εγω επαιξα εχτες μια χαρα ηταν,εχεις βαλει το ps3 σε dmz?
Printable View
εγω επαιξα εχτες μια χαρα ηταν,εχεις βαλει το ps3 σε dmz?
ουτε που τοχα ακουσει,θα το δω στο google πως μπαινει και θα το κανω.θα δω διαφορα λες;
εγω ειδα μεγαλη,ανοιγεις ολες τις πορτ και δεν ειναι μονο για το pro πχ φιφα επαιζα με πρασινο σημα
ok,θα το δοκιμασω.thanks
Έπειτα από 10 μήνες σχεδόν κυκλοφορίας αποφάσισα να το αγοράσω.Διαφέρει σχετικά με το 11.Τα πέναλτι επιτέλους γίνανε πολύ πιο εύκολα και μπορείς να βάλεις φάουλ ακόμα και από τα 35 μέτρα,που στα άλλα προ ήταν πολύ δύσκολο.Πιστεύω έχει γίνει καλή δουλειά.
ειδικα τα καθε patch μεταξυ τους εχουν διαφορα
την τελευταία εβδομάδα έχουν διακοπεί πάνω από 15 αγώνες λόγω και καλά κακής σύνδεσης.κατά τύχη ΟΛΟΙ κόβονται μετά το 80' και μόνο αν κερδίζω.
μιλάω για master league online.
επίσης δεν διακόπτονται εις βάρος κάποιου. δλδ δεν παίρνει ο αντίπαλος η εγώ χρήματα.
ούτε μου κουράζονται όλοι οι παίχτες και να χάσω 3-0 άνευ αγώνος. είναι σαν να μην έγινε ποτέ ο αγώνας.
ξέρετε πως το κάνουν; και αν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης;
παλια νομιζω οτι ισχυε αυτο τωρα τι να πω...ελα ντε πως το κανουν λογικα παρατησαν τα maintance και αφησαν το παιχνιδι στην μοιρα του? παντος στα κανονικα ματς παιζουν ολα οκ
Καλησπέρα,
Προσπαθώ εδώ και μέρες να συνδεθώ στο online game και μου βγάζει σφάλμα ότι "παρουσιάστηκε σφάλμα"
γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?
edit: οκ όλα κομπλέ. απλά έπρεπε να ανοίξω πόρτες ξαφνικά παρόλο που τόσο καιρό έπαιζα έτσι :/
restart το μοντεμ την επομενη φορα
Και reset και restart έκανα αλλά τίποτα.
Μόνο όταν έβαλα καρφωτές IP στο PS3 κι άνοιξα πόρτες στο router λύθηκε το πρόβλημα.
ε σκαλωσε το μοντεμ dmz FTW φιλε μου εχω ηρεμησει πλεον ακομα και οταν μου λεει οτι UPNP not available το ps3 κανονικα τα παιζω ολα μια χαρα(λογικα το κολλημα το τραβαει ανα 3 μερες που αλλαζει η IP)
Όντως το DMZ λύνει το πρόβλημα των Online γενικότερα και ήταν βλακεία μου που δεν το είχα βάλει τόσο καιρό..
υ.γ. Η Ip μας δεν αλλάζει κάθε 3 μέρες αλλά όταν αποσυγχρονίζει το router μας.
κανεις λαθος,στην Wind αλλαζει ανα 3 μερες,οπως και σε πολλες αλλες εταιριες δεν ξερω για Forthnet...εξαλου γιαυτο λεγεται dynamic ip και οχι static
Καταρχήν είμαι τεχνικός σε εταιρία τηλεπικοινωνιών. Ξέρω τι διαφορά Static από Dynamic.
Ήμαρτον..
Προσωπικά από Forthnet είχα την ίδια IP 80 μέρες μέχρι χτες που έκανα το restart στο router :(
Αυτό πάντως που λες για αλλαγή κάθε 3 μέρες πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία..
χαχαχαχα
Σοβαρά τώρα. Υπάρχει κάπου επίσημα αυτό που λες από κάποιον πάροχο ή μιλάμε στον αέρα?
σου είπα η wind αλλάζει ip ανά 3 μέρες νομίζω κ hol
έχω wind κ κάθε 3 ημέρες αλλάζει ip χωρίς να πέφτει το DSL αν θες μπες adslgr ρωτά για επιβεβαίωση
PES 2012 Finals, Madrid
βέβαια θα πει ο georgios οτι "ε αφου δεν περασαν τελικο δεν αξιζουν",γιωργο τον εναν τον ξερω και ειναι παιχτουρα τρελη