^ Νομίζω ότι εννοεί για το Magic Trackpad! :)
Πηρε κανεις σας παιδια το iPhone 5; Δινω το Note 2 και παω για αγορα του 5 απο οτι μου φαινεται.
Printable View
^ Νομίζω ότι εννοεί για το Magic Trackpad! :)
Πηρε κανεις σας παιδια το iPhone 5; Δινω το Note 2 και παω για αγορα του 5 απο οτι μου φαινεται.
Καλημέρα!
και ναι, είναι δωρεάν το Better Touch! Όπως ανέφερα, κάνει τα "κέρατά" του, είτε ως έτοιμες επιλογές - είτε να φτιάξεις ότι γουστάρεις μόνος σου (μέχρι και ακολουθία κινήσεων μπορείς να κάνεις...το BTouch να τις "καταγράψει" και μετά να ορίσεις ένα κ' μοναδικό gesture για όλες αυτές!!!)
Επίσης, όσοι γουστάρουν να χρησιμοποιούν και 2η οθόνη / μόνιτορ / TV, θα έχουν παρατηρήσει ότι η πάνω μπάρα του Mac OS, εμφανίζεται μόνο στην κύρια οθόνη και όχι στην 2η. Έτσι για την παραμικρή επιλογή στην μπάρα, θα πρέπει ο pointer (βελάκι του mouse/trackpad) να κάνει πολλά χιλιόμετρα - όχι και ότι πιο γρήγορο + σπάνε λιγάκι τα νεύρα.
Με το "Second Bar", που επίσης είναι δωρεάν, μπορείτε να έχετε την πάνω μπάρα ΚΑΙ στην 2η οθόνη!!!
Enjoy...
παιδια να ρωτησω και εγω κατι!
εχω κατεβασει ενα battery doctor στο iphone4 που εχω.
οταν το βαζω να φορτισει μου βγαζει ειδοποιηση να το ανοιξω για να κανει καλυτερη φορτηση.η φορτηση χωριζετε σε 3 φασεις
1η)φορτιζει μεχρι το 80% σε high speed
2η)φορτιζει απο το80 % στο 100% σε χαμηλοτερη ταχυτητα και το λεει continuation kai
3η) μειωνει τη ταση του ρευματος ετσι ωστε να ηλεκτρονια στη μπαταρια να συνεχισουν να ''κινουνται' και το λεει trickle!
Βοηθαει πουθενα η εφαρμογη ή ειναι βλακειες ολα τα παραπανω?
Πολύ καλό φαίνεται. Ένα τέτοιο ρολόι ψάχνω να βρω σε φυσιολογική τιμή ρε γαμώτο. Βέβαια με linux/android ψάχνω εγώ. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουν να εμφανίζονται τέτοια gadgetο-ρολόγια σιγά σιγά.
Mια που αδυνατω να παρω το ρολόι των ονειρων μου (προς το παρον τουλαχιστον...), ας παω στο αλλο ακρο και ας παρω κατι τετοιο. Αρκει να μην ειναι ΠΑΝακριβο...
Όπως το περιγραφεις πρέπει να είναι το kingsoft batterydoctor, το οποίο ήταν απο τις πρώτες εφαρμογές που έβαλα στο iPad μου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτό. Έχουν βγει και αλλα παρόμοιας νοοτροπίας εφαρμογές, αλλά θεωρώ ότι αυτο είναι το κορυφαίο και είναι από τις αγαπημένες και παραιτήσεις μου εφαρμογές, ειδικά μετα το τελευταίο update. Βασικά, παίρνει την βασική και προτινομενη λειτουργία και τη παει ένα βήμα παραπέρα με λεπτομερη οπτική απεικόνιση και τηρώντας και ένα λεπτομερες αρχείο με τις φορτισεις, ετσι σε βοηθάει να κρατάς την μπαταρία σου σε άριστη κατάσταση. Πιστεύω πως τελικα ναι βοηθάει στο να φροντίζεις την καλη λειτουργική κατάσταση της μπαταριας.
Έχεις φετίχ με τα ρολόγια? Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα :D
Εγώ το θέλω κυρίως για το gym. Να χρονομετρώ, να κρατάω stats και αν βολεύει να ακούω μουσική. Αυτά τα απλά πράγματα. Για κανένα άλλο λόγο δεν θα το ήθελα αφού τις υπόλοιπες ώρες έχω το κινητό μαζί μου.
Bασικα ναι, αλλα δεν ειμαι σαν αυτους που αγοραζουν ρολογια με τη σεσουλα επειδη ετσι γουσταρουν. Θα παρω καποια στιγμη ενα και καλο, το οποιο θα εχω για πολλα χρονια, καλα να ειμαστε. Παντως, ναι, απο το χερι μου εχουν περασει αρκετουτσικα ρολογια, αν και το τελευταιο το εχω αρκετα χρονια.
How Idiotic People Can Be When It Comes To Innovation
http://ihkdesigns.wordpress.com/2013...re-everywhere/
"I don’t want to work for my smart devices, I want them to work for me."
http://techpinions.com/apples-pencha...mplicity/14514
Το iPhone 4S του 2011 πουλά σήμερα (Q4 2012) περισσότερο από το Galaxy S3 του 2012.... ο μεγάλος αδελφός (iPhone 5) σημειώνει ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις!. Περίπου το 1/5 των smartphone που διατέθηκαν στην αγορά μέσα στο Q4 του 2012 ήταν iPhone. Αρκετά εντυπωσιακά νούμερα αν αναλογιστούμε την υψηλή τιμή.
http://tech.fortune.cnn.com/category/apple-2-0/
http://blogs.strategyanalytics.com/H...n-Q4-2012.aspx
Hi guys!
Εδω και λιγο καιρο, απο τοτε που εγκατεστησα τη νεα αναβαθμιση του iMac, ο υπολογιστης, εκει που δουλευει, μπαινει σε sleep mode. Στην αρχη το εκανε αραια και που, ομως, τις 3 τελευταιες μερες εχει ενταθει το φαινομενο. Το κανει αρκετα συχνα και ειναι σπαστικο.
Ξερει κανεις οτιδηποτε γι'αυτο το φαινομενο; Ή, τελεοσπαντων, αν υπαρχει καποια λυση.
Ξερει κανεις αν το να "παιζει" το κουμπι του on off στο iphone5 ειναι φυσιολογικο;;;;το πηρα σημερα κ παρατηρησα πως εχει "κενο" στο κουμπι κ το σωμα του τηλεφωνου..σε ξενα φορουμ βλεπω πως το εχουν παρατηρησει αρκετοι αλλα ειναι κατι π πρεπει ν διορθωθει οσο ειναι εντος εγγυησης ;αν εχει τυχει σε καποιον ας βοηθησει!:a010:
Eπανερχομαι λιγακι στο θεμα, αφου το προβλημα εχει ενταθει σε μεγαλο βαθμο. Εκει που δουλευω με τον υπολογιστη, ξαφνικα μαυρη οθονη. Η λειτουργια δε σταματα, απλα σβηνει η οθονη. Μολις πατησω το κουμπι απο πισω, ακουω οτι μπαινει σε sleep mode και μετα, αφου το ξαναπατησω, επανερχεται και συνεχιζω. Φνατανστειτε, τωρα, οτι μεχρι να φτασω το συγκεκριμενο μηνυμα μεχρι εδω, εχει σβησει, ηδη, 5 φορες. Δε νομιζω, τελικα, οτι εχει σχεση με την αναβαθμιση που εκανα, απλα δε το αποκλειω κιολας. Επαναφερω, λοιπον, το θεμα σε μια τελευταια προσπαθεια πριν καλεσω την Αpple care να ερθουν να το παρουν. Βεβαια, ευκαιρια ειναι απο την αλλη, επειδη θα αλλαξουν και την οθονη η οποια εχει βγαλει τις γνωστες μαυριλες.
Καμια ιδεα κανεις;;;;;
Δεν εχω τετοιες εφαρμογες.... Παντως, δεν ειναι θεμα θερμοκρασιας σιγουρα, επειδη το κανει και με το που ξεκινα ο υπολογιστης.
Τωρα, εδω και κανα 20λεπτο ειναι οκ. Αλλα θα ξαναρχισει συντομα. Στο μεταξυ, αυτο που με εκνευριζει, ειναι οτι μπορει να ειναι κατι απλο (ή κατι που εκαναν τα γατια και δε πηρα χαμπαρι) και να το στειλω τζαμπα και βερεσε στο σερβις κανα 10ημερο.
Να ειμαι ειλικρινης δε το εχω τσεκαρει, αλλα α) ειναι τοσο χοντρο που δε νομιζω να εχει τετοιο θεμα και β) αν ισχυε κατι τετοιο, δε θα ειχα θεμα απωλειας οθονης μονο, αλλα θα εσβηνε εντελως ο υπολογιστης.
Δε ξερω τι στο καλο μπορει να ειναι...