Αν όμως έχει Milan.... :a045:
Printable View
Αυτό εννοώ. Ίδιες εμφανίσεις όχι απαραίτητα την ίδια ομάδα. Αν πάρει Μίλαν με την 1η εμφάνιση τότε ναι υπάρχει πρόβλημα.
Γενικά σε όποια ομάδα πάρω κοιτάω να διαλέγω εμφάνιση με τουλάχιστον 2 χρώματα.Έστω και διαφορετικό σορτς.
Πάντως τελευταία που παίζω με 4,5 αστέρια βλέπω πολλές διαφορετικές ομάδες σαν αντίπαλο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Σε 10 ματς έχω δει 8 διαφορετικές ομάδες. Ενώ όταν διάλεγα 5 αστέρια συνήθως έβλεπα Ρεάλ, Σίτυ, Μπάρτσα και Γιουνάιτεντ.
Παιδια χθες ημουν σε ενα φιλο και μου ειπε καποια τραγικα λαθη στο παιχνιδι που εγω δεν τα εχω συναντησει.
Στο online με την Ρεαλ τον βγαζει με 3 παιχτες!
Το custom συστημα του δειχνει να ξεκιναει με 10 παιχτες(ενω παιζει κανονικα με 11,δεν φαινεται ενας επιθετικος δηλ.)
Επαιξε ενα ματς μπροστα μου και 2 δικοι του παιχτες συγκρουστηκαν μεταξυ τους και ηταν κατω για αρκετη ωρα σαν να ειχαν κολλησει!
Εγω δεν εχω συναντησει κατι τραγικο σαν και τα παραπανω και αναρωτιεμαι αν εσεις εχετε δει κατι τετοιο..
Εμένα το μόνο που μου έχει τύχει είναι να νικάω στο 89 2-0, ο αντίπαλος να πατάει pause και μόλις ξαναρχίσαμε να παίζουμε είχα φάει disconnect και το ματς ήταν σαν να μην έγινε... Δεν ξέρω αν έκανε κάτι ο άλλος, αλλά ήταν αρκετά ύποπτο.
Εμενα στο Head seasons 2 φορες που κερδιζα και μου εκαναν disconnect(δεν ξερω αν το ηθελαν η οχι) πηρα κανονικα τους βαθμους της νικης...
re paidia mia erwtisi, den exw provlima me thn amhna alla me thn epi8esh enantia se cpu panta, pws sto dialo skoraris? ante na valw 1 goal apenanti se cpu to poly, e ama den boreis na skoraris eukola safos ekneurizesai kai kaneis kai la8h sthn amhna ystera.
ανεβηκα στην 6η και δυσκολεψε ο ανταγωνισμος.απορω τι θα γινεται παραπανω.στις 3,5 παιζω,παναθηναικος.
αν πεφτετε σε ματς με ιδιες φανελες γιατι δε φευγετε;μεχρι το 5ο λεπτο δεν χανει κανεις.εγω παντα φευγω ειτε σε τετοια περιπτωση η σε τρελο λαγκ στην αρχη.
Ειμαι division 3 και ειναι ζορικα τα πραγματα. ο αδερφος μου ανεβηκε στην 2 και εχασε για 1 βαθμο την ανοδο στην 1. Αλλα πηρε το premier cup.
ειμαι division 7 και θα μπορουσα να ημουν 6 αν δεν υπηρχαν οι βλακες με το select...
απορω αν χαιρονται...
οταν δειτε οτι παιζουν με το cheat, στειλτε το εξης μηνυμα στον αντιπαλο:
The game is recorded and you will be reported to EA for GK cheat.
Ποσοστο επιτυχιας: 10%! yeah!!
Δεν μας φτιάχνεις ιδιαίτερα με τόσο μικρό ποσοστό, εκτός κι αν είναι τυπογραφικό.
Εγώ πάντως κάθε μέρα τσαντίζομαι όλο και πιο πολύ με το fifa. Ακόμα δεν έχω βρει κάποιον που να παίζει κανονικά χωρίς το cheat σε καμιά 10αριά παιχνίδια που έχω παίξει.
Και εκτός από αυτό παίζω virtual pro και τη περισσότερη ώρα απλά κοιτάω μέχρι να χάσει ο αντίπαλος τη μπάλα, γιατί για να την κλέψουν οι δικοί μου είναι σχεδόν αδύνατο. Γενικά όταν παίζω με cpu μου φαίνεται πολύ μούφα το παιχνίδι και καθόλου ρεαλιστικό. Φάουλ δεν γίνονται, οι αμυντικοί πολλές φορές όταν έχουν τη μπάλα τριπλάρουν λες και είναι ο Μέσι...ε άντε γεια δλδ.
ειναι ελεος αυτοι πια με το select , καθομουν 20λεπτα παιχνιδιου στην ακρη του κορνερ στην περιοχη του και δεν κουνιοταν ουτε ενας παικτης εκτος απο τον τερματοφυλακα...αν ειναι δυνατον
παιδες και γω εναντια ειμαι αλλα δεν ειναι cheat ε.μαλακια της ea ειναι που πρεπει να φτιαξει.υπαρχουν κι αλλοι φτηνοι τροποι παιχνιδιου που καποιοι επιστρατευουν για να νικανε.απο cutbacks μεσα στη μικρη περιοχη μεχρι ultra pressure abuse ολο το ματς και τη ελλεηνη φαση του βαζω γκολ και κανω καθηστερισεις ολο το ματς με πασες στη περιοχη μου.εχω χασει ενα σορο ματς απο τετοια.η community θα ηταν πολυ καλυτερη αν επαιζαν ολοι για το καλο του αγωνα και για τη χαρα που σου δινει και οχι απλα για μερικα points και κατηγοριες aka νικη με καθε κοστος.
premier cup ποιο εννοεις dinospao?
αναλογα τι division εισαι, παιζεις και στο αναλογο cup. στα division 1 και 2 παιζεις στο premier cup (ας πουμε το τσαμπιονς λιγκ των division).
εγω που ειμαι 3 παιζω στο continental cup. οι πιο κατω παιζουν στο EA cup και οι τελευταιες division παιζουν EA shield.
Ante ego na sas kano to proto comment (tha exo ti timi :P ) sxetika me to eperxomeno EA Challenge, to 3o opos polloi tha exete akousta. ;) Den ksero an exete anoiksei kana topic about it, alla epeidh ego dn mporo dn tha me xalage na anoixtei ena ;) na ta leme kai ekei ;)
To loipon ego tha to kano "episima" :P gia na mi lete kai meta tha sas po kai merika akomi :P
18 με 20 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις, Γκάζι
Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011 – Η Electronic Arts Hellas σε συνεργασία με την Electronic Sports League, θα ήθελε να ενημερώσει την gaming κοινότητα πως το EA Challenge θα πραγματοποιηθεί 18-20 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Φοίτηση 2011.
Υστέρα από το εντυπωσιακό λανσάρισμα του EA SPORTS™ FIFA 12 ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις δυνάμεις και τις ικανότητες σας στο πολυβραβευμένο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της χρονιάς! Επίσης, θα διεξαχθεί tournament 5 vs 5 για το Battlefield 3, τον πολυαναμενόμενο τίτλο της DICE που θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου!
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες αλλά και όσοι επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της EA Hellas, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πρώτοι το Need For Speed™ The Run που κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου!
Για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το eachallenge.gr - 18 NOV. 2011 στο Γκάζι
Προπονηθείτε σκληρά και κερδίστε πλούσια δώρα από την EA Hellas!
Οι νικητές θα κερδίσουν:
1ος νικητής FIFA 12 – 400€
2ος νικητής FIFA 12 – 200€
3ος νικητής FIFA 12 – 100€
1η νικήτρια ομάδα Battlefield 3 – 500€
2η νικήτρια ομάδα Battlefield 3 – 250€
(σύμφωνα με την επίσημη ανακακοίνωση της ΕΑ Ηellas)
Parakato na po about Saturn event, oti nomizo pirate mia proti gefsi apo ti prokeite na epakolouthisei sto EA Challenge, osoi mporesate na erthete kai sta prokrimatika alla kai sta telika ;) Ayto pou ennoo einai oti NAI tha pesei poly "sfagi" fetos! :P Vlepo pollous neous alla kai palious fysika na benoun dynamika. An mporesete oi perissoteroi na eiste kai sto Gkazi, nomizo tha exoume mia poly kali fasi ;)
Oti leptomereies kai plirofories, eite edo loipon, eite se allo topic (an ginei apo kapoion) , eite kalitera @ ESL/gr alla kai genikotera sta diafora fora ;)
take care guys :)
αντι να ανεβαινει το ποσο του νικητη κατεβαινει. κακο αυτο. πως θα περασουμε το προ;
φετος δεν ξερω αν θα ερθω. ειναι δυσκολα τα πραγματα γενικα αυτο το χειμωνα. εμεις της επαρχιας ειμαστε ατυχοι.
pfff 18 noemvriou einai paraskeui... eleos emeis pou douleuoume pos tha erthoume???
toso kairo lete tha einai sk kai tora arxizei to tournoua 18???