Πες τα πες τα....
Spoiler!
www.kotaku.comQuote:
Down a Notch Metal Gear Solid 4 Loses Top Sales Spot
http://cache.gawker.com/assets/image...c8da755fc4.jpg According to Japanese news site IT Media, Metal Gear Solid 4 has been knocked down to number two by PSP game Super Robot Taisen A Portable. During its first week, MGS4 sold 476,334 copies — so says Enterbrain sales data. In its second week (June 16th to June 22nd), IT Media states the game's sales dropped to 68,000 copies. Still, an impressive number, but not impressive enough to overtake Super Robot Taisen A Portable, which went on sale June 19th. Good news: MGS4's sales have now topped 500,000 copies in Japan. That's way better than a punch in the nards.
Αν ειναι δυνατον....
Υπαρχει περιπτωση να ειναι πλασματικο αυτο λογω mgs4 bundles? ή τα μετρανε κανονικα σαν πωλησεις games και τα games που περιεχουν τα bundles?
Ε ενταξει , στην ιαπωνια ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα αυτην την περιοδο.Δεν ξερω γιατι , αλλα η φιλοσοφια των ιαπωνων στο gaming εχει αλλαξει αρκετα σε σχεση με το προηγουμενο gen κατα τη γνωμη μου παντα.
Ζητανε πλεον αλλα πραγματα απο τα παιχνιδια.Παντα ηταν διαφορετικη η ιαπωνια , απλα αυτη τη στιγμη περναει σε ενα αλλο σταδιο ισως ελεω της επιτυχιας του Wii.
Γενικα οι ιαπωνες δεν ειναι διατεθημενοι τοσο οσο παλια να ξοδεψουν λεφτα σε βιντεοπαιχνιδια.Γι αυτο και η αγορα handhelds (ιδιως DS) και Wii σαρωνουν.
xerei kaneis ean tha vgei kainourgio mgs sto ps3 sta epomena xronia;
Όχι....
Δεν ξέρουμε καν αν θα βγει άλλο MGS (κι αν βγει θα είναι μάλλον prequel).
Γιατί έπρεπε να κάνεις καινούριο θρεντ?
Ειναι ενα ζητημα αυτο...και μαλιστα πολυ σοβαρο:D
Τι να πεις για αυτο το παιχνιδι, εχω μεινει αφωνος πραγματικα, δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. Ενα υπερθεαμα που ομοιο του δεν εχει ξαναγινει. Το MGS4 ειναι αυτο που περιμεναμε και ελπιζαμε οτι θα ειναι, ενα παιχνιδι ΑΑΑ: Αριστουργημα, Απιστευτο, Ανεπαναληπτο. Και εννοειται το καλυτερο παιχνιδι οχι μονο του PS3 αλλα και αυτης της γενιας γενικοτερα
Τα σεβη μου στον Κojima και την ομαδα του
Εγω συμφωνω με τον τυπο που εκανε "review" του mgs4 το φημισμενο "Zero Punctuation"
Δειτε το:
http://www.escapistmagazine.com/vide...l-Gear-Solid-4
Ο zero punctuation δεν ειναι "φημισμενος" για τα σωστα του review , αλλα για τα -ομολογουμενως- γελοια σκετσακια του.Και οταν λεω γελοια , εννοω οτι προκαλουν πολυ γελιο με το σχεδιο και τις ατακες που χρησιμοποιει. :)
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα "reviews" του προσπαθουν να σαχλαμαρησουν πιο πολυ παρα να πουν κατι ουσιωδες.Που να δειτε τι ελεγε στο HALO 3 , GTAIV , Gears , Uncharted , Mass Effect κλπ κλπ... το Metal Gear θα αφηνε που προσφερεται για τρελη καζουρα? :D
Τωρα ο οποιοσδηποτε μπαινει στο Zero punctuation για να παρει μια "εγκυρη" κριτικη για το παιχνιδι , αυτο ειναι ανυσηχητικο. ;)
1)Οσο και να το θελω τα cutscenes τα βαριεμαι αλλα δυστηχως μενω και τα βλεπω.
2)Δεν το χαρακτηρισα ΠΟΤΕ αθλιο παιχνιδι.Απλα δεν ειναι του γουστου μου και δεν μαρεσε.
Οπως και εκατομυρια αλλων ανθρωπων και σαρωσε στα reviews.Τωρα επειδη εσενα δεν σαρεσε ειναι εντελως ηλιθιο και παιδιαστικο να το χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα.Εντελως γελοιο.
Φυσικα και το ξερω valkyre.Τα παρακολουθω τα βιντεακια αυτου του τυπου γιατι ειναι διασκεδαστικα.Απλα βρηκα το βιντεακι στο ps3news.com το ειδα και γελασα.Οπως και για το τελευταιο κομματι του :giggle:Σιγα μην ψαχνω εγκυρο review απο εκει.Απλα ελεος.
Και ναι μονο και μονο για να μην κλαιω τα λεφτα μου για το mgs το βαζω καθε μερα να παιζω και ομως δεν μαρεσει.Προσπαθησα με νυχια και με δοντια να το παιξω αλλα δεν τα καταφερα τι να πω.Θα συνεχισω και τωρα την προσπαθεια....
Το ότι δε σου άρεσε δεν είναι παράξενο...εδώ υπάρχουν εκατομμύρια που τους αρέσει το Halo 3, σε σένα θα κολλήσουμε...
Καλά εντελώς γελοίο το βιντεάκι του Zero Punctuation. Κι εγώ τον παρακολουθώ με ευλάβεια, όχι για να ενημερωθώ, αλλά για να γελάσω. Και στο Metal Gear, εκεί με το "politican" αφιέρωσε!! Χαχαχαχαχα!!!
Geod, με το ζόρι διασκέδαση και gaming δεν έχει. Πούλα το σε κάποια λογική τιμή σε κάποιον που θα το χαρεί περισσότερο τώρα που είναι φρέσκο, για να κάνεις απόσβεση.
Kαλα δεν καταλαβαινετε τη λεξη "ΓΟΥΣΤΟ"?:fryingpan:
Εμενα δεν μαρεσε ουτε το halo3 και ουτε το mgs4...
Tι να κανουμε.Εσυ topgunz ξετρελαθηκες με το iron man ενω το 99% των ανθρωπων δεν του αρεσε και σαρωσε στα reviews με τα 4 και 3αρια.Αλλα και παλι σεβομαστε το γουστο σου.Ετσι να σεβαστειτε και το δικο μου
Αυτο θα κανω φιλε μου αν και ειμαι κατα της πωλησης videogames.
Φιλε μου Geodlord7 , απολυτα σεβαστο και κατανοητο το οτι δεν σου αρεσει το παιχνιδι.
Εαν θυμασαι καλα καλα εγω ημουν αυτος που σου ειπε οτι το παιχνιδι ΔΕΝ θα σου αρεσει εξ αρχης. :) Οποτε το γεγονος οτι δεν σου αρεσει ειναι απολυτα σεβαστο.
Ομως υπαρχει ενα θεματακι.Επαναλαμβανεσαι πολυ.Παρα πολυ τωρα τελευταια.
Μην με παρεξηγησεις καλοπροεραιτα το λεω.Ενταξει καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσει.Δεν χρειαζεται συνεχεια να αναφερεις με καποιον τροπο (εμμεσο ή αμεσο) τα χαρακτηριστικα που δεν σου αρεσουν.Το εχουμε καταλαβει απολυτα και πιστευω οτι ολοι εχουν διαπιστωσει το γιατι δεν σου αρεσει το παιχνιδι.
Απλα θελω να σου πω , οτι μια φορα ειναι αρκετη.Γραφεις ενα μυνηματακι , λες :
Το παιχνιδι δεν μου αρεσει γι αυτο και αυτο και αυτον τον λογο και εισαι κομπλε.Το να συνεχιζεις να αναφερεσαι συνεχεια , μπορει να προκαλεσει εκνευρισμο σε αλλους (δικαιως ή αδικως) που το χαιρονται το παιχνιδι (να σημειωσω δεν ειμαι ενας απο αυτους).
Επαναλαμβανω οτι τα λεω καλοπροεραιτα ολα αυτα και σεβομαι το οτι δεν σου αρεσει το παιχνιδι .(το ηξερα ουτως η αλλως πριν το παρεις :D )
Απλα για να μην εχουμε ανουσιες διαμαχες και για να κρατησουμε ενα οσο το δυνατον πιο ομορφο κλιμα αναμεσα μας ας υπαρχει ενα μετρο. ;)
Φιλικοτατα :)
Συμφωνω απολυτα valkyre;)Απλα εγω πρωτη φορα εγραψα τα σχολια μου στο mgs thread.Το αλλο και μοναδικο ηταν στο gta thread...
Tωρα που εγραψα τα σχολια μου να ξερεις οτι δεν θα τα επαναλαβω:)Kαι ουτε ειχα σκοπο βεβαια να το κανω.
epishs mporouses prwta na to noikiaseis vre file geodlord7 i genika na to deis prwta kapou na paizei kai meta na to agoraseis wste na mi klais ta money sou!!!genika einai polu idietero game to mgs kai an eisai sxetika neos user kai isws den sou aresoune autou tou stul game...tha ta vreis duskola...ase pou an den exeis paixei ta prooigoumena den tha katalavaineis kai pola sto story...allo ta video kai allo to na paizeis ta game...apo tin alli exeis dikio sto oti exeis diaforetiko gousto kai den eisai o monos pou den tou aresei to metal..ennoeite!!!einai to ti sou kanei klik...auto mou ti spaei omws{ kai den milaw gia sena }einai o kathe ilithios na min anagnwrizei tin axia enos pragmatika kalou game, asxetos an tou aresei auto to stul i oxi...den mporw px egw na pw oti to final fantasy einai makakia epidei egw den paizw rpg...ktl..auta..sorry gia to oft