Guys @easybisi, @nikolisss, @manos_ps3, επιστρέφω αύριο βράδυ Αθήνα κάντε μου friend request και θα προσπαθήσω να σας κάνω add μέσω της web εφαρμογής του psn.
Ένα μπράβο στον διοργανωτή για την προσπάθεια.
Printable View
Guys @easybisi, @nikolisss, @manos_ps3, επιστρέφω αύριο βράδυ Αθήνα κάντε μου friend request και θα προσπαθήσω να σας κάνω add μέσω της web εφαρμογής του psn.
Ένα μπράβο στον διοργανωτή για την προσπάθεια.
Δεν υπάρχει σειρά για τα παιχνίδια.
Με όποιον αντίπαλο από το γκρουπ σας μπορείτε παίζετε...
Καλή αρχή σε όλους +rep στον διοργανωτή
Ευχές για καλό τουρνουά κι από μένα και πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον διοργανωτή!!!
Παιδιά, επειδή λείπω σήμερα, από αύριο θα είμαι διαθέσιμος... Αλλά μπορώ να στείλω σήμερα τα friend requests στους "αντιπάλους" μου από την app του playstation.
Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, "Έλα μωρή ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ... καί κόκκινη καί λιμανίσια, ε, τί άλλο να ζητήσω!!!"
Απο αυριο ξεκινανε τα παιχνιδια και ο λογος ειναι για να παιξετε λιγο με τις ομαδες σας.
Οποτε Don't Worry..
Καλησπέρα και καλή αρχή από αύριο σε όλους... Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση!
Παιδιά πρέπει να έχει θέμα το psn τις τελευταίες ώρες με τα friend requests όπως διαβάζω και σε άλλα φόρουμς. Σε πολλούς όπως και εμένα βγάζει συνέχεια error ws-36779-2.
@cerberus δεν μπορώ να κάνω accept στο request σου, μου βγάζει το παραπάνω πρόβλημα...
Εχει θεμα ναι, μερικα εξαφανιζονται κιολας.
Υπομονη...
Kalispera pedia k apo mena.. Kala pame..
mia erotisi.. Ayti i napoli pou mou etixe einai kali?? Exei kaneis kamia idea? :p
Πρεμιέρα σήμερα με δυο μεγάλα ματς.
Tottenham - Bayern M. 1-1
Πολύ καλύτερη η Μπάγερν σε όλο το ματς αλλά η Τότεναμ ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Αντεμπαγιορ. Πίεσε στην συνέχεια η γερμανική ομάδα αλλά πλην της ισοφάρισης με τον Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε την νίκη.
Bayern M. - Tottenham 2-4
Εντελώς διαφορετικό ματς με πολλά λάθη στην άμυνα των βαυαρών και μεγάλη νίκη για του Spurs του Λονδίνου με χατ-τρικ του Σολδάδο.
Μπράβο Φώτη και καλή αρχή σε όλους.
- - - Updated - - -
Από αύριο???
Αν υπάρχει θέμα που κάναμε τα ματς με τον Φώτη, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τον νικάω και αύριο
Η Napoli? Παλτα ειναι μωρε...Lorenzo Insigne, Gonzalo Higuain, Dries Mertens, Marek Hamsik, Gokhan Inler...
Αν το συμφωνησατε μεταξυ σας δεν υπαρχει προβλημα.
Εδωσα μια μερα για να δειτε τις ομαδες. Απο τη στιγμη που εχουν βγει τα Group, μπορειτε και απο σημερα.
Τα περναω κανονικα τα αποτελεσματα.
Τι να δούμε ρε Γιώργο? Πυρηνική φυσική είναι το φίφα? Αφού ο Σολδάδο παίζει μόνος του. Είναι ο πιο overpowered παικτης φέτος...
Χρίζω φαβορί στον όμιλο τον Manos_Ps3, κάτι ξέρω...
Arsenal...ο Ολυμπιακός πήρε τα χρώματα του από την Arsenal... Μου φτάνει αυτό ( αν και... "Πετεινός" εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην premier league...)
- - - Updated - - -
Έκανα το λάθος και τον αγόρασα στην FUT... Τέτοιο παλτό είχα να δώ από τον Μπόρχα....
Φέτος στο Λονδίνο δεν θα κρυώσω Geodion. Μετά τον Σολδάδο έχω και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ... Και μετά? Τπτ απολύτως από επιθετικούς...
Εγώ δεν συμφώνησα σε τίποτα. Δεν ξέρω δεν απαντώ κτλ.. Αυριο ίδια ώρα με βολεύει να ξαναγίνουν τα ματσάκια.. Με το σκορ 3-0 υπερ μου στο καθένα! ;)
Οι τακτικές Αλέφαντου δεν απέδωσαν και δεν καταφέραμε να φύγουμε με τρίποντο. Πονηρή η Τοτεναμ και χτυπούσε στην κόντρα.
Ωραίος Γιάννη.. Καλή συνέχεια!
^^ Οχι ετσι ρε Φωταρα...Ειπαμε πουλμαν..9-0-1 ηθελε..Τωρα μπηκε σε god mode ο τυπος και ποιος μας σωζει