Νομίζω οτι οι καλοί χρόνοι με το ρόκετ στο πριγκιπάτο, παίζουν γύρω στο 1.28,xxx-1.29,xxx
Printable View
Νομίζω οτι οι καλοί χρόνοι με το ρόκετ στο πριγκιπάτο, παίζουν γύρω στο 1.28,xxx-1.29,xxx
χρονια πολλα στους εορταζοντες
Χαχα! Εγω πάντως δεν έχω πέσει κάτω από το 1:33!
Παιδιά εγώ δεν έχω πατήσει κάν πίστα :P
Καλύτερα ρε! Μπες αύριο κατα τις 21:59 για κανά γύρο! ;)
Πω πω, τι αγώνας και αυτός προχθές!
Όλα τα είχε!
Στάθη μπράβο φίλε για άλλη μια φορά!
Προσπαθώ να σε δυσκολέψω όσο περισσότερο μπορώ αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμη.
Γιώργο, για άλλη μια φορά συγνώμη για την επαφή, μάλλον σου κόστισε την αυτοσυγκέντρωση σου.
Λυπάμαι πολύ!
Πολύ ωραίος αγώνας ο προχθεσινός!! Μπορούσε το έργο μου να γίνει πιο εύκολο αλλά ένα λάθος μου κόστισε 14 sec. Τι να κάνουμε, εκείνη την ώρα ήταν έντονη. Μετά ήμουν σε δίλλημα για το αν θα μπω στα pit ή όχι.. Ήξερα πως θα είμαι πιο γρήγορος με φρέσκα ελαστικά και σε συνδιασμό με την πρόκληση που θα είχα να ανακάμψω με ώθησε να μπω. Το ευχαριστήθηκα και μπορώ να πω πως το rocket θυμίζει κάπως το στυλ των μονοθεσίων F1 στα '50's.
Χρήστο σόρρυ για άλλη μια φορά που είχαμε επαφή.. Πίεσα πιο πολύ απ'οσο έπρεπε.. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που ακουμπάμε
Άλεξ πολύ καλός αγώνας και πολύ ωραίο βάθρο..
Τώρα ετοιμάστε τα κατάνα γιατί η Suzuka Περιμένει...
Ήταν ωραίος αγώνας. Πάμε για τον επόμενο :)
Σιγά ρε Ηλία, μην μου κόστισε και το πρωτάθλημα!!!:pound:
Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω τι έγινε σε άλλες δυο (ή τρεις) παρόμοιες περιπτώσεις. Ενώ ήμουν εγώ που δεχόμουν το προσπέρασμα, έπαιρνα συνέχεια ποινή για σύγκρουση. Σε όλες τις περιπτώσεις δεν μπορούσα να δω ούτε καν το μπροστινό μέρος αυτού που με προσπέρναγε, άρα και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλονται οι ποινές αφού δεν μπορούσα να τις αποφύγω, μάλλον.
Τέλοσπάντων, μέχρι ενός σημείου που είχα οπτική επαφή με κάποιους ήταν διασκεδαστικός αγώνας. Μετά ...:zzzz:
Το μοναδικό "καλό" που απεκόμισα, ήταν το γεγονός πως ήμουν (στον καλύτερό μου γύρο) "μόλις" 0,7" πιο αργός από τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. (αν θυμάμαι καλά...)
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Sorry που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ την Δευτέρα, αλλά η κονσόλα κάνει τα δικά της και πλέον παίζει υπό ορισμένες συνθήκες...
Μια ερωτησούλα: Ξεκινάω προπόνηση στο μενού "μονός αγώνας" στη Monza. Στις ρυθμίσεις πίστας, στο βρεγμένο οδόστρωμα τι να βάλω; 10%, 20% ή παραπάνω? στον καιρό έβαλα 75%.
Veno, θα μπαίνεις online να κάνεις προπονηση. Είναι πιο ρεαλιτικό απο το μενού.. Μπες στην κοινότητα του πρωταθλήματος και φτιάξε απο εκεί αίθουσα να δοκιμάσεις..
Καλημέρα!
Ναι το καταλαβαίνω άλλα δεν ευνοούσαν οι συνθήκες για online.
Το βράδυ προπονησούλα και βλέπουμε...
Για το Μονακό, ΧΑ ΧΑ... είπα μια φορά να μπω πρώτος στα πιτ μήπως και καταφέρω μια καλύτερη διαφορά στη συνέχεια και αντί γιαυτό μέχρι και τον τελευταίο γύρο, απο την δεύτερη θέση που είχα πριν τα πιτ, παρέμενα σταθερά πέμπτος! Που να φανταστώ οτι για περίπου μια ωρα το ρόκετ θα διατηρούσε τα λάστιχα τοσο καλα... Ευτυχώς όμως για μένα, στον τελευταίο γύρο (!) παρέδωσαν πνεύμα τα μη αλλαγμένα ελαστικά και έτσι κατάφερα να κερδίσω δυο θέσεις σε μόλις λίγες στροφές! Πολυ αγωνία, δυνατός ανταγωνισμός, ωραίος αγώνας! Ηλια, αισθάνομαι υπαίτιος για το ατυχές συμβάν μας... Ίσως να είχες κερδίσει και τον αγώνα αν δεν γινόταν αυτο. Κρίμα ρε γμτ...
Καλό αγώνα για σημερα παιδιά. Λογικά θα πάμε σε στεγνό οδόστρωμα εκτος αν έχουμε καμια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Φαίνεται πολυ σύννεφο αυτήν την ωρα πανω απο την πιστα. Καλή τύχη!
Αλέξανδρε δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι έτσι.
Εγώ πέρασα υπέροχα και ευχαριστήθηκα όλη την παρέα
Καλό αγώνα σήμερα!!! Ας ελπίσουμε πως θα είναι σε στεγνό!!
Μετα και το σημερινο "επεισοδιο" αποφασησα να αποχωρησω απο το πρωταθλημα.Καλη συνεχεια σε ολους
Τι εννοείς επεισόδιο σε εισαγωγικά, Τζαν;