Συγχωρήστε μου, παρακαλώ πολύ, το εκτός θέματος αλλά..
Μιχάλη καθάρισε τα Π.Μ σου, έχεις ξεπεράσει το όριο αποθήκευσης.
Printable View
Συγχωρήστε μου, παρακαλώ πολύ, το εκτός θέματος αλλά..
Μιχάλη καθάρισε τα Π.Μ σου, έχεις ξεπεράσει το όριο αποθήκευσης.
Καλησπέρα... Ηλία τα διέγραψα ολα τα μνμ οπότε λογικά τώρα θα μπορείς να στείλεις..
Δυστυχως δεν προλαβα να το δημοσιευσω χτες το βραδυ...
Warm up time... :D
https://www.youtube.com/watch?v=e2UOT297ZKI
Καλο αγωνα!
Καλησπέρα παίδες Αλέξανδρε μπράβο πολυ ωραίο βίντεο.. Πάμε σήμερα για ένα φοβερό αγωνα γεμάτο ανατροπές και αμφίρροπο μεχρι τέλους.. Καλη επιτυχία Σ όλους πάνω απο ολα η προσπάθεια μετράει:yes:. Ηλία πάμε για την μεγάλη αντεπίθεση σήμερα Κώστα Σ θέλω δυνατό σήμερα.. Και άντε να φεύγει αυτό το αυτοκηνιτο γιατι δεν το συμπάθησα καθόλου!!!
Μιχάλη θα σε απογοητεύσω. Είμαι από προχθές με πυρετό. Επιστρέφω σήμερα από Θεσσαλονίκη και ελπίζω να είμαι καλύτερα το βράδυ για να μπορέσω να τρέξω. Αν δείτε ότι αργώ να μπω, μάλλον δε θα μπορέσω να πάρω μέρος. Σε περίπτωση που τα καταφέρω και δεν αισθάνομαι καλά κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιτρέψτε μου να αποχωρήσω.
Καλό αγώνα να έχουμε.(ελπιζω)
Ps Μιχάλη ή Ηλία αν μπορείτε ένα pm με μια λογική στρατηγική για τα Πιτ στοπ, γιατ δεν θα προλάβω να δοκιμάσω κάτι μόνος μου. Thanks.
Καταρχήν εύγε στον Αλέξανδρο για το εξαίρετο βίντεο.
Κατά δεύτερον, ρε Μιχάλη τη ανατροπές και αμφίρροπο λες; Τους δίνεις άδικα ελπίδες!
1,2,3 θα είμαστε από την αρχή ως το τέλος! ;) :D :D
Για αρχή να πω ένα μπράβο στον Αλέξανδρο για το Video του πρώτου αγώνα από ότι έμαθα λόγο κακής εγγραφης στου video από το GT6 δεν μπορέσαμε να έχουμε κανονικό video και αναγκαστικά μπήκαν φωτογραφίες...Ελπίζω στον σημερινό αγώνα να είναι καλλίτερη η εγγραφη.........Δεύτερον : Θέλω να επισημάνω ένα συμβάν προς τους κριτές..Κατά την εκκίνηση του αγώνα κάποιος αγωνιζόμενος με επιμονη με ωθούσε στα χόρτα...Αφού με έβγαλε εκτος πίστας και ενώ βρισκόμουν στα χόρτα ο αγωνιζόμενος συνέχιζε να με ωθεί με αποτέλεσμα να κάνω τετακέ...Χάνοντας πολύ χρόνο διότι έπεσα στην τελευταία θέση και με διαφορα από τον προπορευόμενο μου ενώ βρισκόμουν στην 5.......Τέλος να πω ένα ακόμη μπράβο προς όλους για τον αγώνα...
Ένας εξαιρετικός αγώνας, πολύ ευχάριστος!
Υπάρχει περίπτωση απλά να μην σε έβλεπε λόγω κακής σύνδεσης, Γιώργο;
Πολύ δύσκολος για μένα ο χθεσινός. Μόλις κατάλαβε Υ γυναίκα ότι θα παίξω παρά τον πυρετό πηρε ένα βλέμμα, όλο απαξίωση.
Μόλις τελειώσαμε αν εστιβες τη μπλούζα μου πρέπει να έβγαζες κανένα λίτρο... Πονούσε ο αυχένας ,το κεφάλι κτλ. Παρ'όλα αυτά δεν ήθελα να τον χάσω κι ας ήξερα την κατάληξη. Έκανα 2-3 εξοδους καθώς προσπαθούσα να υπολογίσω πόσα καύσιμα θα βάλω και αφαιρεθηκα. Τελικά Ηλία χρειάστηκα περισσότερα από όσα μου έγραψες, αλλά το είχα ήδη σκεφτεί γιατί έχω ένα θεματάκι με την κατανάλωση.Θα μπορούσα να βγω και προτελευταίος αλλά έχασα πολύ χρόνο στα ντουμπλαρίσματα για να μην ενοχλήσω κανενα.
Geopan στο τελευταίο κομμάτι πρέπει να είχες βρει ρυθμό, γιατί δεν περίμενα να προλάβεις να με φτάσεις τόσο γρήγορα. Μάλλον βρήκες ρυθμό.με τον Μιχάλη μπροστά σου.Δεν είχα και λάστιχα οπότε δεν μπορούσα να κρατηθώ μπροστά.
Μιχάλη σορυ για το τελευταίο ντουμπλάρισμα αλλά δεν ήξερα αν είσαι εσύ ή ο Geopan.
Μπράβο στους υπόλοιπους και πάμε γι'αλλά.
Να δώσω τα συγχαρητήρια σε Χρήστο και Κώστα οι οποίοι παρά τα κρυώματα, πυρετούς, συνάχια κτλ
έδωσαν το παρών και μάλιστα άκρως αξιόλογα!
Αν αυτή δεν είναι νοοτροπία νικητή και καλής παρέας στον ηλεκτρονικό μας καφενέ της Δευτέρας, τότε δεν ξέρω τι είναι!
Μπράβο παλικάρια και εις ανώτερα!
Η δικιά μου προσπάθεια ξεκίνησε καλά αλλά δυστυχώς εκανα ενα σοβαρό λάθος κατα την είσοδο στα πιτ. Μπήκα μετά τον κώνο με αποτέλεσμα να κάνω μια άκυρη διέλευση. Και η πλάκα ειναι οτι καθώς τελείωναν τα δοκιμαστικά πήγα να γράψω να προσέχετε τον κώνο όταν μπαίνετε στα πιτ αλλά δεν πρόλαβα! Και απ οτι είδα πρέπει να ειμαι ο μόνος που την πάτησα! Χαχα!
Ανακοίνωση:
1. Στις 16:30 η κληρωση για τον καιρό του 3ου αγώνα.
2. Οι αγωνοδικες εξετάζουν δυο συμβάν μεταξύ των αυτοκινήτων με αριθμό 44 - 14 και 2 - 58.
3. Φτιάξτε τα χρώματα και τους αριθμούς σας για τους επόμενους αγώνες!
;)
Καταρχήν εύγε στον Αλέξανδρο για το εξαίρετο βίντεο.
στον αγωνα τωρα ενας πολυ ωραιος αγωνας για μενα με λιγα λαθη που αν και με γριπη δεν ηθελα να τον χασω μπράβο προς όλους για τον αγώνα
δεν εβλεπα toulis hamilton eykeros
ομαδα πρεπει να γινουμε ομαδα εχουν αγριες διαθεσεις οι αλλοι
Καλησπέρα παίδες μπράβο Σ όλους.. Εγώ Σ έναν ακόμα αγωνα απλα απογοητευτικός πολυ κάτω απο τα στάνταρ μου με 3 λάθη παιδικά που έχασα παρά πολυ χρόνο και δεν μπορούσα να είμαι Σ σταθερό ρυθμό.. Ευτυχώς τελείωσε αυτό το Audi πάμε τώρα Σ αλλα ίσως ανάκαμψω.. Αλέξανδρε ποιοι ειναι οι άγωνοδικες?
Μιχάλη ετοίμασε το μαγικό ζωμό από τον Μαθουσαλιξ και θα είμαστε έτοιμοι για την Μοντσα!
Εγώ, εσυ Μιχάλη, ο εκπρόσωπος του κ. Μαριδακη και ο Eykeros!
Εννοείται πως στο συμβάν του Eykerou αποφασίζουν οι άλλοι 3 και στο δικό μου εσείς οι 3.
Ηλία ωραία η ερώτηση σου για την πιθανότητα μήπως δεν με βλέπε...Είδα το video 3 φορες για να μην πω κάτι βιαστικό..Όταν κάποιος δεν σε βλέπει στην αρχή άρα δεν σε βλέπει ως το τέλος ....Δεν ήταν όμως η μονη φορα που συναντηθήκαμε η εκκίνηση...Συναντηθήκαμε πριν ξεκινήσουμε την είσοδο του 2 pit stop και μέχρι το τέλος του αγώνα δώσαμε μάχες..Στην διάρκεια του αγώνα προσπάθησα αρκετές φορες να πετύχω προσπέρασμα σε κάθε προσπάθεια μου κρατούσε την εσωτερική γραμμή..Δεν είναι λίγο περίεργο ? Αφού δεν με έβλεπε πως γνώριζε που ήμουν και κρατούσε αυτήν την γραμμή ?? Στο 14 lap με την ταυτόχρονη έξοδο του από τα pit με άλλον αγωνιζόμενο κάνει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έκανε σε εμενα στην εκκίνηση αλλα εδώ είναι ακόμη πιο ξεκάθαρη η κίνηση..ο άλλος αγωνιζόμενος ευτυχώς δεν έφερε τετακέ..
Ωραίο οποτε βάζω replay και θα σου στείλω μνμ Αλέξανδρε να δω και εγώ τι εγινε..
Ε ρε κάτι καταιγίδες και μπουρίνια που έχει προβλέψει η Ε.Μ.Υ για το τριήμερο 22, 23 και 24.
Ο Μαριδάκης πάλι προέβλεψε για τους πελάαααατες του! :P
Δεν την πάτησες μόνο εσύ Αλέξανδρε! Έκανα και εγώ την ίδια "πατάτα"... Σου έχω μία ερώτηση και δύο συμβάντα... Η ερώτηση είναι ποιος είναι το No2 που λες ότι εμπλέκομαι σε συμβάν. Το ένα συμβάν είναι ότι μου έριξες μια κουτουλιά στη 2 και σβούριξα (απλά θέλω να μου πεις αν την κατάλαβες και εσύ, δεν τρέχει κάτι), το δεύτερο συμβάν έιναι ότι συγκεκριμένος οδηγός έκοβε χρόνο στην 1 χωρίς να στρίβει στα όρια της πίστας με αποτέλεσμα να το θεωρώ προσωπικά άδικο γι' αυτούς που έστριβαν κανονικά. Αν δείτε το replay του αγώνα θα καταλάβετε ποιός είναι. Άσχετο: δεν έβλεπα Hamilton και Xristos L_B_F. Στο Spa είχα παρόμοιο πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος το λόγο?
Αστο αυτο... Εγω βρηκα το επικεντρο του χθεσινου σεισμου... Forza Jules! Τι ρεαλισμος ομως ειναι αυτος ρε παιδι μου στο πρωταθλημα μας... Ακομα και στην βαθμολογια! Εμεις και η F1!
:a050:
Ανανεωθηκαν τα στατιστικα...
Καιρος επομενου αγωνα: 40% υγρασια (60% καιρικες συνθηκες)
Απ οτι φαινεται, μεχρι και τα pit stop θελουν την προπονηση τους! :P
Ναι σε αυτο το συμβαν αναφερομαι, που στην εδωσα στον δευτερο γυρο. Για το αλλο συμβαν που λες εφοσον δεν εδινε ποινη η πιστα δεν μπορει να γινει κατι. Νομιζω και στο Spa πρεπει να υπαρχει/ουν σημειο/α που μπορουσες να κοψεις λιγο. Οσο για τις γραμμες, μαλλον πρεπει να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα μεταξυ σας η καποιος θα παιζει με απαγορευτικο NAT TYPE.
:sarcastic_sadness: