Πήγα σήμερα στο Γερμανό να παραλάβω την παραγγελία μου.
Και δεν δεχόντουσαν να πληρώσω με κάρτα... Μόνο μετρητά αλλιώς επρεπε ήδη να ειχα πληρώσει οταν έκανα την παραγγελία μου..
Ανήκουστα πράγματα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Πήγα σήμερα στο Γερμανό να παραλάβω την παραγγελία μου.
Και δεν δεχόντουσαν να πληρώσω με κάρτα... Μόνο μετρητά αλλιώς επρεπε ήδη να ειχα πληρώσει οταν έκανα την παραγγελία μου..
Ανήκουστα πράγματα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
το καταγγέλεις και πληρώνουν προστιμο.
Απο τη στιγμή που έχουν μηχάνημα για να δέχεται κάρτα, δεν μπορουν να αρνηθούν πληρωμή
Νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα.
Τους λέω δεν έχετε POS; Έχουμε λέει αλλά οι παραγγελίες μέσω ιντερνετ δεν πληρώνονται με κάρτα εκτός αν το είχατε κάνει εκείνη τη στιγμή.
Πήρα και στα κεντρικά και μου είπαν το ίδιο πράγμα
Για μένα είναι ανήκουστα πράγματα αυτά. Έστειλα ένα mail και ελπίζω να μου απαντήσουν πως μπορώ να πληρώσω με την κάρτα ή έστω μέσω e-banking. Ελπίζω να λάβω κάποια απάντηση.
Πραγματικά απογοήτευση και τους το είπα. "Ταλαιπωρείτε τον πελάτη και τελικά θα τον χάσετε. Όλες οι υπόλοιπες αλυσίδες δέχονται κανονικά όλους τους τρόπους πληρωμής και εσείς δεν δέχεστε να σας πληρώσω με κάρτα που αμφιβάλλω αν είναι νόμιμο"
Πραγματικά αν δεν είναι τόσο καλή προσφορά θα την ακύρωνα την παραγγελία.
Δεν είναι πως είναι κανένα τρελό ποσό (25€) αλλά σπάστηκα πολύ και επίσης μιας και το αφορολόγητο χτίζεται μόνο ετσι γιατί να μην βάλω και την συγκεκριμένη;;;
65 ευρώ το Sony Wireless Headset
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...-ps3-&-ps-vita
Τι προσφορά ειχε ο γερμανός ρε παιδιά?
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχε κάποια παιχνίδια σε πολύ καλές τιμές Γιάννη... εξαντλήθηκαν βέβαια αμέσως. Τσέκαρε προηγούμενη σελίδα :)
Παρέλαβε και μένα φίλος την παραγγελία μας, και είχε το ίδιο θέμα με τα μετρητά.
btw εγώ τσίμπησα AC Chronicles και αυτός UFC2 και Destiny
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει να μου εξηγησει καποιος για ποιο λογο δεν εχει αντιδρασει ο κοσμος που η Sony στα προιοντα του playstation(Κονσολα/περιφερειακα)και οχι μονο εξακολουθει να εχει 1χρονο εγγυηση?
Κουτσα στραβα πχ στην Apple πλεον εχουμε στην Ελλαδα 2χρονια,η Sony ακομα στην κοσμαρα της?
Το είχα πει νομίζω και εγω παλιότερα,αν κάνεις online παραγγελία στο Γερμανό πρέπει να την πληρώσεις εκείνη την ώρα αν θες κάρτα γιατί στο κατάστημα δέχεται μονο μετρητά.
Αν υπήρχε το προϊόν όμως στο κατάστημα μπορείς να πάρεις αυτο με κάρτα και να μην παραλαβεις αυτο που εκανες παραγγελία [emoji14]
Κάτι παίζετε με τα καταστήματα πρέπει να ανήκουν σε ιδιώτες και το online είναι στην εταιρεία.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μερικές ενδιαφέρουσες προσφορές γι' αυτό το Σ/Κ για PS4 και όχι μόνο.
Πολλές προσφορές για το Σ/Κ για PS4 (και όχι μόνο).
Η χαμηλότερη τιμή ως τώρα για το PS4. Για μία μέρα μόνο και μάλλον και για λίγες ώρες και τεμάχια, 199 ευρώ, αύριο.
https://www.enternity.gr/Article/Gam...%AC/41368.html
Τοσο επαιξε και στο black friday τον Νοεμβριο μην τρελαθουμε κιολας. Πολυ καλη τιμη φυσικα αν και ο υποψηφιος αγοραστης θα πρεπει να εχει στα υποψην και ενα 1tb σκληρο δισκο αξιας 50ευρω μιας και τα 500gb γεμιζουν για πλακα.
Δεν είχε τόσο στο Black Friday, τόσο είχε το C chassis, όχι το Slim. Συν που
α) υπήρχε απειροελάχιστο στοκ, ήταν όσα είχαν μείνει. Εδώ μιλάμε ότι αν κάποιος πάει αύριο πρωί θα το πάρει τόσο γιατί υπάρχει στοκ, στο Black Friday 9 το πρωί δεν υπήρχε τίποτα.
β) σε αντίθεση με το Black Friday, το Slim μπορεί κάποιος και ηλεκτρονικά να το παραγγείλει
http://www.kotsovolos.gr/site/gaming...ony-500gb-slim
Αυτό για το σκληρό δίσκο ισχύει έτσι και αλλιώς όσο και να έχει η κονσόλα, δεν έχει κάποια σχέση με την προσφορά.