http://www.gametrailers.com/videos/k...-debut-trailer Tσεκάρετε αυτό το παιχνιδάκι, Μπάτσοι vs Διαδηλωτές! Απορρώ αν θα έχει και την Αθήνα μέσα.
Choose your side as you host or pacify your very own Riot in this PC/Mobile game based on real events.
Printable View
http://www.gametrailers.com/videos/k...-debut-trailer Tσεκάρετε αυτό το παιχνιδάκι, Μπάτσοι vs Διαδηλωτές! Απορρώ αν θα έχει και την Αθήνα μέσα.
Choose your side as you host or pacify your very own Riot in this PC/Mobile game based on real events.
http://uk.ign.com/articles/2013/02/2...demark-spotted
Βαθιές ανάσες ελπίζω να δουλέψει το φόρουμ!
Square Enix has filed a trademark for the title "Deux Ex:Human Defiance".
It's not yet clear whether the application, which was filed yesterday, refers to a new entry in the series of prequels that began with Deus Ex: Human Revolution or the recently announced Deux Ex movie.
Of course it could all amount to nothing, but given the significant success enjoyed by the last game in the franchise, we'd be amazed if Square Enix wasn't keen to follow this up with a sequel.
IGN reached out to Square Enix for comment but was told the company "doesn't comment on rumour and speculation."
Θυμάστε τον εφευρέτη που είχε μηνύσει τη Nintendo κατηγορώντας την ότι αυτή χρησιμοποίησε τη δική του πατέντα για την οθόνη απεικόνισης 3D στο 3DS, χωρίς ο ίδιος να λάβει την αναγνώριση αλλά και την αμοιβή που του αναλογούσε; Λοιπόν, το περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης δεν δέχτηκε τα επιχειρήματα της υπεράσπισης και βρήκε ένοχη την εταιρεία.
Ο εφευρέτης Σεϊτζίρο Τομίτα απαιτούσε αποζημίωση που ανερχόταν σε 292 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το δικαστήριο του επιδίκασε 30,2 εκατομμύρια, ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο.
Ο δικηγόρος του Τομίτα, Τζο Ντιαμάντε δήλωσε υπερήφανος που εκπροσώπησε τον Τομίτα και υπερασπίστηκε την εφεύρεση του. Ωραίος ο Τζο, ωραίο και το ποσοστό από τα μιλιούνια που θα κονομήσει!
http://www.byteme.gr/news/lifestyle/...nta-3d-tou-3ds
Καλά φράγκα τσέπωσε!
Η Νιντεντο βγηκε παντως πολυ περισσοτερο κερδισμενη απο την εφευρεση του. Τα 30 εκατ ειναι λιγα.
Βεβαια δεν θα ελεγα κι εγω οχι! Ισα μωρη αρρωστια Τομιτα, γματα ολα! :)
Ε σίγουρα η Ninty έβγαλε περισσότερα, αλλά προφανώς και ο άλλος τι μπορούσε να κάνει? Ακόμη και αν πωλούσε την πατέντα δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κερδίσει πάνω από το ποσό που θα πάρει τώρα.
Square Enix boss leaves as company announces "extraordinary loss"About time θα πω εγω, ο Wada εκτος απο βαθμιδες στην ποιοτητα των παιχνιδιων εριξε και οικονομικα την SE απ οτι φαινεται.Quote:
Square Enix has shed its president and announced an "extraordinary loss" for this financial year.
Slow sales of its console games in the West are to blame, Square Enix said in a statement to investors today.
Outgoing boss Yoichi Wada had been in the job since 2000. He's been replaced by Yosuke Matsuda, formerly company president. Square Enix has made no mention of a new role for Wada.
Profit forecasts have been slashed in the wake of plans for "major reforms and restructuring" at the company - an effort that will cost 10 billion yen (£69.87 million).
http://images.eurogamer.net/2013/art...x-1/quality/91 Wada you mean I'm fired?
Although console game sales are the cause for the company restructure, it's the reforms themselves which will plunge Square Enix so far into the red this year.
The company expected to make 3.5 billion yen (£24.4m) profit, but will now make a 13 billion yen (£90m) loss.
Χμ, γιατί το λες αυτό, επειδή η SE επένδυσε στην Eidos και πήραμε παιχνιδάρες τύπου Deus Ex και TR;
Θα ανοιγει την πορτα, lol. Στο καλο και να μας γραφει.Quote:
Square Enix has made no mention of a new role for Wada.
Εχω παθει overdose με τα debate για την Square αυτες τις μερες. Οχι, το λεει γιατι επενδυσε στα δυτικα studios (που ας πουμε οτι ηταν επιτυχια της Square και οχι των studio) και τσακισε το βασικο της studio σε αυτη τη γενια. Αυτο ελεγα και χτες, ολοι περιμενουν πως και πως τα FF X HD + KH 1,5 και τα 2 παιχνιδια που θα βγαλει το βασικο τους studio μεσα στο 2013 εχουν φαει ηδη το κραξιμο της ζωης τους (LR: FF XIII, FF XIV)
Ήταν ξεκάθαρα επιτυχία της Square που είδε το δυναμικό των Studios της Eidos, που πήγαινε για φούντο πριν τη μαζέψει η SE (όπως επίσης και το S.Dogs).
Και περιμένω πραγματικά να δω πως θα κινηθεί η αγορά απέναντι στα συγκλονιστικά αυτά remasters/remakes που όλοι λες ότι περιμένουν, μία αγορά που αγνόησε παντελώς ακόμα και το πλήρως ανασχεδιασμένο Halo ce Anniv (που δεν μπήκε καν στο τοπ10 της npd και έπεσε στη σαραντάδα στη δεύτερη του εβδομάδα στην Ευρώπη).
Όσο για το FF XIV, τι να πω, όσοι ασχοληθούν με το παιχνίδι και δώσουν άφεση στη Square για το χάλι με το πρώτο παιχνίδι (που είναι καθαρά φταίξιμο του Tanaka) είναι απλά άξιοι της μοίρας τους.
Όσο για το τσάκισμα που λες, εγώ έπαιξα παιχνιδάρες από τη SE τα προηγούμενα χρόνια, απλά όχι στο PS3. Το Dragon Quest IX του DS ήταν απλά καταπληκτικό, κάτι που ισχύει και για το TWEWY, για να μη σχολιάσω το output που είχε στο PSP, το οποίο μοσχοπούλαγε επί χρόνια στην Ιαπωνία.
και ήταν το μόνο κάλο που έκανε και ταυτόχρονα η αιτία για τη κατάντια της square enix. Aν του άρεσε να κάνει τη Joan collins :pας πήγαινε σε αλλη εταιρεία να πουλάει και να αγοράζει. Πήρε μια square με τα όποια προβλήματα ειχε μετα την αποτυχία της ταινίας και αντι να ακολουθήσει το μοντέλο που την έκανε διάσημη και συνώνυμο της ποιότητας τη μετέτρεψε σε μύλο που όλα τ αλέθει. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Ιαπωνικό τμήμα της εταιρείας έχει γίνει ρημαδιό με απίστευτες καθυστερήσεις και αποτυχίες έχοντας διώξει με τη πολίτικη του σχεδόν όλη την dream team της πρώην square. Ασε που και μόνο οικονομικά να το πάρουμε και όχι συναισθηματικά όπως μπορεί να μου καταλογίσει κάποιος, πάλι σκατά τα έκανε...
Νμζ οτι σε αυτο μπορουμε να διαφωνουμε επι αιωνες οποτε το αφηνω. Απλα θεωρω οτι και να μην την ειχε αγορασει η Square, τα TR + Hitman δεν θα ειχαν βγει και τοσο διαφορετικα.
Ολοι οι fans των σειρων τους τα περιμενουν. Και ναι, το "ολοι" ισως ειναι λιγο υπερβολικο και απολυτο αλλα προσωπικα μονο θετικα (περα απο τα κουραστικα πλεον "we want KH3 / remake FF VII") comments βλεπω. Κατι που δεν μπορεις να πεις οτι συμβαινει για τα καινουργια Final Fantasy. Επισης, δες τι πωλησεις εκανε το ΚΗ πρωτη βδομαδα και θα καταλαβεις οτι μια χαρα φαινεται οτι θα κινηθει η αγορα απεναντι τους. Αν δεν κανω λαθος ειναι το δευτερο remaster σε πωλησεις στην Ιαπωνια (μετα το Monster Hunter HD) και την πρωτη βδομαδα εκανε παραπανω πωλησεις απ' ο,τι εκανε το God of War σε αντιστοιχο χρονικο διαστημα στην Αμερικη (οπου τα παιχνιδια γενικα πουλανε περισσοτερο).Quote:
Και περιμένω πραγματικά να δω πως θα κινηθεί η αγορά απέναντι στα συγκλονιστικά αυτά remasters/remakes που όλοι λες ότι περιμένουν, μία αγορά που αγνόησε παντελώς ακόμα και το πλήρως ανασχεδιασμένο Halo ce Anniv (που δεν μπήκε καν στο τοπ10 της npd και έπεσε στη σαραντάδα στη δεύτερη του εβδομάδα στην Ευρώπη)
"Απλα οχι στο PS3", στα λογια μου ερχεσαι (μαλακωδως το εγραψα οπως το εγραψα, για κονσολες ηθελα να μιλησω οταν ειπα 'γενια'). Σε αυτη τη γενια στις κονσολες η Square τα χει κανει μπαχαλο και το προβλημα ειναι οτι για αυτα τα παιχνιδια ειναι γνωστη. Πλεον με τοσα handhelds ειναι σαν να μιλαμε για την Ready at Dawn (τωρα που τα βλεπω παιζει να εχει και παραπανω απο την Rovio :ice:). Και ολο αυτο το τσιρκο κακου timing και αργανωσης παιρνει ολη την Square κατω. Σε αυτη τη γενια τι μας εδωσε στις HD κονσολες; Μια τριλογια που θα μεινει "αξεχαστη" στο κοινο + 3-4 remasters. Οποτε ναι, πιστευω οτι σε αυτη την γενια κονσολων το βασικο της franchise το τσακισε.Quote:
Όσο για το τσάκισμα που λες, εγώ έπαιξα παιχνιδάρες από τη SE τα προηγούμενα χρόνια, απλά όχι στο PS3. Το Dragon Quest IX του DS ήταν απλά καταπληκτικό, κάτι που ισχύει και για το TWEWY, για να μη σχολιάσω το output που είχε στο PSP, το οποίο μοσχοπούλαγε επί χρόνια στην Ιαπωνία.
Μιλαω ξεκαθαρα για την SE ως developer, ως publisher οντως ειχε εμπορικες επιτυχιες και ποιοτικα παιχνιδια. Tα internally developed παιχνιδια ποιοτικα ηταν σε ελευθερη πτωση, νομιζω δεν υπαρχουν και πολλοι να διαφωνουν με αυτο. Εχει να κανει νομιζω με τις προσδοκιες που εχει ο καθενας απο την SE, αν εσενα σου φτανει να ειναι μια καλη publisher οπως η EA η Ubisoft ας πουμε οκ (που δεν ειναι σε αυτο το επιπεδο, απλα εκανε καποιες επιτυχιες ως publisher μεσω της Eidos), για μενα ειναι απογοητευτικο μια εταιρεια που σαν developer εδωσε παιχνιδια landmarks σε προηγουμενες γενιες τωρα πια να εχει λογο υπαρξης επειδη απεκτησε την Eidos.
Crytek confirms it will bid on Darksiders IP at auction
Many ex-Vigil veterans now work there.
http://www.destructoid.com//ul/24321...lda-Header.jpg
Crytek has confirmed it will make a bid for the Darksiders IP when it comes up at auction on 1st April.
Many former Vigil employees are housed at Crytek USA now. Vigil, remember, was the studio that created Darksiders.
Tweeted Crytek USA boss David Adams: "Going to bid on Darksiders IP. Put 7 years of heart and soul into that franchise, and I think it belongs at home with its creators."
Destructoid confirmed this with Vigil co-founder and now Crytek USA principal designer Ryan Stefanelli, who said: "When the Darksiders IP goes up for auction, Crytek will be bidding for it."
via Eurogamer
Mακαρι γιατι η σειρα ειναι κριμα να χαθει, μιλαμε για μια απο τις ποιοτικοτερες της γενιας. Βεβαια το θεμα ειναι τι θα αποφασισει να κανει με το franchise η Crytek αν και εφοσον το αποκτησει, αλλα ας περιμενουμε πρωτα να το αποκτησει και βλεπουμε, one step at a time
Εγώ σου σχολίασα δύο παιχνίδια που ανέπτυξε η SE που με θεωρώ τυχερό που τα έπαιξα γιατί ήταν καταπληκτικά, και το ίδιο έχω ακούσει και από κατόχους PSP που έλιωσαν τα Dissidia, τα KH και το Crisis Core. Ναι, συμφωνώ ότι στις επιτραπέζιες κονσόλες δεν έβγαλε και τίποτα το συγκλονιστικό, αλλά δεν είναι πρόβλημα της SE που ο κόσμος τη μειώνει για παιχνίδια που δεν έπαιξε.
Kαι παλι δεν αλλαξω αυτο που ειπα man, για μενα ειναι απογοητευτικο μια εταιρεια που εχει σηματοδοτησει αλλαγες εν γενει στο gaming με παιχνιδια διαμαντια που τα εχουμε landmarks να αρκειται σε καποια καλα portable games και στον ρολο της ως εκδοτρια. Απο τη στιγμη που στις προηγουμενες γενιες επενδυε στις επιτραπεζιες κονσολες με εξαιρετικα παιχνιδια μαλλον δεν ειναι δικο μου θεμα η αλλαγη πολιτικης της και το οτι δεν εχω παιξει τα portables, αναμενομενο ειναι να μην τα εχω παιξει. Ισα ισα που αυτο ειναι fanbase alienation, να οδηγεις καποιον απο την fanbase σου στην επενδυση σε μια οικιακη κονσολα και μετα να τον αφηνεις στα κρυα του λουτρου ειτε με μετριοτητες ειτε με επιλογη portable συστηματων επειδη τα εχεις κανει θαλασσα σαν εταιρεια και αδυνατεις να αναπτυξεις ενα HD παιχνιδι.
Όχι διαφωνώ. Μπορεί να μη φταις για την αλλαγή πολιτικής μιας εταιρίας, αλλά εφόσον αυτό συνέβη, και αποδεδειγμένα έχει βγάλει, όχι απλά καλά, αλλά επαναλαμβάνω, καταπληκτικούς τίτλους στα φορητά, φταις εσύ που αγνόησες όλες αυτές τις παιχνιδάρες.
Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε αναγκάζει κάποιος να επενδύσεις κάπου. Αν βγάλει μια εταιρία καλά παιχνίδια, κατά προτίμηση αρκετά, αγοράζεις την κονσόλα που τα έχει βγάλει. Δεν αγοράζεις κάτι day1 και μετά περιμένεις να κυκλοφορήσουν παιχνίδια που να σου αρέσουν. Αυτή η κίνηση δεν έχει καμία υπόσταση, εφόσον μιλάμε για ένα χόμπι. Εγώ, προσωπικά τουλάχιστον, δεν είμαι διατεθειμένος να σκάσω τόσα χρήματα για κάτι που ίσως να με κάνει να περάσω καλά, ίσως και όχι, και δε θυμάμαι να ήμουν και ποτέ.
Διαφωνω. Οταν καποιος αποφασιζει την επενδυση σε μια κονσολα το κανει και για τις προοπτικες που εχει σε software και οχι μονο για τους τιτλους που εχουν ηδη κυκλοφορησει. Οταν λοιπον βγαινεις εσυ η SE και μου ανακοινωνεις αμα τη εμφανισει του ps3 2 βαρβατους τιτλους για το ps3 και με διαβεβαιωνεις στην ουσια οτι οι οικιακες κονσολες θα ειναι και παλι στο επικεντρο για σενα σαν εταιρεια και ανακαλυπτω εγω εκ των υστερων οτι με κοροιδευες και στις 2 περιπτωσεις (το ενα δεν θα βγει ποτε στο ps3 μαλλον, το αλλο δεν υπηρξε ποτε exclusive) τοτε με καθοδηγεις στην αγορα ενος συστηματος, δεν ειναι δλδ σε θεωρητικο επιπεδο οπως το λες εσυ οτι το αγορασε καποιος με την υποθεση οτι θα εβγαιναν παιχνιδια απο την SE που θα του αρεσαν. Ειχαν ανακοινωθει αυτα τα παιχνιδια. Οταν λοιπον κανεις σαν εταιρεια τετοιες κινησεις και μετα αποφασιζεις οτι θες να αλλαξεις πολιτικη και να βγαζεις παιχνιδια σε portables και κινητα τοτε δεν νομιζω οτι φταιω εγω που δεν επαιξα το ταδε FF του psp και το δεινα DQ στο DS. Ο καταναλωτης που εχει παιξει το FF το KH και το DQ σε οικιακη κονσολα περιμενει οτι θα παιξει τις συνεχειες παλι σε οικιακη κονσολα, οχι οτι θα διασκορπιστει το franchise της αρεσκειας του σε 38 συστηματα, δεν μπορει να αγοραζει συστηματα αναλογα με τις ορεξεις τις SE.
Απο κει και περα τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι καθαρα υποκειμενικα, oπως το αν εισαι διαθετειμενος να σκασεις χρηματα day 1 (εγω μιλησα βεβαια για ανακοινωμενα παιχνιδια και οχι για παιχνιδια που υποθετω απο μονος μου οτι θα κυκλοφορησουν στην περιπτωση της SE) αλλα και το αν και κατα ποσο μπορει να ειναι παιχνιδαρες παιχνιδια για portable κονσολες.
Οπότε για να καταλάβω που βρίσκεται το χάσμα...
Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της SE λόγω την παιχνιδιών που έπαιξα, που εσύ εξακολουθείς να υποτιμάς, κατατάσσοντας την αξία τους στη σφαίρα του υποκειμενικού γούστου, ενώ εσύ δεν είσαι, εξαιτίας των παιχνιδιών που δεν έπαιξες.
Ok, δεκτό. Over and done, μπορείτε να είστε θυμωμένοι όσο θέλετε, εφόσον έχουμε διαφορετικά γούστα.
Η αξια που λες και ξαναλες ρε μαν by what standards κρινεται? Για να καταλαβω δηλαδη. Δεν διαφωνω οτι καποια απο αυτα τα παιχνιδια (portables κυριως) ειναι καλα παιχνιδια αλλα seriously θες τωρα να αντικρουσεις το επιχειρημα οτι εχει ριξει την ποιοτητα στα παιχνιδια που αναπτυσσει σε σχεση με αλλες γενιες αντιπαραθετοντας παιχνιδια οπως το Dissidia και το dragon quest στο DS σε συγκριση με αυτα που εχουμε δει στο psone και στο ps2?
Δεν υποτιμαω κανενα παιχνιδι, εχω ομως προσδοκιες ως καταναλωτης και αυτο το δικαιωμα δεν νομιζω να μπορει να μου το αφαιρεσει κανεις, ιδιαιτερα αυτος που εχει παρει τα λεφτα μου πολλακις στο παρελθον. Και καποια καλα (εως πολυ καλα δεν διαφωνω αν και εχουν ενα ταβανι συμφωνα τουλαχιστον με το metacritic αν θελουμε να ξεφυγουμε λιγο απο τη σφαιρα του υποκειμενικου γουστου) παιχνιδια σε φορητες κονσολες δεν μπορω με τιποτα να τα συγκρινω με παιχνιδια/landmarks που εχουν εμπνευσει την βιομηχανια ολοκληρη, sorry κιολας.