Αλλη μια επιβεβαίωση από τον Κώτσο εδώ για Παρασκευή (344άρι, παραγγελία Αυγούστου).
Printable View
Αλλη μια επιβεβαίωση από τον Κώτσο εδώ για Παρασκευή (344άρι, παραγγελία Αυγούστου).
Πραγματικα εχω αρχισει και ανησυχω με το public με πηραν χθες τηλεφωνο στις 7 η ωρα το απογευμα να με ρωτησουν ποια απο τις δυο παραγγελιες που ειχα κανει να κρατησουν , μια full bundle και την απλη. Εγω απαντω στο κυριο απ το public πραγματικα δεν με ενδιαφερει ποιο απ τα δυο αρκει να ερθει τη παρασκευη, μου απανταει και το full και το απλο παρασκευη πρωι θα ειναι καλαματα ποιο θες? Το full το ειχα παραγγείλει 25-10 ενω τ απλο απ τ αυγουστο, αλλα λεω ασε μηπως λεει οτι να ναι αυτος στο τηλ. και απανταω να μου στειλουν το βασικο πακετο ποθ το ειχα παραγγειλει αυγουστο. Αποδεσμευσα ετσι το μεγαλο. Αυτο ουτε μνμ στο κιν οθτε τιποτα αλλο. Αλλα πραγματικα τεραστια ανοργανοσια δεν γινεται σε εμενα να λεει οποιο και να επαιρνες θα σου ερχοταν παρασκευη και στο αλλο παιδι οτι το μεγαλο b undle τελικα θα καθυστερησει .. σε αλλους μηνυματα σε αλλους τηλεφωνα σε αλλους τιποτα σε αλλους παρακσευη -δευτερα - απο ευδομαδα..ελεος!!! Η προσφορα το nba2k14 το fifa στα 39 ευρω εχουν μεσα κωδικο αναβ αθμισης για ps4???
και γω παραλαμβανω παρασκευη μεσημερι μολις με πηραν τηλεφωνο απο κωτσοβολο ,αν σκεφτεις οτι παραγγειλα την παρασκευη που περασε καλα ειναι..εκτος και αν ειναι κανενας κακοπληρωμενος υπαλληλος που κανει πλακες για να εκδικηθει τα αφεντικα του λεγοντας ψεμματα στο κοσμο οτι και καλα παραλαμβανουν Παρασκευη ενω ολοι πανε για τελη Γεναρη.Δε θελω να βαλω σε καποιον δευτερες σκεψεις αλλα αυτος που τον πηρε του ειπε ονομα επιθετο και τι ακριβως θεση εχει στο πολυκαταστημα που δουλειει?Ποσες φορες τον επιβεβαιωσε οτι θα το παραλαβει?(κατω απο τρεις δε πιανει για εγκυρο).Μαλλον θα ξαναπαρω για να το επιβεβαιωσω και να ρωτησω αν ειναι και ικανοποιημενος απο τη δουλεια μηπως και μου λεει ψεμματα.
Εσεις που εχετε λαβει επιβεβαιωση απο το κωτσοβολο ειστε απο Αθηνα ολοι?Εγω εγω βαλει διευθυνση Θεσσαλονικη και δεν με εχουν παρει ακομα τηλεφωνο αν και εκανα παραγγελια 15/08 στις 12:00.
εγω απο θεσσαλονικη φιλε μου ,μη στεναχωριεσαι πιθανοτατα θα σε παρουν, σε μενα πηραν πριν μιση ωρα και παραγγειλα παρασκευη πρωι 11 και 52 και 37 δευτερολεπτα οταν εδωσα προκαταβολη
Αυτο δεν μπορω ουτε εγω να καταλαβω πως γινεται..εγω εκανα παραγγελια 26/10 το full πακετο δλδ μια μερα μετα και μου λενε για καθηστεριση παραλαβης γενικοτερα του full πακετου..μαλλον με δουλευε..και μαλιστα χοντρα..
edit.με ξαναπειραν τωρα να μου πουν οτι τελικα δεν μπορουν να καλυψουν την παραγγελια μου λογο ελαχιστων κομματιων...ευχαριστω πολυ public..θα με ξαναδειτε :(
διαθέσιμο για λίγο το bundle από plaisio
http://www.plaisio.gr/games/playstat...lus-Camera.htm
Φιλος μου πηγε σε αλλο mediamarkt που εκλεισε εκεινος τη δικη του κονσολα κ μου ειπε σχεδον τα ιδια που μου ειπαν κ μενα χτες... Το media θα παραλαβει ή Πεμπτη βραδυ ή Παρασκευη... Του ειπαν πως το big bundle δε θα βγει καθολου σε ραφι (να υποθεσουμε πως θα βγουν καποια κομματια απο τα αλλα;;;) κ πως γενικα θα εξυπηρετηθουν ολες οι προπαραγγελιες day1 καθως εγιναν με συστημα προκαταβολης αφου προσπαθησαν να ελεγξουν το στοκ τους για να μην εχουν ντραβαλα!!!!
Οτι μου ειπε , σας λεω!!!
- - - Updated - - -
Πως γινεται αυτο;;
Τους πήρα phone στο πλαίσιο και μου είπαν ότι εννοούν ότι είναι διαθέσιμο στις αποθήκες τους για όσους έχουν κάνει προπαραγγελία από νωρίς. Εντωμεταξύ ακουγόταν και ένας άλλος που μίλαγε από δίπλα και έλεγε ότι από αύριο διώχνουν τις παραγγελίες της Αθήνας
πειρα και γω πλαισιο στα καπακια και μου ειπαν το ιδιο..κριμα κριμα..φαγαμε τρελο κρεμασμα απο public..26/10 παραγγελια και παω για γεναρη-φλεβαρη..ελεος
Διαθέσιμο και εδώ
http://www.electroniki.gr/electronik...-cuh-1000a.php
Παιδιά καλησπέρα! Πρώτο μου ποστ στο φορουμ!! Ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποιος έχει κάποια ενημέρωσει απο sevenspot!!! Έχω κάνει προπαραγγελία από τις 26/06 αλλά με αυτά που ακούω με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας!! Λέτε να μην παραλάβω την παρασκευή!; Θα γίνει χαμός!! :-(
Ολοι ειναι με το μαχαιρι στα δοντια:modecris::a023:
Από πλαίσιό μου είπαν πως οι αποστολές θα γίνουν την Πέμπτη.