Πως δεν εχει comment???
Εχω εγω comment!
Ποτε θα αγορασεις το dlc hakoo?
ΠΟΤΕ!
Αντε επιτελους με τους γελοιους, αντι να το βουλωσουν και να τσεπωσουν τα λεφτακια της MS κανουν και χαριτομενιες στο G4.
Printable View
Πως δεν εχει comment???
Εχω εγω comment!
Ποτε θα αγορασεις το dlc hakoo?
ΠΟΤΕ!
Αντε επιτελους με τους γελοιους, αντι να το βουλωσουν και να τσεπωσουν τα λεφτακια της MS κανουν και χαριτομενιες στο G4.
^^ Ουτε κι εγω προκειται να το αγορασω φυσικα κι ας παιζω την εκδοση 360...
και γω δεν υπαρχει περιπτωση μετα απο αυτα τα καραγκιοζιλικια να τους δοσω ουτε Ε...
Εγω δεν το αγοραζω γιατι δεν μαρεσει η θεματολογια του χαχα
καπου διαβασα παντως για τελη ιουλιου στο ps3. και για να σας τη σπασω εγω θα το αγορασω . θελω να πιασω lvl 80 αλλιως θα σκασω....
Να ρωτήσω τελικα με το τελευταίο patch έγινε playable το παιχνιδί ή ακόμα κάνει κολήματα? τα glitch και τα bug δεν διορθώνονται ποτέ απόλυτα και στο pc το oblivion είχα πέσει σε αρκετά bug.
Απλά με τα τελευταία patch είναι playable το παιχνίδι? γιατί το έχω βάλει στο μάτι να το αγοράσω αλλά ακόμα με προβληματίζει αυτό με τα κολήματα
εξαρταται τι θεωρεις εσυ playable φιλε μου, δηλαδη ποια ειναι τα στανταρ σου. Αν δεν σε ενοχλει το γενικα κακιστο framerate του παιχνιδιου στο ps3 (σπανια θα τρεχει με σταθερο framerate ειδικα αν συμβαινουν αρκετα πραγματα στην οθονη).
εγω προσωπικα το παλεψα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να αντεξω την εκδοση ps3. Ναι με το καινουργιο πατς το παιχνιδι δεν κολλαει οπως κολλαγε στο παρελθον... αλλα για εμενα δεν ειναι τροπος να παιζω ετσι ενα παιχνιδι. Γι αυτο πηρα 360 και ησυχασα κακα τα ψεμματα... (φυσικα το αγορασα μεταχειρισμενο το παιχνιδι στο 360 σιγα μην ηαναεδινα λεφτα στους γυφτους που δεν με σεβαστηκαν στο μηχανημα της επιλογης μου που ειναι το ps3)
Ακόμα και μετά το patch παλί τα ίδια δηλαδή.. έψαξα λίγο στο youtube για βίντεο μετά το patch και έδειχναν κάποια βελτίωση αλλά δε λένε πως ανταποκρίνεται μετά απο πολλές ώρες
παιχνιδαρα γραφικαρες και τελειο story...κανενα προβλημα σε μενα με frame drops αλλα...ελεος με τα bugs στις αποστολες..μεχρι τωρα μετραω 4 δηλαδη ελεος...υποτιθεται παιζουμε ενα game για να γουσταρουμε και να περναμε ωραια...αν ειναι να μας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και να τρεμει η καρδια μας μη κολλησει κανα quest και να πρεπει να ψαχνουμε ολο το net για λυση ποιο το νοημα..
Kοιταξε σε μενα που ειχε γινει σχεδον ανυποφορο το προβλημα με το framerate ειδικα οπου ειχε πολυ κοσμο το τελευταιο patch το εφτιαξε εντελως. Πολυ σπανια ειχα καποιο προβλημα με drops (μιλαω για εντονα ετσι? το framerate γενικα δεν ειναι και το καλυτερο).
Βεβαια εγω ηδη ειχα κανει ενα playtime 80 ωρων πριν κανω install το τελευταιο patch και φτασω στις 120, δεν εχω ιδεα πως θα συμπεριφερθει το παιχνιδι αν κανεις install το latest patch απο την αρχη. Η λογικη λεει οτι με το latest απο την αρχη θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα λογικη και Bethesda δεν ειναι και πολυ συναφεις εννοιες.
Εγω φιλε μου ειλικρινα αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι το παιχνιδι ΠΡΕΠΕΙ να το παιξεις. Μην το χασεις γιατι προκειται για ενα απο τα πιο σημαντικα της γενιας. Αν μπορεις να το παιξεις σε pc η 360 ακομα καλυτερα.
To pc πια το έχω μόνο για δουλειά και το λαπτοπ στο σπίτι μόνο με linux όποτε ότι παίζω πιά μόνο το ps3 το παίζω το έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι το skyrim απλά κάνω μια ερευνα να δώ αν έχει ακόμα προβλήματα με crash και drop frames για τα bugs τα ξέρω όλα τα παιχνιδία της bethesdha που έχω παίξει με έχουν ταλαιπωρήσει με bugs και το oblivion και το fallout
Οταν λες framedrops τι εννοεις ακριβως. Να πεφτει σε σημειο που γινεται unplayable? Αν εννοεις αυτο οχι, πλεον απο οτι φαινεται δεν συμβαινει.
Ομως αν εννοεις αν πεφτουν τα frames σε επιπεδο ενοχλητικο, τοτε ξαναλεω αυτο ειναι στην κριση του καθενος. Υπαρχουν ατομα που δεν καταλαβαινουν καν την πτωση των frames. Εγω παλι ειμαι απο τα ανωμαλα εκεινα ατομα που με το που δουν 3-4 frames drop (σε συνολο 30) το καταλαβαινω με την μια και αρχιζει και με ενοχλει. Δεν θα χαλασω βεβαια τον κοσμο για 3-4 frames αλλα για 5-10 frames (πτωση της ταξεως 33% παντα εφοσον μιλαμε για 30 frames) ναι, δεν μπορω... αρχιζω και βλεπω slides kαι εκνευριζομαι...
Ηδη τα 30 frames ειναι το απολυτο μινιμουμ... ε να το ριχνεις στα 20 παει πολυ. Και υπαρχουν παρα πολλα σημεια στο Skyrim που συμβαινει αυτο... ειτε μιλαμε για ομιχλωδης βαλτους απεναντι απο το Solitude, ειτε μιλαμε για μαχες με δρακους, ειτε μιλαμε για το Riften, το Markarth η λιστα συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει κι ας με λεει ο κοσμος υπερβολικο, το ξερω, το εχω ακουσει χιλιαδες φορες και οπως ειπα συμφωνω. Ναι ειμαι υπερβολικος, αλλα μιλαω καθαρα για τον εαυτο μου και τις ανοχες μου σχετικα με τα framedrops oι οποιες ειναι εξαιρετικα μικρες. Θελω η εικονα μου να εχει φυσικη κινηση και ροη ανεξαρτητα απο το τι συμβαινει στην οθονη.
Και η εκδοση του PS3 δεν προσφερει τιποτα απο αυτα δυστυχως. (παντα για εμενα το ξαναματονιζω).
Κοντολογοις αν εισαι σαν κι εμενα, τοτε ή σε PC ή σε 360 χωρις δευτερη σκεψη, αν δεν εχεις κατι απο αυτα, τοτε καλυτερα να μην το παιξεις καν, διοτι η εκδοση του PS3 παιζει και να σου καταστρεψει την εμπειρια οπως ακριβως επαθα εγω. Ναι το πηρα στο 360 αλλα ειχα φαει τετοια ξενερα με το PS3 pου πλεον δεν μου κανει αισθηση και τοσο. Αν δεν εισαι σαν κι εμενα και αντεχεις τα σπασιματα, τα κολληματα και ολα τα συναφη, εισαι ευτυχισμενος ανθρωπος, πας και το παιρνεις κατευθειαν χωρις δευτερη κουβεντα.
Φιλε Venigre προσωπικα το εχω λιώσει το παιχνιδι,από τον Ιανουαριο μεχρι τωρα δεν το εχω βαρεθει καθολου,στην αρχή ειχα αρκετα προβληματα με framerate αλλα μετα το patch διορθώθηκε το προβλημα σε πολύ μεγαλο βαθμο( τότε ειχα καμια 50 ωρες παιχνιδιου).Τωρα το παιχνιδι το εχω ξανα αρχισει από την αρχή και είναι ακομα καλυτερα τα πραγματα…όχι όμως και τέλεια,εξακολουθεί να εχει καποια κολλήματα,όμως για μενα αυτό δεν είναι πρόβλημα το απολαμβάνω κάθε λεπτο το παιχνιδι.Επισεις εχω παρατηρήσει ότι το προβλημα δεν είναι το ιδιο εντονο στο κάθε ps3 ,κατι το οποιο δεν μπορω να εξηγήσω γιατι γίνετε. Αν σαρεσουν τα RPG πρεπει να το αγορασεις,είναι τεραστιο το παιχνιδι.Αν δεν μας ξενέρωνε στην αρχη με τα προβληματα που ΜΟΝΟ στο ps3 ειχε τοσο εντονα,θα ηταν για μενα ένα από τα καλυτερα παιχνιδια όχι μονο της χρονια,αλλα της γενιάς .Νομιζω,αν εβγαινε όπως είναι τωρα από την αρχη δεν θα καναμε αυτή την συζητηση τωρα,ηταν μεγάλη παπ…της εταιρείας να το παραμελήσει τοσο πολύ στο ps3 και αυτή η συμπερηφορα με πειραξε εμενα,που δεν σεβάστηκε τα λεφτα που εδωσα.Περα από αυτό όμως το παιχνίδι είναι ΚΟΡΥΦΗ .
Μη το σκεφεστε για το εαν πρεπει ή οχι να τσιμπησετε το παιχνιδι.
Απο τα καλυτερα που εχουν κυκλοφορησει ποτε και πρεπει να το παιξεις φιλε!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενικά ότι έχω παίξει απο Bethesda τα έχω λιώσει, απλά ανυσηχούσα για τα κολήματα αλλά αφού έχουν διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό με βλέπω να το τσιμπάω. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
Δεν υπαρχει καποιο νεο για το παιχνιδι, απλα διαβαζα τυχαια οτι το Dawnguard ακομα να κυκλοφορησει στο ps3 και ηθελα για ακομη μια φορα να γραψω ποσο καραγκιοζηδες ειναι.
Μιλαμε για το DLC που κυκλοφορει απο τις 26 Ιουνιου για 360 και 2 Αυγουστου για PC. Το DLC που υποτιθεται οτι θα ηταν exclusive για 30 ημερες στο 360.
Προσφατα λοιπον και συγκεκριμενα στις 2 Αυγουστου οι υπευθυνοι ειπαν
Σε απλα Ελληνικα, ps3 users παρακατιανοι επειδη προσφατα ασχοληθηκαμε με το port του DLC απο το 360 στην κονσολα σας ακομα δεν ειναι ετοιμο. Δηλαδη θα μπορουσαμε να το κυκλοφορησουμε broken οπως καναμε και με το main παιχνιδι αλλα ας οψεται η γκρινια σας.Quote:
We are not satisfied yet with Dawnguard’s performance on the PS3. We would like for everyone to have a chance to play Dawnguard, but we aren’t going to release it for PS3 knowing that some people’s experience in Skyrim will be worse. We do everything we can to have our content available to all; from our free updates, to user mods, to paid DLC. We’re as disappointed as our fans when that isn’t the case, but we’ll continue to push for that reality.
Τεσπα, περιμενετε στο ακουστικο σας μεχρι να τελειωσουμε το πασαλειμα της 360 εκδοσης και σας το χρεωσουμε τα ιδια λεφτα 3 μηνες μετα.
Α btw αυτα που λεγαμε στις αρχες για τις 30 μερες ηταν pr shit, ουτε καν το porting δεν ειχαμε ξεκινησει, αυτα.
τι να πεις πραγματικα... μια πουτ@ν@ εταιρια χαλαει ενα παιχνιδι (κυριολεκτικα) out of this world....
τα χουμε πει χιλιες φορες αλλα με την Bethesda δεν βγαζεις ακρη (ενταξει, εκτος αν εισαι M$ console user).
Ο λογοσ που δεν ειναι satisfied ειναι απλος... προφανως και το PS3 με τα memory leaks θα κανουν το παιχνιδι παλι unplayable αν μπει το DLC τωρα... ευτυχως που δεν το κυκλοφορουν να λετε γιατι αν δεν ειχε γινει ολος ο σαματας που εγινε στις αρχες και τουλαχιστον κατι εκαναν για να το κανουν να τρεχει στο PS3 (ο θεος να το πει τρεξιμο αυτο αλλα τεσπα), θα το ειχαν κυκλοφορησει κανονικοτατα και στα @@ τους.
26 Ιουλιου εγραψα εκ παραδρομης οτι κυκλοφορησε στο 360, 26 Ιουνιου ειναι η σωστη ημερομηνια. Πανε ηδη 2 μηνες δλδ και ποιος ξερει ποσο ακομα.
ναι, αυτο που αναφερει ο val ειναι το μονο καλο απ' ολον αυτον τον αχταρμα οτι τουλαχιστον η bethesda ΔΕΝ εδωσε ενα broken DLC και αποφασισε να το ψιλο - φτιαξει. χαχα
εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο να λεμε ΑΥΤΑ (ω ναι!) τα πραγματα... Αν ειναι δυνατον .