Την έχω σε 55" είναι πολύ καλή φίλε αλλά να ξέρεις ότι ακόμα η φάση hdr είναι στην αρχή
Printable View
Την έχω σε 55" είναι πολύ καλή φίλε αλλά να ξέρεις ότι ακόμα η φάση hdr είναι στην αρχή
o κωτσος εβγαλε τα δειγματα χτες σε ολα τα καταστηματα την 65''ZD9 1499euro
Τηλεορασάρα!
τελικα μετα απο σκεψη εκανα την υπερβαση πηγα στις 55 ιντσες και στην lg oled C7 φανταστικη τηλεοραση παιδια
Αν παίζεις πολύ ps4 βάλε επιλογή να μετακινει λίγο τα pixel γιατί στο rtings αναφέρουν image retention
Και black Friday έπαιζε 1500€, πολύ καλή τιμή για oled
1700 την πηρα black friday 1500 ηταν η Β7 Την εβαλα 24 ατοκες δοσεις αλλα μαλλον θα εξοφληθει πιο νωρις
Η c7 νομίζω ότι είναι ίδια παντού με την b7 αλλά πιο καλής ποιότητας σαν υλικό γιατί σαν panel είναι ίδιο
Το ξέρω γιατί είχα λιώσει πριν λίγο καιρό και ήμουν μεταξύ c7 και xe9005. Σε μαγαζί μου άρεσε η 9005 και αυτήν πήρα εν γνώση βέβαια ότι είναι led (flad) ενώ η άλλη oled αλλά με φοβισε πάρα πολύ το image retention.
Εσύ που νομίζω είσαι μέσα γενικά τι λες ισχύουν τα του rtings ή είναι υπερβολή ?
Με σωστή χρήση της συσκευής, για γνώστες του αντικειμένου, δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Ναι, έχουν θέμα όπως είχαν και θέμα οι Plasma τηλεοράσεις. Αν είναι να παρακολουθήσεις κάτι στην τηλεόραση και έχει στατικό σήμα (όπως αγώνες ποδοσφαίρου που συνηθίζει η ΕΡΤ ας πούμε να δείχνει συνέχεια το σκορ πάνω στη γωνία) θα αφήσει στάμπα, ασχέτως αν έχεις την μετακίνηση ενεργεί. Μετά θα πρέπει να βάλεις το "Pixel Refresh" να κάνει τη δουλειά του (κάνει περίπου 1 ώρα) και θα φύγει.
Επίσης δεν θεωρείται βλάβη αυτό σε περίπτωση που μείνει μόνιμη η στάμπα.
Όλα τα καλά είχε η τηλεόραση δυστυχώς έχανε σε nits και σε image retention για μένα και επειδή φοβήθηκα κυρίως το image retention λέω άστο τώρα και σε καμία 4άρα χρόνια μετά βλέπουμε
για να μην ανοιγω αλλο θεμα. με την αλλαγη της tv ετυχε να χαλασει το hdmi ταυτοχρονα και νομιζα οτι δεν συνεργαζεται καλα η lg oled με το xbox one x. Εχω καλωδια της ibra σε πολλα απο αυτα φευγει το καλυμμα που μπαινει στην βαση του βυσματος. με αποτελεσμα οταν εβαζα στο xbox να παιξω κατι με hdr χανοταν το σημα. η απορια ειναι πως ειναι δυνατον το καλωδιο να δουλευει κανονικα με 4Κ και να ειχε θεμα μονο με το hdr
Τρέχα γύρευε. Τα ίδια λέμε ακριβώς και τώρα σε ένα άλλο thread (στο PS4 Pro thread αν μπεις).
Πήγαινε πάρε ένα άλλο και δοκίμασε. Ναι, μπορεί να έχει πρόβλημα εκεί. Γιατί αλλάζει η σειρά δεδομένων που στέλνονται από την κονσόλα (4K60hz 8bit 4:4:4 σε 4K60hz 10bit 4:2:2 ή 4:2:0 αναλόγως το παιχνίδι).
ειχα αλλο καβατζα παλι της ιδιας εταιριας θα δω αν θα βγαλει και αυτο θεμα μεχρι τωρα το ιδιο μου το εχουν εμφανισει 3 καλωδια. Το εμφανιζουν βεβαια μετα απο 2 χρονια χρησης. επειδη παντα εχω καβατζα hdmi τωρα περιμενω ενα flat hdmi το βρηκα ebay 16 ευρω η μαρκα ειναι laptone βλεπω παντως οτι τα flat hdmi κερδιζουν εδαφος λενε ειναι καλυτερα γιατι δεν ειναι τοσο βαρια και δεν μπερδευονται ευκολα
τελικα και η καβατζα παρεδωσε πνευμα μετα απο μια βδομαδα ρε τον απατεωνα τον αγγλο και τον χρυσοπληρωσα κιολας
Παιδια η LG B7V OLED 55" τι λεει? Μιλαμε παντα για 4Κ HDR gaming υπολογιζοντας input lag κλπ.
Eχει κανεις εδω?
Προχωράς άφοβα...
Quote:
4k @ 60Hz
: 21.6 ms
1080p @ 60Hz
: 21.5 ms
4k @ 60Hz + HDR
1080p @ 60Hz + HDR
: 21.4 ms
4k @ 60Hz Outside Game Mode
: 63.2 ms
1080p @ 60Hz Outside Game Mode
: 63.1 ms
4k @ 60Hz @ 4:4:4
: 21.6 ms
1080p @ 60Hz @ 4:4:4
4k @ 60Hz @ 4:4:4 + 8 bit HDR
1080p @ 60Hz @ 4:4:4 + HDR
4k With Interpolation
: 104.9 ms
1080p With Interpolation
: 104.8 ms
1080p @ 120 Hz
: 21.7 ms
Παιδες σε monitor 4κ hdr υπαρχει κατι η περιμενουμε το 2018???
Με ενδιαφερει παρε απο το μικρο input lag των monitor να ειναι το πολυ 27-32 in, κατι που δεν υπαρχει σε TV!