Εγώ το βρήκα και το έβαλα να κατεβαίνει εχθές το βράδυ. Αν έχω χρόνο και έχουν βγει υπότιτλοι θα το δω σήμερα το βραδάκι.
Printable View
Εγώ το βρήκα και το έβαλα να κατεβαίνει εχθές το βράδυ. Αν έχω χρόνο και έχουν βγει υπότιτλοι θα το δω σήμερα το βραδάκι.
Εγώ το είδα με αγγλικούς υπότιτλους, Μιχάλη. Δε μπορούσα να περιμένω. Ήθελα να παρηγορηθω που γύρισα από διακοπές...
Δευτερα με falling skies και strain το fear of the wd δεν χωρουσε.
Για αρχη falling skies οποιος το βλεπει...ποσο πορωτικο εχει γινει!!!!! αν και στο επομενο επεισοδιο...ΤΕΛΟΣ...
The strain πολυ καλο, καλυτερο απο την 1η σεζον αλλα το χθεσινο επεισοδιο πολυ μετριο για μενα
και παμε στο fear of the dead, θελεις οτι ειδα back2back 2 σειρες, θελεις οτι εχω ξενερωσει γενικα με το walking dead, to spinoff δεν μου αρεσε, το εβγαλα στο 10λεπτο και σημερα θα το δω ξανα απο την αρχη.
ΥΓ. το καλοκαιρι αρχισα να βλεπω ταινιες με αγγλικους υποτιτλους γιατι εδω στην Ελλαδα ολοι ηταν διακοπες αλλα οι ταινιες εβγαιναν (σειρες εχω αρχισει και βλεπω χρονια με αγγλικους γιατι αν περιμενω ελληνικους καηκαμε).
Για μενα οποιος καταλαβαινει και μπορει αγγλικους υποτιτλους ειναι καλυτερα απο τους ελληνικους γιατι αρκετες φορες οι ελληνικοι γραφουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και κυριως στις ταινιες
Ελληνικη υποτιτλοι για το fear of the walking dead !
http://www.iphonehellas.gr/forum/ind...st__p__1732444
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Ναι, το ανεβασαν στο FB.
https://www.facebook.com/SubzCommuni...type=1&theater
http://www.whoismrrobot.com/countdown/ Το συνταγμα δεν ειναι?
Παντως τα δυο τελευται επισοδεια του Mr Robot ηταν παρα πολυ καλα.
Εχετε τσεκαρει το Narcos? Βγηκε προχθες ολοκληρη η πρωτη σεζον στο netflix. 9.3 στο imdb. Ειδα τα 2 πρωτα μεσω hola, πολυ δυνατο φαινεται.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ - ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ 2015
Και το πάρτι των σειρών ξεκινά!
http://gr.ign.com/tv/17660/news/tele...thinoporo-2015
^^Καθε φορα που κοιταζω τα προγραμματα παθαινω πλακα απο το ποσες σειρες υπαρχουν...
wow..
Εγω εντελως casual watcher, walking dead, got, strain, big bang theory κτλ.
Η αντιστοιχια μου με ορους gaming ειναι facebook gamer :c055gfe:
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ... Άβυσσος!!!!!!!
Είδα πριν λίγες ώρες το τελευταίο επεισόδιο του Mr. Robot, δεν ξέρω κιόλας αν ήταν το κλείσιμο της σαιζόν (μάλλον είναι).
Αρκετά στιγμιότυπα από τις διαδηλώσεις που είχαμε στο Σύνταγμα, με πανό και κόσμο, εμφανίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες του επεισοδίου, ως μέρος του σεναρίου / τεκταινομένων.
Ως επεισόδιο, μέτριο προς καλό...και λέω "μέτριο", καθώς, ΟΚ, αποδέχομαι να μην δίδονται εξηγήσεις για διάφορα, αλλά μόνο επειδή το σενάριο έχει στήσει την κατάλληλη δομή για το "ανεξήγητο".......εδώ όμως, σε φλομώνει στην έλλειψη εξηγήσεων, ενώ η δομή απαιτεί εξήγηση. "Κουλτούρα να φύγουμε", όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Θα προτιμούσα ένα closure σε κάποιες ερωτήσεις ή έστω ένα clue προς τον δρόμο μιας απάντησης.
Πάντως, αυτό που κατάλαβα, είναι ότι το θέμα με την Ελλάδα έχει γίνει γνωστό σχεδόν σε όλο τον (ανεπτυγμένο) πλανήτη.
Να πω ότι αισθάνθηκα ικανοποίηση / δέος; Όχι φυσικά, για τα σκατά μας, δεν μπορώ να αισθανθώ κάτι τέτοιο. Τουναντίον, αισθάνθηκα σαν μαλάκας ενθυμούμενος από τις σκηνές που είδα, το λούσιμο με μαλακία αστείρευτη που ζούμε αρκετά χρόνια τώρα.
παλι πηγα να γραψω χθες αλλα επρεπε να βγω και δεν προλαβα...
Λοιπον...δειτε οπωσδηποτε Wayword pines...και ελεγα θα ειναι υπερβολικες οι κριτικες και τα καλα λογια απο το κοινο..
Η σειρα ειναι αποκαλυψη!και δινει τοσα πολλα που αλλες σειρες του ειδους ενω ειχαν χτισει αντιστοιχα τοσο ωραιες ιστοριες, εκει σε αυτη τη μ@μημενη στιγμη που καλουνται να δωσουν απαντησεις και να δεσουν την ιστορια τα σκ@τωσαν...ηρθε το Wayword pines να τους βαλει τα γυαλια...
Δεν θελω να πω πολλα για να μην το χαλασω σε αυτους που δεν εχουν ιδεα για το τι γινεται αλλα μπραβο στους δημιουργους και μπραβο στον M.Night Shyamalan που βρηκε ξανα τον εαυτο του...:first:
Είδα και εγώ το Heroes Reborn: Dark Matters (prequel της σειράς που θα ξεκινήσει τέλη του μήνα).
Εμένα μου άρεσε πάρα πολυ. Μου φάνηκε καλοφτιαγμένο και μου άνοιξε την όρεξη για να δω και την συνέχεια. Δεν περιμένω σε καμία περίπτωση να φτάσει τα παλιά της επίπεδα η σειρά, αλλά βλέποντάς την με χαμηλές προσδοκίες νομίζω ότι θα είναι κάτι τουλάχιστον ευχάριστο.
https://www.youtube.com/watch?v=4FLHB2zB_cA
The Bastard Executioner, νεα σειρα απο τον δημιουργο του Sons Of Anarchy Kurt Sutter!:a040::a040::a040:
Εγω βαρέθηκα τα εχω σταματήσει ολα,περιμένω Homeland να συνεχίσω.
Πότε αρχίζει αραγε;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πάντως από σειρές περιμένω αυτές δεν μπορώ να πω ότι κάποια είναι καλύτερη από την άλλη γιατί όλες τα σπάνε
1 https://www.youtube.com/watch?v=9EGda9EbZgc
2 https://www.youtube.com/watch?v=1BLeDg5Vw08
3 https://www.youtube.com/watch?v=h1hACoKIXT4
Βλέπω μου εχει ξεφύγει το the leftovers πέρυσι το εχει δει κανενας να μας πει εντυπώσεις, βλέπω σενάριο απο τον Damon Linderlof (απο το lost).
12 Οκτωβρίου βλέπω αρχίζει TWD 6 και Homeland μπαίνουμε δυναμικά στο φθινόπωρο :D
Tελειωσα το Farscape και τωρα δυσκολευομαι να βρω μια space opera της προκοπης:( εμ, καλομαθα...
Λεω να δοκιμασω το deep space nine.
και βεβαια!
αυτα εχω δει:
Babylon 5
Battlestar Galactica
Farscape
Stargate: Universe
Star trek: Voyager
Stargate: Atlantis
Dark matter
παλια ειχα δει και το star trek next gen. αλλα θυμαμαι ελαχιστα. Απο τη λιστα τα τρια πρωτα ειναι και τα καλυτερα μου. Δοκιμασα το Lexx και το βρηκα αρκετα περιεργο 8-) αλλα ενδιαφερον. Σιγουρα θα το δω και αυτο.
^^ Βλέπω δεν έχεις δει Stargate SG-1. Για την εποχή του ήταν αρκετά καλό...
Δεν ξέρω αν κρατάει το test of time όμως tbh...
Πριν απο δυο με τρια χρονια περιπου οταν ειχα τελειωσει με το Atlantis, το οποιο μου αρεσε αρκετα, εβαλα να δω το SG-1. Μου φανηκε οτι ηταν παρομοιο και ετσι ειπα να το αφησω για μετα. Φυσικα τα χρονια περασαν και σιγουρα καποια στιγμη θα το ξαναπιασω. Oπως ειδες δεν μου εχει μεινει και τιποτα.
Ξεκινησα το wayward pines μετα τα καλα σας σχολια και μια μικρη συζητηση με τον Slay, τα πρωτα 2 επεισοδια μου εχουν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.
To SG-1 ειναι κατα πολυ καλυτερο (τουλαχιστον μεχρι τον 7 ή 8 κυκλο αν θυμαμαι καλα) απο το Atlantis και το Universe. Αν δεν εχεις δει η δεν θυμασαι το Star Trek TNG εννοειται πως πρεπει να το δεις, κυκλοφορει πλεον και σε HD. Το DS9 γινεται καλο προς το τελος, 6-7ο κυκλο δηλαδη, αλλα θα πρεπει να εχεις δει και τα προηγουμενα για να καταλαβεις τι παιζει. Συμβουλη για το DS9 οταν θα πεφτεις σε Ferenghi επισοδειο, απλά skip, ειναι χειροτερα και απο τα holodeck επισοδεια του TNG.
Ναι SG-1 πολύ ώραια σειρά, εγω τα είδα όλα μαζί και το Atlantis που ξεκινησε στην 7η Season του SG-1 μετα βγήκε και το Universe καλό ήταν αλλά οχι σαν τα πρώτα.
Πάντως αν αρχιζε πάλι κατι απο αυτά θα το έβλεπα σίγουρα;).
Firefly παιδια όσοι δεν το έχετε δει σπευστε
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποτε δεν μου εκανε κλικ, αν θελεις εξηγησε μου γιατι το θεωρεις τοσο καλο?
Προσφέρει δράση συγκινηση έχει ψυχή σαν σειρα. Κρίμα που το κοψανε αν και βγήκε αργότερα το serenity που κλείνει κάπως τη σειρά μιας και οι φανς είχαν πολλά παράπονα που κόπηκε και άφησαν πολλά ερωτήματα. Μαζί με το bsg είναι στην πρώτη θέση των scifi adventure.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο cult status που χαίρει η σειρά από τους απανταχού geeks (και όχι μόνο) είναι χαρακτηριστικό! Κομμένη σειρά με μόνο 14 επεισόδια και κατάφερε να μνημονεύεται ασταμάτητα παρ 'όλο που το FOX δεν είχε παίξει καν τα επεισόδια με την σειρά. Μιλάμε για ένα space western με ψυχή και χαρακτήρες όπως πολύ σωστά είπε ο king.
Και ένα χαρακτηριστικό άρθρο για την σειρά:Quote:
Originally Posted by menes@gtvs.gr
Firefly: The Greatest Show That Fox Ever Cancelled
Attachment 7666
Δυο ειναι οι λογοι που δεν εχω δοκιμασει να δω το Firefly κι ας εχω διαβασει καλα λογια.
Εχει κοπει, που σημαινει οτι δεν προκειται να υπαρξει καποια καταληξη, σαν να βλεπεις μιση ταινια. Μαλιστα σε περιπτωση που μου αρεσει θα ειναι ακρως ενοχλητικο.
Αλλα το πιο σημαντικο ειναι ο ιδιος ο χαρακτηρισμος της, space western. Δυο πραγματα βαριεμαι περισσοτερο απ ολα στη tv/cinema. Τα Ζομπι και τα western...
Βεβαια απ την αλλη, τωρα που τελειωνω με το Lexx, τουλαχιστο τα πρωτα 4 επεισοδια γιατι απ οτι διαβαζω τα υπολοιπα δεν αξιζουν, λεω να κανω μια προσπαθεια να τη δω. Μαλιστα απο τη στιγμη που ειναι μονο 14 επεισοδια θα ειναι πιο ευκολο ωστε μετα να αποφασισω αναμεσα στα SG-1 και DS9.
θυμηθηκα τελικα γιατι δεν μου εκανε κλικ, ακριβως για αυτο. Να προειδοποιησω εδω οτι παροτι δεν εχει διαστημοπλοιο, ετσι ακριβως ειναι και το Defiance. Ισως βεβαια να το δω και εγω αφου ειναι μονο 14 επισοδεια, δεν το ηξερα αυτο, απλα πρεπει να ειχα δει το πρωτο επισοδειο και δεν ασχοληθηκα ξανα.
Το πρώτο επεισόδιο πρέπει να είναι το χειρότερο της σειράς Πάνο. Και εγώ όταν το ξεκίνησα έλεγα τι χαζομάρα είναι αυτή και απορούσα γιατί έχει τόσο following.
Έτοιμος ήμουν να το παρατήσω αλλά μου είπε ένας φίλος συνέχισέ το εξηγώντας οτι το 1 είναι το χειρότερο και άλλαξα γνώμη και εγώ.