Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Οχι Βαγγέλη, PS5 fat έχω από day one
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Με γεια σου Μιχάλη!
Τώρα μιλάμε σωστά, 40% έκπτωση στην κανονική τιμή είναι black friday!
Εγώ πάντως φέτος το μόνο που πήρα από κατάστημα ήταν το monster hunter wilds από το πλαίσιο (9,90). Κατά τα άλλα δε βρήκα τίποτα που να αξίζει σε σχέση με το gaming πάντα.
Εγώ που έλεγα μόνο το Spider-Man 2 να αγοράσω και την ετήσια συνδρομή μιας και από games ήμουν εντάξει πηρα τα πάντα με αποκορύφωμα το PSVR2!
LOL!!!!!
Βαλε Gran Turismo Μιχαλη...
Το πρώτο που έβαλα ήταν Δημήτρη. Είχα παίξει στον Παύλο παλιά οπότε ήξερα τι να περιμένω.
Φουλ εντυπωσιακό όπως το θυμόμουν!
Το μόνο που παρατήρησα το οποίο οκ λογικό καταλαβαίνεις την «θολούρα» του full hd σε σχέση με το 4Κ της τηλεόρασης.
Έπαιξα και λίγο εχθές το Star Wars: Tales from the galaxy το οποίο μου άρεσε σαν αίσθηση, με δυσκόλεψε βέβαια ο χειρισμός
Nαι σιγουρα δεν εχει την αναλυση της τιβι, αλλα το συνηθιζεις.
Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν πάντως οι τρελές μειώσεις των συλλεκτικών του Death Stranding 2 και του Ghost of Yotei.
Μιλάμε για εκπτώσεις τάξεως 30-40%.
Ευτυχώς δε με ενδιέφεραν και ειδικά τώρα δε με ενδιαφέρουν καθόλου!
Sony: H μοναδική εταιρεία που με τις μαλακίες της (digital αντί για physical) κατάφερε να κάνει τις συλλεκτικές να χάνουν αξία. Εύγε τζιτζιφιόγκοι μου! Και εις ανώτερα.
Εγω δεν μπορω αληθεια να καταλαβω γιατι την σημερον ημερα καποιος να μαζευει συλλεκτικες. Οχι επειδη δεν εχουν δισκακι. Γενικα. Ανεκαθεν μου φαινοταν ακυρο να μαζευει καποιος συλλεκτικες απο εκδοσεις βιντεοπαιχνιδιων. Και εχω κανει κι εγω μερικες αγορες για να σας προλαβω.
Ακομα και οταν εχουν φιγουρες δεν βρισκω τον λογο να μην πας απλα να παρεις μια φιγουρα (ισως και ποιοτικοτερη) αντι να παρεις μια κουτα με ενα σωρο αλλα πραγματα που δεν θες, ξερω γω αυτοκολλητακια, καρτουλες, μπρελοκ, αφισες ενα σωρο μαλακιες βαζουν μεσα τι στο καλο μπορει να θελει κανεις αυτα τα αντικειμενα δεν ξερω.
Θα σου πω εγώ για μένα Δημήτρη.
Δεν θα πω πως μαζεύω συλλεκτικές, αλλά έχω κάποιες συλλεκτικές από παιχνίδια που μου αρέσουν.
Η τελευταία φαντάσου ήταν του Spider Man 2. Από τότε δεν έχει τύχει να αγοράσω άλλη συλλεκτική.
Εκτός από την φιγούρα είναι όλα αυτά που είναι μέσα στην συλλεκτική ακόμα και το κουτί της.
Σίγουρα το steelbook αλλά μπρελόκ, βραχιολάκια, αυτοκολλητακια, art book
Γενικά ότι έχει μέσα η συλλεκτική μου αρέσει. Για αυτό δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι συλλεκτικές που έχουν μόνο φιγούρα.
Kι εγω εχω μερικες και τις κοιταω καλα καλα τωρα και αναρωτιεμαι γιατι τις πηρα :P
Ενταξει προφανως ο καθενας εχει του χουι του δεν το συζηταμε. Εγω αντε να φτασω μεχρι σπεσιαλ εκδοσεις πλεον και αυτο γιατι δινουν οτι θεωρω αξιζει, δλδ κανενα OSΤ, κανενα steelbook, artbook Κλπ. Αλλα ακομα και αυτο σε ειδικες περιπτωσεις μονο. Tα λυπαμαι τα 200-300 καμμια φορα και περισσοτερα λεφτα να τα δωσω για συλλεκτικη. Προτιμω να τα δινω ξερω γω σε airpods ή σε αλλα gadgets τα οποια ειναι χρησιμα (για μενα).
Πλέον για εμένα οι συλλεκτικές έχουν «χαλάσει» δεν έχουν τίποτα μέσα..
Του Death Stranding 2 σκεφτόμουν να την πάρω και μόλις είδα ότι ουσιαστικά δεν έχει τίποτα και έκανε 250€ ούτε που το σκέφτηκα..
Ούτε καν τώρα στα 150€ που την έβαλαν.
Αστείο αυτό το πράγμα να το ονομάσουν collectors
Είναι και ο τεράστιος όγκος που πιάνουν οι άτιμες. Μία τέτοια συλλεκτική έχω πάρει στη ζωή μου, του batman arkham knight. Και το κουτί της το μετέτρεψα σε αποθήκη κονσολών χωρίς κουτιά!
Ο λόγος που την πήρα τότε ήταν γιατί είχε μια εξευτελιστική τιμή τύπου 40-50 ευρώ. Πλέον και τόσο να κάνει δε την ακουμπάω, προτιμώ χώρο και χρήματα να τα ξοδέψω σε άλλα παιχνίδια.
Το μεγαλύτερο αστείο που έχω κάνει είναι που είχα πάρει μία special edition ενός παιχνιδιού (δε θυμάμαι ποιο) και επειδή το ύψος ήταν μεγαλύτερο από ότι όλα τα άλλα παιχνίδια στο ράφι, πουλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες για να μη πάω σε ψυχολόγο, λόγω OCD.
Πλέον μπορώ να πω ότι έχω σοβαρευτεί!
^^ Μοιραζομαι το ιδιο προβλημα! Θελω να υπαρχει ομοιομορφια. Αφου δεν χρησιμοποιω καν τα steelbooks γι αυτον τον λογο!
Μανο, θα με τρελανεις! Την εχω κι εγω αυτη την συλλεκτικη με το batarang για τον ιδιο λογο (φθηνη). Να φανταστεις ουτε που ξερω που ειναι πλεον... δλδ μου ειναι αδιαφορο.
Εμενα απλα μου φαινονται τελειως ακυρα καποια απο αυτα που δινουν, θυμαμαι uncharted εδινε ενα... μπαουλο... οτι ναναι ρε φιλε.
Μιας και το εχω παρει πλεον κανονικα αποφαση οτι υπολογιστη δεν προκειται να παρω στο προσεχες μελλον (μιας και δεν τον χρησιμοποιω πλεον καθολου ουτε καν για editing , τα κανω απο το κινητο) πηγα και τα εσκασα χοντρα μεν, αποδεκτα δε σε αλλα αντικειμενα..
Attachment 13375
Συνολικη αξια περι τα 3,000€ με κοστος κτησης λιγο κατω απο 2,000.
Απο iphone 14 pro σε iphone 17 pro max 512
Απο apple watch series 7 σε apple watch ultra 3
Απο airpods pro σε airpods pro 3
Σημειωτεον οτι δεν δοθηκε κανενα εκ των αντικειμενων που εγιναν upgrade.
Πονεσε, αλλα αξιζε. Καλα να ειμαστε…
Καλορίζικα και να τα ευχαριστηθείς Δημήτρη!!!
Περιμένω εντυπώσεις από το AW Ultra 3. Μου αρέσει εμφανισιακά αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω (εκτός από μπαταρία) θα μπορούσε να μου δώσει στην καθημερινότητα μου.
Οπότε τώρα που το έχεις εσύ θα μπορούσες μετά από ένα διάστημα να μας γράψεις την εμπειρία σου.
^^ Θα σου απαντησω απο τωρα καθως το εχω περιπου ενα μηνα τωρα, ασχετα που τωρα ποσταρα.
Η μπαταρια δεν ηταν καν λογος αναβαθμισης για εμενα, ειλικρινα δεν εβρισκα ποτε το λογο να χολοσκαω για 15 λεπτακια φορτισης την ημερα. Τοσο να το βαζεις ειναι κομπλε. Την ωρα του μπανιου βρε αδερφε. Σιγα. Τωρα οκ κραταει ανετα 2-3 μερες, αλλα κλαην και παλι ακολουθω την ιδια φιλοσοφια δεν με νοιαζει η μπαταρια.
Αυτο ομως που πραγματικα με ενοιαζε ειναι το cellular. Το οποιο θα μου πεις ειναι διαθεσιμο και στο απλο apple watch και φυσικα θα συμφωνησω. Απλα το βρηκα σε τοσο καλη τιμη, που δεν ειχε νοημα να μην παω σε αυτο και να παω στο απλο.
Το cellular ειναι ολα τα λεφτα. Απο την πρωτη στιγμη το εβαλα, και το ποσες φορες βγαινω απο το σπιτι, το γραφειο και απλα δεν παιρνω τηλεφωνο ειναι game changer. Οποτε παω στο γηπεδο να παιξω μπασκετ δεν παιρνω καν τηλεφωνο. οποτε παω τον μικρο σχολειο, βγαινω για τρεξιμο, παω να ψωνισω κατι εδω κοντα σπιτι μου, παω τον μικρο στην παιδικη χαρα. Ειναι μεγαλο πραγμα να αφηνεις το τηλεφωνο σπιτι και να μην μπαινεις στον πειρασμο να χαζευεις ολη την ωρα οταν πραγματικα δεν χρειαζεται.
Απο αυτη την αποψη το ρολοι το εχω ευχαριστηθει περισσοτερο και απο το ιδιο το κινητο. Εχω τη μουσικη μου, το νουμερο μου, τα μηνυματα μου, τα χρηματα μου, την πλοηγηση μου, τα παντα στον καρπο μου.
Οκ οσο εισαι cellular η αληθεια ειναι οτι καιει πολυ μπαταρια το ρολοι, οποτε εδω ερχεται και κολλαει οτι το Ultra το αντεχει το cellular ενω το απλο ισως ζοριζεται. Αλλα και παλι δεν θα κολουσα εγω.
Ολα τα αλλα ευπροσδεκτα ειναι, οπως το εξτρα κουμπι, η εμγαλυτερη οθονη, το δυνατο ηχειο, οτι αισθητικα ειναι πιο ομορφο / ποιοτικο και πιο ανετο (αν και νομιζω οτι ευθυνεται το trail loop το οποιο ειναι πραγματικα το πιο ανετο λουρι που εχω βαλει ποτε), τα watch faces ειναι πολυ χρησιμα και βολικα κλπ.
Αλλα ειλικρινα αν με ρωτας περαν του αισθητικου, της μπαταριας ολα τα αλλα δεν μου ειναι προσωπικα απαραιτητα οποτε στην αρχικη σου ερωτηση, οχι, αν δεν εισαι τιποτα εξτρημ περιπετειωδης τυπος ή που εχει κολλημα με fitness και δεν ξερω τι, δεν εχει κατι παραπανω επι της ουσιας.
Αλλα θα ξαναπω οτι το cellular ειναι κυριολεκτικα game changer και οποιος το δοκιμασει θα με καταλαβει.
Δλδ ηδη σκεφοτμαι σε ποσες περιπτωσεις που αναγκαζομαι να παρω τηλεφωνο θα σταματησω να το κανω. Ας πουμε το καλοκαιρι μετα τη δουλεια πεταγομαι για ενα μπανιο στη θαλασσα και καθε φορα τρεμω που να αφησω το κινητο μου μην το βουτηξει κανενας. Παω να ηρεμησω και εχω αγχος. Τωρα κλαην. Κινητο σπιτι και ρολοι στο νερο... ελευθερια.
Attachment 13376
ο λόγος που το αγόρασα στο sw2 είναι γιατί λατρεύω το arcade ( ναι η τιμή είναι ακριβή) αλλά και το Τ2 η μουσική τα σπάει και γενικά λίγο να δουλέψει το μηχάνημα να μην κάθεται:)
Λοιπον έψαχνα να βρω το thread του portal .. παιδιά με το update το τελευταίο που μπορείς να κάνεις stream ότι παιχνίδι έχεις στην βιβλιοθήκη σου , το μηχάνημα είναι αναντικατάστατο πλέον σε όλα μου τα ταξίδια. Δεν ξέρω τι και πως κάνανε αλλά έχει τώρα ένα ολόκληρο μήνα που παίζω astrobot κτλ σε ξενοδοχεία κτλ και πάει σφαίρα !
Δεν χρειάζεται καν το ps5
Το ultra
3 επίσης υποστηρίζει 5G δίκτυο παιδιά !
Ο λόγος και εγώ που έκανα upgrade όταν βγήκε είναι ότι πλέον είναι πάρα πολύ γρήγορο σε σχέση με το series 8 που είχα και γενικά η μεγαλύτερη οθόνη βοηθά στο να μην χρειάζεται να έχεις το κινητό όλη την ώρα ιδιαίτερα όταν βγαίνεις έξω για δραστηριότητες κτλ .
Προσωπικα το βρίσκω απ τα καλύτερα features διότι δουλεύει καλά !
Με το 8 είχα θέματα , αργούσε , τα μηνύματα ερχόταν όποτε θυμόταν γενικά ήταν mix η κατάσταση.
Καλοριζικα Valkiyre
Ερώτηση για υποψήφια αφορά.
Επειδή ακούω χρόνια Billy βιβλιοθήκες για video games.
Είναι αυτή η παρακάτω;
https://www.ikea.gr/proioda/billy-bi...2-cm/40477340/
Σορρυ που το ποσταρω ξανα, απλα επειδη ετυχε και αλλαξα για πρωτη φορα λουρι στο τωρινο ρολοι μου, παιδια το μαμισιο trail loop της apple ειναι λιγο ματζικ ετσι? Τωρα που εβαλα αλλο λουρι το ρολοι το νιωθω πολυ διαφορετικα στο χερι. Aλλα πολυ ομως. Με το trail loop ειναι σαν να μην φοραω ρολοι η αισθηση. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο το ποσο ανετο ειναι και ποσο "σβηνει" η συσκευη στο χερι σου. Το κακο ειναι οτι δεν κανει για κολυμπι το trail loop... γι αυτο και πηρα αλλο ενα γι αυτο το σκοπο.