The Last of Us: Part II [SPOILER tag για SPOILERS]
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Αυτο που καταλαβαμε ειναι οτι ο Angry Joe δεν καταλαβε τι ηθελε να του πει το παιχνιδι. Εχει σχολιαστει ηδη. Δεν υπαρχει θεμα βεβαια αποψη του... στην συντριπτικη μειοψηφια ειναι αλλωστε. Και τουλαχιστον το επαιξε (αφου ηδη ειχε γινει biased οπως φαινεται σε προγενεστερα βιντεο του.)
no worries.
Δεν ηξερα οτι εχει σχολιαστεί , παντως ρίξε μια ματια στο like/dislike ratio του review του.
Ε οχι δεν δέχομαι οτι 200.000 ανθρώποι ειναι haters του παιχνιδιού η φάνς άλλης πλατφόρμας.
Ενα ποσοστό ισως ειναι οκ, αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμό ειναι φανς του πρώτου παιχνιδιού που πιθανότατα έπαιξαν και το δευτερο.
Εξαλλου ο angry joe δεν νομιζω οτι εχει δειξει αντί Sony δείγματα.
Sent from my iPhone using Tapatalkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cf81f5a02a.jpg
The Last of Us: Part II [SPOILER tag για SPOILERS]
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι αντιSony ισα ισα που εχω πει οτι τον παρακολουθω. Αλλα σιγουρα ειναι youtuber. Τα like dislike δεν μου λενε τιποτα, ειναι σαν τους 70,000 που τρεξανε μεσα σε 5 λεπτα απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου και εβαλαν 0/10.
Οποτε η αποψη τους στα ματια μου ισοδυναμει με κοπρια αλογου...
Απο εκει και περα απο τα περιπου 10,000,000 κοσμου που ευχαριστιονται το παιχνιδι 200,000 (που πολλοι οπως λες ειναι απλα τρολακια που δεν εχουν καν PS5 και ακομα περισσοτερα τρολακια που δεν επαιξαν καν το παιχνιδι, εκαναν like το βιντεο του Angry Joe. Κυριολεκτικα κλαην και ευτυχως που η αποψη τους πηγε στον καλαθο των αχρηστων απο μεριας Naughty Dog και Sony. Οι πωλησεις του παιχνιδιου σπασανε ρεκορ και απο οτι φαινεται δεν τους εχουν και τοσο αναγκη.
Δεν νομιζω οτι σε ενδιαφερει και πολυ η άποψη μου αλλα θα σου πω οτι το παιχνίδι απο τη στιγμή που ειχε τον τίτλο «last of us” στο κουτί οι πωλήσεις ηταν δεδομένες.
Και ολο αυτο το hating σε θεμα πωλήσεων μονο κακο δεν έκανε αφου -έστω και αρνητική- ηταν διαφήμιση.
Η ουσία για μενα και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ειναι το ποσοι απο αυτούς που έπαιξαν το part 2 περιμένουν με την ίδια ανυπομονησία ενα part 3.
Πιστευω οτι το ξενέρωμα του κόσμου θα δειξει σε μεγαλο βαθμό στο επόμενο επεισόδιο σε επίπεδο πωλήσεων , και επειδη τα γραπτά μένουν θα κρατήσω αυτο το post καπου στο αρχείο για μελλοντική αναφορά (υγεία να εχουμε).
Παντως εγω μολις παρω ξανά κονσόλα PlayStation θα ειναι το πρωτο παιχνίδι που θα παρω να παιξω.
Θελω να το βιώσω απο την αρχη έως το τελος κ ας ξερω τα παντα.
ΥΓ: Ο angry joe ειναι YouTuber και κανει show με σκοπο το κέρδος αλλα επειδη αυτο που κανει το κανει ΚΑΛΑ και τον παρακολουθώ, Ειλικρινά δεν εχω προσέξει ποτε να προσπαθεί ειτε να θάψει ενα καλο παιχνίδι, ειτε να αποθεώσει ενα κακο, με ενδεχόμενο δόλο και για να βγάλει λεφτα.
Λεει ΠΑΝΤΑ αυτο που πιστεύει και κρίνει τον τρόπο που το βιωνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk