enaeria fotofrafia apo to mageutiko Kairo!....kali sas diamoni!
http://www.marathontravel.gr/Portals/6/cairo-slkjdf.jpg
Printable View
enaeria fotofrafia apo to mageutiko Kairo!....kali sas diamoni!
http://www.marathontravel.gr/Portals/6/cairo-slkjdf.jpg
Καλη προσπαθεια.
Το μονο που θελω να μαθω ειναι που το διαβασες?Πρωταθλητη?
Το ειπε ο Νικολακοπουλος ή ο Τσουκαλας?
Ερωτηση κανω..γιατι η υπολοιπη Ελλαδα εχει διαφορετικη αποψη.
Δλδ ας πουμε ..οι περισσοτεροι πιστευουν οτι ο αχρηστος Σισε καθαρισε το παιχνιδι και ειναι τυχερος ο ΠΑΟ που εχει αυτον στον ροστερ του,αντι για το πανακριβο παραμυθι ''βουντιογκο''.
Edit:H απαντηση ειναι για ποστ του Redis που εχει σβηστει.
Κάθε ελληνική ομάδα θα ήθελε να έχει να είχε φορ τον Cisse και στην εξέδρα τον Diogo. Μην στηρίζεσαι σε ψεύτικα επιχειρήματα, άμα δεν είχε γίνει το roll back στο forum θα έβλεπες posts που οι πιο πολλοί έλεγαν ότι έκανα λάθος για τον Cisse. Σε αυτούς είμαι και εγώ, πίστευα ότι θα βγει παλτό, αλλά ο Cisse μου απόδειξε το αντίθετο.
Όσο για την διαιτησία που λες. Θέλω να συγκρίνεις τις περσινές μεταγραφές του Ολυμπιακού με τις φετινές και φυσικά την ενδεκάδα. Δεν είναι λίγο να μην έχεις γκολτζή φορ και αριστερό χαφ σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό είναι το λιγότερο. Κάνε και μία σύγκριση στον περσινό και στον φετινό Παναθηναικό και πες μου αν φταίει η διαιτησία. Ο Παναθηναικός φέτος έδωσε πιο πολλά λεφτά για μεταγραφές και γι αυτό είναι πρώτος.
Δεν ηταν για σενα το προηγουμενο ποστ μου.
Ολα παιζουν τον ρολο τους.Κατα την γνωμη μου ενω και παλι θα ειχε καλυτερους παιχτες ο ΠΑΟ ,δεν αποκλειεται να ηταν ακομα και πισω στην βαθμολογια.Μιλαμε για πολλα παιχνιδια που αδικηθηκε περσυ,ενως φετος σχεδον σε κανενα.
Και μετά ξεκινάω και σκέφτομαι. Αφού ο Τάκης είναι μέσα με αυτούς. Ότι θα του πούν θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε Β κατηγορία; Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία; Αυτά τα πράγματα με νευριάζουν και εγώ τα λεω για να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι τα πράγματα.
http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...2&pubid=826115
απαντήστε επιτέλους αν είναι τυχαίο, μια και μιλάτε για ... άμυνες και το πως σας αντιμετωπίζουν ... !!!
Εκτός μάχης για την κόντρα με τον νταμπλούχο Ελλάδας, θα είναι οι Βενετίδης, Μετίν, Μάλαρζ (έχουν συμπληρώσει κάρτες), καθώς και οι τραυματίες Μπουκουβάλας, Αμπουχατζίρα, Τουάμα, Ααράμπ και Σίμιτς.
http://www.sportgate.gr/index.php?op...1379&Itemid=81
στα ίσια ήρθαν να παίξουν μια και καίγονται να μείνουν:giggle:
Δηλ, για να καταλαβω και εγω, βαζει ο Σισε δυο γκολαρες επειδη τον μαρκαρε ο Μελισσης (ο οποιος επαιξε στον ΠΑΟ καποτε αρα ηταν απο μικρος βαμμενος Παναθηναικος), μετα εχουμε και λεμε, ο Βιτολο εφαγε κοκκινη για να μην παιξει με τον Παναθηναικο και μας δυσκολεψει και τριτον ο ΠΑΟΚ εκατσε να φαει τεσσερα απο τον Αναστο για να δωσει το Κυπελλο στον ΠΑΟ.
Αυτο το παραληρημα-γραφικοτητα να πω την αμαρτια μου δεν περιμενα να το διαβασω ουτε στον Κοκκαθλητη...
.....pantos ta dika moy ''senaria fantasias'' oxrioun mprosta sta dika sas pisteyo k stis dikes sas ''alhtheies'' k ''pragmatikotites''.......
Έχετε γίνει εσείς τόσα χρόνια γραφικοί με αυτά που λέτε...να μην πάρουμε και εμείς την σκυτάλη μια φορά και ειδικά από την στιγμή που όντως γίνονται κάποια ''περίεργα'' πράγματα???
Αλήθεια πόσες φορές έχει φάει κλωτσιά φέτος ο Σισέ σε αντίθεση με τον Ντάρμπι ας πούμε π.χ που στα 2 ματς που μπήκε τώρα τελευταία κοντέψανε να τον αφήσουνε ξερό?????????
(Χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω σαν παίχτη γιατί έχω παραδεχτεί ότι όντως είναι μεγάλη αξία παρόλο που στην αρχή τον είχα αμφισβητήσει....)
εν τω μεταξύ ο νταμπίζας είχε αναλάβει τον σισσέ
:angry::angry::angry: Να κλαίνε και οι ρέγγες
4 οσφπ είναι στην κατηγορία
Μπορεί να νικάτε τους οσφπ β,γ,δ,ε,στ.......(κατά τη φαντασία σας ή μάλλον κατά την γνώμη της "πράσινης") αλλά από τον οσφπ Α χάσατε εύκολα και με κάτω τα χέρια.Και θα χάσετε και στο οάκα
ego pantos gia oti legete tous dino alothi.tosa xronia sti FAPA den mporei etsi jafnika na figei i zalada apo tous tsanetakous tou protathlimatos.......!
Είδες που δεν πάνε τσάμπα τα παραληρήματα σας......λέγε λέγε στο τέλος κάτι μας μένει.;)