wow, φοβερα νεα!
Ας ανακοινωθει πρωτα και μετα εχουμε να πουμε πολλα, θελει αρκετες αλλαγες το παιχνιδι ΙΜΟ.
Printable View
wow, φοβερα νεα!
Ας ανακοινωθει πρωτα και μετα εχουμε να πουμε πολλα, θελει αρκετες αλλαγες το παιχνιδι ΙΜΟ.
^^Οχι που δεν....FIFA το καναμε το Call of Duty...ελεος...
^^Τι περίμενες ρε συ; Τώρα γίνετε μόνο; Τόσο καιρό βγαίνει "σχεδόν" 1 cod το χρόνο, και το χειρότερο είναι ότι πολλά games ακολουθούν το παράδειγμα τους. Left 4 Dead για παράδειγμα (το οποίο μάλιστα κοροιδεύουν διάφοροι ότι θα βγούνε 2 φέτος) αλλά και το Assassin's Creed.
Το Assassins πηρε 2 χρονια νομιζω για να βγει η συνεχεια ή κανω λαθος?
Πάντως ψήνεται και νέο Medal of Honor με σύγχρονες αποστολές επί Αφγανικού εδάφους. Οπότε την βλέπω την δουλειά, θα γίνει σφαγή στα FPS.
http://www.gametrailers.com/game/med...nor-2010/12437
Ετσι εστι... βουρ παμε για φουλ σφαγη Ρωσων, Αφγανων, Ιρακινων, Πακιστανων, Γερμανων , Γιαπωνεζων.... απο ολα εχει ο μπαξες!!(σε λιγο θα βαλουμε και Κινεζους , λιγο να ενταθουν ακομα οι σχεσεις ΗΠΑ-Κινας και ειμαστε κομπλε! )
Και εγω ξαναρωταω, υπαρχει περιπτωση ποτε να βγει παιχνιδι που ειμαι Αφγανος και σκοτωνω εικονικους αμερικανους πεζοναυτες??Οχι τιποτα αλλο ρε παιδι μου , νιωθω οτι εχω σφαξει ολη την υφηλιο και μου εχει μεινει μονο το Βορειο κομματι της Αμερικανικης Ηπειρου...
Αν θες να σκοτώνεις Αμερικάνους θα πρέπει να παίζεις όλα αυτά τα fps που έχουν βγει και απλά να κάθεσαι να χάνεις.......εύκολο ε;;;:bgrin2:
Sony: We have many other games up our sleeves
Quote:
Heavy Rain, God of War III and Gran Turismo 5 did you? The company reportedly has a number of games hidden in the wings, most likely awaiting their time in the spotlight at E3. Jack Tretton, President and CEO of Sony Computer Entertainment America, has thanked PS3 gamers for a great 2009, further hyping up the community with the games still yet to come, including Final Fantasy XIII, Heavy Rain and God of War III. However, he didn’t end there, citing many games that they’ve yet to announce:
“We have an onslaught of new IP and blockbuster games just around the corner […] not to mention the many other games we’re keeping up our sleeves.”So what can we tell you about these 2010 games? All we can say is that there will be a sequel to a PlayStation franchise that you might not expect.
Αναμενουμε με ενδιαφερον! :D
Σίγουρα θα πουν τα περισσότερα παιχνίδια του χειμώνα και κάποια από το 2011.
LittleBigPlanet To Get "Full Sequel"
http://www.thesixthaxis.com/2010/02/...t-full-sequel/Quote:
Rumours are LittleBigPlanet will get a "full sequel" despite denials from Media Molecule.
To θεωρω δεδομενο αλλωστε το πρωτο παιχνιδι εκανε πολυ καλες πωλησεις! :D
Ωραία. Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό και πρωτότυπο. Αξίζει να βγει δεύτερο με ακόμη περισσότερες λειτουργίες. Θα μπορούσε να εμνευστεί από το eyepet.
Έναν δημιουργικό designer να έχουν μέσα στην ΜΜ, που σίγουρα θα τον έχουν με δεδομένο το πρώτο παιχνίδι και τότε θα κάνουν θαύματα. Αν μπουν φρέσκες ιδέες, περισσότερες επιλογές και ίσως ένα καλύτερο main mode τότε θα μιλάμε για το απόλυτο sequel. Πάντως τους έχω τυφλή εμπιστοσύνη, σίγουρα θα διαπρέψουν.
New Disgaea For PS3
http://ps3.ign.com/articles/106/1068900p1.html
Quote:
Nippon Ichi's financial problems could mean good things for PlayStation 3 owners next year. The Japanese publisher announced today a plan to help it recover from expected losses. The PS3 features heavily in the plan.
For the current year, Nippon Ichi recently lowered its sales and profit earnings. The company originally expected sales of 1,788 million yen and a modest operating profit of 30 million yen. It now expects sales of 1,131 million yen and a massive loss of 299 million yen.
The company's recovery plan for the upcoming fiscal year calls for a more focused lineup, with just eight new releases, six of which are original titles. Included in the eight is a new PS3 Disgaea game of some form.
Nippon Ichi also hopes to recover through a greater focus on overseas markets. The PS3 benefits here too, as the company said that the PS3 and North America would be central to its overseas business expansion.
Expect to see a good deal of Prinny in the coming year, especially if you're a PS3 owner.
Παιδιά όσον αφορά τα COD, μην ξεχνάμε, ουσιαστικά δεν βγαίνει κάθε χρόνο, καθώς αναπτύσσεται από διαφορετική εταιρεία κάθε χρονιά. Προφανώς η Activision τα κέρδη της κοιτάει, αλλά η ανάπτυξη των παιχνιδιών γίνεται εναλλάξ από τις Infinity Ward, Treyarch, οπότε είναι λάθος να το αναφέρουμε σαν τέτοιο παράδειγμα (αυτό που θέλω να πω είναι ότι θεωρητικά κάθε εταιρεία έχει σχεδόν δυο χρόνια να ετοιμάσει τον επόμενο τίτλο της σειράς).
http://twitter.com/GamesRadar/status/9015652587Quote:
Anyone interested in a World Exclusive PlayStation 3 announcement? Try 8am UK time Monday 15 Feb on GamesRadar.com...
Τι μπορει να ειναι..?
Δεν εχεις δει ακομα εσυ το thread μας; :p
Playstation®3 • Game Releases • The Official Thread • 2010
Δε μιλας σοβαρα τωρα ετσι; Καλα δε το πιστευω!!! LoL :D
Θα μαθουμε τη καθαρα δευτερα :p
Η ανακοίνωση είναι για νέα σειρά ή αναφέρεται σε κάποια παλιά σειρά? Μακάρι να είναι το uncharted 3 ή το kingdom hearts 3. Εγώ λέω ότι θα είναι το uncharted 3 αφού ο Nolan North το έκανε βούκινο.
η είδηση θα ήταν να το καθυστερούσαν:tongue:
cod = τρελές πωλήσεις, πολλοί φανατικοί που το περιμένουν πως και πως, άρα.. βέβαια έχει αρχίσει σαν σειρά και απευθύνεται μόνο στους φανατικούς της, οι υπόλοιποι μπούχτησαν
και όχι μόνο αυτό, περισσότερα θα έβγαλαν από τα κοστούμια που κάθε τρεις και λίγο έβγαζαν, λεφτά με μηδενικό κόστος, γιατί να μν συνεχιστεί:confused: