ναι φίλε έχει πάνω-κάτω
τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω. πάντως για εμένα αξίζει να το αγοράσεις. Λογικά με το επόμενο path θα φτιάξουν κάποια θέματα.
Printable View
Mια απο τα ίδια και εδώ.Για να ξεκινήσει το παιχνίδι θα φάει τουλάχιστον 2-3 κολλήματα..
Ειναι το μοναδικο mode που παιζω εδω και χρονια στο 2k(Edited Association)
Εχουν προσθεσει αρκετα πραγματα,περισσοτερες λεπτομερειες..Επιτελους φαινεται ολοκληρωμενο Association Mode... Εχω NY μαζι με Adetokumpo αντι για Artest! Τον Γιαννη μαγκες τον εχουν ΙΔΙΟ! Ακομα και οι εκφρασεις του μετα απο Dunk/Lay Up Attempt! Σιγα σιγα ανεβαινει ο χρονος συμμετοχης του και τον βλεπω να ζει το ονειρο του στο NY! :P
Εχει ο κολλητός μου το 2k14 στο PS3.. Tι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το παίξουμε στο PS4?
Βάζω το δισκάκι στο PS4 και μετά μου ζητάει να αγοράσω και να κατεβάσω την έκδοση PS4?
λογικα πρεπει να εχει μεσα ενα voucher code που το βαζεις στο account σου ή στου φιλου σου και ξεκλειδωνεις το "link".
δεν ειμαι και σιγουρος γιατι εγω το ειχα παρει digital
Μαλιστα.. Και το κοστος για την "αναβαθμιση" ποσο ειναι? 15 ευρω?
14.99€...lol
και εμένα χτες δεν κόλλησε καθόλου στα μενού.δεν ξέρω πρέπει να είναι με τα φεγγάρια του!!!!!!!!!
αποριες σχετικα με το nba2k14
1) εχθες εκανα install το nba2k14 οταν εφτασε στο 52% εφαγε κολλημα και δεν συνεχισε παρολο την επανακινηση του ps4, αφου εβγαλα το δισκακι και το καθαρισα το εβαλα και συνεχισε κανονικα το install, ειναι προβλημα του παιχνιδιου η εχει προβλημα το drive του ps4( κολλημα εχει φαει και σε προβολη ταινιας) το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο το προβλημα
2)αν παιζεις στο internet δε μπορεις να παρεις ελληνικη ομαδα?
3)οταν παιζεις στο internet εχει επιλογη να μιλας στον αλλον η με την καμερα να τον βλεπεις
4)καπου διαβασα πως αν βριζεις σου δινουν τεχνικη ποινη ισχυει αυτο και αν ναι πια ειναι η ρυθμιση για αυτο, ευχαριστω
Κανα πρωταθληματακι μεταξύ μας θα κάνουμε αφου το έχουμε και άρκετοί??
1) Και μενα μια μερα δεν μου διαβαζε το δισκακι. Διαβαζε ολα τα αλλα παιχνιδια εκτος απο το ΝΒΑ. Το καθαρισα λιγο και το πηρε. Δεν ξερω αν φταιει drive η το παιχνιδι.
2) δεν εχω παιξει καθολου ιντερνετ
3) δεν εχω παιξει καθολου ιντερνετ :Ρ
4) ισχυει αν εχει την καμερα του πλειστεισον και αν βριζεις στα αγγλικα. Οποτε νομιζω εισαι κομπλε.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Και μια τελευταία ερώτηση.. Για να παίξω 2Κ στο PS4 με την αναβάθμιση θα πρέπει να βάζω μέσα το δισκάκι απο το PS3?
Υποτίθεται ναι κάθε φορά για να κάνει τσεκ ότι το έχεις
παιδια ξερουμε αν με καποιο update φτιαξουν τα ροστερ στις ευρωπαικες ομαδες???θελω να δω petway ρε γμτ!!!! :)
Kαλησπέρα φίλοι μου και καλώς σας βρήκα..
Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, μπήκα κι εγώ στην ουρά όπως πολλοί από εσάς για μία από τις λιγοστές κονσόλες του Ps4 που ήρθαν στην Ελλάδα και μαζί με αυτό αγόρασα το Fifa μαζί με το Nba2k14.Kαθώς ξεκίνησα λοιπόν το φρέσκο "κάψιμο" μου, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το Nba..
Πιο συγκεκριμένα, αφού εγκατέστησα τα δεδομένα των 44 gb και αφού κατέβασα το patch των 2,2 gb ξεκίνησα το παιχίδι.Χωρίς να έχω το παραμικρό κόλλημα σε loadings screens, framedrops κτλ όπως προανέφεραν κάποιοι στο συγκεκριμένο thread ξεκίνησα ένα quick game.Aυτό ήταν!Κάθε 20 με 30 δευτερόλεπτα είχα ένα σύντομο σπάσιμο στον ήχο.Ανησύχησα αφού στο Fifa δεν είχα το παραμικρό ελάττωμα κι άρχισα να ψάχνω διεξοδικά στο internet μήπως και βρω κι άλλους παθόντες.Διάβασα λοιπόν σε κάποια αντίστοιχα ξένα fora πως υπήρχαν χρήστες με το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά όμως πως όλοι τους είχαν συνδεδεμένη την κονσόλα τους μέσω optical.Kαλού κακού, άλλαξα κι εγώ δοκιμαστικά 3(!) Hdmi καλώδια με τις ίδιες επιπτώσεις που είχα αρχικά.Σε κάθε match τα σπασίματα ήχου ήταν υπαρκτά κάθε λίγο και πιο συγκεκριμένα όταν πανηγύριζε ο κόσμος μετά από κάποιο καλάθι.
Βρήκα κάποιον χρήστη που είχε αγοράσει κι εκείνος το ps4 με το Nba2k14 και ζήτησα την γνώμη του...Εκείνος αρχικά μου είπε πως αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα κι αφού έκλεισε το ps4 του αφήνοντας το σε standby mode, την επόμενη μέρα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.Θεώρησε κατά την γνώμη του πως το δικό του ps4 συνέχισε το installation και με προέτρεψε να κάνω το ίδιο αφού εγώ δεν το άφηνα ούτε σε standby mode αλλά το απενεργοποιούσα εντελώς.Αφού αρχικά ξαναέκανα εγκατάσταση, δοκίμασα κι αυτό που μου πρότεινε, αλλά τα προβλήματα του Nba2k14 συνέχισαν να υπάρχουν.Η γνώμη του φίλου ήταν πως δεν φταίει το ps4 μου αλλά η copy του Nba2k14 μου.
Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα το κατάστημα απ' όπου αγόρασα την κονσόλα και τους είπα αναλυτικά όσα σας περιγράφω εδώ.Η γνώμη τους ήταν πως το πιθανότερο είναι να φταίει η κονσόλα μου (!) όπου και φρίκαρα.Λέω έπεσα σε κονσόλα της πρώτης παρτίδας που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα στην Αμερική και ήταν ελαττωματικές μόνο το 4%;Να παίξω τζόκερ τότε!Θεώρησαν πως καλό θα ήταν να δοκιμάσω το παιχνίδι σε κάποια άλλη κονσόλα για να ελέγξω αν συμβαίνει το ίδιο ή να νοικιάσω και κάποια άλλα παιχνίδια που όπως και το Nba2k14 καταναλώνουν μεγάλο χώρο στον σκληρό της κονσόλας για να ελέγξω αν παρουσιάσουν κι αυτά το ίδιο.Το πρόβλημα μου είναι πως ούτε δεύτερη κονσόλα βρίσκω για να δοκιμάσω το παιχνίδι μου αλλά και ούτε κάποιο video club κοντά μου που να έχει φέρει παιχνίδια για ps4.Μετά απ' όλα αυτά βρήκα το φόρουμ σας όπου και διάβασα σε αυτό το thread πως υπάρχει κόσμος και κοσμάκης με την δική μου νόσο..Να επισημάνω πως από τις ρυθμίσεις audio του ps4 δοκίμασα εναλλακτικά και τις 3 επιλογές που έχει χωρίς κάποια βελτίωση.Τα ερωτήματα μου λοιπόν, είναι τα εξής..:
-Χρειάζεται να ανησυχώ για σφάλμα της κονσόλας;
-Υπάρχει κι άλλος χρήστης με τα ίδια προβλήματα μετά από ακόμη και αρκετές ώρες ενασχόλησης;;
Πραγματικά έχω ξενερώσει απίστευτα...Έκανα αμάν για αυτή την κονσόλα και τώρα τη λούζομαι.Οποιαδήποτε βοήθεια σας είναι δεκτή και πολύτιμη.Σας ευχαριστώ πολύ..
Φιλικά Μάριος!
Σε μένα σήμερα το 2Κ14 δεν φορτώνει με τίποτα σήμερα και μετα δεν γίνεται να κλείσει ουτε το παιχνίδι για να παίξω άλλο ή το ps4 και αναγκάζομαι να το βγαζω απο την πρίζα.
Εχει συμβεί σε κάποιον αυτο;;
Τωρα δεν ανοίγει καν...
genika prepi na troi kollima to ps4 me to sigkekrimeno pexnidi afiste kai tha to doume me tis meres paidia to ti tha gini,
gnorizi kanis pos rithmizonte kai pies einai i fonitikes entoles pou mporis na dosis mesa sto pexnidi?