Ξεκινησε το Heroes Reborn με διπλο επεισοδιο. Για να δουμε...
Printable View
Ξεκινησε το Heroes Reborn με διπλο επεισοδιο. Για να δουμε...
Ποιότητα = the knick... ανυπομονώ για season2.
https://www.youtube.com/watch?v=QXxDK0s8hL0
Και όπως γουστάρει six feet under ας δει το Olive Kitteridge.
Είδα εχθές το 4ο επεισόδιο του Fear The Walking Dead.
Γενικά μπορώ να πω οτι μου αρέσει πολύ και σαν σειρά και το πως εξελίσσεται.
Νομίζω πως έχει 6 επεισόδια μόνο αυτή η σεζόν, οπότε λογικά θα δούμε λίγα πράγματα φέτος.
Σήμερα διατίθεται το 5ο επεισόδιο.
Firefly, η συνεχεια....
Τελικα εκανα κουραγιο και τα ειδα ολα τα επεισοδια συν το Serenity που υποτιθεται δινει closure. Οπως ειχα αρχικα φανταστει δεν υπαρχει τιποτε απολυτως στην σειρα που να ηθελε closure. Ακομα και στο τελευταιο επισοδειο που νομιζεις οτι θα παει σε cliff hanger, τελικα και εκει ληγουν ολα καλα, ολα ομαλα.
Γενικα η σειρα για εμενα, περα απο 2-3 επισοδεια (MAX) που απλα ειναι καλα, ειναι για πεταμα, και καλως κοπηκε. Ειναι επισης προφανες οτι ο δημιουργος ζουσε στον κοσμο του, και δεν περιμενε το κοψιμο (γιαυτο και ελλειψη για αναγκη συνεχειας οπως ηδη ειπα)
Το Serenity τωρα , ειναι αυτο που θα επρεπε να κανει στην σειρα του για να μην κοπει. Ενταξει δεν ειναι κανενα γαματο sci-fi επος, αλλα τουλαχιστον αυτο βλεπεται. Μαντεψτε τι δεν εχει το Serenity, που ειχε το firefly.
Spoiler!
Γούστα αλλά για μένα είσαι λάθος. Άνετα το ξανά βλέπω 10 φορες. Στις τοπ 5 σειρές για μένα όπως και για πολλούς άλλους.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Slay, να 'σαι καλά βρε άνθρωπε, με γλίτωσες από το να δω (κάποια αόριστη) στιγμή το Σερενιτυ. Η αλήθεια είναι ότι το είχα κατεβάσει και στα 10 λεπτά το είχα κλείσει, σκεπτόμενος κάποτε να το προσπαθήσω πάλι. Ε, τώρα, thanks to you, έφυγε και αυτή η σκέψη.
Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
Επιτέλους, το πρώτο καλό επεισόδιο του Fear, που, δυστυχώς, είναι και αυτό του season finale. Κινήθηκε σε γνωστά μονοπάτια και είδαμε και λίγη απο τη δράση που έχουμε συνηθίσει. Ενα opening ουσιαστικά για τον όλο χαμό που έχει δημιουργηθεί και τώρα μπορώ να πω οτι περιμένω τη συνέχεια.
Άρχισε Homeland και μιλάτε για ζόμπι, ζόμπι σε μια βδομάδα που αρχίζει το καλο.
Gotham βλεπει κανενας;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
^πολύ καλά τα δυο πρώτα επεισόδια Gotham
Δεν έχω δει τα 2 τελευταία. Αρα εμένα που ήδη μου αρέσαν πάρα πολύ τα 4 πρώτα με βλέπω στο τελευταίο να μην ξεκολλάω :P
Το έχω αρχίσει ρε γαμώτο από πέρισυ που ξεκίνησε αλλά γενικά μετα τον φλεβάρη με έχει πιάσει να μην μπορώ να δω ούτε σειρές ούτε ταινίες. Μονο τα Walking Dead έχω δει. Όλες τις άλλες σειρές τις έχω αφήσει στη μέση (Big Bang,Gotham, GOT κλπ)
Θέλω να αρχίσω και το Mr Robot το True Detective και το Sons Of Anarchy μια στιγμή.
Homeland, έπρεπε να είχε τελειώσει την τρίτη σεζόν...
Spoiler!
Έπρεπε, εγω ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατί το συνεχίζουν και που το πανε.
Αλλά θα την δω σίγουρα και φέτος(πιστεύω να τελειώσει)
@Μιχάλη Ξεκίνησε αυτο που σε τραβάει περισσότερο δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεις ολα,εγω πέρυσι εκοψα Grimm δεν πρόλαβα.
Για αυτό βλέπω Walking Dead :P (μέχρι και σε αυτό τα τελευταία 6 επεισόδια τα είδα μαζεμένα). Γενικά από τον Φλεβάρη αν θα κάτσω σπίτι πιο πολύ για ps4 έχω όρεξη η αλήθεια είναι. Συνήθως ταινία ή σειρά βάζω όταν ξαπλώνω. Οπότε η θα ξαγρυπνήσω αν είναι ωραία ή θα κοιμηθώ στο δεκάλεπτο και θα βλέπω σε μικρά κομμάτια κάποιο επεισόδιο ή ταινία.
Και εγω ο μόνος λόγος που εχω κόψει ταινίες (ελάχιστες βλέπω) και σειρές είναι γιατί εχω πολλα παιχνίδια που θέλω να παιξω :D.
➕ έχω και μια οικογένεια που πρέπει να ασχοληθώ;)
γι' αυτό είναι καλές οι 12αρες σειρές χεχε
δώδεκα επεισόδια και του χρόνου ξανά χεχε
κοιτα εαν εχει την ατμοσφαιρα των ταινιων του nolan, και των παιχνιδιων, τοτε μαλλον θα μου αρεσει.
ΟΧΙ, στην πρωτη επρεπε να τελειωσει, απλα μετα την τριτη δεν εχει απολυτως κανενα νοημα. Οπως για παραδειγμα ειναι πλεον το Two and a half Men, οπου ο One and a half λειπουν απο την σειρα.
^μα νομίζω ότι δεν πρόκειται να το κάνανε και να το τελείωναν τότε...οπότε στην 3η ήταν το "κλείσιμο"..
άσε που τώρα το πήγαν και σε άλλη χώρα..
Στην ουσία πέρυσι ηταν σαν να βλέπαμε αλλη σειρά, εμένα προσωπικά μου άρεσε, αλλά ας το έλεγαν κάτι άλλοHomeland.Spoiler!
@Slay πάει αργά λιγο (τουλάχιστον στην πρώτη σεζόν), στην δεύτερη είναι κάπως καλύτερα, βέβαια δεν ξέρω πως θα συνεχίσει;)
για το gotham, πάει λίγο αργά, αλλά είναι για να σου εισάγει τους χαρακτήρες. Στα 2 πρώτα του δεύτερου κύκλου ξεκίνησε αρκετά δυνατά
To Homeland μετά την κάκιστη τρίτη σεζόν (προσωπικά θεωρώ ότι είχε καταπληκτική πορεία μέχρι και το επεισόδιο Q&A της 2ης σεζόν, εκεί έπιασε κορυφή και μετά έκανε ελεύθερη πτώση) έκανε μια κατά γενική ομολογία καλή 4η - τούμπαρε λίγο τις άσχημες εντυπώσεις της τρίτης. Προσωπικά με κέρδισε πίσω σαν τηλεθεατή μιας και ήμουν έτοιμος να μην ασχοληθώ καθόλου. Το πρώτο της 5ης on the spot για τις πρόσφατες κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις.
Ουσιαστικά έχουν αλλάξει το concept της σειράς, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο δημιουργός της.
Η πρώτη σεζόν του Gotham - αν και την είδα ευχάριστα - δεν ήταν κάτι το φοβερό, η σειρά ψαχνόταν να βρει τα πατήματά της, να δει τι σειρά θέλει να είναι, είχε κάποια θέματα με τον προγραμματισμό της παραγωγής των επεισοδίων και το αποτέλεσμα ήταν λίγο έτσι κι έτσι. Έχει μία comic αισθητική, είναι λίγο campy, και ως συνήθως δεν βοηθάει ότι μιλάμε για σειρά ελεύθερου καναλιού.
Πάντως οι συντελεστές φαίνεται ότι αναγνώρισαν τα προβλήματα της και η δεύτερη σεζόν αναμένεται ακόμη καλύτερη.
btw επέστρεψαν τις προάλλες με την δεύτερή τους σεζόν τα Les Revenants (μετά από πόσα χρόνια!) και το The Leftovers, δύο πολύ ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες σειρές.
Να συμπληρώσω στο Gotham χάνει πολυ απο τον πρωταγωνιστή, έπρεπε να επιλέξουν ενα καλύτερο ηθοποιό.
Το σποιλερ Χριστοφορε δεν σου έπιασε καλά :P
Λοιπόν... Έχω όλο το Battlestar Galactica, αλλα, αν θυμάμαι καλά, έχει μια ιδιαιτερότητα η σειρά που πρέπει να δει κανεις τις εποχές. Θα ήμουν υπόχρεος εάν με διαφωτιζε κάποιος φίλος απο δω μέσα. :)
Να τα δεις όπως προβλήθηκαν Παύλε:
1. Miniseries (Parts I&II)
2. Season 1
3. Season 2
4. The Resistance - Webisodes
5. Season 3
6. Razor Extended Version (Movie)
7. Season 4
8. The Face of the Enemy - Webisodes
9. Season 4.5
10. The Plan (Movie)
Δεν έχω δει την σειρά αλλά ξέρω πόσους φανατικούς οπαδούς έχει και (λογικά) μέσα στον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray. Ανυπομονώ να τη δω!!
http://i.imgur.com/c7GJY3g.jpg
Ειδα το πρώτο επεισόδιο του Mr. Robot. Απλά η σειρά είναι αλλού!! Ελπίζω να είναι έτσι και τα υπόλοιπα!!
Για εμένα, δεν ειναι ετσι και τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον μεχρι και πριν τα δυο τελευταία, τα οποια δεν εχω δει ακομα... Αλλα γενικά σε καλα επίπεδα. Παντως κι εμένα το πρώτο με είχε προϊδεάσει για αλλα πραγματα.
Για όσους έχουν δει τη σειρά αλλά και έχουν παίξει το Until Dawn
Spoiler!
Και έλεγα τι μου θυμίζει αυτός....
Marvel’s Daredevil Season 2 teaser brings The Punisher and Elektra to life
https://www.youtube.com/watch?v=6ktW06jXrhc
Πριν λιγες ημερες ψαχνοντας καποιες πληροφοριες για το Fear The Walking Dead, ανακαλυψα αυτα τα webisodes στο συμπαν του WD.
Αγνοουσα τελειως την υπαρξη τους, καθως και οτι τα πιο πολλα απο αυτα κυκλοφορουν εδω και χρονια.
Μετα απο μια γρηγορη ματια που τους εριξα, διαπιστωσα δυστυχως οτι δεν ειναι στα standards που μας εχουν συνηθισει.
Εξαιρετικό ξεκίνημα για το TWD!!!!! Επιτέλους, back in action!!!!!!!!!