Payed, Locked and loaded [emoji7]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2daae8137c.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Payed, Locked and loaded [emoji7]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2daae8137c.jpg
Καλή χρονιά Ιωάννη!
Μια ερωτησούλα θα μπορούσα να θέσω? Γιατί το προπαρήγγειλες digital και όχι physical??
Είσαι τόσο τρελαμένος που θέλεις να το παίξεις 00.01 την ημέρα της κυκλοφορίας??
Καλημέρα φίλε και καλή χρονια .
Βρήκα πολύ φτηνές αμερικανικές κάρτες (δολάριο) και το πήρα από αμερικανικό store μαζί με το borderlands 4.
Αλλιώς θα το έπαιρνα δισκάκι .
A είπα κι εγώ!
Αλλιώς δε θα μπορούσα να το κατανοήσω...!
Εννοείται κι εγώ το έχω στο στόχαστρο, περιμένω να το ανεβάσει ο μαλάκας ο Κωτσόβολος γιατί έχω κουπονάκι 70 ευρώ!
Καλημέρα, Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, υγεία εύχομαι σε όλους!
Ρε παιδιά, το DualSense v2 που έχω έχει αρχίσει να ντριφτάρει άσχημα ο αριστερός μοχλός (δίνει πολύ συχνά την εντολή προς τα πάνω), στον σταυρό η κάτω κατεύθυνση δεν πολυπατιέται πλέον (2 στις 10 προσπάθειες θα καταχωρηθεί η εντολή κάτω) και μου κάνει το gaming αφόρητο.
Θέλω να βρω τη νέα έκδοση του DualSense, την v3, που υποτίθεται ότι είναι διαθέσιμη από αρχές-μέσα Νοεμβρίου.
Το θέμα είναι ότι έψαξα στο Ιντερνετ περί v3 και ανακάλυψα ότι υπάρχουν v4 και v5! Οι ουσιαστικές διαφορές ξεκινούν από την v3 κι έπειτα (διαφορετικός μηχανισμός στα L2/R2 και διαφορετική, ευκολότερη για αλλαγή και μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία). Στις v4 και v5 είναι μικρο-αισθητικές οι διαφορές σε σχέση με v3.
Το προβληματάκι είναι ότι από το κουτί του DualSense ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις την version. Πρέπει να δεις το serial number που είναι τυπωμένο στο ίδιο το joypad.
Δεύτερο "προβληματάκι" είναι η τιμή: στα μεγάλα-γνωστά μαγαζιά είναι 75 ευρώ, ενώ σε ένα και μοναδικό μαγαζί (κάπου στο Ηράκλειο Αττικής) είναι 70 ευρώ.
Και εδώ είναι η "πλάκα" = στο skroytz αναφέρεται ως v3 για μαγαζί με τα 70 ευρώ τιμή, αλλά όταν πήγα στην ίδια την ιστοσελίδα του μαγαζιού (την δικής τους σελίδα του μαγαζιού, όχι την "σελίδα" του μαγαζιού εντός σκρουτζ).......και ενώ προσφέρουν το ίδιο joypad στην ίδια τιμή με αυτή που αναγράφεται στο σκρουτζ (70 ευρώ)......δεν αναφέρεται πουθενά, όσο κι αν έψαξα, η ένδειξη v3 (σε αντίθεση με το σκρουτζ που αναφέρει v3).
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Σκέπτομαι να τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο Σάββατο που λέει στην σελίδα τους ότι θα είναι ανοιχτά, Παρασκευή σήμερα θα είναι κλειστά, μπας και μάθω αν όντως είναι το v3. Δίνω ένα ποσοστό 0,1% να ξέρει να μου απαντήσει (δηλαδή να βγάλει το joypad από το κουτί και να διαβάσει το serial number) να με εξυπηρετήσει.
Από την άλλη σκέπτομαι: είναι - δεν είναι το v3, αυτή δεν είναι η καλύτερη τιμή για DualSense που βρήκες στο σκρουτζ; Όλα τα άλλα μαγαζιά ξεκινούσαν από τα 75 ευρώ και ανέβαιναν στα 80 και παραπάνω ανάλογα το χρώμα. Οπότε από αυτό το μαγαζί θα πάρω το DS λόγω τιμής είναι δεν είναι v3.
Αλλά ρε γμτ, θέλω κάπως να βρω με σίγουρο τρόπο οπωσδήποτε v3.
Χρόνια πολλά καλή χρόνια!
Εγώ είχα αγοράσει ένα μαύρο όταν είχα πάρει το PS5, δεν ξέρω ποια έκδοση είναι, νομίζω ή 1 ή 2. Αλλά από τότε που πήρα το PS5 Pro, το χειριστήριο που ήταν μέσα, η μπαταρία είναι η μέρα με τη νύχτα. Το μαύρο δεν προλαβαίνω να το φορτίζω κάθε φορά.
Και εγώ θέλω να μάθω πως μπορώ να βρω τα καινούργια γενικά. Σκέφτομαι μπας και αλλάξω μπαταρία στο μαύρο μήπως φτιάξει η κατάσταση λίγο.
Καλη χρονια και απο εμενα! Παντα υγεια και χαρες ευχομαι.
Εγω αλλαξα μπαταρια σε ενα απο τα πρωτα dualsense που ειχα και μια χαρα εγινε δουλεια.
Λευτερη εχω αγρια μεσανυχτα ως προς αυτο που ρωτας οποτε γι αυτο και δεν σχολιασα το ποστ σου. Το Προ με τι ερχοταν? version 3? Αν ναι τοτε εχω ενα. Αλλα να ειμαι ειλικρινεις δεν εχω παρατηρησει καμμια τρελη αλλαγη στις σκανδαλες.
Έρχομαι σαν τον Σουπερμαν να δώσω λύση στο πρόβλημά σας.
Αγαπητέ Ελευθέριε! Ψάχνεις για το dualsense με κωδικό: CFI-ZCT2W.
Και μάντεψε: Είναι ορατός και από το κουτί του! Σου παραθέτω δύο φωτογραφίες για να καταλάβεις.
Attachment 13377Attachment 13378Από ότι έχω διαβάσει έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε πλακέτα και μικροεξαρτήματα (όπως αφαίρεση ενός δευτερεύοντος μικροφώνου) με αποτέλεσμα αρκετά βελτιωμένη επίδοση μπαταρίας.
Χίλια ευχαριστώ!!!!
Με την ευκαιρία εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, πάνω απ' όλα υγεία σε σας και στις οικογένειές σας!
Η αλήθεια είναι ότι μετά τα έξοδα της κηδείας (ναι, συνέβη και αυτό την Τρίτη που μας πέρασε), ακόμα και τα 70 ευρώ που ζητά το σκρουτζομάγαζο -αντί των 75 που ζητάνε όλα τα άλλα- μου πέφτουν ζόρικα για να τα μαζέψω ρε γμτ. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά με το PS5 έστω για λίγο χρόνο "ξεχνιέμαι", όμως τώρα μου σπάνε τα νεύρα με το drifting. Κάποιες στιγμές είναι λίγο οπότε καταφέρνω κουτσά-στραβά να παίξω, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει ξεσκιστεί τόσο στο έντονο drift όσο και στο ότι είναι σχεδόν συνεχές. Τεσπα, θα δω τι θα κάνω (τρίχες δηλαδή, τι να κάνω; θα συνεχίσω να παλεύω με το χαλασμένο DS που έχω).
Συλλυπητήρια Λευτέρη.
Αν πιανουν λιγο τα χερια σου δοκιμασε να το ανοιξεις και να το καθαρίσεις, να το φυσηξεις λιγο και να βάλεις καποιο σπρέι επαφών, μήπως του δώσεις λίγο ζωή ακόμη.
Σε ευχαριστώ για τα συλλυπητήρια, ειλικρινά.
Πλέον έχω πολύ σοβαρότερο πρόβλημα από το DSense.
Το παλιό iPhone 6S που έχω, χάλασε η είσοδος (port) της φόρτισης. Όποιο (lightning) καλώδιο έχω δοκιμάσει δεν φορτίζει με τίποτα, εκτός κι αν το πιέζω αρκετά με τα δάχτυλά μου προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, κάτι που δεν είναι εφικτό όπως καταλαβαίνετε.
Τα χρήματα είναι ΠΑΡΑ πολύ περιορισμένα, έως ανύπαρκτα λόγω απίστευτων υποχρεώσεων (δανειστήκαμε από συγγενείς για τα έξοδα κηδείας / δεν το αναφέρω για λύπηση, μακριά από εμένα τέτοια πράματα δεν θέλω να με/μας λυπόνται, απλώς το αναφέρω ως περιγραφή της κρίσιμης κατάστασης).
Και η ερώτηση κλειδί είναι:
Έχει κάποιος ένα παλαιότερο iPhone που δεν θέλει πια (δηλαδή πάει για πέταμα ή στην αποθήκη) είτε για χάρισμα είτε για πώληση σε χαμηλή τιμή;
Δεν με νοιάζει το μοντέλο, ας είναι iPhone 11 ή iPhone 12, έτσι κι αλλιώς από το 6S θα είναι τεράστια η διαφορά (και οι ανάγκες μου είναι πολύ συγκεκριμένες: google maps, σερφάρισμα, facetime, viber και τα apps για ebanking και cosmote για πληρωμές).
Θα δοκιμάσω να γράψω το ίδιο κείμενο και στο τόπικ για iPhone, μπας και σταθώ τυχερός.
Ο λόγος που το αναφέρω στο φόρουμ μας είναι επειδή γνωρίζω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι, προσέχουμε τις συσκευές μας. Να πάω να βρω ένα μεταχειρισμένο από κάποιον που δεν τον ξέρω καν συν το γεγονός ότι είμαι σε τρέξιμο (πολλές οι υπηρεσίες και γραφειοκρατία για ακύρωση ΑΦΜ της μητέρας, περιουσιακά στοιχεία, μεταβιβάσεις κλπ), είναι ότι χειρότερο αυτή τη στιγμή.
Λευτερη τα συλλυπητηρια κ απο εμενα , ευχομαι ζωη σε εσας κ δυναμη να τα βγαλεις περα σε αυτη την δυσκολη φαση.
Οσο για τον μοχλο εγω θα σου προτεινα να αναβαθμισεις τον ηδη χαλασμενο σε hall effect ή TMR. Υπαρχουν αρκετα μαγαζια που το κανουν οπως στην γλυφαδα αλλα κ ενας τυπος γνωστος ως Adam mods στη gaming κοινοτητα εχει σελιδα στο ΦΒ μπορει να ειναι κ πιο οικονομικος.
To θεμα ειναι πως κ καινουργιο να παρεις ειναι θεμα χρονου να κανει παλι drift ενω τα Ηall Effect/TMR ειναι εφορου ζωης κ θα τα εχεις για παντα.
Προσωπικα θα παω κ το δικο μου Edge γι αυτο τον λογο γιατι εχω αλλαξει ηδη 2 modules σημαινει 50 ευρω σε χρηματα .
Δεν μπορω να μην εκφρασω κι εγω τα συλλυπητηρια μου ως ομοιοπαθης κι εγω προσφατως, και γνωριζω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι. Δεν θελω να πω πολλα καθως νομιζω οτι ξερω την ιδιοσυγκρασια σου που ειναι παρομοια με την δικη μου. Τα εχω γραψει/πει στο παρελθον αλλωστε τα πιστευω μου σε τετοιες περιπτωσεις.
Για το θεμα του κινητου, καθοτι κι εγω τροφοδοτω ολη την οικογενεια με τα προσφατα iphone (και τηλεορασεις...)που αλλαζω (οσα εχει νοημα δλδ καθως καποια παλια τυπου iphone 4s κλπ, με τον καιρο απλα εχουν αποκτησει θεματα και δεν δουλευουν) δεν εχω κατι.
Στην δουλεια ομως οπως εχω πει μας τροφοδοτουν καθε 2 χρονια με καινουργια τηλεφωνα android και πιστευω οτι φετος θα γινει το ιδιο αλλα το ποτε δεν το ξερω. Αν γινει αυτο, τοτε εχω ενα Xiaomi 11 Lite 5G 128gb το οποιο οκ δεν ειναι iphone αλλα σιγουρα ειναι απο τα πιο τιμια android που περασαν απο τα χερια μου στην τιμη τους. Αν λοιπον γινει αυτη η φαση φετος και θες πες μου Λευτερη.
ΥΓ: Σε αλλα νεα, παρομοια με αυτα που ειπα πιο πανω για τον καιρο και τα παλια iphone που σιγα σιγα παροπλιζονται, να πω οτι εχθες "εχασα" και τον παππου iMac του 2008 που απο τοτε λειτουργουσε 24/7.... αρχισε να κανει πολυ θορυβο το ανεμηστηρακι του ξαφνικα (το ακουσα οταν γυρισαμε σπιτι απο τις διακοπες), τον ανοιξα, τον καθαρισα (εβγαλα οθονη κλπ) μεσαα τελειως, τον ξαναεβαλα εχθες στην πριζα και παλι θορυβο εκανε και αρχισε να μυριζει καμμενο...τον εσβησα και οκ δεν θα μπω τωρα στην διαδικασια να τον παω για επισκευη. Ισως στο μελλον καθαρα για λογους ενασχολησης να το κανω. Οποτε θεωρω οτι αποτελει πλεον κειμηλιο.... και επισημως δεν εχω πλεον υπολογιστη. Χαλαλι του παντως παραπονο δεν εχω και που αντεξε τοσο μαγκια του. Το μηχανημα κυριολεκτικα δουλευε 24/7 για 17-18 χρονια.
Δημήτρη (και όλα τα παιδιά), σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ από καρδιάς. Είμαι 20% λύπη, 80% "χαρά" υπό την έννοια ότι ξεκουράστηκε η μάνα και σε δεύτερο χρόνο ξεκουράστηκα κι εγώ. Μετά από 5 χρόνια κοιμήθηκα κανονικά. Ιδιαίτερα από 27 Αυγούστου έως 28 Δεκέμβρη είχαμε μπει 4 φορές στο νοσοκομείο: γενέθλια έκανα στο νοσοκομείο, ονομαστική εορτή στο νοσοκομείο.......και ήμουν κάθε φορά 6 εικοσιτετράωρα στο πόδι + χωρίς φαγητό (μόνο καφές και τσιγάρο) επίσης για 6 μέρες.....σε σημείο που οι γιατροί μου είπαν "ή πας σπίτι να κάνεις μπάνιο, ξυριστείς, φας και κοιμηθείς έστω 30 λεπτά ή υπογράφουμε χαρτί με εισαγγελική παραγγελία να μπεις νοσοκομείο....γιατί είσαι μισό βήμα πριν το έμφραγμα ή ανακοπή".
Πλέον παιδιά κοιμάμαι κάτι 8ώρα-9ωρα (που τέτοιες ώρες ποτέ δεν κοιμόμουν εν γένει) χωρίς να έχω στο νου μου "είναι φουλ φορτισμένο το σταθερό ασύρματο τηλέφωνο αν χτυπήσει; είναι φουλ φορτισμένο το κινητό; έχω δίπλα μου ρούχα που θα φορέσω αν χρειαστεί να φύγουμε για νοσοκομείο ανά πάσα στιγμή;" χώρια που ότι θόρυβο άκουγα από τους πάνω ορόφους (μένω ισόγειο, στον 1ο μια οικογένεια 3 ατόμων και οι γονείς στον 2ο όροφο που όμως είναι μεζονέτα κι εκείνοι έμεναν στον τέρμα πάνω όροφο....δηλαδή κάθε μέρα 500 φορές ανά μισάωρο/1 ώρα ανεβοκατέβαινα 4 σκάλες. Μπαμ ένας θόρυβος "κάπου από πάνω" = η καρδιά μου την ώρα που κοιμόμουν (δήθεν κοιμόμουν) χτύπαγε (μετρημένα) 155 παλμούς και ανέβαινα τρέχοντας 1-2-3-4 το πρωί όλες αυτές τις σκάλες να αντιμετωπίσω διάφορα σκηνικά (η μάνα πνίγεται με κάποιο χάπι ή πέφτει το οξυγόνο της ή ή ή ή).
Τώρα πάνε αυτά. Ναι μεν, στενοχώρια αλλά έχω επιλέξει να δω αντιμετωπίσω διαφορετικά απ' ότι τώρα την ζωή: πάμε μπροστά, δεν αφήνω στα διάφορα τηλέφωνα που δέχομαι για συλλυπητήρια να τραβάνε για ώρα οι κλάψες, το λέω ευθέως δηλαδή (ευχαριστώ, αλλά πάμε παρακάτω), ήδη στέλνω βιογραφικά για εργασία (@@ έως τώρα βέβαια αποτέλεσμα, αλλά το συνεχίζω να στέλνω), άρχισα να ντύνομαι σαν άνθρωπος (αντί τις μόνιμες φόρμες και αθλητικά γιατί ήμουν συνέχεια στο τρέξιμο σε φαρμακεία/νοσοκομεία) με τα πουκαμισάκια μου και τις γραβάτες μου, κουρεύτηκα γιατί είχα να κουρευτώ από πέρυσι τον Απρίλιο (είχα παρατήσει εαυτόν πλήρως όπως καταλαβαίνετε)........γενικώς θέλω να βλέπω την ζωή πλέον με πυγμή και όχι με στενοχώρια. Έχω λιγότερα νεύρα (νταξ, δεν έγινα και Μητέρα Τερέζα, αλλά αυτά τα μόνιμα νεύρα, συνεχόμενη απογοήτευση κλπ πήγαν περίπατο) και προσπαθώ να "κοιτάζω μπροστά".
Εχτές πχ (των Φώτων), είχε γιορτή η μητέρα (Φωτεινή) και είπα στον πατέρα "αντί μιζέρια, να βάλω ουισκάκι, καμιά ποικιλία να φάμε μπινελίκια και να κάνω κι ένα καλό φαγητό σα να γιορτάζουμε και οι 3 μας;" και αυτό έγινε όμορφα, γέλια, ούτε κλάψες, ούτε μιζέρια. Έχω να πιω ουσκάκι παρέα με τον πατέρα πάνω από 5 χρόνια. Οπότε κάναμε την αρχή ξανά, ήρεμοι και οι δύο πλέον.
Οπότε πάμε παρακάτω.
Σας χιλιοευχαριστώ για τις προσφορές σας, και το εννοώ.
Δυστυχώς το οικοσύστημά μου είναι Apple ρε γμτ και θα ψαχτώ για κάποιο iPhone έως 100-150 ευρώ (πχ iPhone 11 ή 12), αλλά τώρα δεν υπάρχει ούτε σεντ. (προς το παρόν κατάφερα το 6S να βρω κόλπο να το φορτίζω, τώρα πόσο θα αντέξει δεν ξέρω, αλλά τουλάχιστον καταφέρνω να το λειτουργώ).
Για παράδειγμα, μόλις τώρα πήγα παραμάσχαλα με το mac mini και το iPhone 6S στον πατέρα ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες περί διαθήκης και διάφορα περιουσιακά, διότι παρόλο που το κράτος λέει "αυτά τα κάνετε εύκολα σε κάποιο ΚΕΠ", πήγε ο πατέρας και του είπαν ότι από 1η Νοεμβρίου ΔΕΝ γίνονται αυτά από ΚΕΠ, αλλά διαδικτυακά. Ε, με το mac mini + iPhone 6S έκανα σκαναρίσματα εγγράφων, μεταφορές στο mac μέσω airdrop άμεσα, email όλα τα έγγραφα στον πατέρα άμεσα.......κάτι που με PC / Android θα μου είχε βγάλει την πίστη. Θα έκανα την δουλειά μου με Android, άλλωστε τόσες δεκαετίες βουτηγμένος στην τεχνολογία είμαι, αλλά το οικοσύστημα που έχω φτιάξει τόοοοοοοσα χρόνια (μυριάδες αρχεία μεταξύ iPhone/mac/σκληρούς δίσκους/προγράμματα) είναι αυστηρά Apple. Έχω και 2 PC αρχαία (του 2003 και του 2007 αρκετά γαιδούρια για τις εποχές τους) αλλά πιάνουν σκόνη, δεν τα χρησιμοποιώ για τίποτα. Το μεγάλο γέλιο ήταν όταν έπρεπε σε ένα σημείο να πληρωθεί ένα παράβολο, πήγε ο πατέρας μέσω του Android κινητού του να πληρώσει μέσω του Alpha Bank app, δεν βρήκαμε άκρη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.......συνεπώς mac mini to the rescue, μπήκα στην ιστοσελίδα της alpha bank και κάναμε την δουλειά μας σε λίγα δευτερόλεπτα.
Όσο αφορά το DualSense μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον να βάλω μοχλουδάκια Hall, δεν ήξερα καν ότι γίνεται αυτό στην Ελλάδα!
Μόλις βρω κανά φράγκο, θα το κοιτάξω ενδελεχώς!
Και πάλι, ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ σε όλους!
ΥΓ: Ο λόγος που σας λέω για iPhone, είναι επειδή ξέρω ότι όλοι είμαστε ψείρες με τα gadget μας εδώ μέσα, οπότε προτιμώ να πάρω μεταχειρισμένο iPhone από "εμάς" παρά από κάποιον άγνωστο. Συνεπώς, αν κάποιο iPhone περισσεύει μελλοντικά, εδώ είμαι να μου το πείτε (δεν εννοώ δωρεάν φυσικά).
Αν θες να βάλεις ΠΟΛΥ βαθιά το χέρι στην τσέπη, υπάρχουν φήμες ότι ετοιμάζεται νέος iMac Pro με τρελή ποιότητα οθόνης, πολλές ίντσες (τουλάχιστον 27 ή 30 ίσως και παραπάνω), με M5 pro/max (ίσως να πάει για M6 pro/max). Αν δεν θες αυτό το πανάκριβο μηχάνημα, ίσως να προσφερθεί νέο "απλό" iMac στις 24 ίντσες με επίσης "απλό" Μ5 ή Μ6 (μεγάλο το "ίσως" όμως). Ειδάλλως κοιτάζεις για κάποιο MacBook από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν.......και βέβαια υπάρχει το mac mini για πάσα χρήση. (πίστεψέ με ένα mac mini με μια οθόνη δικής σου επιλογής είναι άριστη εμπειρία). Όποτε θες να κάνεις την μελλοντική αγορά εδώ είμαι να συζητήσουμε επιλογές!
^^ 0% να δωσω τοσα λεφτα για υπολογιστη απο τη στιγμη που πραγματικα δεν τον χρησιμοπιοω. Οοοοταν παρω και ααααααν παρω θα ειναι κανενα μακμπουκ ερ, απλο λογικα. Μη σου πω κανενα ipad εφοσον πλεον με το editing βολευει πολυ.
Συλλυπητήρια Λευτέρη. Σου εύχομαι δύναμη και κουραγιο.
Άνοιξε την κερκόπορτα ο Driftex και μπήκαν οι Οθωμανοί στην πόλη .
Έπεσε και το τελευταίο οχυρό , κανείς δεν απέμεινε .
Domino effect .
Την επόμενη φορά που ο Driftex και εγώ θα σας πούμε κάτι , θα σας δώσουμε ταυτόχρονα 59 νούμερα στο Τζόκερ να παίξετε τα υπόλοιπα να οικονομησετε .
Ευτυχώς το βρήκα σε τιμή ευκαιρίας .
899 με τους τόκους.
Μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ . [emoji1308][emoji23][emoji3590]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...92887f9269.jpg
Λύγισες και εσύ ε;:a022:
Για την ώρα δεν με εντυπωσιάζει το προ, (παιζω τα the last of us το τελευταίο διάστημα, στα οποία διαβάζω οτι έχει γίνει καλή δουλειά), αλλά απο δώ και πέρα φαίνεται οτι θα ανεβάσει στροφές. Το ενδεχόμενο οτι θα κρατήσει περισσότερο η γενιά, η πολύ καλή προσφορά και ο μεγαλύτερος σκληρός με οδήγησαν στην αγορά του.
Καλοπαίχνιδο Γιάννη!
O Μιχαλης μονος κραταει το οχειρο πλεον!
Με γεια Γιαννη. Καλοπαιχτο!
ΥΓ: Τον drifterx αστον! Ειμαι σιγουρος οτι γλυκοκοιταει να βρει και 30th anniversary PS5 Pro! :P