Χρόνια πολλά, Ολυμπιακέ μου!
Printable View
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ
Μπράβο, ρε Ολυμπιακέ!!!!!! Και παλι μπράβο!!!!!
Θεωρω δύσκολο, βεβαια, να πάρουμε και τα δυο επόμενα παιχνιδια -δλδ να εχουμε κερδίσει 3 σερί-, αλλα πιστεύω οτι θα το παλέψουμε και ο,τι γίνει...
Καθόλου δύσκολο Παύλο με γεμάτο ΣΕΦ η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερα, το 1ο παιχνίδι ήταν μαγική εικόνα δεν είναι αυτή η διαφορά των 2 ομάδων.
Μακάρι, Νίκο, μακάρι!!!!! Απλα τους φοβάμαι αυτους....
Σαφώς και η διαφορα μεταξυ μας δεν ειναι αυτη του πρώτου παιχνιδιου και ελπίζω στο ΣΕΦ να παίξουν οπως χτες, αλλα με τον κόσμο, πλεον, στο "κόλπο". Πάντως εχτες τους χάρηκα πολυ. Πρωτη φορα βλεπω τον Πρίντεζη να βγάζει τέτοιο πάθος.
Μεγάλη νίκη χθες και με τη βοήθεια του κόσμου γιατί οι παίχτες στο τέλος έκαναν ότι έπρεπε για να χάσουν, αυτός ο Ναβάρο όσο μεγάλος παίχτης ήταν τόσο "μικραίνει" με αντιδράσεις όπως οι χθεσινές.
καλή τύχη παιδιά στην ομάδα σας..!
Συγχαρητηρια! Συγκλονιστικο τελος!!
ΕΤΣΙ!!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!! ΕΤΣΙ!!!!!
Απίστευτο! !!!! Μπραβο στα παιδιά! !! Εχω τρελαθεί!
Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΠΡΑΒΟ, ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
Attachment 7003
Μ'άρεσε η φάτσα του Πρίντεζη όταν άρχισε ο ρεπόρτερ να του λέει για άγιο Γεώργιο, 'τροπαιοφόρους', 'δράκους' και άλλα παραμυθάκια...
Γιωργάκη είπαμε να μας κεράσεις για τη γιορτή σου αλλά όχι εγκεφαλικά ρε φίλε, οι μισοί κλαίγαμε από χαρά και οι άλλοι μισοί είχαμε μείνει Παυλόπουλοι στο ΣΕΦ, σ'ευχαριστούμε.
Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο!! Τεραστια νικη με κακη εμφανιση!!
Μακαρι να γινει παραδειγμα για τον Τρακη το πως πρεπει να δουλευει μια ομαδα!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Aς μου εξηγήσει κάποιος τι εγινε μόλις τωρα.... ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;
ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...n5Iqt9WJfX3xbQ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Ας πει κάποιος στον βλάκα που τον πληρώνουμε κιόλας ότι ένα παιχνίδι μπάσκετ δεν τελειώνει 4 λεπτά πριν το τέλος, την Κυριακή mute και ραδιάκι.
Ευχαριστούμε Θρύλε μου!!!τέτοιες ανατροπές μόνο εσύ!!!!!!!!!
Παιξαμε με την καλυτερη ομαδα της φετινης Ευρωλιγκας και ειχαμε μια πολυ κακη επιθετικη εμφανιση(γιατι αμυντικα ημασταν αριστοι). Ακομα κι ετσι αυτη η ομαδα εχει το μεταλλο να κραταει και να μην παραδινεται. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια!
Προσωπικα θελω τη Ρεαλ στο τελικο. Για πολλους λογους...