sto fifa 2010 profanos.....
kanenas allos phge na mou lusei mia aporia?
Printable View
«Κάκωση έσω μηνίσκου στο δεξί πόδι» είναι η εκτίμηση για τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 76’ του αγώνα με τον Λεβαδειακό (νίκη 5-1) με ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, δίνοντας τη θέση του στον Ζεβλάκοφ.
Αύριο θα κάνει θεραπεία
Σκ@τ@ τα κανανε στο μπασκετ!!!!! Καλη ομαδα το Μαρουσι, δεν λεω, αλλα τωρα μπλεξαμε. Πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε τον βαζελο στο ΟΑΚΑ. Και πριν, βεβαια, επρεπε, αλλα τωρα ειναι επιτακτικο.
Το περιεργο ειναι οτι δε με πολυπειραζει... Μου αρεσει η ομαδα, οποτε ας προσπαθησουν για το καλυτερο και ο,τι βγει.
δεν πειραζει ρε θρυλαρα...θα το σηκωσουμε φετος!!!ολυμπιακαρα!!!
Χάσανε και την ισοβαθμία στην 2η θέση για έναν πόντο.
Πάντως κοιτώντας την βαθμολογία,είναι πολύ ηλίθιο το σύστημα ή είναι ηλίθιες οι ομάδες.
Για τη μπάλα τι έχετε να πείτε? Εγώ θεωρώ το σκορ λίγο πλασματικό. Δεν ήμασταν να βάλουμε 5 γκολ. Πάλι χάλια ήμασταν μέχρι το 60-70 που ανοίχτηκε ο λεβαδειακός. Ο αντίπαλος ήταν απλά ανύπαρκτος, καμία απειλή και εμείς πάλι τα ίδια. Οι μισοί περπατούσαν και δεν πίεζαν να το καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Κάθονταν και περίμεναν να κάνει κίνηση ο Λεβαδειακός. Τι να πω, έχουμε και δύο δύσκολα θεωρητικά εκτός έδρας ματς. Αν παίξουμε έτσι δύσκολα θα τα πάρουμε. Εντάξει προς το τέλος ξυπνήσαμε κάπως αλλά νομίζω ότι ο Λεβαδειακός απλά παραδόθηκε εκεί πέρα...
oso den iparxei enas sovaros anthropos sto pagko pou na mporei na exei tous pextes se egrigorsi gia olla ta pexnidia ki oxi epilektika tote ta strapatsa tha erxonte ana takta diastimata.den to vlepete oti den eine omada i omada mas para mia parea kalon paixton?
Αυτός ο Μαρέσκα ρε π*στη μου, ενώ ξέρει μπάλα το παλικάρι και έχει γαμώ τα πόδια τον παίζει. Καθόλου ψυχή, ούτε τρέχει, πετάει κάτι μπαλιές λες και δεν τον ενδιαφέρει. Ενώ στην Ευρώπη παίζει καλά, είναι εντελώς φανερό ότι επιλέγει παιχνίδια...
san simera i omada mas ezise tin xeiroteri stigmi stin istoria tis.as min simvei pote jana se opoidite omada auto to kako.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=aiOvkfXaFUQ"]YouTube- ΞΟΞΉΞ*ΟΟΞΌΞ± ΟΟΞ· ΞΞ₯ΑΠ7 8-2-1981[/ame]
''de jexno!''
Aς είναι καλά εκεί που είναι τα παιδιά......κάποιοι τυχεροί σαν εμένα δεν είχαν πάει για διάφορους λόγους αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τις σειρήνες από τα ασθενοφόρα όταν γυρνούσα από εκεί που ήμουν και το σοκ που έπαθα όταν είδα στην tv τι είχε γίνει.
Και μετά ξεκινάω και σκέφτομαι. Αφού ο Τάκης είναι μέσα με αυτούς. Ότι θα του πούν θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε Β κατηγορία; Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία; Αυτά τα πράγματα με νευριάζουν και εγώ τα λεω για να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι τα πράγματα
http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...2&pubid=826115
μακράν ότι πιο τραγικό έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα
http://img63.imageshack.us/img63/7061/18056085.png
kai i koroidia kala kratei.etsi opos pane tha spasoun olla ta recor.markare o melissis ton sisse me ta matia prospathontas na ton matiajei!o vitolo olo tixea pire karta ki de tha pejei mazi tous ,ki o paok frontise na apoklistei ki sto kipelo gia na min diastayrothei me ton xorigo! telika mono ston peiraia eixe anifora!
bre oust!
:giggle::giggle::giggle:
Nα σε καλα ρε Γιαννη,
ευτυχως που υπαρχει ο Πρωταθλητης και ο Τσουκαλας για να εχετε επιχειρηματα ακομα και φετος.
Παντως και ο Ολυμπιακος ξεσπασε με 5 γκολ απεναντι στον Λεβαδειακο(:angry:) και δειχνει να βρισκεται σε ανοδο.:D
PS.Εσπασες ολα τα ρεκορ παραλογισμου,αυτο ειναι βεβαιο.
Ενώ όταν δεν βρισκόμαστε σε άνοδο ξεσπάμε μόνο με 2 γκολάκια.:innocent:
ne edo kairo !.............eiste sti grammi.
Δεν υπαρχει καποιο νοημα να συνεχιστει η συζητηση μετα το προηγουμενο ποστ σου.
Αληθεια,εχεις καταλαβει τι εχεις γραψει?Ξαναδιαβασε το αλλη μια.Quote:
ai i koroidia kala kratei.etsi opos pane tha spasoun olla ta recor.markare o melissis ton sisse me ta matia prospathontas na ton matiajei!o vitolo olo tixea pire karta ki de tha pejei mazi tous ,ki o paok frontise na apoklistei ki sto kipelo gia na min diastayrothei me ton xorigo! telika mono ston peiraia eixe anifora!