Ναι μωρέ ποια Γιούβε αυτή που με τη χθεσινή νίκη τις έκανε 24 σερί στο γήπεδο της;;;;....σιγά τα αυγά.
Ας παίξω με τη Μπάγερν και ας χάσω δεν με αγχώνει καθόλου αρκεί να δείξω όπως χθες ότι μπορώ να σταθώ απέναντι της.
Printable View
Ναι μωρέ ποια Γιούβε αυτή που με τη χθεσινή νίκη τις έκανε 24 σερί στο γήπεδο της;;;;....σιγά τα αυγά.
Ας παίξω με τη Μπάγερν και ας χάσω δεν με αγχώνει καθόλου αρκεί να δείξω όπως χθες ότι μπορώ να σταθώ απέναντι της.
Με κέντρο επιπέδου CL, επίθεση Europa και άμυνα SL δεν πας μπροστά. Το χθεσινό παιχνίδι χάθηκε από ένα γελοίο γκολ που καμμία σοβαρή άμυνα δεν θα έτρωγε. Αν περάσει ως 2ος ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σίγουρα μία ομάδα που τέτοιες άμυνες τις τρώει για δεκατιανό.
Άτυχος ο Ολυμπιακός; Άτυχη η Γιούβε λέω εγώ, που είχε να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά έναν φορμαρισμένο Ρομπέρτο. Και το τι ομάδα είναι τώρα φάνηκε από το γεγονός πως από το 75' και μετά έκανε καθυστερήσεις για να κρατήσει τη νίκη.
Όντως πολύ άτυχη ειδικά στο γκολ της ισοφάρισης τέτοια ατυχία ούτε στον χειρότερο εχθρό μου και αυτός ο Ρομπέρτο να είναι τόσο καλός τερματοφύλακας;;;;......τι ατυχία βρε παιδί μου.....και καντεμιά μαζί μη σου πω.
Αμάν ρε Νίκο κι εσύ. Σιγά τις ομαδούλες τώρα την Γιούβε και την Ατλέτικο που από σπόντα πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας και πήγε τελικό ch.l. Δεν παίζαμε και με κανά μεγαθηρίο τύπου Εστορίλ ή Ντιναμό Μαδρίτης.
http://www.gazzetta.gr/football/arti...ill-loves-juve μπεεε, ρε τι ειναι αυτοι οι δημοσιογραφοι ειλικρινα. Να ειχα και εγω ρε γμτ μια τετοια δουλεια :(
Για την ίδια πρέπει να λέμε, Ατλέτικο Κερατσινίου. Επίσης αμφιβάλλω αν μπορείς να χαρακτηρίσεις τον Ρομπέρτο καλό τερματοφύλακα. Μάλλον απλά φορμαρισμένος είναι αυτή την περίοδο... Τέλος πάντων, με την ατυχία των μικρών αντιπάλων μας και φυσικά με την κωλοφαρδία είμαστε εδώ που είμαστε. Άλλοι θα είχαν πάει σαφώς καλύτερα όπως ακούγεται από τα πηγαδάκια.
Σωστο και αυτο Νικο, αλλα ο συγκεκριμενος ειναι παντα ανετος...
Eπισης δεν θελω να βαλω φιτιλιες στο θρεντ αλλα αυτη την τακτικη με Ατλετικο Κερατσινιου και Γιουβεντους Νεας Ιωνιας οι Ολυμπιακοι την ειχαν αρχισει! Προφανως και ειναι απιστευτος κομπλεξισμος να ακουγουνται τετοιες ατακες (ειδικα σε περιπτωσεις κολουτουμπας του τυπου καλως τον Γαυρο στην Ευρωπη και μετα ε μωρε με την Αναγεννηση Καρδιτσων να επαιζε πιο δυσκολο θα ηταν)... και σε οποια κατασταση και να βρισκεται μια ομαδα μην ξεχναμε τι φανελα κουβαλαει πανω της...
Γιατι ειναι κακο ο Ολυμπιακος να παιξει με Μπαγερν; Ευχαριστως θα ηθελα να περασω και να παιξω με Μπαγερν.
Απο που κι ως που επιτυχια για μια Ελληνικη ομαδα θεωρειται μονο αν παει τελικο C.L ή Europa; Ειναι ρεαλιστικος αυτος ο στοχος;
Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.
Εγω θελω την ομαδα μου να αντιμετωπιζει ομαδες οπως η Γιουβεντους και να τις κοιταει στα ματια.
Πολυ ατυχος για ακομη μια φορα, κατσε να βγαλω το μαντηλι μου να κλαψω κι εγω μαζι με τα αντικειμενικα μεσα.
Δηλαδη 2 γκολ σε 2 τελικες, μιλαμε για φοβερη γκαντεμια για ακομη μια φορα.
Τις 2 τελικες που τις βλεπεις; Μαλλον τις εγραψε η Πρασινη...
Attachment 5987
Είναι κακό επειδή σε δύο αγώνες θα πάρει 0 βαθμούς για την Ελλάδα και μπορεί να και να διασυρθεί. Δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά δεν μου αρέσει να ξεφτιλίζονται οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, τουλάχιστον αν πάει στο Europa θα περάσει έναν, δύο, μπορεί και περισσότερους γύρους επειδή το δυναμικό των ομάδων εκεί είναι πιο προσιτό έτσι όπως είναι τώρα η ομάδα.
Και στο κάτω-κάτω τις ομάδες που αποκλείονται στους 16 του CL τις θυμούνται μόνο οι οπαδοί τους, τις ομάδες που φτάνουν στον ημιτελικό του Europa τις συζητά όλη η Ευρώπη.
Kapa ελα ρε μαν, καταλαβαινεις τι θελω να πω. Μια χαρα σταθηκε δεν το συζηταμε, αλλα ο τροπος που το παρουσιαζουν ειναι σαν να ηταν ο απολυτος κυριαρχος ξερω γω και μονο απο τυχη εχασε. Ειχες λιγοστες σοβαρες φασεις και σκοραρε 2 γκολ, δεν ειναι και για οσκαρ ατυχιας.
Α καταλαβα πως το θετεις. Να παρει βαθμους ο Ολυμπιακος μπας και βγει C.L ο Παναθηναικος. Οκ got it!
Ο διασυρμος ερχεται αν δεν εχεις πλανο και ομαδα. Ο φετινος Ολυμπιακος αλλα και ο περσυνος εχουν και τα δυο. Το οτι υστερουμε σε 1-2 παιχτες ειναι θεμα καλοκαιρινου προγραμματισμου.
Αν τωρα εσυ θυμασε τα περσυνα ζευγαρια των ημητελικων του Europa τοτε ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
Γιατι μαλλον δεν τα θυμαται κανεις αλλος.
- - - Updated - - -
Καπως ο εκδοτης πρεπει να πουλησει φυλλα....αλλα κι εσυ το παρουσιασες οτι δεν εκανε τιποτα.
Γαμώ τα σκεπτικά και γαμώ τις αντιλήψεις για τον αθλητισμό. Αν πράττεις και σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, τότε έχεις την συνταγή για 100% απότυχια σε όποιον τομέα της προσωπικής σου ζωής και να κοιτάξεις. Εύγε.
Κατά τα άλλα τους βαθμούς τι να τους κάνεις? Για να βγαίνουν ελληνικές ομάδες στο Champions League και να διασύρονται? Όχι, δεν τους χρειαζόμαστε. Καλύτερα να μην επιτρέπουμε κιόλας ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης να βγαίνουν στην Ευρώπη γενικότερα, για να μην έρχονται "ξεφτιλιστικά" αποτελέσματα όπως η 5άρα στο Λονδίνο...
Καταπληκτική η λογική σου!
Ποιός ανέφερε τον Παναθηναϊκό; Αν πέσει βαθμολογικά η Ελλάδα στην κατάταξη τότε θα πρέπει και ο πρωταθλητής να παίζει προκριματικά για CL. Και στο κάτω-κάτω άλλη ομάδα είναι στη θέση που βγάζει απευθείας CL αυτή τη στιγμή, μήπως θα έπρεπε οι φίλοι Ολυμπιακοί να το δουν λιγότερο μεσοπρόθεσμα το θέμα και να μην νομίζουν πως δεν τους αφορά;
Τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός στην άμυνα δεν είναι θέμα καλοκαιρινού προγραμματισμού, δύο χρόνιες τώρα ο Μίστερ Μόντελ χτίζει τα μεσο-έμπροσθεν της ομάδας αλλά δεν μπορεί να βρει σωστό τρόπο για να αντιδρά η ομάδα στα στημμένα εναντίον της. Αν θέλεις να επιμένεις στο ότι η ομάδα είναι σούπερ και επιπέδου CL δεν θα σου χαλάσω το όνειρο, θα χαλάσει μόνο του.
Όσοι φίλοι μου του εξωτερικού θυμούνται τον περυσινό Ολυμπιακό του CL, τον θυμούνται ως την ομάδα που έφαγε τρία γκολ από τη χειρότερη Γιουνάιτεντ της τελευταίας τριανταετίας. Εδώ όσους φίλους Ολυμπιακούς ρωτάω μου λένε πως ήταν απλά "άτυχος" τότε. Διακρίνω ένα pattern να σχηματίζεται.
Εσύ άμα είχες όνειρο ζωής να γίνεις πυρηνικός επιστήμονας και ήσουν σκράπας στα μαθηματικά και τη φυσική θα γινόσουν από πείσμα; Αφού δεν το έχεις πως να το κάνουμε, βγάλε ένα ΤΕΙ και να είσαι και ευχαριστημένος. Καλό να είσαι ονειροπόλος αλλά οι ονειροπόλοι είναι πρώτοι στην γραμμή στα συσσίτια.
Φάσκεις και αντιφάσκεις πάντως, από τη μία λες πως ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει (και να διασυρθεί υποθέτω) και από την άλλη πως δεν θέλεις να διασύρονται οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Μήπως κατά βάθος σε πειράζει που τα χρήματα του CL θα μοιράζονται πλέον και μπορεί και κάποια άλλη ελληνική ομάδα να αναπτυχθεί;
Το να διασύρεσαι από μια καλύτερη ομάδα από εσένα όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά είναι και μάθημα στο δρόμο για να γίνεις καλύτερος, το να διασύρεις το όνομα και την ιστορία σου για να γλυτώσεις κάποια εκατομμύρια που χρωστάς δεξιά και αριστερά είναι το κακό.
Τοτε ας παρουν βαθμους οι υπολοιπες Ελληνικες ομαδες που συμμετεχουν στο Europa. Πρεπει ο Ολυμπιακος να καλυψει αυτες τις ομαδες? Δηλαδη η Liverpool που δεν εχει ομαδα, πρεπει να πει παω Europa για να σωσω τις υπολοιπες Αγγλικες ομαδες? Χαθηκε η λογικη...
Η περσυνη ομαδα του Ολυμπιακου δεν ειχε καλους αμυντικους ή μηπως δεν ειχε σωστη αμυντικη λειτουργια σε συγκεκριμενα παιχνιδια?
Οσοι φιλοι σου θυμουνται τον Ολυμπιακο για τον αποκλεισμο του απο τη United τοτε δεν ειναι Ολυμπιακοι πρωτον και δευτερον ειναι μυρωδιαδες.
Το παραδειγμα που δινεις σχετικα με το που μπορει να φτασει καποιος ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει τελευταια.
Αν εχεις οραμα, στοχο, πλανο τοτε καταφερνεις τα παντα. Ακομα και του γυμνασιου να εισαι.
Μπορω να σου δωσω πολλα ονοματα διασημων που εκαναν τεραστια καριερα χωρις να βγαλουν κατι.
Α και μη ξεχασω, η Πορτο εχει παρει C.L, η Ελλαδα εχει παρει Euro, η Ουρουγουαη εχει παρει Μουντιαλ.
...και ναι λοιπόν, όταν μας τελειώνουν τα επιχειρήματα πετάμε ένα ad hominem και καθαρίζουμε (ξεχνόντας και την ιστορία της δικιάς μας ομάδας την εποχή '88-'92 μάλιστα).
Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως πάντα είμαστε ετοιμόλογοι.
Όταν χάνει η ομάδα με πολλά είναι "μάθημα" και ως εκ τούτου καλό.
Όταν χάνει η ομάδα με λίγα είναι "άτυχη".
Όταν κερδίζει η ομάδα είναι "άξια", "ικανή" και "καλά οργανωμένη" (πάντως ποτέ δεν είναι "άτυχος" ο αντίπαλος, τι μας περάσατε; :a057: )