ε????
Printable View
ε????
Τι δεν κατάλαβες, Παρι μου;;;;
το iq τοσο χαμηλο δεν ειναι ρε γαμωτο...τι στο καλο γιατι δεν καταλαβαινω?
Νταξει... Μη το φιλοσοφεις πολυ. Δυο κρύα αστεία ειναι...
μεσσι παει και ο παυλος,,,συνεχισε ετσι και σε λιγο θα παγωσεις ολοκληρο τον πλανητη γη!
μα γιαυτο και λεω ε...μιλαμε για κακα αστεια...-rep :p
Ο Μητσάρας είναι κατηγορούμενος για βιασμό. Ο Δικαστής τον καλεί να απολογηθεί : - Πες μας κατηγορούμενε, τι έγινε το μοιραίο βράδυ;...
- Το λοιπόν, κύριε δικαστά, βλέπω την μαντμουαζέλ στο πάρκο και τη ρωτάω “είσαι για μια βόλτα;”, “αμέ” μου λέει και την πηγαίνω στο πάρκο. Εκεί, περνάει από μπροστά μας ένας κολουρτζής. - Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω. - Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει. - Φίναααα! Μετά από εκεί πάμε παραλία μεριά να ακούσουμε τα κύματα να πλατσουρίζουν, πέρα δώθε. Εκεί παραπέρα ήταν ένας κολουρτζής. - Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω. - Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει. - Καλώωως! Καθότι πρώτο ραντεβού κύριε πρόεδρε, και ο Μητσάρας, τουτέστιν εγώ, είναι ρομαντικός τύπος, είπαμε να πάμε μια βαρκάδα. Εκεί που νοικιάσαμε τη βάρκα περνούσε ένας κολουρτζής. - Μανούλι, θες κολούρι? την ερωτάω. - Όχι Μητσάρα μου, με απαντάει. - Ξηγημένααα! Ξανοιγόμαστε, λοιπόν, κανά δυο μίλια στο πέλαγο, κύριε πρόεδρε και τι μου λέει; - Τι σου λέει άνθρωπέ μου; - Μητσάρα, θέλω κολούρι! Ε! Την γ@μ@ς κύριε πρόεδρε; ή δεν την γ@μ@ς ;
Στο σπιτι του console gamer δε μιλαμε για pc...
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο JOKE μαστερ (οχι ο μαστερ ο κανονικος :P)
λοιπον,
*WARNING* *WARNING*
ειναι ενας με εναν αλλον και συζητανε
- εχτες το βραδυ εκανα sex λεει ο ενας
- αφου ρε εχτες το βραδυ ημασταν μαζι! και τρωγαμε σοκολατες
- ε, αυτο σου λεω!
:D
Και αλλο ενα,
η Μερκελ οταν ηρθε στην Ελλαδα, ηρθε - επιτελους - και στο κανονικο της σπιτι.
:D :D
^ οποιος εξηγησει το 2ο (ειπα να το κανω λιγο γριφο) εχει γλειφιτζουρι. :P
Kανονικα πρεπει δωσεις rep σε οποιον εξηγησει το δευτερο. Και το πρωτο, μη σου πω...
ρε σεις εβαλε κρυο μου φαινεται?
χωρις πλακα λιγο κρυωσα ξαφνικα...
μεσσι εξω απο το σπιτι σου περνω και τηγανιζεις ψαρια , πετα μου ενα κεφτε, ευχαριστω δε καπνιζω.
ήρθε στο μπουρ**λο γιατί είναι πουτ@ν@; το πέτυχα;
eee οχι
ε ναι!
+ρεπ λευτερη γιατι βαριεμε τωρα παω να αγοραζω γλειφιτζουρια. :P
Οκ, βλακείες τα περισσότερα, αλλα αφού τα βρήκα...
Μάγκας δεν είναι αυτός που έχει κοιμηθεί με 100γυναίκες..Αλλά αυτός που κυνηγάει 1γυναίκα τη στιγμή που άλλες 99 τρέχουν πίσω του!!
Πριν γίνεις επαναστάτης, διάβασε καλά τις οδηγίες στη συσκευασία του καλσόν.
Φυσική ομορφιά βρίσκεις κυρίως σε γυναίκες, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο όμορφες είναι πραγματικά.
Δεν ήμουν σίγουρος γιατί ο γιατρός μου συνταγογραφησε LSD για την δυσκοιλιοτητα μου, μέχρι που είδα ενα δράκο και χεστηκα πάνω μου.
Όλοι μου λένε οτι έχω ωραίο κωλο αλλα εγω συνεχίζω να βαφομαι.
Όσο και να σπουδάζεις πάντα οι κόρες του Πολύδωρα θα έχουν τα απαραίτητα προσόντα..
Όταν μια έγκυος πιάνει την κοιλιά της και λέει ότι το μωρό κλωτσάει, της λέω “Μπάτσος θα γίνει”
Τα κοριτσακια αγαπουν τις κουκλες και τα αγορακια τα στρατιωτακια.Τα μεγαλα κοριτσια αγαπουν τα στρατιωτακια και τα μεγαλα αγορια τις κουκλες.
”Α. Σαμαράς: Έχουμε λεφτά μέχρι τέλος Νοεμβρίου”..εντάξει για 20 μέρες ως την προφητεία χωρίς λεφτά ,δεν χάλασε και ο κόσμος..
-Ούτε με το ρόπαλο με χτύπησες,ούτε απ’τα μαλλιά με έσυρες, και τι είν’ αυτά τα λουλούδια;Μ’ έχεις κάνει ρεζίλι των σπηλιών.
Ατάκα που δεν θα ακούσουν τα σημερινά παιδιά: ‘βγες από το ίντερνετ, θέλω να πάρω τηλέφωνο’.
Ζω για τη στιγμη που θα βγει CSI Athens και θα δειχνει τους μπατσους να καθονται ολη μερα στα Εβερεστ και να ξυνουν τα αρχιδια τους.
Στο 95% των γυναικών δεν αρέσουν οι άντρες που φοράνε μπλούζες με βαθύ V.Στο 95% των αντρών που φοράνε βαθύ V δεν αρέσουν οι γυναίκες.
Πέρασε ένας με πειραγμένη εξάτμιση και δεν τον πρόσεξε όλη η γειτονιά. Κατέβηκε κάτω και άρχισε να μας χτυπάει τα κουδούνια.
Αντε,να συγχωνευτουν οι τραπεζες,να χρωσταμε μονο σε μια…
Σαμαράς: “Αν αποτύχει η κυβέρνηση, μας περιμένει χάος”. Τέτοια πίστη στη δημοκρατία, πια…
Και η κατηφόρα συνεχίζεται.....
Δεν ήμουν σίγουρος γιατί ο γιατρός μου συνταγογραφησε LSD για την δυσκοιλιοτητα μου, μέχρι που είδα ενα δράκο και χεστηκα πάνω μου
================================================== ================
Φοιτητικό πλύσιμο πιάτων:
1. Τα βάζεις στο νεροχύτη.
2. Περιμένεις...
Τα καλύτερα βράδια ξεκινάνε με τη φράση:
"μ@λ@κα εγώ σήμερα δεν είμαι για πολλά, θα γυρίσω νωρίς"
Δεν καταργούνται τα δώρα Χριστουγέννων δήλωσε η τροικα.....Απλα θα αρκεστειτε σε αυτα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης......
Γυναικα: Το πλασμα που φοβαται να βαλει ταμπον αλλα δε συμβιβαζεται και με λιγοτερο απο 18 ποντους..
Εγω το ειχα καταλαβει αμεσως οτι ο τυπος που ετρεχε γυμνος στο συνταγμα δεν ηταν Ελληνας...
Ειδατε εσεις πουθενα τη μανα του να τρεχει απο πισω του με μια ζακετα στο χερι???
Mαθαίνω μόλις ακούστηκαν οι σειρήνες πετάχτηκε έξω κόσμος και φώναζε MYKONOOSSsss!!!
-Άσε ρε φίλε τι έπαθα.
-Τι ρε;
-Παρασκευή & 13 σήμερα και έχω συνέντευξη για δουλειά.
-Καλά ρε μ@λ@κα πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις???
Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother!
- Τι; Σας έβαλαν κάμερες;
- Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση!
- Τι είπε ο γυμνοσάλιαγκας στο σαλιγκάρι..;;
- Πλήρωνε τώρα χαράτσι μαλάκα...!!!
- Έλα Victoria εσύ?
- Ναι,λέγε!
- Κρατάς secret?
Θα ρθεις το βράδυ να δούμε ταινιούλα;
- Έχεις πει & στους άλλους;
- Όχι βρε, πηδυόμας θα μαστε
Κούκλα θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου;
-Ναι γράφεις; 693.
-Wind;
-Ναι
-Καλά γάμησε το! Δεν ταιριάζουμε........
Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι και οι δύο φταίνε! Και αυτή και η μάνα της!
Η γκόμενα χθες δίπλα, που βλεπαμε το ματς, εβρίζε, επίνε μπύρα και φωναζε στον Ζαρντίμ να βγάλει Ντιακιτέ και να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2.
Ντάξει, πηγα κι εβαψα νύχια..
Ήταν ένα παιδί και ρώτησε τον πατέρα του για τη διαφορά μεταξύ θεωρίας και πραγματικότητας. Αυτός του απάντησε:
"Ρώτα τη μάνα σου αν της δίναμε ένα εκατομμύριο ευρώ θα πήγαινε να πηδ**θεί με άλλον;".
Ο μικρός πήγε και τη ρώτησε κι αυτή απάντησε:
"Ένα εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά και φυσικά θα το έκανα".
Ο μικρός είπε στον πατέρα του για την απάντηση της μάνας του και αυτός του είπε:"
Πήγαινε
ρώτα την αδερφή σου που αρραβωνιάζεται σύντομα αν κι αυτή θα πήγαινε να πηδ**θεί με άλλον για ένα εκατομμύριο ευρώ. Κι αυτή απάντησε:
"Φυσικά και θα πήγαινα για τόσα πολλά λέφτα".
Έτσι γύρισε το παιδί γεμάτο απορία και ρώτησε τον πατέρα του:
"Τώρα μπαμπά ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε;"
Και ο πατέρας του απαντά:
"Το συμπέρασμα είναι ότι θεωρητικά έχουμε δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά στην πραγματικότητα έχουμε δύο πουτ**ες στο σπίτι!"
Aν συνεχισει ετσι ο καιρος παντως,
την Πρωτοχρονια θα ψαχνουμε το φλουρι σε κανα καρπουζι...!!
Το να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να ζητάς κουλουράκια διαίτης...
Είναι σαν να μπαίνεις σε μπ@υρδέλο και να ζητάς αγκαλίτσες..
Όταν πάει να μας πέσει το κινητό,
όλοι ανακαλύπτουμε τον νίντζα που κρύβεται
μέσα μας..
-Καλά ε πήδηξα χτες ένα γκομενάκι απ τη δουλειά φοβερό μ@υνι
-Ναι ρε, τρίψτο μας και στη μούρη πως έχεις δουλειά και μεις είμαστε άνεργοι
Ο τροχός πρέπει μάλλον να έχει κολλήσει στο σημείο που γ@μ@νε τον φτωχό.....
Εντάξει κλαίω
Mέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε . MEGAτον καιρό του ΄21 ( βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά) :
ψευτοκουλτιουράδηδες κοραήδες και λοιπούς. Πάλι καλά που δεν τα κατάφεραν, γιατί η επένδυση αυτή δημιούργησε και θέσεις εργασίας, αυτούς που βοήθησαν να ξηλωθούν τα παλιομάρμαρα και αυτούς που τα φόρτωσαν στα καράβια του λόρδου».
Τρέμη. «Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες».
Πρετεντέρης. «Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους».
Τσίμας. «Έχεις δίκιο Γιάννη. Μάλιστα έμαθα πως αυτές οι περιθωριακές ομάδες κουκουλοφόρων - φουστανελοφόρων έχουν επικεφαλής έναν τύπο Κολοκοτρώνη, κάπως έτσι, που έχει το θράσος να απειλεί με βία, φωτιά και τσεκούρι, την φιλήσυχη πλειοψηφία που την αποκαλεί προσκυνημένη».
Καψής. «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λέτε τόση ώρα, όμως το αδελφάκι μου που είναι μέγας δραγουμάνος του Μεγάλου Βεζίρη στην Ιστανμπούλ μου είπε πως αυτός ο .κοτρώνης και τα άλλα μπουμπούκια εξτρεμιστές Παπαφλέσσας και λοιποί είναι η αιτία που η Υψηλή Πύλη μας έχει στην μπούκα».
Τρέμη. «Σωστά Μανώλη. Όμως έχουμε τον ίδιο τον τρομοκράτη στο τηλέφωνο να τον ανακρίνουμε. Κύριε Κολοκοτρώνη με ακούτε ; (Στα παράθυρα γύρω από την Τρέμη οι άλλοι τρεις κάνουν μορφασμούς απέχθειας).
Κολοκοτρώνης. «Συμπαθάτε με, δεν σας γρικώ καλά γιατί εδώ είμαστε έξω στον αέρα και το αγιάζι, και πέφτουν και κουμπουριές πότε - πότε».
Τρέμη. «Πείτε μας κ. Κολοκοτρώνη, που βρήκατε το θράσος να αναστατώνετε τον τόπο και να παραβιάζετε την νομιμότητα ; Αφού οι προύχοντες που μας κυβερνούν έχουν κάνει μνημόνιο με τον Ιμπραήμ, εσείς τώρα τι θέλετε ;»
Κολοκοτρώνης. (Μόλις πάει να πει μια συλλαβή, τον διακόπτει ο Πρετεντέρης).
Πρετεντέρης. «Όλγα, για ρώτα τον κύριο σε παρακαλώ . γιατί εμείς όλοι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε σήμερα τους συνδικαλισμούς και τις μαγκιές που έκανε στα Δερβενάκια και την Τριπολιτσά».
Κολοκοτρώνης. (Πάει πάλι να μιλήσει, αλλά τον ξαναδιακόπτουν).
Τρέμη. «Μην μιλάτε κύριε, ο Γιάννης είπε να σας ρωτήσω, δεν σας ρώτησα ακόμα. Για απαντήστε λοιπόν, πως τολμάτε να σηκώνετε κεφάλι όχι μόνο στους οθωμανούς αλλά και στους ευρωπαίους. Η ιερά συμμαχία Αγγλία - Γαλλία - Αυστροουγγαρία - Ρωσία μας είπε να κάτσουμε στα αυγά μας και να λέμε σφάξε μας αγά μου ν' αγιάσουμε. Εσείς τι παριστάνετε, ξέρετε καλύτερα από όλους αυτούς;»
Κολοκοτρώνης. (Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, τον διακόπτει ο Καψής αυτή τη φορά).
Καψής. «Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα, όμως τώρα θυμήθηκα πως το αδελφάκι μού έγραψε τις προάλλες πως στο σεράϊ συζητιέται πολύ ότι πίσω από τις ταραχές είναι μια ύποπτη περιθωριακή οργάνωση που λέγεται φιλική εταιρεία. Αυτοί δεν σέβονται τίποτα, έχουν διώξει όλους τους επενδυτές . φανταστείτε πως είχε έρθει ένας σοβαρός λόρδος ονόματι Έλγιν που έδωσε μια ολόκληρη φούχτα λίρες για να πάρει κάτι παλιομάρμαρα ο κουτόφραγκος, και αυτοί οι αμετανόητοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν μαζί με κάτι
Τσαμάρ και Καρα Τζαφέρ για να ακούσουμε επιτέλους και μια υπεύθυνη φωνή.»Τσίμας. «Να προσθέσω, Μανώλη, πως αυτοί οι περιθωριακοί κουρελήδες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα στα ευρωπαϊκά ανακτοβούλια. Κύριε Κολοκοτρώνη, το ξέρετε πως εξαιτίας σας ολόκληρος κόμης Μέτερνιχ έχει βάλει την Ελλάδα στο στόχαστρο ;»
Κολοκοτρώνης. (Μόλις ανοίγει το στόμα του, τον διακόπτουν άλλη μια φορά).
Πρετεντέρης. «Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Παύλο, έχουμε τώρα και καινούριο φρούτο - τον επαναστατικό τουρισμό. Έχουν πλακώσει και αναρχικοί από το εξωτερικό, σαν να μην έφταναν οι δικοί μας. Κάτι Σανταρόζα, κάτι Μπάϊρον και άλλα αποβράσματα. Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε, κάνουμε και εισαγωγή ταραχοποιών.»
Τρέμη. «Μάλιστα, Γιάννη, όλοι αυτοί μαζί με τους δικούς μας κάνουν και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Δες τι έγινε στα κάστρα απ' όπου πέταξαν έξω τις νόμιμες αρχές, δες τι έγινε στο Μεσολόγγι και αλλού. Πως θα προκόψει μετά από αυτά ο τόπος ; Αν μας πετάξουν έξω από το γρόσι, ποιος θα φταίει μετά ;»
Κολοκοτρώνης. (Έχει βαρεθεί που δεν τον αφήνουν να μιλήσει και έχει φύγει από την γραμμή, ακούγεται του-του).
Τρέμη. «Ορίστε θράσος. Μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα μας. Εδώ του κάναμε την τιμή να τον ακούσουμε στο φιλόξενο δελτίο μας, να εκθέσει τις απόψεις του ελεύθερα και δημοκρατικά. Αλλά τι ξέρουν από δημοκρατία αυτοί οι τρομοκράτες. Ας αλλάξουμε τώρα θέμα, να πούμε για τις φιλανθρωπίες της πρέσβειρας καλής θέλησης Μπαρντιν Χανουμ Μπουρέκ που εγκαινίασε σήμερα νέα πτέρυγα στο Λεπροκομείο Σπιναλόγκα μαζί με τον βεζίρη αρρώστιας Λομπέρ Μπέη. Θυμίζουμε πως στις 11 στην Ανατροπή ο Γιάννης φιλοξενεί τους αρχιραγιάδες Μπενιζέλ,
. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ .