Δε το ξέρω αυτο που λες, αλλα πρόσεχε τα λόγια σου... :P
Printable View
εμφανιστηκε κ αλλος φαν απο το πουθενα,ακομα οχι αλλα παει καλα λενε στην αμερικη λογικα θα παρει,ακομα στο 6 ειμαστε.
^για το Justified τα έχω ξαναπεί αν θυμάμαι καλά.
Γενικά όμως για τους υπότιτλους ευτυχώς που οι αγγλικοί σε όλα είναι άμεσα έτοιμοι.
τώρα το είδα από τον Ιούλιο...
Exει κανεις link για την πρωτη εποχη του Justified σε 720p; Aν ναι, ενα πμ, plz.
τα τελευταια 5 μιν του wd 3x10 ηταν τα καλυτερα της φετινης σεζον,αντε να γουσταρουμε στο κλεισιμο,κατα τ αλλα βαρετο το επισοδειο.
δεν ειχα τι να χαζεψω και εβαλα battlestar gallactica. θα ειναι μια μεγαλη βραδυα αποψε...
Ψάχνω καινούρια σειρά για να δω και σχεδόν έχω καταλήξει στο battlestar galactika.
Πηγαίνω όμως σε αυτό το link http://www.imdb.com/find?q=battlesta...mozilla-search και βλέπω αρκετές επιλογές. Από όσο ξέρω η δεύτερη καταχώρηση είναι η πιο διαδεδομένη. Γνωρίζει κάποιος καλά το υπόβαθρο της σειράς για να μου πει από ποια θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσω;
Υ.Γ Συμφωνώ για τα τελευταία 5 λεπτά του WD και θα ήταν καλό να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο γιατί κατά τα άλλα τα 2 πρώτα επεισόδια μετά τη διακοπή δεν ήταν ανάλογα των υπολοίπων της σειράς μέχρι τώρα.
Θα δεις το καινούριο Battlestar Galactica ουσιαστικά (ελάχιστη επί της ουσίας σχέση με την original σειρά του 78). Θα πρέπει να δεις τα εξής:
1) Miniseries (2 parts 1.30 ώρας περίπου, ή μία ενιαία ταινία, δεν ξέρω τι releases υπάρχουν τώρα πια)
2) Season 1
3) Season 2
4) The Resistance Webisodes (10 βιντεάκια μικρής διάρκειας, αν τα βρεις)
5) Season 3
6) Razor - την Extended Version να βρεις (Movie)
7) Season 4.0
8) The Face of the Enemy Webisodes (10 βιντεάκια μικρής διάρκειας, προτείνω να τα βρεις αυτά)
9) Season 4.5
10) The Plan (Movie)
Προσωπικά η αγαπημένη μου σειρά, μαζί με το The Wire και The Shield η Αγία Τριάδα των σειρών για μένα.
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Βρήκα ήδη το 1ο που λες (μόνο το 1ο μέρος για την ώρα), το 6ο (την extended version) και το 10.
Βρήκα επίσης και το blood & chrome, το οποίο από ότι είδα είναι του 2012 και δεν το αναφέρεις. Αυτό που ακριβώς τοποθετείται χρονικά;
( Στο 10ο χρόνο στα μέσα του Cylon War διαδραματίζεται σύμφωνα με το description αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι από αυτό εγώ. Μήπως είναι το 9ο που λες δηλαδή η Season 4.5; )
Ναι, ναι εν γνώσει μου δεν το ανέφερα, μιας και απλά σου πόσταρα τι παίχτηκε και αφορούσε τις 4 σεζόν της σειράς (μαζί και οι ταινίες που ήδη βρήκες). Αυτά είναι που σίγουρα πρέπει να δεις, από τον ίδιο δημιουργό και showrunner κ.λπ.
Το Blood and Chrome είναι prequel που διαδραματίζεται αρκετά χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς και προβλήθηκε στην TV πριν από λίγο καιρό, ενώ έχει δοθεί δωρεάν και μέσω youtube κ.λπ.
Θα το αφήσεις για το τέλος έτσι κι αλλιώς, ας πούμε δεν είναι μέρος της "βασικής" σειράς, είναι στο ίδιο σύμπαν φυσικά, απλά προσπάθησαν να συνεχίσουν το franchise (για δεύτερη φορά) αλλά μέχρι στιγμής έβγαλαν μόνο αυτή τη ταινία (δύσκολο να συνεχίσει σε σειρά).
Το δεύτερη φορά που είπα παραπάνω, είναι γιατί υπάρχει άλλη μια σειρά, το Caprica, που κράτησε μία σεζόν και είναι και αυτή prequel και πάει ακόμη περισσότερα χρόνια πιο πίσω. Κράτησε μια σεζόν μόνο και ενώ προσπάθησε να κρατήσει το επίπεδο του BSG, μάλλον δεν τα κατάφερε (ή δεν πρόλαβε τέλος πάντων). Το BSG γενικά χτίζει μια τεράστια μυθολογία κατά την διάρκειά του οπότε υπάρχει πολύ υλικό από πίσω.
Με τα δύο αυτά projects ασχολήθηκαν άτομα από την παραγωγή και δημιουργία του BSG αλλά ουσιαστικά όχι ο βασικός δημιουργός του, οπότε ουσιαστικά ό,τι ήθελε να πει το είπε στην σειρά.
Μετά αν θες βλέπεις και τα prequels.
Είδα το miniseries, σε δύο μέρη το βρήκα από μιάμιση ώρα το καθένα και ξεκινάω άμεσα και την πρώτη σεζόν.
Αν μη τι άλλο είναι κάτι αλλιώτικο από ό,τι έχω δει μέχρι τώρα.
Σχετικά πρόσφατα κυκλοφόρησε και το House of Cards http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=fn_al_tt_1
Είναι λιγάκι "βαρύ" κυρίως λόγω θεματολογίας (πολιτική, αμερικάνικο κογκρέσο, συνωμοσίες) και σίγουρα χρειάζεται να δίνεις προσοχή σε όσα γίνονται (δεν το βλέπεις δηλαδή στο "χαλαρό). Τα 2 πρώτα επεισόδια που έχω δει πάντως ήταν αρκετά καλά.
Η παραγωγή έγινε από το netflix, το οποίο από ότι λέγεται έδωσε πολλά λεφτά και είναι η πρώτη απόπειρα που κάνουν για δική τους σειρά. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Kevin Spacey ενώ παίζουν και οι Boris McGiver και Michael Kelly, οι οποίοι έχουν ρόλο και στο Person if Interest.
Υ.Γ Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επόμενη σεζόν. Τα 13 επεισόδια της σειράς όμως βγήκαν όλα μαζί την 1η φεβρουαρίου και είναι όλα διαθέσιμα σε όσους δεν αρέσει να περιμένουν για ένα επεισόδιο την εβδομάδα.
Θελω καποιος που διαβαζει το κομικ του WD να μου απαντησει με spoiler tags φυσικα σε μια ερωτηση γιατι δεν αντεχω αλλο ειλικρινα. Θελω απλα ενα ναι ή ενα οχι.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
Αυτη η σκροφα η Αντρεα ψοφαει?? Δεν ξερω εαν στο κομικ ειναι πολυ καλυτερη και δεν με ενδιαφερει, αυτο που θελω ειναι να μαθω αν ψοφαει γιατι η τηλεοπτικη βερζιον της ειναι ενα τσολι και δεν την αντεχω καθολου.
προσωπικα δεν βλεπω σειρες.
ομως καποτε μικρος περιμενα πως και πως να ερθει η μερα να δω στο star το X-Files.
αυτη ηταν η αγαπημενη μου σειρα.
^^Spoiler!