oxi αμα το διαβασεις παει εφυγε!Ε πως υπαρχει ενα τιμημα!Μετα κολανε οι σελιδες δεν λεει! ( αν καταλαβατε το βρωμικο μυαλο μου! ) :D
oxi αμα το διαβασεις παει εφυγε!Ε πως υπαρχει ενα τιμημα!Μετα κολανε οι σελιδες δεν λεει! ( αν καταλαβατε το βρωμικο μυαλο μου! ) :D
Ίου. Το καταλάβαμε, απλά απορούμε πώς δεν το σκέφτηκε ο Kojima!
χαχαχαχα!
Χαχα το αστειο ξερεις ποιο ειναι?Πριν κανω εγκατασταση το παιχνιδι κατεβασα αυτο το πακετακι αλλα δεν το ετρεξα καν γιατι φοβηθηκα οτι θα ηταν καποιο spoiler ή κατι τετοιο.
Καθομουν και το κοιταζα και ελεγα,"να το τρεξω ή οχι?"
χαχαχαχα
Εχω αποροφηθει τοσο πολυ απο το παιχνιδι που οταν γυρισω απο τις διακοπες μου πισω στην Αθηνα,θα καω ξανα απο το παιχνιδι.
Βεβεα θελω να ξαναπαιξω και το "Devil Summoner,Fahreneheit,Folklore,Final Fantasy X"
και δεν εχω χρονο!!!!!:banghead: :mad::Thud:
Ρε παιδια κατα την διαρκεια των cinematic scenes εμφανιζονται δυο επιλογες...Η μια ειναι να πατήσουμε το Χ και η αλλη ειναι να πατησουμε το L1.
Για ποιο λογο το κανει...Φοβαμαι να τα πατησω μηπως και χασω τα βιντεακια και τα προσπερασει.
Οχι βρε ΠΑΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ οταν στο ζηταει!!!
Ειναι πολυ σημαντικα αυτα που σου δειχνει ιδιως οταν σου λεει να πατυησεις "Χ"!!Εχεις χασει σημαντικα πραγματα.
Και ασε που περνεις και περισσοτερα drebin points αν το κανεις! ;)
Μην ανησυχείς. Τα βιντεάκια δεν προσπερνόνται με τίποτα εκτός κι αν πατήσεις start και skip (λίγο δύσκολο να το κάνεις "καταλάθος" :p). Μάλιστα με το L1 όταν κοιτάς και κουνώντας τον μοχλό, μπορείς να μετακινήσεις λίγο το πλάνο.
Να ρωτήσω ρε παιδιά. Zoom με τα κυάλια από το solid eye πώς κάνει; Το έχω ενεργοποιημένο, πατάω όλα τα κουμπιά, τους μοχλούς... zoom δεν κάνει.
Πάντως το παιχνίδι είναι μοναδικό στο είδος του. Δηλαδή τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει! Το τέλος του act 2 ήταν φανταστικό (και τα μονοπάτια από αποτηπόματα). Δηλαδή respect!! Η αγωνία στο έπακρο μην τυχόν σε δουν και το tranquiliser πάντα equiped!Love it!!
Με το d-pad...
Διαβάζουμε και το manual που και που :fryingpan: :fryingpan:
Καλέ εγώ το manual το διαβάζω πάντα πριν αρχίσω το παιχνίδι, αλλά τα μισά τα ξεχνάω (εφόσον δεν έχω αρχίσει το παιχνίδι πολλές λεπτομέρειες τις χάνω. χαχα).
Ναι το d-pad δεν το σκέφτηκα είναι η αλήθεια... Είμαι σαν τους γιαπωνέζους. Πώς αυτοί δεν βάζουν με τίποτα τον αντίχειρά τους στο δεξί μοχλό, εγώ δεν τον βάζω στο d-pad :p Το έχω ξεχάσει :p
Υπαρχει η δυνατοτητα μολις τελειωσει το παιχνιδι να δουμε ολα τα βιντεακια ή ακομα και πριν τελειωσει;
Οχι και αυτο , επειδη το ρωτανε πολλοι , θα σας πω γιατι γινεται.
Να ξεκινησω λεγοντας οτι αυτο γινοταν σε ολα τα παιχνιδια της σειρας οταν πρωτοκυκλοφορουσαν(προσοχη , λεω πρωτοκυκλοφορουσαν) που αρχικα δεν σε αφηναν να δεις τα βιντεο.
Στις επομενες εκδοσεις τους , δηλαδη στα MGS2:Substance και MGS3:Subsistence δινονταν η δυνατοτητα να δουμε τα βιντεο μεσα απο τα Demo theater.
Τωρα ο λογος που δεν δινεται αυτη η δυνατοτητα οταν πρωτοκυκλοφορει το παιχνιδι , ειναι -οσο χαζο και αν μπορει να ακουγεται αυτο σε μερικους- ειναι για replay value.
Μπορει να σας ακουγεται χαζο , ομως γι αυτο γινεται , οπως ειχε πει και σε ενα podcast o Ryan Payton.
Το MGS γενικα σαν σειρα , χρησιμοποιει τα cutscenes σε μεγαλο βαθμο.Οσοι αγαπησαν την σειρα την αγαπησαν εξισου για το gameplay και για τα cutscenes.Στην ουσια τα cutscenes ειναι και μια επιβραβευση του παικτη οσο πρωχοραει το παιχνιδι.
Αυτα για πολλους αποτελουν λογο να ξαναπαιξεις το παιχνιδι για να τα ξαναδεις.Ο λογος λοιπον που στις πρωτες εκδοσεις των MGS παιχνιδιων δεν δινεται αυτη η δυνατοτητα ειναι για να χρειαστει να ξαναπαιξουν το παιχνιδι και να δουν τις σκηνες αυτες.Αυξανει κατα ενα ποσοστο (μικρο ή μεγαλο αναλογα τον παικτη) το replay value του τιτλου.
Εγω ειμαι σιγουρος , οτι σε 2-3 μηνες θα γινει διαθεσιμο το Demo theater , ειτε με μια καινουργια εκδοση του παιχνιδιου (οπως γινοταν παλια) , ειτε μεσω Downloadable Content με ενα μικρο update. ;)
ΥΓ: Βεβαια μπορεις παντα να κρατας τα save πριν τα cutscnes αλλα θα ειναι πολλααααα. :D
Ναι η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα κι εγώ να ξαναπαίξω το παιχνίδι παρακολουθώντας τα cutscenes γιατί κάποιες λεπτομέρειες μου διαφεύγουν την πρώτη φορά. Ευτυχώς τα briefings που έχουν και μυστικά πολλά, μπορείς να τα παίξεις με την άνεσή σου.
Η σκηνή στο τέλος του act 3 αξίζει να πάιξεις το παιχνίδι 1000 φορές... :p
εγω ακομα και στην 4η φορα που το παιζω αυτη τη στιγμη τα περισσοτερα cutscenes τα ξαναβλεπω.Ειναι απλα για να χαζευεις...ειναι το απολυτο benchmark του PS3 μεχρι στιγμης για εμενα.
Βασικά το act 4 είναι ένα χάζεμα σκέτο. Με έπιασαν τα ζουμιά όταν το έπαιξα....
Και όλοι οι διάδρομοι είναι σχεδόν ίδιοι. Και τα αντικείμενα σχεδόν στις ίδιες τοποθεσίες... Ανατρίχιασα!!!
^^Βασικα το θεμα με το MGS ειναι οτι εχει ενα υπερβολικα βαθυ και ποικιλο gameplay , που δεν γινεται να το ανακαλυψεις ολοκληρο με την πρωτη φορα.Εχει τοσους πολλους διαφορετικους τροπους που μπορει να παιχτει και τοσα αντικειμενα και οπλα που μπορεις να παρεις , που πραγματικα ανακαλυπτεις συνεχεια καινουργια πραγματα.
Εγω ακομα και στο 4ο playthrough , ακομα βρισκω καινουργια πραγματα που δεν τα ειχα ανακαλυψει πριν.
Καμμια επαφη το ενα με το αλλο.Ειναι στο γουστο του καθενος.Το MGS4 ειναι πολυπλοκο και σαν gameplay και σαν ιστορια και ειναι ενα ιδιαιτερο παιχνιδι με πολλα cinematics και διαλογους που μπορει να κουρασουν καποιον ο οποιος ζηταει straightforward διασκεδαση.Ομως ταυτοχρονα -θεωρω και δεν ειμαι μονος- οτι ειναι η καλυτερη εμπειρια που υπαρχει σε videogame μορφη και εχει απιστευτα πολλα πραγματα να κανεις.
Το GTAIV απο την αλλη , ειναι ενα μεγαλο παιχνιδι , με εναν μεγαλο κοσμο και σου δινει την δυνατοτητα να κανεις διαφορα ωραια πραγματακια.Σε καμμια περιπτωση δεν παιρνει τον εαυτο του στα σοβαρα (το οποιο φυσικα εινια πολυ καλο για το συγκεκριμενο υφος και ειδος του παιχνιδιου), ειναι σαρκαστικο , ομως ταυτοχρονα λειπουν αρκετα πραγματα που υπηρχαν στα προηγουμενα της σειρας.
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι εαν ζητας απλη διασκεδαση να παρεις το GTAIV.Εαν ζητας το κατι παραπανω , που θα σε ικανοποιησει οχι μονο σαν gameplay αλλα και σε αλλους τομεις (συναισθημα κλπ ) τοτε το MGS4.
Και τα 2 ειναι φοβερα στο ειδος τους παντως.
molis to teleiwsa...den eixa kai polu eleuthero xrono giauto kai argisa...krima re gamwto twra xenerwsa kai den mou paei na paixw kati allo...to game koryfaio ennoeite..!!!ena megalo krima se autous pou den exoune paixei kai ta prooigoumena game tis seiras kai standar den tha katalavenoun ti ginete...!!auta...ektos oti exei polu eukola boss to game itan aristourghma..kai einai diladi!!!
Εξαρτάται από τι δυσκολία το έπαιξες. Αλλά η Crying Wolf μόνο "εύκολη" δεν ήταν!
Το τέλειωσα κι εγώ. Πραγματικό closure, όπως θα έπρεπε να είναι ;)
Obione , εαν δεν το επαιξες στο Hard ή to Extreme , θα σου προτεινα να το δοκιμασεις. Ειναι μακραν πιο δυσκολο απο τα νορμαλ επιπεδα. ;)
Στο extreme να φανταστεις αν τους βλεπεις εσυ , σε βλεπουν και εκεινοι.Ισα περα βρεχει στην αλλη ακρη της οθονης να εισαι , αν δεν εχεις καλο camo και δεν εισαι σε lower stance ή prone θα δεις πολλα !!!!! :D