Και με ποιό κριτήριο έγινε η επιλογή; Για την καλύτερη παρουσίαση; Για το καλύτερο animation; Για τα καλύτερα γραφικά; Για ποιο λογο; Ειναι δηλαδη ηδη καλύτερο παιχνίδι από το φιφα15 αυτό που είδαμε; Πλάκα μας κάνουν; Κάτι δεν μου αρέσει εδώ...
Printable View
Και με ποιό κριτήριο έγινε η επιλογή; Για την καλύτερη παρουσίαση; Για το καλύτερο animation; Για τα καλύτερα γραφικά; Για ποιο λογο; Ειναι δηλαδη ηδη καλύτερο παιχνίδι από το φιφα15 αυτό που είδαμε; Πλάκα μας κάνουν; Κάτι δεν μου αρέσει εδώ...
Guys, εμένα το Βιντεακι μου άρεσαι πολύ! για να δούμε, όντως φαίνεται να το γυρνάνε στις ρίζες του το παιχνίδι.
Ωραίο δειχνει. Λέτε να βγει σε ελληνικό μενού;
Το ωραίο που το είδαν? Μην τρελαθούμε...
Μια χαρά δείχνει , σε σχέση με την σούπα του 14, εχει καλο passing game shout ...ωραια γραφικά
Εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι ωραίο... Φέτος ξεκίνησα να παίζω φιφα 14 στο ps4 και έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι...
mu stile poles plirofories i antiprosopia. milai ke gia microtransactions, opote emena den me vlepo me soccer fetos (eutixos vgenun pola rpg!)
paratheto merikes aksiologes pantos. apo oti fenete apo oles tis leptomeries pu parathetun to teliko proion tha ine poli prosegmeno paketo
ΤοPES 2015 θακυκλοφορήσειστο PlayStation�4, XboxOne, PlayStation�3, Xbox 360 και Windows PC στις 13 Νοεμβρίου. Τοδωρεάν demo τουPES2015θακυκλοφορήσειστις 17 Σεπτεμβρίου on PlayStation�4, XboxOne, PlayStation�3 και Xbox 360.
- AdaptableMatchEnvironments: Ο αντίπαλος σας παίζει απίστευτο passing game? Θέλετε να παίξετε βρώμικα? Μπορείτε να μην κουρέψετε το γρασίδι πολύ κοντό, ή να το ποτίσετε υπερβολικά πριν τον αγώνα. Οι παίκτες έχουν πλέον πρόσβαση σε μία τεράστια γκάμα από λεπτομέρειες.
- AccuratePlayerStats: Το σύστημα παραμέτρων και αξιολόγησης των παικτών έχει στηθεί από την αρχή, και συνεργαζόμαστε με σημαντικά community sites σε όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουμε την πιο ρεαλιστική βάση δεδομένων στατιστικών παικτών του κόσμου.
- Προσθήκη ΒΆ Κατηγοριών: Στο PES 2015 για πρώτη φορά υπάρχουν οι ΒΆ Κατηγορίες του Αγγλικού, Γαλλικού, Ισπανικού και Ιταλικού πρωταθλήματος αυξάνοντας έτσι τη βάση δεδομένων παικτών για μεταγραφές.
- RoleControl: Αυτό το νέο σύστημα επιτρέπει σε τρεις παίκτες να μοιράσουν μεταξύ τους τους ρόλους μίας ομάδας (¶μυνα, Κέντρο, Επίθεση) για να έχουν καλύτερο έλεγχο και μία πιο ολοκληρωμένη multiplayer co-op εμπειρία.
edit:
an thelete oles tis plirofories na tis postaro. ala itan terastio katevato
Ολοι μας αυτό κάναμε, όμως να μην συγκρίνουμε το pes 2014 σε ps3, με το fifa 14 σε ps4... Πάντως ειμαι πολυ αισιόδοξος μετα και τις τελευταίες πληροφορίες απο τον φίλο giorgo, οτι ολοι φέτος θα γυρίσουν πίσω στο αγαπημένο μας pro evolution και θα μπορουμε να κάνουμε σύγκριση για ποιο απο τα δυο game προσφέρει περισσότερες συγκίνησεις
exo ke pc ;). pezo bound by flame pu ine se summer sale tora ine poli kalitero apo oti perimena
το πήρα, δυστηχώς καμία σχέση με ότι περίμενα τελικά, κ ξανα άρχισα το dragons dogma και έχω μείνει ενθουσιασμένος.
Σίγουρα δεν έχει τα animations του Φίφα όμως είδα ότι γυρίζουν στα παλιά pro και αυτό είναι το θετικό,μάλλον θα πάρω pro μιας και δεν θα μου λείψουν τα ψεύτικα throw pass και οι ανοιχτές άμυνες χωρίς λόγο στο τέλος κάθε ημιχρόνου του Φίφα...back to old school!
sigura apo to gegonos oti tha to dulepzun toso prosektika os dekemvri ke ine i proti megali prospathia tis konami gia comeback, ara simeni poli dulia apo merus tus, ke tha ta aksizi ta leuta tu
siguara tha dume endiaferuses leptomeries pu den exume di mexri tora se soccers
Mιας και FIFA δεν μπορώ να παίξω
ή θα το πάρω και θα μου αρέσει και όλα ΟΚ
ή αν δεν μου αρέσει, θα το πουλήσω και απλά όπως πέρσι δεν θα παίζω ποδοσφαιράκι, απλά πράγματα.
Tώρα που το ξανασκέφτομαι φέτος θα κριθεί το demo αυστηρά στις 17 Σεπτεμβρίου προτού προβώ σε αγορά.
Το περσινό κάζο δεν ξεχνιέται εύκολα. :P
https://www.youtube.com/watch?v=YdmrMNlO_VA#t=71
https://www.youtube.com/watch?v=1SC97sE6DSo
o sindiasmos animation-adrania-fotismoi dinun poli alithofanes apotelesma. megali proodos sta grafika. den to perimena. otan malista oi entiposis apo tin E3 milagan gia HD pro 14
Δεν ξερω για σας αλλα πιστευω οτι φετος το pro θα μας εκπληξει !
https://www.youtube.com/watch?v=4UDZt726KOU
Mακάρι να μας εκπλήξει, η νεκροψία (demo) θα δείξει βέβαια.
Ναι προ με 1000 ,δεν έχει αλλά λεφτά στην ea μέχρι τον Μάρτιο ....
https://www.youtube.com/watch?v=yKnqx9ElGRw&feature=youtu.be
καινουριο λεμεεεεεεεεεε
ναι ναι μ αρέσει. Γρήγορη απόκριση φαίνεται να έχει με τις τριπλιτσες κλπ οπως τα παλιά. ¶ντε να δούμε!!