Πες μου τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα......είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.
Printable View
Πες μου τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα......είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.
Εγω καταλαβα,εσυ δεν θες να παραδεχτεις αυτο που συμβαινει μετα απο ηττες σε τετοια παιχνιδια.:a045:
Τελικά έχουν πολλοί το κληρονομικό χάρισμα σ'αυτή την ομάδα και βγάζουν συμπέρασμα για όλους και για όλα......λέτε και το φλιτζάνι;;;;
Δεν είπα ότι είμαστε και η Μπαρτσελόνα, απλά παίζουμε την καλύτερη μπάλα (ή την λιγότερο κακή) μέχρι στιγμής. Είτε παίζουμε με τον Παναθηναικό, είτε με τον Ξάνθη η ομάδα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Ευχαριστιέσαι να πηγαίνεις γήπεδο, είναι ωραίο το θέαμα που παρακολουθείς.
Και ναι στο ντέρμπυ δεν πόνεσα γιατί ξέρω ότι ο Παναθηναικός θα κάνει την γκέλα κάπου αλλού. Όπως ήταν πέρσι ο Ολυμπιακός, νίκησε 2 φορές τον Παναθηναικό, πέρασε στους 16 του CL και παρ' όλα αυτά έχανε στο Καραισκάκη τα θεωρητικά "τελειωμένα" ματς.
Γιαννη τον ΠΑΟ τον εχεις δει μονο στα ασχημα του,με τραυματισμους,πολυ δυσκολοτερο προγραμμα και γεματο.
Το Ολυμπιακο τον εχεις δει σε ευκολο προγραμμα,ξεκουραστο,χωρις ιδιαιτερους τραυματισμους και στο μονο δυσκολο παιχνιδι που επαιξε εχασε...
Δεν ξερω απο που πηγαζει αυτη η υπεραισιοδοξια σας...ή μαλλον ξερω,αλλα δεν λεω γιατι φανω κακος παλι.:p
Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα κάνει καλά ματς. Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα στον Καραισκάκη για να δω το ματς με τον Αστέρα, δεν ήμουνα πολύ αισιόδοξος βλέποντας τα πρώτα 20 λεπτά, αλλά μετά είδαμε φοβερή μπάλα. Η αισιοδοξία πηγάζει, στο ότι ο Παναθηναικός δεν έχει αγωνιστικό πλάνο (εκτός κι αν θεωρείτε αγωνιστικό πλάνο "το κλοτσάμε την μπάλα για να βρούμε τον Σισέ"), ενώ ο Ολυμπιακός δείχνει κάτι, χωρίς να παίζει μπαλάρα. Συν του ότι υπάρχει ακόμα ο Νιόπλιας στον πάγκο της ομάδας σου.
ΥΣ. Έχω την γνώμη μου και δεν χρειάζομαι τις εφημερίδες για την διαμορφώσω.
Ξερεις ομως τι γινεται?
Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ εχουν την Ευρωπη να τους προσγειωνει.
Επισης αν ειχα παιξει με 5 Εργοτελιδες μεχρι τωρα,θα φαινοταν οτι παιζω και εγω μπαλαρα..
Πιθανον δεν θα υπηρχε η γκρινια για τον Κατσουρανη,για τον Ζιλμπερτο και θα ειχαμε ψευδαισθησεις οτι εχουμε σουπερ κεντρο και αλλα τετοια.
Για να βγει αυτο το πλανο που λες λοιπον θελει και ηρεμια,καλη ψυχολογια.Ο Ολυμπιακος στο πρωταθλημα,ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα οσον αφορα το προγραμμα,την απουσια ευρωπαικων παιχνιδιων(γκρινιας..) κτλ.
Απλα καποια στιγμη θα λετε... οτι μετα απο την ''υπερμπαλα'' των πρωτων αγωνιστικων ηρθε η κοιλια.
Δεν θα ειναι κοιλια ομως.
Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να σκάσει πάλι ο Ολυμπιακός στον Β γύρο.
Και Πέρυσι μέχρι τα Χριστούγεννα για πρωτάθλημα πηγαίνατε, μετά δεν μπορούσατε να περπατησετε.
Μιας και αναφέρθηκαν και οι τραυματισμοί κάπου,να μιλήσουμε για πέρυσι για τον ολυμπιακό και για το αν επηρέασαν την διεκδίκηση του πρωταθλήματος?
Πιο ευνοικό πρόγραμμα συμφωνώ.Ο παο όμως τι έχει κάνει μέχρι τώρα στα δύσκολα?Νίκησε τον άρη(κατά τα γνωστά),έχασε από άεκ με κάτω τα χέρια,στην ευρώπη δεν έχει νίκη και έχει βάλει μόλις ένα γκολ και το μοναδικό θετικό είναι ότι μας νικήσατε σε ένα ματς που το έχασε σε 5 λεπτά η άμυνα του οσφπ.Ακόμα και σε έυκολα θεωρητικά ματς με καβάλα και ξάνθη ήσασταν κάκιστοι.Από την άλλα ναι εμείς χάσαμε 2 ματς από τα χέρια μας ειδικά αυτό με ηρακλή ΟΧΙ όμως με κακή εμφάνιση αλλά με κακές στιγμές.Το πρόβλημα με τον ολυμπιακό είναι ΠΟΣΟ θα αντέξει με τις εμμονές του βαλβέρδε να παίζει με 12-13 παίχτες όλη τη χρονιά αγνοώντας τους υπόλοιπους.
Το πρόβλημα του παο είναι καθαρά αγωνιστικό και ΔΕΝ λύνεται παρά μόνο με μεταγραφές που ΔΕΝ έγιναν.Ρωτήστε τον σισέ τι καντήλια ρίχνει σε κάθε ματς που περιμένει από το κέντρο να του δώσουν πάσα
Δεν ειναι μονο οι τραυματισμοι.
Τωρα για το τι καταφεραμε με τα τοσα προβληματα και δυσκολιες(σε συγκριση με τον Ολυμπιακο)...η απαντηση ειναι ο ενας ποντος μονο πισω απο την πρωτη θεση.
Το μονο που θα αλλαξει απο δω και και περα ειναι οτι θα εχετε ενα πιο δυσκολο προγραμμα και εμεις πιο ευκολο.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gImJNkjX6NA"]YouTube - ΞΟΞ±ΟΞΉΟΟ Ξ¦ΞΞΞΞΞ Ξ§Ξ€Ξ₯Ξ*ΞΞΞ[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZtbahX0__xo"]http://www.youtube.com/watch?v=ZtbahX0__xo[/ame]
Mike Batist.
Mεγάλος μάγκας μ'αρέσει που μετά πάει και του δίνει το χέρι του.:thumbsdown:
Πείτε ότι δεν αποβλήθηκε για αυτό που έκανε γιατί ο διαιτητής τον βλέπει καθαρότατα
Τον απέβαλε μετά ο Ζοτς αλλά τον έβαλε αναγκαστικα γιατί δεν είχε άλλον ψηλό......Πιό μάγκας ο άλλος γιατί δεν του έριξε καμία σαν αντίδραση.....
Προφανώς ο κακομοίρης νόμιζε ότι του την έριξε κατά λάθος.....το ίδιο μάγκας ήταν και ο Ζοτς που ενώ τον έβγαλε γιατί κατάλαβε τι έκανε μετά τον ξανάβαλε γιατί δεν είχε άλλον.
Το θεμα ειναι οτι στη φαση αυτη ο Μπατιστ εκανε κακο στην ομαδα...χανει πρωτα ενα σιγουρο καλαθι και μετα κανει εσκεμμενο, αντι να ισοφαρισουμε στο σημειο εκεινο πηγαμε 4 ποντους πισω...γενικα χθες καναμε οτι μπορουσαμε για να χασουμε
Πάλι 0 εχθές, ας είναι καλά ο Λάζαρος. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά δεν μας βλέπω καλά. Έχουμε γίνει σαν τον ΠΑΟΚ μισό μηδέν και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Ε,δεν μπορεί κάποια στιγμή θα του στραβώσει ένα ματς (από τα εύκολα που ακολουθούν) και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Με Λέτο και Νίνη παίζει να κάνουμε τίποτα δημιουργικά, στην τελική μέχρι και Κλέιτον θα μπορούσε να προσφέρει πολλά με την τωρινή μας κατάσταση!
Συνήθως έτσι γίνεται στην Ελλάδα ένας προπονητής που δεν σου κάνει παίρνει ένα αποτέλεσμα και τον κρατάς παρ'όλο που βλέπεις ότι δεν τραβάει η ομάδα περιμένοντας να βρεις σαν δικαιολογία την επόμενη ήττα για να τον διώξεις.....και αυτό δεν ισχύει μόνο για εσάς.
τελευταιο παιχνιδι του Νιοπλια στον παγκο..
δεν ειναι ο βασικοσ υπαιτιος αλλα καλως η κακως αυτη την στιγμη πρεπει να αντικατασταθει..!
Διωξτε τον το στανιό μου μεσα.Τι άλλο περιμένεις κύριε Πατερα;
Χωρις να θελω να προκαλεσω... Αν εμπαινε το τελευταιο δοκαρι θα λεγατε τα ιδια?
Θα νικήσετε την Μπαρτσελόνα και θα μείνει.... :a018:
Eυχαριστούμε που ήσουν φθηνός και δεν επιβάρυνες το budget της ομάδας, άιντε στο καλό τώρα.
H ομαδα ηταν απαραδεκτη.Μονο ο ''αγαπημενος'' του Γκοτζου Κατσουρανης επαιξε και ο Σισέ.
Οσο για τον προπονητη.Το εργο το εχουμε ξαναδει.Θα ερθει ο επομενος και σε ενα χρονο θα λεμε παλι τα ιδια.''Διωξτε τον ανικανο,αυτος φταιει''.
Οσο παρακολουθω ποδοσφαιρο εχουν περασει 10δες ''ανικανοι'' προπονητες που στην αρχη ειχαν το μαγικο ραβδακι και τους αποθεωναμε,ενω μαθηματικα μετα απο ενα χρονο το πολυ 1.5 γινονται ''ασχετοι'' και πρεπει να φυγουν.
Μυαλο δεν βαζουμε ομως.
Ας τον διωξουμε τον Νιοπλια αλλα αυτον που θα παρουμε να τον στηριξουμε/υποστηριξουμε και εμεις αλλα και οι διοικηση(βλεπε Κέζο..).
YΓ.Το γκολ του Σισέ για μενα ηταν καθαρο.
''η ευθεία αλλά και η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθεμένου'' και ο Σισε ειναι στην ευθεια απ'οτι ειδα.
Bαγγέλη η σημερινή κατάσταση μου θυμίζει την περίπτωση Όσιμ με Ρότσα.
Ο Νιόπλιας βρήκε έτοιμη ομάδα και κατάφερε σε λιγότερο από έναν χρόνο να την διαλύσει.Φυσικά και δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος.Δεν είναι όμως προπονητής, δυστυχώς.Τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή.
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις, αν έχεις καταλάβει, τι αγωνιστικό προσανατολισμό ή ποια προσωπική σφραγίδα θέλει να περάσει στην ομάδα.Γιατί πραγματικά εγώ αδυνατώ να καταλάβω.
Δεν ειπα οτι μου αρεσει αυτη η κατασταση Νικο.Αλλα εγω προτιμω να υπαρχει στηριξη στους προπονητες.Η ομαδα ειναι χαλια δεν διαφωνω,αλλα να σου πω την αληθεια εκτος απο την ανυπαρξια προσανατολισμου βλεπω και κακιστες εμφανισεις παιχτων.Οταν δεν ειναι κανεις καλος στο γηπεδο πως θα υπαρχει προσανατολισμος?
Στοιχηματιζω οσο θες και οτι θες,οτι αν παρουμε τωρα αλλον,σε 1.5 χρονο απο τωρα θα θελουμε να φυγει και θα τον λεμε ανικανο.
Δεν γινεται δουλεια ετσι ομως.
εν μερη συμφωνω με την pds. καλος ή κακος παντα την πληρωνουν οι προπονητες. δεν αντιλεγω πως κ εγω ημουν και ειμαι υπερ της αποψης να φυγει ο νιοπλιας. γιατι ποτε δεν εκανε για τον παναθηναικο. θα πρεπει ομως ο επομενος που θα ερθει να ειναι γνωστης προπονητικης (ο νιοπλιας για μενα δεν ειναι), γνωστης σε τι ομαδα θα ερθει και τη πιεση θα του ασκηθει και επισης να μπορει να επιβληθει στους παιχτες. ομαδες στην αγγλια, κρατανε χρονια κ δεκαετιες προπονητες και ας μην παιρνουν τιτλους συνεχεια (βενγκερ, φεργκιουσον). εδω στο πρωτο στραπατσο μπαινει στη black list. και μετα φευγει.
για εμενα παντως το προβλημα του Παναθηναικου δεν ειναι ουτε οι μοναδες ουτε η φυσικη κατασταση ουτε τιποτα απο αυτα που ακουγονται ολες αυτες τις βδομαδες.Ειναι οτι η ομαδα ειναι προβλεψιμη στο παιχνιδι της,χωρις φαντασια και το κυριοτερο χωρις ενα πλανο μεσα στο γηπεδο.Βασιζονται ΜΟΝΟ στις προσωπικες ενεργειες καποιον ποιοτικων παιχτων και τιποτα αλλο.Και για αυτο -δυστηχως γιατι τον συμπαθω και τον υποστιριζω-φταιει ο Νικος Νιομπλιας.
Στα γραφεία του Νίκου Πατέρα την Δευτέρα το μεσημέρι στο Κολωνάκι αναμένεται να δοθεί τέλος στην συνεργασία του Νίκου Νιόπλια με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Κοζανίτης τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των πρασίνων.
Ο Νικόλαος Πατέρας θα συναντηθεί με τον Νίκο Νιόπλια κι αναμένεται να του ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης για αλλαγή στον πάγκο του «τριφυλλιού». Το κλίμα στην Παιανία για τον Νίκο Νιόπλια είναι βαρύ, καθώς σε αυτόν έχουν χρεωθεί όλα τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι Κοζανίτης τεχνικός προτίθεται να προλάβει τις εξελίξεις και να δώσει ο ίδιος τέλος στο σήριαλ, ανακοινώνοντας στο πρόεδρο του Παναθηναϊκού την παραίτησή του. Όπως και να έχει, η ουσία παραμένει η ίδια, ότι δηλαδή ο Νίκος Νιόπλιας θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «πρασίνων» και ήδη η διοίκηση αναζητεί τον αντικαταστάτη του.
Παράλληλα, οι Αντωνίου και Φρέιτας φέρονται να έχουν εισηγηθεί στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων». Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας εισηγήθηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια. Οι δύο άντρες πιστεύουν ότι η ομάδα θα πρέπει να συνέλθει σύντομα και αυτό θα συμβεί με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι ο Νιόπλιας μετράει ώρες στον Παναθηναϊκό.
Να θυμίσουμε ότι η τελευταία εντός έδρας ισοπαλία με την Λάρισα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από την αρχή της σεζόν, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει κακό αγωνιστικό πρόσωπο με αποτέλεσμα να βρίσκεται στους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα… ημίχρονο λιγότερο (τον αγώνα με τον Εργοτέλη που διακόπηκε) και μπορούν να βρεθούν σε περίπτωση νίκης τρεις βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο στόχος του ChampionsLeagueφαίνεται να έχει χαθεί οριστικά, καθώς σε 4 αγωνιστικές οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει 2 βαθμούς (δυο ισοπαλίες με Ρούμπιν Καζάν) και έπονται δυο δύσκολα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα εντός και Κοπεγχάγη εκτός και ο μόνος εφικτός, αλλά πολύ δύσκολος στόχος είναι η τρίτη θέση και η πρόκριση στο Europa League.
Η ομάδα δείχνει σημάδια κόπωσης, απειθαρχίας, έλλειψης ηθικού και κακής αγωνιστικής κατάστασης, φαινόμενα που καταλογίζονται στον Νίκο Νιόπλια. Παράλληλα, η παραίτηση του Κοζανίτη τεχνικού μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και τελικά η ανάκλησή της έδειξε ότι ο Νίκος Νιόπλιας τελικά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του πάγκου του «τριφυλλιού», γεγονός που τονίζεται από φιλάθλους, αλλά και παράγοντες της ομάδας. Όλα πια είναι στα χέρια του Νικόλα Πάτερα, ο οποίος έχει και την ευθύνη να δρομολογήσει τις εξελίξεις, να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις των «πρασίνων» και να οδηγήσει ξανά την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.
Στον Παναθηναϊκό γίνεται η σκιαγράφηση του νέου προπονητή, καθώς φαίνεται να υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια. Τα νέα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Φρανκ Ράικαρντ, του Κεϊρόζ και του Λούις Αραγονιές.
Στις τάξεις των «πρασίνων» επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις της ομάδας από την αρχή της σεζόν, τα άσχημα αποτελέσματα και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο, γεγονός που οδηγεί πιθανότατα στην αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλα. Παρόλο που δεν έχει γίνει καμιά επίσημη ανακοίνωση και επίκειται συνάντηση του Νίκου Πατέρα με τον Κοζανίτη τεχνικό, όλα δείχνουν ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα αποτελέσει παρελθόν και ήδη προετοιμάζεται η επόμενη μέρα για τον πάγκο του «τριφυλλιού».
Αυτό που θέλει η διοίκηση των «πρασίνων» με μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι πρώτα από όλα η αναστροφή του κλίματος στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εμφανίστηκαν φανερά απογοητευμένοι και χωρίς ηθικό στην προπόνηση της Κυριακής μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Λάρισα και την νέα απώλεια βαθμών στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ένας νέος προπονητής λογικά θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην Παιανία και θα δώσει «φτερά» στα πόδια των παικτών, που θα θελήσουν να αποδείξουν την αξία τους στο νέο τεχνικό της ομάδας.
Τα νέα ονόματα που φαίνεται ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού είναι αυτά των Φρανκ Ράικαρντ, του Κεϊρόζ και του Λούις Αραγονιές. Όπως γίνεται κατανοητό, η διοίκηση προσανατολίζεται προς την συνεργασία με ένα καταξιωμένο προπονητή που έχει να επιδείξει έργο και επιτυχίες στο βιογραφικό του. Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν τεχνικό που θα δώσει νέα πνοή στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα εμφυσήσει στους παίκτες το πνεύμα της νίκης. Αναζητείται αυτός ο άνθρωπος που θα δώσει θέαμα και ουσία στην ομάδα και θα επαναφέρει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που λείπει από τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις. Παράλληλα, ο νέος τεχνικός θα πρέπει να δίνει σημασία, χρόνο συμμετοχής και να δουλέψει με τα νέα παιδιά και να ρίχνει ματιές στις ακαδημίες, όπου υπάρχουν τα φυτώρια του Παναθηναϊκού που αναμένουν την αξιοποίηση.
Τέλος, να σημειωθεί ότι σημαντικός παράγοντας στην αναζήτηση του νέου προπονητή είναι το μπάτζετ. Το διαθέσιμο ποσό δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη και σίγουρα στον Παναθηναϊκό δεν ψάχνουν μια λύση που να υπερβαίνει το διαθέσιμο μπάτζετ. Υπάρχουν, δηλαδή, πολλοί παράγοντες που θα καθορίσουν την έλευση του νέου προπονητή και η διαθεσιμότητα, η όρεξη για δουλειά, η καταξίωση, η αποτελεσματικότητα και κυρίως το μπάτζετ είναι οι βασικότεροι.
sportaction
Πολλά ονόματα ακούγονται αλλά βλέπω τον Γιάτσεκ να μένει μέχρι να φύγει όπως ο Χάβος στον ΠΑΟΚ.
Υπηρεσιακος ο Γιατσεκ μεχρι τον επομενο. Νikon δεν νομιζω.Quote:
Προσωρινά την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά».
Γιατί λίγες φορές το έχουμε δει και σε άλλες ομάδες;;;;....ας έρθουν τα αποτελέσματα και σου λέω εγώ.
Μωρε το εχουμε δει απειρες φορες σε ολες τις ομαδες (ειδικα ο Κοκκαλης το ειχε ψωμοτυρι) αλλα αυτη τη φορα δεν νομιζω.
Να δουμε, ελπιζω οτι θα γινει γρηγορα οτι ειναι να γινει και θα εχουμε προπονητη μεσα σε αυτο το μηνα. Βεβαια το ποιοι υπαρχουν στην αγορα ειναι ενα θεμα, καθως και τα κασε τους.
Πάντως από κάτι Σόουζα που ακούω 1000 φορές Γιάτσεκ.
Ξαφνικα θυμηθηκαμε τον σαγονια...2010-2011 και ο Γκμοχ στον παγκο του ΠΑΟ , ημαρτον...