"submarine spotted" leaked bf1 sound file. Yessssssssssssss https://soundcloud.com/sanitater/sets/spot-submarine
Printable View
"submarine spotted" leaked bf1 sound file. Yessssssssssssss https://soundcloud.com/sanitater/sets/spot-submarine
Δεν ξέρω γιατί δεν κανει edit το προηγούμενο πόστ . Ξανα ποσταρω με έξτρα πληροφορίες για τα clantag και για το battlefield Greece
https://youtu.be/TVgmSGvWkHw
Μόλις μου ήρθε voucher για closed alpha και κατεβάζω......κανένας άλλος τυχερός;
Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατεβάζω και εγώ τώρα 6.425 GB
Να τολμήσω να ρωτήσω από που?
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο email από το battlelog σας ήρθε;
Εχοντας αγοράσει όλα τα BF, μάλιστα στα 3 τελευταία (3, 4 και Hardline) συν 50 ευρώ έκαστο day 1 για το Premium
(σύνολο 150 ευρώ μόνο για τις Premium παπαριές τους)
και κάνοντας sign up στο BF Insider από τις πρώτες ώρες που ανακοινώθηκε
νιώθω λιγάκι λαλάκας που δεν μου στείλανε κωδικό
ενώ στέλνουν κωδικούς σε άτομα που ούτε καν Premium έχουν αγοράσει ποτέ και τα παιχνίδια τα αγοράζουν στις προσφορές μετά από κανένα χρόνο.
Δεν με βλέπω να δίνω 110 ευρώ φέτος τον Οκτώβριο όπως κάνω κάθε φορά που βγαίνει καινούριο BF, ας προσέχανε. :P
19 τελειώνει η closed alpha άρα 1 εβδομαδα μετα η open? αστο εδω ρε δεν μου δεινουν οι ίδιοι οι προγραμματιστες. Τι να λέμε. Και στο support κανένας.
Το sign up στο BF Insider αφορά early access για την public beta. Δεν νομίζω να εννοούσαν την κλειστή alpha.
Όπως και να έχει μην το παίρνετε πατριωτικά.
Η αποστολή κωδικών για κλειστές alpha/beta στο κοινό γίνεται εντελώς τυχαία, εκτός απο τις περιπτώσεις όπου μαζεύουν ένα pool από avatars μέσω προπαραγγελιών, ειδικών προωθήσεων (insider) κλπ.
Δεν πρόκειται να σπαταλήσουν εργατοώρες για να τσεκάρουν το ιστορικό αγορών του καθενός.
Με αυτά και αυτά πάντως έχει πλάκα το γεγονός ότι από τα demos που έβγαζαν κάποτε οι devs και ήθελαν να τα κατεβάζουμε για να βλέπουμε το προϊόν τους, φτάσαμε να τους παρακαλάμε να μας συμπεριλάβουν στη λίστα των "τυχερών" που θα δοκιμάσουν δωρεάν τους servers τους πριν κυκλοφορήσουν το τελικό αυτό προϊόν.
Ρε συ μη κοιτάς εμάς ....... Εμείς είμαστε άρρωστοι. Τον υπόλοιπο κόσμο ενοητε τον παρακαλάνε. Εγώ χτες κοιμήθηκα 4 το πρωί, απο την αγωνία να βρω κωδικό
Μεχρι Los Angeles έφτασα. Ο ίδιος ο CEO της ΕΑ προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Ξερεις εγώ δε λέω παπαριες..... Για Peter Moore μιλαμε τωρα Ειναι γεγονός, το οτι σε κάποιους φαντάζει επιστημονική φαντασία ειναι άλλο θέμα ..... Είπαμε κάποιοι είμαστε αρωστακια. Πίστεω αν είχα το ίδιο πάθος για ποδόσφαιρο θα ειμουνα αυτός που θα σκαρφάλωνε στις σιτες του γηπέδου τέρμα πανω πανω
Πάντως εγώ ούτε στο Bf insider δεν είχα κάνει εγγραφή.....τι να πω; Αν έχεις τύχη διάβαινε
Τώρα από εντυπώσεις από 5 παιχνίδια που έπαιξα
Τα κακά πρώτα.
-Πολύ μέτρια γραφικά τουλάχιστον επιπέδου bf4 (προσωπικά μου φαίνονται λίγο χειρότερα για την ακρίβεια αλλά μπορεί να είναι και το art style....πάντως αν περιμένετε γραφικά star wars θα απογοητευθειτε)
-Το μενού μου φάνηκε λίγο λαβύρινθος αλλά αυτό συνηθίζετε όσο παίζεις. Δηλαδή έχει αρκετή διαφορά με τα προηγούμενα
- Κάποια πράγματα όπως τα ρούχα δεν θυμίζουν σε τίποτα πρώτο παγκόσμιο πόλεμο
- Δεν είδα και πολύ συνεργασία και δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό οφείλεται στο ίδιο το παιχνίδι ή στους παίκτες ( για την ακρίβεια πέντε παιχνίδια που έπαιξα δε μου έκαναν ούτε ένα revive και δε μου δώσανε ούτε μία σφαίρα)
Τα καλά τώρα
-ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ μουσική και γενικά ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ήχος στα πάντα
- με λίγα λόγια επικές μάχες.... ΠΑΝΙΚΌΣ
- μπορεί μερικά πράγματα να μην θυμίζουν πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά παρόλαυτα βγάζει το feeling κατά ένα περίεργο τρόπο
- ενώ στην Ε3 μου φάνηκε πως είχε γίνει πολύ arcade και run n gun και με είχε χαλάσει αυτό τελικά καμία σχέση. Στη βάση του έχει παραμείνει το κλασικό battlefield που ξέρουμε και προσωπικά μου φάνηκε και λίγο πιο αργό σε ρυθμό από τα προηγούμενα αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου γιατί έτσι παίζω εγώ
- μεγάλη ποικιλία σε close combat και αρκετά όπλα για melee kills
- πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση στις καταστροφές. Πλέον υπάρχουν αρκετά κτίρια στις πίστες και μέχρι τώρα δεν είδα κτίριο που να ρίχνω με άρμα και να μην γκρεμίζεται αλλά αυτό θα συνεχίσω να το παρατηρώ γιατί έχω παίξει λίγο
Αυτά προς το παρών αν παρατηρήσω κάτι άλλο καλό ή κακό θα το γράψω
Στάλθηκε από το SM-T550 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι γραμμή ιντερνετ έχετε και οι 2? λέω μήπως έχεται κάποιο συγκεκριμένο είδος γραμμής (σταθερότητα ,ποιότητα ) το οποίο καταγράφεται στα κεντρικά της dice σε όλη τι διαρκεί των πρηγουμενων τίτλων (bf4) και επιλέγεσται λόγο αυτής
Δεν ειναι κακό που δεν γνωρίζεις, το κακό ειναι να νομίζεις οτι γνωρίζεις
Που ξέρω εγώ το ειναι το telemetry? καταγράφει και ποιότητα γραμμής ιντερνετ; Δεν το ξέρω.....εσυ το ξερεις;
http://www.idigitaltimes.com/ufc-2-p...ode-and-515591
Βασικά δε χρησιμοποιείται για να καταγραφεί την ποιότητα της γραμμής.
http://askagamedev.tumblr.com/post/9...s-how-we-do-it
Και σε βασικά πλαίσια αν διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο συλλέγονται πληροφορίες τέτοιου είδους :
Examples of things we can learn:
How many characters you’ve created.
Any specific character creation details.
How long you spend, on average, in the character creator.
How many times you’ve started the game.
How many times you’ve saved the game.
How many times you’ve reloaded the game.
How much time you spend in any particular area.
Where in those areas you spend that time.
Which NPCs you interact with in those areas.
How much time you spend standing still.
How many times you’ve finished the game.
Which abilities you use most/least.
Which weapon you use most/least
Your in-game decisions, like whether to kill or spare this NPC, or who you prefer to have in your party.
Which menus you spend your time on the most.
Where you die each time.
Which quests you completed.
How long did each take to complete? Which ones you abandoned.
Which you ignored.
Σε γενικές γραμμές με τη τηλεμετρια τέτοιου είδους πληροφορίες συγκεντρώνονται καθώς αυτές είναι που ενδιαφέρουν περισσότερο τους devs ώστε να κάνουν το παιχνίδι τους καλύτερό.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk