Το ασημενιο καλυτερα (χωρις την γλιτσα ομως!).
Printable View
Γύρω στα 200-250 ευρώ έχει ένα lg home cinema στα 1000W,
με οπτική έχεις πολυκάναλο ήχο από το PS και στο USB βάζεις έναν σκληρό και βλέπεις ταινίες mkv από τον ενσωματωμένο media Player.
Δεν ξέρω αν τα καινούρια μοντέλα (τα ακριβά έχουν σίγουρα) έχουν και είσοδο hdmi για να μην μπλέκεις με οπτική.
Τα πόδια τα πήρα ασημί γιατί ταιριάζανε με τον τοίχο. :P
εχει προπαραγγειλει κανεις το λευκο πακετο απο το γερμανο? του εχουν στελει ενημερωτθικο email σχετικα με την ημερομηνια παραλαβης?
Μόλις μου ηρθε mail που λεει οτι μπορω να παραλάβω τις επόμενες 5 μερες. WTF; Ηρθε νωρίτερα;
Ναι παιδιά κ εμένα μου ήρθε email απο τον γερμανό δεν ξέρω τι παίζει.Πήρα τηλ το κατάστημα απο όπου θα το παραλάβω και με ενημέρωσαν ότι θα με πάρουν τηλ όταν το έχουν έτυμο για να το παραλάβω, πήρα μια χαρά αλλά......
ΤΟ e-mail ήρθε σε όλους προφανώς αλλά χωρίς τις απαιτούμενες πληροφορίες για την ημερομηνία παραλαβής. Το μόνο που λέει είναι να γίνει η παραλαβή μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την αποστολή του παρόντος e-mail.
Το παλικάρι που μίλησα στο υποκατάστημα, ψιλοάσχετος, μου είπε μετά από 5 εργάσιμες μέρες. Δλδ Πέμπτη-Παρασκευή. Αλλά φαινόταν ότι δεν είχε ιδέα από την όλη συζήτηση. Γενικά παρατηρώ μια ασυνεννοησία.
Πήραμε την χαρά μας πάντως Παρασκευή πρωί ότι ΣΚ θα έχουμε την κονσόλα αλλά δεν... Πάμε για Τετάρτη κανονικά όπως είχε πρωτοπεί κανονικά το site...
Ναι δυστυχώς είναι οτι να ναι οι υπάλληλοι στον Γερμανό. Και εγω πηρα τηλ και δεν ήξεραν τι τους γίνετε. Τετάρτη η Τρίτη Γιάννη; Τρίτη δεν κυκλοφορεί κανονικά;
Αλέξανδρε έχεις δίκιο. Θεωρητικά Τρίτη 9/9...
Εμενα μου την εμφανιζει ακομα σε κατασταση υποεκτελεσης.
εμενα μου ηρθες εχτες το πρωι το email κ καπακι με πηραν τηλ απο το γερμανο για να επιβεβαιωσουν την παραγγελεια. μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ παλι οταν το εχουν.
Aντε παιδιά, με το καλό να σας έρθουν τα λευκά (και μαύρα) PS4 από βδομάδα,
καλοπαίχνιδα και πάνω απ' όλα απροβλημάτιστα.
Ειμαι ακομα μουδιασμενος και σοκαρισμενος αλλα ελαβα το ωραιοτερο δωρο και την πιο απροσμενη εκπληξη της ζωης μου!
Μου φερανε δωρο το λευκο PS4...ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει...
Μπηκα να σας το γραψω γιατι εσεις θα καταλαβετε το μεγεθος της χαρας!!!!
Και στα δικα σας οι υπολοιποι συμφουρμιτες που δεν το εχετε ακομη στην κατοχη σας ευχομαι να γινοταν σε ολους με τοσο ωραιο τροπο και ακομα καλυτερο...
Παω να την συνδεσω...:'(
Καλό παιχνίδι φίλε εγώ λογικά θα το έχω αύριο ή την πέμπτη.
επειδή και μόνο έπλενες πιάτα, πρέπει να σου βγει χαλασμένο το HDMI καλώδιο.
αν φόρεγες κιόλας ποδιά, ε, μην σου πω τι πρέπει να καεί, το κατάλαβες μόνος σου.
κατά τ' άλλα, καλορίζικο (κωλόφαρδε) :D
http://i1374.photobucket.com/albums/...psc509d8d8.jpg
Οριστε και το δικο μου!!!!!:)
For the players λεμε!
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...3f0e7bb722.jpg
Ωραίο το λευκό Αλέξανδρε, κι ο τεμπελόγιαννης που μίλησα το πρωί το λευκό πήρε.
Αντε να σε δω πως θα παίζεις PS3 τώρα που μου θέλεις και πρωτάθλημα GT6, 3 racing games έρχονται. :P
Ειναι πανέμορφο Οδυσσέα! Εντάξει το πρωταθλημα στο GT δεν ειναι μόνο γραφικά, ειναι πολλα παραπάνω! ;) πάντως απο τα 3 racing games ενδιαφέρομαι μόνο για το Project Cars που όμως αν δεν υποστηριζει τιμόνια Logitech ούτε που θα το αγγίξω...! Οποτε αν δεν αλλάξει κατι, επόμενο racing game για μένα: F1 2015 καλα να είμαστε. Καλορίζικο σε όλους! Χαρούμενο gaming να έχουμε!
πριν απο λιγο γυρισα σπιτι με το ps4 αν χειρας. καλο κ απροβληματιστο λιωσιμο σε ολους.
μια ερωτηση ομως. πηγα να βαλω το κωδικο για τον 1 μηνα plus κ δεν τον δεχεται με την καμια. τον εχω βαλει ισα με 15 φορες αλλα τζιφος.
plus δεν ειμαι. ημουν τοτε με το μπαμ που ειχε γινει με του κωδικους για εκεινον τον 1 μηνα.
Νομιζω οτι η προσφορά ισχύει αν δεν ήσουν ποτε plus.
Δοκίμασε να φτιάξεις ενα νεο acount και λογικα θα στο δεχτεί.
ευτυχως δηλαδη που ειχα παρει καρτα....
thanks μιχαλη
Αν χρησιμοποιήσεις τον κωδικό με άλλο account δεν θα έχεις πρόσβαση μετά τη λήξη του στα δωρεάν παιχνίδια,
βάλε την καρτούλα που αγόρασες και δώσε τον κωδικό σε κάποιον γνωστό σου ή χάρισέ τον εδώ στο φόρουμ σε άτομο που έχει έρθει από Xbox
ή δεν ήταν ποτέ plus ακόμη και με το δωρεάν που είχε δώσει η sony στο σχεδόν μηνιαίο κλείσιμο του PSN.
Εχω ενα φιλο που χρειαζεται κωδικο και δεν εχει βαλει ποτε και ηρθε απο xbox.
Αν ειναι διαθεσιμος ο κωδικος, ευχαριστως... :)
Mπορούμε να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό thread γιατί είναι πολύς κόσμος που έχει πάρει PS4 αλλά είχε κάνει plus οπότε του είναι άχρηστο,
να ποστάρει όποιος έχει ή όποιος θέλει και να το κανονίζουνε μετά με pm,
αυτό άλλωστε είναι και το βαθύτερο νόημα της ύπαρξης ενός φόρουμ.
ευχαριστω γιωργο. να εισαι καλα
Απαραδεκτο να ζηταει να καταχωρησεις καρτα(πιστωτικη/χρεωστικη) για να χρησιμοποιησεις τον κωδικο.
Δηλαδη αν καποιος για τον α,β λογο δεν χρησιμοποιει καρτες, το "δωρο" ειναι αχρηστο.
Κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αυτό σε προηγούμενα bundle, απαράδεκτη όντως η Sony,
εδώ ταιριάζει απόλυτα ο ορισμός του οξύμωρου σχήματος,
ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ.
Να υπενθυμίσω σε όποιον βάλει τον ένα μήνα Plus που δίνει δώρο το bundle και χρειάζεται αναγκαστικά να βάλει πιστωτική.
Aφού βάλει την συνδρομή πρέπει να πάει μετά στο
settings/PSN/account Information/Services list/playstation plus/subscription/
και να πατήσει το cancel automatic renewal.
Ας αφαιρέσει και τα στοιχεία της πιστωτικής για σίγουρα και όποτε θέλει μετά βάζει από maxplay.gr,
ούτως ή άλλως φθηνότερα βγαίνει από εκεί είτε η plus συνδρομή είτε τα χρήματα για το psn πορτοφόλι.
Γιατι να ζηταει αναγκαστικα πιστωτικη ρε παιδες?τη μαμακια ειναι αυτη τωρα?και ειχα σκοπο να δωσω τον κωδικο σε ενα φιλαρακι που θα επαιρνε την επομeνη εβδομαδα ps4.
Kάθε φορά που βάζεις συνδρομή plus ξαναμπαίνει αυτομάτως και χρειάζεται εκ νέου ακύρωση.
το άσπρο PS4 bundle που το βρήκατε ?