Προβλεπεται πολυ καψιμο.Το πρωτο της σειρας εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου,το scope του αγγιζε επιπεδα LotR σε narrative.
Printable View
Προβλεπεται πολυ καψιμο.Το πρωτο της σειρας εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου,το scope του αγγιζε επιπεδα LotR σε narrative.
Και το kotaku έχει ένα πολύ ωραίο άρθρο που εξηγεί τα βασικά του κόσμου του dragon age, για αυτούς που δεν έχουν παίξει τα προηγούμενα.
http://kotaku.com/a-beginners-guide-...age-1658487212
αν έχετε και αλλά σχετικά links κάντε τα post. Θα πέσει αρκετό διάβασμα σήμερα!
Ασε man, εχω ασχοληθει μονο με το πρωτο και δεν θυμαμαι απολυτως τιποτα...
Αν και κυκλοφόρησε απο εχτές επίσημα το παιχνίδι, στην ελληνική αγορά κατι ακούω για 21/11.
Εχεις αλλο release date για Ευρώπη; (Άντε και εχω ψηθεί άσχημα!!!)
Για Ευρώπη ναι κανονικά είναι 21 αλλά και από σήμερα το βρίσκεις. Εγώ μόλις το πήρα και περιμένω να κατέβει το update τώρα
Ναι και εγώ τελικά το πήρα εχτές και έριξα 2-3 ώρες.
Πολύ ωραία η πρώτη εισαγωγική αποστολή. Το παιχνίδι δείχνει να έχει τρομερό βάθος. Αν και οι ώρες που έπαιξα δεν είναι τίποτε για τέτοιου είδους RPG που μόνο το character creation θέλει κανά μισάωρο.
Τα γραφικά είναι λίγο άνισα. Σε άλλα σημεία είναι εκπληκτικά και σε άλλα μέτρια.
δωστε κανα review παιδια.σκεφτομαι να το παρω.
βασικα για ενα μικρο review απο'σας που το εχετε ελεγα.
Ακόμα είναι παρά πολύ νωρίς... Για παιχνίδια διαρκείας 90 ωρών, οι 2-3 που έπαιξα δεν είναι τίποτε...
το καταλαβαινω πανο! αλλα τεχνικα πως το βλεπεις? lagαρει καθολου πανω στον πανικο της μαχης?γραφικα τι λενε?
τα απ'εξω απ'εξω θελω.
Ρε παιδια, σκεφτομαι να το παρω απο us store, επειδη ειμαι δουλεια δεν μπορω να δω ποσο βγαινει περιπου ? Επισις με paypal θα μπορω να αγορασω απο εκει γιατι ο maxplay εχει μονο 50ρες καρτες
Το παιχνίδι είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!
Δεν μπορώ να σταματήσω. Η Bioware επέστρεψε.
Στα γρήγορα:
Το παιχνίδι είναι cross gen. Σε σημεία είναι πανέμορφο, σε άλλα ικανοποιητικό. Πουθένα όμως άσχημο. Ο πρώτος "κόσμος" στον οποίο είμαι ακόμα είναι γεμάτος βλάστηση. Τα δέντρα, φυτά και χόρτα κινούνται με τον αέρα και σε συνδιασμό με την πανίδα κάνουν το περιβάλλον ολοζώντανο και όμορφο με τρόπο που μου θυμίζει λίγο Dragon's Dogma!
Ο ήχος είναι εξαιρετικός και τα μουσικά θέματα επικά. Θα πάθετε μόλις ακούσετε την minstrel στην ταβέρνα να τραγουδάει τραγούδια που βρίσκεις εξερευνώντας.
Η μάχη είναι ένας συνδιασμός DA:O και DA:II. Μπορεί ο καθένας να επιλέξει αν θα παίξει με action ή strategy στυλ. Δουλεύουν καλά και τα δύο. Τα εφέ στη μάχη είναι φοβερά.
Οι διάλογοι είναι πολύ καλοδουλεμένοι και το interaction ανάμεσα στα μέλη της ομάδας φυσικό και ευχάριστο.
Το menu θα μπορούσε να είναι λίγο πιο λειτουργικό όσον αφορά τη διαχείριση των χαρακτήρων.
Το παιχνίδι είναι η επιτομή του RPG και έχει ως στόχο να μας καταστρέψει τον ελεύθερο χρόνο. Είναι τεράστιο, με πάρα πολλά πράγματα να κάνεις σε πολύ μεγάλα "hubs" αν κρίνω από το πρώτο. Μαζεύεις υλικό κάθε είδους για crafting όπλων και potions, κάνεις upgrades στα όπλα, έχει διάφορα collectibles, τρελό lore και πάρα πάρα πολλά sidequests. Χωρίς να αναφέρω σχετικά με το management που κάνεις στην οργάνωσή σου (δε λέω περισσότερα λόγω spoilers).
Απευθύνεται όμως σε RPG fans. Όποιος περιμένει κάτι αντίστοιχο του Shadow of Mordor να μην ασχοληθεί :)
Καμία σχέση.
Καλά που τα είπα στα γρήγορα :P
αντε ρε τερας κ αργησες! σε περιμενα... ικανοποιητικο mini review,ωραιος!!! το καλοβλεπω πολυ το παιχνιδακι,ασε
που θα με κρατησει μηνα+!!
Εγω δεν αντεξα το πηρα. Το εχω στη ζελατινα και το καμαρωνω παιζοντας Dead Rising 3 ....
^^Ps4 version?
Btw βγηκε και η αναλυση του Digital Foundry, in a nutshell: σαφως ανωτερη ποιοτητα εικονας στο ps4 λογω 1080p, ελαφρως καλυτερο framerate στο Xbone, overall η καλυτερη εκδοση για high end PC οπως αναμενοταν αλλα οπως λενε χαρακτηριστικα προκειται για το καλυτερο optimization της Bioware σε κονσολες.
http://www.eurogamer.net/articles/di...ition-face-offQuote:
In an attempt to squash launch controversy developers have been increasingly open about rendering resolutions and BioWare is no exception. As the developer revealed, Dragon Age runs at 900p on Xbox One and 1080p on PlayStation 4. The console versions both appear to use the same post-process anti-aliasing technique. As expected, this looks significantly cleaner when paired with the native 1080p image of the PS4 release, but still works well enough on Xbox One. Both versions also utilise HBAO and implement decent anisotropic filtering, though the lower resolution on Xbox One does leave textures looking a touch blurrier....
Performance-wise, both consoles do a good job of delivering a stable, consistent frame-rate but it is the Xbox One version that delivers the smoothest experience overall. Frame-rate drops are extremely rare, only appearing in the most extreme circumstances - for all intents and purposes we're looking at a locked 30fps. Unfortunately, the higher resolution on PS4 comes with a catch in the form of noticeable performance dips during strenuous sequences. During a normal run of play, the game does a good job of maintaining the target frame-rate but frame-rate faltered sometimes during battle sequences and sometimes even traversal across the landscape. Both versions use an adaptive v-sync setup that results in torn frames when the 30fps performance target isn't met, but thankfully, torn frames are contained mostly within the top 25 per cent of the screen, with less of a serious impact on image quality than you might expect.Verdict:
The future of BioWare games is looking bright indeed. Dragon Age fans should be pleased by the combination of Inquisition's excellent visuals and stable performance, while its gameplay is receiving plenty of plaudits. From a technical perspective, even with the underwhelming cut-scene performance, Dragon Age: Inquisition is still the most optimised BioWare experience we've enjoyed on a console. Thankfully the firm has acknowledged these issues (which are mostly a concern for PC owners) and is apparently investigating solutions. Considering that much of the problem appears to be tied to animation rather than frame-rate, however, we're very curious to see what they come up with.
In terms of final recommendations, it's clear that if you have the muscle, the PC version is going to provide the best experience - but the console versions are still very impressive. If you don't mind minor frame-rate dips and feel that image quality is most important, it's easy to recommend the PS4 version. However, those looking for the most stable experience should instead opt for the Xbox One version. It's clear that neither console version is quite perfect but the level of graphical accomplishment and performance are an enormous improvement over every other BioWare console title we've played.
Ωραιο optimization εκαναν παλι... ρε γμτ... και ειχα μια ελπιδα για αυτη τη γεννια...μαλλον ειναι χειροτερη απο τη προηγουμενη.
Ναι παιδιά για ps4 το πηρα. Παντως τεχνικα το 2ο ηταν τραγικο , αν θυμαμαι καλα μου ειχαν βγει τα ματια
Παντως αυτο τονιζουν στην αναλυση, οτι εχει γινει πολυ καλυτερη δουλεια στις κονσολες αυτη τη φορα και σε ποιοτητα εικονας τουλαχιστον η αληθεια ειναι οτι η ps4 εκδοση δεν χανει πολυ σε σχεση με την high end pc...
Η Frostbite φαινεται εξαιρετικη μηχανη παντως γενικοτερα, δεν ειναι μονο για FPS, εν οψει Mass Effect πιστευω θα δουμε πολυ εντυπωσιακο αποτελεσμα. Και στο NFS που ειναι αλλο genre εντελως εδωσε πολυ καλα δειγματα..