τα κολλησαμε τα ενσημα και σημερα!!!!
Printable View
τα κολλησαμε τα ενσημα και σημερα!!!!
Ξέρει κανείς τι καλούδια θα έχει αύριο ο μαυραγορίτης(xur);;;;;
@giotios εγω ειμαι μέσα Παναγιωτη ;) εαν παιξουμε το VOG θα έρθει και ο manolissmy83
Ωραια! οποτε λογικα ξεκιναμε με ενα VoG για να μπουμε στο πνευμα εμεις που δεν εχουμε εμπειρια, να παρουμε και shards για lvl 31, και ξανακανονιζουμε για Crota...
Αγγελε, λογικα θα πρεπει να δωσει κατι καλο απο στιγμης που εβαλαν τον κοσμο να ξοδεψει strange coins με το κιλο την προηγουμενη εβδομαδα για τα exotic upgrades.
(αν και με το τρολλαρισμα που ριχνει η Bungie ποτε δεν ξερεις...)
Καλημερα στην παρεα:)
Ναι παναγιωτη ειμαι μεσα:a055:αν δεν σκασει τιποτα απροοπτο απο τη δουλεια
Θελω να πω σε οσα παιδια συμμετασχουν και δεν εχουν ξαναπαιξει οτι τα raid απαιτουν αρκετο χρονο,προετοιμασια (αγορα heavy special ammo)
και διαρκη επικοινωνια ολοι πρεπει να εχουν μικροφωνα...οποιος δεν μπορει να διαθεσει το χρονο η θελει να ερθει για 1 ωρα και να φυγει
καλυτερα να μην ερθει καθολου,θα ακυρωσει τις προσπαθειες ολης της ομαδας
χθες ημασταν στο final boss στο crotas end raid ειχαμε ξοδεψει ολα μας τα glimmer για πυρομαχικα και 2 ατομα μας την
εκαναν τελευταια στιγμη και μειναμε με το ..... στο χερι:whistle:
περασε 1 ωρα μεχρι να ξανα οργανωθουμε παλι:b030:και να το τελειωσουμε
ο χρόνος είναι ένα θέμα.Για πόσες ώρες μιλάμε στο περίπου;;;;;
Λίστα για raid Σάββατο 20/12 ώρα 3.30
1.captainjacko
2.giotios
3.Darkwield
4.dspug7
5.Nemethon_GR
6.manolissmy83
7.FurionMike(αναπληρωματικός)
yg.Παναγιώτη το απόγευμα πάμε να βγάλουμε χρήμα, από τι κατάλαβα θα τον κάνουμε πλούσιο τον gunsmith
υγ.Αν υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος ας το δηλώσει.Μπορεί να υπάρξει για κάποιον 'κόλλημα" οπότε προχωρούμε στον επόμενο.
αγγελε ο χρονος που θα χρειαστει ειναι πολυ σχετικο για να σου πω σιγουρα..
ειναι πολυ παραγοντες που παιζουν ρολο..η χημεια του team ποσο γρηγορα θα εξικοιωθουμε σαν ομαδα
η εμπειρια που εχει ο καθενας σε αυτα τα raid
τα οπλα που εχει ο καθενας και ποσο αναβαθμισμενα ειναι κτλ κτλ...
ειναι ομως αγγελε φοβερη εμπειρια οπως εχω ξαναπει για μενα ειναι ολη η ουσια του παιχνιδιου
αν δεν τελειωσεις raid ειναι σαν να μην εχεις παιξει Destiny πραγματικα
θα το δεις το σαββατο:)πες της γυναικας να σου δωσει ρεπο:bang:χαχα
σε θελω διπλα μου το σαββατο ετοιμοπολεμο:boxing:και οπλισμενο σαν αστακο:a098:
Θα δούμε θα της τάξω τίποτα καλό.:d055:"Μικρέ" πίσω μου θα σε χω γιατί άμα φύγεις μπροστά ξεχνάς να επιστρέψεις.:a050:
αγγελε ειμαι πολυ συγκρατημενος σε αυτα τα raid..θα με δεις και δε θα με γνωρισεις:)
ομαδικοτητα και οχι ηρωισμοι απο κανεναν ειναι η συνταγη της επιτυχιας..
αγγελε θα εχεις πολλα εξοδα αυτο το σκ gunsmith και xur σε περιμενουν πως και πως
και βαλε και 1 ακριβο κοσμημα για τη γυναικα σου να σε αφησει να παιξεις...πω πω θα πονεσει η τσεπη σου
Πιστευω θα'χει πλακα αν μαζευτουμε απο εδω κ παιξουμε :D σημειωστε με κ μενα στην λιστα τοχω κανει αυτην την βδομαδα αλλα αμα καποιος φυγει νωριτερα ή οτιδηποτε αν ειμαι ονλινε θα μπορουσα να τον αντικαταστησω.
Λίστα για raid Σάββατο 20/12 ώρα 3.30
1.captainjacko
2.giotios
3.Darkwield
4.dspug7
5.Nemethon_GR
6.manolissmy83
Σε βαλα στην λίστα φίλε μου.Πιστεύω και γω ότι θα χει πλάκα.Καλό θα είναι να το οργανώσουμε και να βρίσκουμε παρέα μέσα από το φορουμ για weekly,raid κλπ.Απλά σκεφτόμουν μήπως είναι καλύτερα να ανοίξουμε ένα νέο θέμα για το σκοπό αυτό ώστε εδω να γράφουμε μόνο ότι έχει σχέση καθαρά με το παιχνίδι και μόνο.
Αν θέλετε μπορείτε να υπολογίζετε και εμένα για raids, nightfall και weekly ,αν και ΣΚ εγώ δεν έχω ρεπο απο την γυναίκα
χθες επαιξα raid normal,με αμερικανους, χωρις mic εγω.{δεν ηξερα που παω φυσικα στην αρχη δεν ηξερα τι εκανα αλλα σιγα σιγα βλεπεις τους αλλους και μαθαινεις.η διαδρομη ειναι δυσκολη,εκει που πηδας για να περασεις απεναντι το εχασα,συνεχεια επεφτα{εκει με πεταξαν εξω,και οταν το περασαν μου καναν παλι invite}ουτε 2 ωρες δεν καναμε.αμα θελετε βαλτε και μενα στην λιστα αν και δεν εχω mic.29 level titan striker
Ομαδα καλημερα! o giotios και ο dspug ειναι ηδη στη λιστα φιλων μου. Οποτε με βλεπετε μεσα στειλτε προσκληση εφοσον θελετε raid, nightfall να σας βοηθαω ρε.... ειδικα raid (το καινουριο) εχω αρκετη εμπειρια να σας βοηθησω και να σας κανω τη ζωη ευκολη. εχω 3 χαρακτηρες και το χω βγαλει και με τους 3.... αν θελετε για το σαββατο βαλτε με στη λιστα να παμε παρεα....
Καλημερα και απο μενα σε ολους!
Ειλικρινα μεσα σε μια μερα δεν το περιμενα να ειχε τοση συμμετοχη το ps4forums raid :yes:
Οποτε tomorrow lets kill :a098:
Σε περιπτωση που καποιος δεν μπορει για καποιον λογο αυριο να μας γραψει εδω και να αντικατασταθει βασει λιστας προτεραιοτητας. (baldazor, ps4 gamer, eternalife)
@eternalife, thanks! οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη! Μην πρηζουμε συνεχεια τα ιδια παιδια να μας βοηθανε, να χει και λιγο ποικιλια το σπαμαρισμα για βοηθεια :c055gfe:
It's Xursday again!
https://www.youtube.com/watch?v=Fp2thjMvFvk
Today he has:
Exotic Ruin Wings (Titan)
Exotic Knucklehead Radar(Hunter)
Exotic Claws of Ahamkhara Gauntlets (Warlock)
Exotic Patience and Time Sniper Rifle
Exotic Shard
Exotic Helmet Engram
To Patience and Time αξιζει; Δεν εχω και κανα αξιολογο sniper αλλα μετα απο 2 συνεχομενα Nightfall με Arc damage μπορει και να μου ξεμεινει για καιρο...
*edit: χμμμμμμμμμμμ :a057:
- Patience and Time: You gain active camouflage while aiming down the sights.
Καλό είναι το οπλάκι το πληρώνω η περιμένω;;;;;;
Παιδιά θα ενημερώσω την λίστα, ότι έχει να κάνει με τo αυριανό raid αλλά και με μελλοντικές συναντήσεις για raid,weekly κλπ καλύτερα να γράφουμε εδώ.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...917#post560917
Στο παρόν θέμα είναι καλύτερα νομίζω να γράφουμε ότι αφορά αποκλειστικά το παιχνίδι για να μην φάμε κράξιμο δικαίως από τους mods.
το patience and time το εχω αρκετο καιρο και ειναι το μονο sniper που χρησιμοποιω. δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο (πολλοι ετσι λενε) αλλα πιστευω ειναι μια καλη αγορα.