Οι υποτιτλοι ειναι ενα αστεια απλο και ευκολο πραγμα να υλοποιηθει. Ενα τηλεφωνο παιρνει η Naughty Dog την Σονυ Hellas και απο την Σονυ Hellas αναλαμβανουν να αναθεσουν σε καποιον (συνηθως παντελως ασχετο) να κανει την μεταφραση/μεταγλωτισση. Η Naughty Dog μετα παιρνει το αρχειο που της στελνει η Σονυ Ελλας και απλα το καιει στο δισκακι. Με λιγα λογια δεν κανουν και τιποτα ιδιαιτερο.
Τωρα το θεμα προσφορας και ζητησης ειναι πολυ πιο συνθετο και λογικα η Σονυ ειδε οτι με βαση του ποσα PS4 ειναι ικανη να εχει διαθεσιμα, η Ελλαδα δεν ειναι μεσα στις χωρες εκεινες που θεωρει οτι πρεπει να δωσει προτεραιοτητα. Θες δεν εχουμε δυνατη αγορα, θες δεν εχει περισσευμα η Σονυ, θες δεν εκανε τις απαραιτητες προσπαθειες η ηλιθια η Σονυ Ελλας, θες ενα εκατομμυριο αλλους λογους? Λιγο πολυ ολα αυτα ειναι δυστυχως.
Εγω το ειχα πει και οταν ειχε ανακοινωθει οτι το xbone δεν θα βγει ελλαδα οτι φοβαμαι οτι κατι τετοιο θα συμβει και με Σονυ, οποτε δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση. Γι αυτο και δεν εκανα preorders απο Κωτσοβολους και Πλαισια κλπ... ακομα δεν ηξερα ποτε θα ερθει και αν η κονσολα και θα εκανα preorder?
Εγω ησυχασα οταν ακουσα οτι η κονσολα ειναι region free. Απλα αγοραζεις απεξω και εισαι κομπλε. Τουλαχιστον για εμενα παντα.
- - - Updated - - -
Μα κατι τετοιο εχω κι εγω στο μυαλο μου, απλα απορρησα -δεν ηξερα- εαν υπηρχε καπιος ιδιαιτερος λογος που ο psx3 ελεγε οτι θα παιζεις με λατινικη αμερικη.
Εγω ετσι το ειχα φανταστει εξαρχης να πω την αληθεια. Σκοπευα να το παρω απεξω εαν δεν κυκλοφορουσε εδω.
- - - Updated - - -
ε οκ δεν διαφωνω αλλα σε τι θα το διαφοροποιουσε εαν το αγοραζες κανονικα απο ελλαδα. Το matchmaking και παλι γτπ δεν θα ηταν και δεν θα επαιζες παλι με γουατεμαλα?
Αν και υποτιθεται πληρωνουμε Plus και online γιατι θα εκαναν καλυτερη υποτιθεται δουλεια στους τομεις αυτους ετσι δεν ελεγαν? Θα μου πεις "ετσι λενε" και ναι συμφωνω, αλλα οντως περιμενεις να δεις σαν καταναλωτης μια διαφορα σε τετοια πραγματα εφοσον πληρωνεις.