPU που αυτό μπορεί να επιτευχθεί με έξτρα processing units και bandwidth
3. Πολύ καλύτερη CPU για να δούμε και κάτι διαφορετικό στον τομέα του gameplay και όχι μόνο καλύτερα γραφικά
4. Λόγω ότι τα παιχνίδια έχουν γίνει τεράστια (σε GB) και αναμένονται να γίνουν πολύ πιο μεγάλα, θα ήθελα πολύ καλύτερη διαχείρηση της φασης installation στο επίπεδο του λειτουργικού. Πολλά first party το κάνουν τώρα άψογα αλλά πολλά άλλα σε βάζουν να περιμενεις 1 ώρα. Το θέμα είναι να βάζεις το δισκάκι και σε 2-3 λεπτά να μπορείς να μπορείς να παίξεις.
5. Υποστήριξη wireless (lossless) ακουστικών τύπου WiFi χωρίς έξτρα dongles.
6. Κάποιο ίσως hybrid SSD+HDD δίσκο για ταχύτητα και μεγάλη χωρητικότητα.
7. Να μείνει το λειτουργικό σχετικά το ίδιο και να μην πάμε 5 βήματα πίσω από εδώ που είμαστε όπως έγινε όταν πήγαμε στο ps4.
8. Να υποστηρίζει κάποια τεχνολόγος τύπου freesync