ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο...οταν ο αλλος εχει μικροτερη ομαδα παιζει πιο αμυντικα για αυτο και ειναι δυσκολο να δεχτει γκολ...
οπως και να χει οντως δεν ειναι καλοφτιαγμενα,,,αλλα τι θελατε δηλαδη οι μικρες ομαδες να μην ειχαν την παραμικρη ελπιδα?
Printable View
ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο...οταν ο αλλος εχει μικροτερη ομαδα παιζει πιο αμυντικα για αυτο και ειναι δυσκολο να δεχτει γκολ...
οπως και να χει οντως δεν ειναι καλοφτιαγμενα,,,αλλα τι θελατε δηλαδη οι μικρες ομαδες να μην ειχαν την παραμικρη ελπιδα?
Απλα υποτιθεται οτι διαλεγεις μια ομαδα για αγωνιστικους λογους οι οποιοι μολις ξεκιναει το παιχνιδι ειναι η μερα με την νυχτα πολλες φορες και πιστευω πως για καποιο λογο που μονο η ΕΑ ξερει ''ριχνει'' ορισμενους παιχτες.
Δεν είναι έτσι ρε σύ..
Ούτε είμαστε άσχετοι στο Fifa (τελείως ;) ), για να πεις οτι γι'αυτό δεν μπορούμε να παίξουμε..
Αλλά όταν έχω π.χ. Real και μου παίρνει όλες τις κεφαλιές στο κέντρο ο Boumsong και ο Toche τρέχει σαν λαγός ε όχι ρε φίλε τρελαίνομαι!
Άσε που πολλές φορές είναι σαν το παιχνίδι να προσπαθεί επίτηδες να δώσει χώρους στην αδύναμη ομάδα.. Όσο καλή άμυνα και να παίξεις!
μα ο μπουμσονγκ ειναι και 190 ποσο ρε φιλε...λογικο να περνει της κεφαλιες...
ρε παιδια ξερει καποιος που μπορω να βρω Ελληνικα συνθηματα για να τα περασω στο fifa13?εκτος απο youtube γιατι εκει βρησκω πολλα αλλα το θεμα ειναι οταν τα περναω στο παιχνιδι σχεδον δεν ακουγονται και αυτο γιατι ακουγονται πολυ πιο δυνατα οι οπαδοι που εχει βαλει η EA.. ξερει κανεις κανενα αλλο site η τροπο που μπορω να ανεβασω την ποιοτητα για να ακουγονται καλυτερα?
παιδια ερωτηση...παιζω καριερα με τον παικτη μου και ειμαι σε δανειο...
απο που βλεπω ποσος χρονος μενει στο συμβολαιο μου?
Νέο update 61 MB.
Απο αυτά που βρήκα διορθώνει τα εξής:
-Guest Play as an option in FIFA 13: Ultimate Team
-An error when trying to access Pro Clubs
-An issue to reduce disconnects to the EA Servers and in EA SPORTS Football Club while in menus or gameplay
-An issue in Creation Centre where some licensed kits were displayed incorrectly.
-Disconnects while viewing FUT Auction House search results
-Snow will again be a random weather option in Pro Clubs
Εντάξει τρελά σκηνικά στο Seasons!!
Είμαι Season 1, για να πάρεις το πρωτάθλημα θέλεις 23 βαθμούς, που σημαίνει 7 νίκες και 2 ισοπαλίες!! Και όλα αυτά σε κατηγορία που είναι μέσα οι 70.000 καλύτεροι..
Ξεκινάω και παίζω αγώνες με την QPR, ωραία ομαδούλα σταθερή..
Ωσπου φτάνω να έχω σε 7 αγώνες 6 νίκες και 1 ισοπαλία! (19 βαθμούς) και θέλω 4 βαθμούς σε 3 αγώνες!
Παίζω τους 2 πρώτους και με μαλακίες απο δω κι απο κει παίρνω 2 ισοπαλίες..Και μένει ο τελευταίος αγώνας που θέλω οπωσδήποτε νίκη!
Μου κάνει το 1-0 στο 24. Τον ισοφαρίζω στο 31. Τον πατάω κάτω απο κει και πέρα.. Τελειώνω το ημίχρονο με 15 σουτ και αυτός με 2. Αλλά το γκολ δεν έμπαινε!!
Ρε φίλε μεγάλο τρολ η ΕΑ.. Ο τέρμας του έπιανε τα απίστευτα.. Απο την γραμμή τα έβγαζε!!
Ωσπου μου κάνει το 2-1 στο 74 και είμαι έτοιμος να σπάσω το χειριστήριο.. Βάζω Full Attack και το κάνω 2-2 στο 77 και 2-3 στο 86!! Τρελά πανηγύρια...!
Μέχρι χθες πίστευα οτι το πρωτάθλημα στην division 1 είναι απλησίαστο..
ωραιος φωτη ...εγω το χα παρει 2-3 φορες στο 12
στο 13 ομως με γαμαει η εα...
αφου ειμαι ντιβιζιον 3 στα χαλαρα νικαω 3-0 και μου γινεται ντισκονεκτ στο 90... ελεος
εγω ειμαι division 6 και ανεβενω !!
λοιπον...ποτε ξανα ομαδα 5 αστερων... ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ...
ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ...
ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ,ΣΚΟΝΤΑΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...
ΕΛΕΟΣ ...
ΜΟΝΟ ΠΑΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ...
εγω και στο fifa 12 και στο fifa13 μεχρι division 4 εχω παει!
Υ.Γ EA δωσε fifa14 στον λαο φυσικα next gen,και διορθωσε τα μικροπροβληματα,και γενικα κανε ενα ποδοσφαιρακι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ next gen(αν βγει φετος)
καλα ειναι πολυ ευκολο να πας division 1. δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα να ανεβω γρηγορα. και πρωταθλημα μπορεις να παρεις με λιγη τυχη.
και καλο ειναι να παιζεις με την ομαδα σου ή με μικροτερες ομαδες και οχι πενταστερες
ενταξει μια φταιει η ΕΑ μια φταιει ο αμυντικος..μηπως π κανουμε εμεις οι ιδιοι λαθη? λεω εγω τωρα..στον τροπο αμυνας..?μηπως φταιμε που καποιοι παιζουν με μικροτερες ομαδες και καλα..και αιντεεεε φουλ επιθεση....και πισω τρυπες...εγω εχω παιξει περιπου 60-65 παιχνιδια online ειμαι ηδη 1η division με περιπου 48 νικες καποιες ισοπαλιες και φυσικα και καποιες ηττες. αλλα πρωτα εκατσα να παιξω το φιφα13 με αντιπαλο το ιδιο το παιχνιδι σε επιπεδο world class. το παιχνιδι ειναι βασιζμενο στο αληθινο ποδοσφαιρο... τα παντα απο τον τροπο αμυνας τις θεσεις των παιχτων το πως θα παρεις κεφαλιες το ποτε θα τρεξεις(οχι ολη την ωρα πατημενο το run kai meta aaaaaa!!!1 εχω τον μεσσι ολοι τον σταματανεεε..)την τακτικη τα σφιχτα συστηματα(4-4-2,4-2-3-1)τα επιθετικα συστηματα(4-3-3,4-1-3-2). οι παικτες κλειδια οπου εχουν τα χαρακτηριστικα γκολτζη η 10ριου...η ενος σκληρου αμυντικου.. και αλλα τοσα πολλα. εγω πραγματικα κανω τρελα πρωταθληματα με το ιδιο το παιχνιδι παρα να παιζω ονλιν.σιγουρα και υπαρχουν ατελειες αρκετες αλλα μιλαμε για ενα παιχνιδι.
ναι ρε συ οκ...
απλα η αμυνα σηκωνει τρελη βελτιωση...
Αν και δεν το περιμένα έφτασα division 1 , έπεσα ,ξανανέβηκα και τώρα θέλω μόνο νίκη στο τελευταίο παιχνίδι για να μείνω.
Γενικά θα έλεγα ότι οι παίκτες στην division 1 δεν είναι πολύ καλύτεροι από τις 2 και 3.
Για παράδειγμα εγώ , σίγουρα δεν είμαι αυτού του επιπέδου. Παίζω μόνο με Ολυμπιακό.
Δεν είμαι σίγουρος αν οι αντίπαλοι είναι πάντα από την ίδια division ή όχι, το ξέρει κάποιος αυτό?
Ναι υποτίθεται οτι είναι απο την ίδια
δεν διαφωνω σιγουρα μπορουν να υπαξουν βελτιωσεις και υπαρχουν σε σχεση με το 12 και μεγαλες μπορω να πω. αλλα ενα πραγμα που μπορω να κατηγορήσω την ΕΑ ειναι οτι φετος ειναι ελειπης η ενημερωση στο παιχνιδι στο πως παιζετε η αμυνα.να το γράψω καλύτερα στο φιφα 12 και 13 εκτος τα tutorial βιντεακια αμυνας αλλη ενημερωση δεν ειχε. το πως θα μαρκαρεις το πως να συγχρονιζεις την αμυνα το οτι οταν θες να τραβηξεις τον αντιπαλο να του κανεις φαουλ,το ποτε πρεπει να κανεις τακλιν. το να μην χαλας την τετραδα της αμυνα σου αλλα να ζητας συνεχεια βοηθεια απο τα χαφ μην αλλαζουμε συνεχεια με το R1 του παιχτες.. και μετα ααααα!!φταιει η εα..(εστω ενα βιβλιαρακι με οδηγιες οπως στα παλια φιφα και προ) εγω εχω παιξει αμετρητα παιχνιδια με αντιπαλο την cpu του παιχνιδιου στην αρχη για 3 με 4 σεζον πρωταθλήματος εβγαινα σχεδον απο τους τελευταιους και με ομαδες 4 με 5 αστερια...αν προσαρμοστεις στον τροπο που παιζει η cpu του παιχνιδιου ερχεσαι σε κοντρα με την iq του παιχνιδιου και πραγματικα παιζεις τρελο πρωταθλημα και χτυπας και πρωτια με μικρες βαθμολογικες διαφορες.οσο για τα online παιχνίδια εαν το status firewall ειναι open πρασινο τοτε παιζω δεν κολαει δεν εχει καθυστέρηση,εαν ειναι moderate tote εχει καποια προβληματα.:c025:
Για το θεμα της αμυνας εχω να πω οτι σιγουρα γινονται πολλα τσαφ απο αμυντικους η διαφορα αλλα τρελα αλλα εγω τουλαχιστον οσο παιζω βελτιωνομαι και εχω φτασει σε αρκετα καλο επιπεδο δεδομενου οτι παιζω επιθετικα.Το πιο ευκολο ''κολπο'' ειναι να μην πεφτεις με φορα αλλα να προσπαθεις να μαντεψεις τις κινησεις του αντιπαλου και να κλεινεις τους χωρους ωστε να τον πνιγεις και να μην εχει τι να κανει την μπαλα...Με αυτο το σκεπτικο ειχα τρελη βελτιωση..