Δεν γινεται να γραψεις Ελληνικα στο PS3.
Παιδια μπορειται να μου λυσετε καποιες αποριες επειδη δεν εχω ψαχτει καθολου πανω στο θεμα ιντερνετ και ps3 στο θεμα ιντερνετ πως τα παει, μπορω να μπω σε οποιο site θελω, ειναι ευκολη η πλοηγηση, γινετε μονο το gamepad η μπορω να συνδεσω και ποντικι;
Oποιος μπορει ας μου απαντηση συνοπτικα!
μπορεις να συνδεσεις και ποντικι και πληκτρολογιο, οχι μονο για ιντερνετ, αλλα γενικα στο ps3. τον browser δεν τον εχω πολυδουλεψει επειδη εχω ipad (ακουγεται ψωνιστικο, σορυ :S) και ειναι στην ιδια οθονη που ειναι και το PC οποτε αν χρειαζομαι κατι τα τσεκαρω σε ενα απο τα δυο. δεν εχω ακουσει καλα πραγματα απο αποψη αποδοσης, μην φανταστεις κανα chrome δλδ. και το flash ειναι outdated αν θυμαμαι καλα.
και πληκτρολογιο ε καλο αυτο.... flash δεν με πολυ ενδιαφερει απλα το θελω σαν εναλακτικη του pc να μπαινω σε κανα site με αθλητικα σε καμια εταρια να παιξω κανα στοιχιματακι κτλ απλα πραγματα δλδ ας μου απαντησει καποιος που το εχει δουλεψει ειναι εφικτα αυτα που ζηταω η θα μου βγει η ψυχη;
Καλησπέρα guys. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν γίνεται να ακούσω internet-radio από το PS3 και με ποιόν τρόπο? Ειδικά Ελληνικά ραδιόφωνα (αλλά όχι μόνο)
Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει παιδιά.
Ευχαριστώ :)
Ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, επειδή ακριβώς από πάνω έχω στερεοφωνικό. Στο PSP νομίζω υπάρχει πρόγραμμα για τέτοια δουλειά (όχι όμως Ελληνικούς αν θυμάμαι καλά), αλλά στο PS3 δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.
Οπότε μπακάλικα τελείως σου προτείνω να ανοίξεις τον browser του PS3 για το internet και να δοκιμάσεις να δεις αν θα δουλέψει σωστά η διεύθυνση:
www.e-radio.gr
Από κάτω θα δεις σε εικονίδια ανά μουσικό είδος πολλούς Ελληνικούς σταθμούς, επιλέγεις, κλικάρεις αυτόν που θέλεις και βλέπεις αν παίξει ή όχι. Δεν θα παίζει όμως multitasking έτσι; Μην ζητάμε πολλά... Μπορείς όμως τουλάχιστον να συνεχίσεις να σερφάρεις σε άλλα παράθυρα.
Το έχω ήδη δοκιμάσει αλλά αυτά τα site χρησιμοποιούν το windows media player για να παίζει το ραδιόφωνο τους ή κάποια άλλα χρησιμοποιούν flash player (πράγμα που η κονσόλα PS3 και στις δύο περιπτώσεις δεν το αναγνωρίζει και δεν παίζει δυστυχώς). Γι αυτό και ρώτησα μήπως κάποιος έχει βρει λύση ή κάποιο προγραμματάκι για να μπορέσουμε να ακούμε ιντερνετικό ραδιόφωνο μέσω της κονσόλας μας.
Έχω περάσει σε έναν σκληρό ενός φίλου ταινίες (avi) και μουσική και όταν πατάω Χ στο usb device βλέπει μόνο τους φακέλους της μουσικής. Αν πατήσω display all βλέπει τους φακέλους των ταινιών αλλά όταν μπαίνει στο φάκελο της ταινίας δεν υπάρχει το avi. Τι συμβαίνει ρε παιδιά;
Μήπως είσαι στο Music και περιμένεις άδικα να σου εμφανίσει και τις ταινίες;;;;
Τελικά του τα παίζει τα avi αλλά υπάρχει ένα μπέρδεμα όσον αφορά το display all. Δηλαδή πατώντας display all εμφανίζονται όλα όσα υπάρχουν στον δίσκο. Αν όμως πας στις ταινίες ενώ υπάρχουν οι φάκελοι δεν εμφανίζονται τα avi μέσα στους φακέλους. Ενώ τα αρχεία της μουσικής εμφανίζονται κανονικά. Αυτός μου είπε πως πάτησε Χ και τις έπειξε τις ταινίες. Τέλος πάντων. Αφού του τα παίζει δεν υφίσταται πρόβλημα.
το τελευταίο Ps3 που έχει κυκλοφορίσει είναι με κωδικό CECH-3004B ?
και αν ναι , υπάρχουνε πληροφορίες αν θα βγει και πιο καινούργια έκδοση?
tnx
To τελευταίο μοντελο αναλογα με το σκληρο που φοραει ειναι CECH-3004Α (160GB) και CECH-3004B (320GB).Οσο για καινουρια εκδοση, δε μπορουμε να ξερουμε εκτος αν πηρε καποιο παιδι κονσολα και αν εχει αλαξει να μας το πει!Συνηθως ομως οταν αλαζει το μοντελο και κυριως οταν γινονται σηματικες αλαγες, αυτο ανακοινώνετε!!!
Λίγο άσχετο, αλλά έχετε προσέξει πως ένα καινούργιο παιχνίδι day one στην Αμερική στοιχίζει ~60 δολάρια ενώ σε εμάς ~60 ευρώ (78 δολάρια) ?
μην πας μακριά , αν δεις και από Αγγλία μεριά , θα δείς καινούργιους τίτλους απο 30€ μέχρι 45€ (50€ max πιο σπάνια στους πιο και καλά εμπορικούς...)
π.χ. ACIII το έχουνε 39λίρες και την Join or Die Edition στις 56λιρες...!
εδώ όταν βγει θα πέσει ταρύφα το 70άρι...
το Max Payne 3 στις 36λίρες ,
και πολλά άλλα παραδείγματα!
Ναι, αλλά λες για προσφορές ή zavvi, ακόμα και το play έχει τιμές πάνω από 50 ευρώ.
Δεν ήθελα να μιλήσω για Ελλάδα μόνο, γενικά ακούω σε αμερικάνικα φόρουμ και διαβάζω σε άρθρα να μιλάνε για τοπ 60 δολάρια την πρώτη μέρα, ενώ στην Ευρώπη (Γερμανία και Γαλλία και Ελλάδα) οι τιμές για day one είναι εξωφρενικές, 55 με 65 ευρώ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ PS3 SLIM 120GB 3.72 ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ??ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??
το οτι ειναι πιο παλιο μοντελο δεν σημαινει οτι εχει λιγοτερες δυνατοτητες
μπορεις να κανεις οτι κανει οποιοδηποτε ps3
παιχνιδια,εικονες,μουσικη,βιντεο,blue ray,internet κ.α.
το μοντελο εχει βγει απο το 2009 αλλα αμα ειναι προσεγμενο δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα φιλε...
Παιδια μια απλη ερωτηση μπορω να αντιγραψω το γνησιο παιχνιδι στον σκληρο δισκο του μηχανιματος και να παιζω χωρις να βαζω μεσα το dvd...δεν το κανω για να κλεψω απλα εχω μαγαζι και βαρεθηκα να μου κλεβουν τα dvd οποτε λεω μηπως υπαρχει καποιος τροπος να σταματησω να δεινω τα 50αρικα..