4 χρόνια είναι πολλά?
Printable View
4 χρόνια είναι πολλά?
ναι....συνήθως στα 5......."game over"
και πας για νέο "insert coin"...:D
Twra sto M(Makedonia TV) milane gia aeropsekasmous
Sorry gia ta greeklish grafw apo Ps3
Διαβαστε τι κουφο μου ετυχε:
Πριν λιγες μερες πηγα με την παρεα μου σινεμα να δω το thor. Ολα ηταν οκ μεχρι που ακουσα μια φωνη μεσα στην αιθουσα να φωναζει ΣΚΑΣΤΕ!!!... Aυτο γινοταν για πολλη ωρα και διαπιστωσα οτι φωναζε σε ατομα απο την παρεα μου(καθομασταν random). Oταν βγηκαμε εξω αρχισε να μας ακολουθαει και να εχει το κλασικο υφακι ''τρεχει τιποτα?''. Τελοσπαντων δεν επεσε ξυλο η κατι τετοιο αλλα δικαιολογειται 20κατι χρονων ανθρωπος να κανει ετσι για μια ταινια? δε μας εκανε απλα παρατηρηση,φωναζε τοσο που λιγο ελλειψε να μου φυγουν τα nachos απο το χερι... υποψιαζομαι οτι ηταν καποιου ειδους nerd και τσαντιστηκε που ψιθυριζαμε την ωρα της ταινιας που παρουσιαζε τον παιδικο του ηρωα σε 3D...WTF???
Kαταρχην, αυτο ειναι λαθος thread για κατι τετοιο.
Δευτερον, οταν πηγαινω κινηματογραφο για να δω μια ταινια, ασχετως ειδους, σεβομαι τους υπολοιπους που εχουν πληρωσει να δουν την ταινια, οπως απαιτω να με σεβονται και εκεινοι. Αν θελω να μιλησω, το κανω τοσο χαμηλοφωνα που δε με ακουει ουτε ο διπλανος μου. Αν εσυ και η παρεα σου χαχανιζατε/μιλαγατε/σχολιαζατε/παιζατε (ολα αυτα μου εχουν τυχει) δικαιως αντεδρασε οποιος αντεδρασε. Αντιδρω κι εγω. Αρχικα δε φωναζω "Σκαστε" βεβαια, αλλα αν μετα απο ευγενικες παραινεσεις δε σταματησουν, ε, τοτε γινομαι λιγοτερο ευγενικος.
Ο κινηματογραφος δεν ειναι χωρος για κους κους. Αν καποιος επιθυμει κατι τετοιο, υπαρχουν αναλογοι χωροι.
Mα τοση εξαρτηση πια;;;;;;
κοιτα ο τυπος που λεει ο tnf ηταν παρανοικος
δε νομιζω οτι παει κανεις σε τετοιου ειδους ταινιες για να απολαυσει το σεναριο!
μετα ηρθε για ξυλο και επρεπε να υπερασπιστουμε εμεις τους μικροτερους και ενας ακυρος που του ελεγε να σταματησει αλλιως θα φωναξει την αστυνομια.
δε νομιζω εσυ dragon να ερχοσουν για να μας πλακωσεις επιπλεον ποτε δε πηγες σινεμα για χαβαλε ,δεν καταλαβαινω με τη παρεα σου δλδ πατε και δε βγαζετε κουβεντα?
οκ dude
προσωπικά τι μου έχει τύχει;
είμαι στο Village Μαρούσι, με μια κοπελιά.
Εντός αίθουσας και κατά την διάρκεια της ταινίας (αρχή, γύρω στο δεκάλεπτο).
Σε κάποια φάση, άρχιζε να μυρίζει περίεργα - άσχημα, και λέω απο μέσα μου "κάποιος μλκας θα έκλασε", αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το πω στην κοπελιά, έλεος, την ήξερα λίγες μέρες!
Έλα που όμως, μου λέει η ίδια "Ρε Λευτέρη, μου μυρίζει κάτι πολύ άσχημα δεν αντέχω άλλο, απο κάπου πίσω έρχεται η μυρωδιά".........
........κάνω μια έτσι πίσω το κεφάλι μου ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ;
Δύο μαλακιστήρια στα 17-19 με ντύσιμο ψευτο-trendy για σφαλιάρες και μαλλί είμαι / δεν είμαι gay (κάτι ενδιάμεσο)...........ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ και στα @@ τους όλα.
καπάκι:
"Ρε, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ!"
το αστείο είναι ότι ο ένας χέστηκε από τον φόβο του, ο άλλος όμως είπε να το παίξει μαγκάκος, και απάντησε "γιατί ρε φίλε; καθαροί είμαστε"
.........σηκώνομαι όρθιος, τον κοιτάζω με ύφος "πες κάτι να σε σκοτώσω με τα χέρια μου τώρα ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, θα το ευχαριστηθώ"......και του λέω "ΑΝ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ, ΑΚΟΥΣ ΠΙΠΙΤΣΑ;"
Περιττό να πω, ότι συμμορφώθηκαν ΚΑΙ οι δύο, απο το βάθος των καθισμάτων κάποιοι είπαν "σωστός" και "έχεις δίκιο" και πέσανε και παλαμάκια (λολ).....και φυσικά ούτε ΚΙΧ απο κανέναν για όλη την διάρκεια του έργου.
γμτ.........δεν μου έκανε την χάρη όμως να αντιμιλήσει.....κρίμα και θα το χαιρόμουν.
κ εγώ απεχθάνομαι την βία. (δεν φαίνεται; :D) σε ανθρώπους. Σε "ζώα" θεωρώ ότι είναι επιτακτική, έως θανάτου - σε περίπτωση που δεν "αυτο-εξημερώνονται" τα "ζώα" όταν τους κάνουν παρατήρηση.
άκου εκει, "βγάλαμε τα παπούτσια μας, μέσα στο σινεμά" και "είμαστε καθαροί, τι σε πειράζει;"..................ΕΛΕΟΣ.
Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, δύο μακακισμένες είχαν βάλει τα πόδια τους στα μπροστινά τους καθίσματα ενώ καθόντουσαν κάποιοι εκεί μέσα. Επίπεδο 0.
Βγήκες φοβερός στα μάτια της κοπέλας μετά ή μπα;
βασικά είχα βγεί "φοβερός" ήδη πριν πάμε σινεμά (indoor athletics) :D
απλώς μετά όταν γυρνούσαμε, σχολίασε: κατάλαβα ότι, την "έχει κάτσει" όποιος σου πει μλκίες ε;
"ναι".....
"συμπεριλαμβάνονται και οι γυναίκες, δεν χαίρουν διάκρισης! τι σόι ισότητα έχουμε;"
και κάπου εκεί το βούλωσε..............όμορφα = γιατί μπόρεσα να ακούσω την progressive μουσικούλα μου σαν άνθρωπος στο αμάξι............πρόλαβε και μου είπε ότι ακούει κυρίως ελληνικά........συνεπώς με ένα σμπάρο - δύο τρυγώνια (= με ένα κράξιμο στο σινεμά, κατάφερα ηρεμία στο σινεμά, ηρεμία στο αμάξι+άκουσμα της μουσικής μου+την πληροφόρηση ότι ακούει ελληνικά......οπότε την άφησα σπίτι της για πάντα...λολ.......άλλωστε μέρες την ήξερα....και με σκυλιά δεν συναναστρέφομαι :D για πάνω από μερικές ώρες)
το χειροτερο που μου εχει τυχει ειναι να εχω διπλα μου μια κοπελα η οποια ειχε βαλει το κινητο σε σακουλακι, για να μην το λερωσει φαινεται απο το λαδι του ποπ κορν, και εστελνε ολη την ωρα μυνηματα...
α και οταν ειχα παει να δω το jurassic park 3 σε απογευματινη προβολη ειχε ερθει εκδρομη ενα δημοτικο σχολειο....
Πριν λιγο τελειωσε η εκπομπη πρωταγωνιστες στο mega. Ειχε θεμα τις φυλακες ανηλικων. Τοσα παιδια μεσα κλεισμενα,οχι αδικα πιθανοτατα,αλλα με βαρυτατες ποινες απο τους καραγκιοζηδες δικαστες και εισαγγελεις... Και δεκαδες πολιτικοι με δεκαδες σκανδαλα,με κλεψιμο εκατομμυριων ευρω και αλλα πολλα,και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φυλακη... Ελλαδα δε μαμιεσαι λεω εγω...Ασχετο:υπαρχει ακομα καποιος που να ψηφιζει;;;
Apo to kalyteto smartphone ston kosmo...iphone...
Συμφωνω απολυτα με το οτι οταν καποιος παει στον κινηματογραφο και νομιζει οτι ειναι στον καναπε του σπιτιου του μου σπαει τα νευρα και μου ερχεται να του ριξω σφαλιαρα. Οχι επειδη θελω να απολαυσω το σεναριο τοσο, οσο επειδη ειναι δειγμα ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ και ΑΓΕΝΕΙΑΣ στους γυρω του και σε εμενα. Φυσικα δεν θα παρακολουθησω καποιον ουτε θα κανω τετοιες αηδιες για κατι τετοιο, αλλα ναι, θα του πω ΣΚΑΣΕ μεσα στο σινεμα γιατι εγω πληρωσα 10 ευρω για να απολαυσω μια ταινια με ή χωρις σεναριο. Δεν πληρωσα 10 ευρω για να ακουω τον καθενα να κανει οτι γουσταρει λες και ειναι μονος του στο σινεμα με την παρεα του.
Σορρυ tnf50 αλλα αυτη η συμπεριφορα -αν ειχατε τετοια συμπεριφορα ετσι, δεν ξερω- ειναι απαραδεκτη. Το σινεμα ειναι ενας χωρος κοινος και μοιραζεται με πολλους ανθρωπους. Πρεπει να υπαρχει σεβασμος, εγω κι εσυ μπορει να βρισκουμε μια ταινια γελοια, αδιαφορη, βαρετη, ανουσια κλπ. Αυτο δεν δινει κανενα απολυτως δικαιωμα να κανουμε την αιθουσα μπουρδελο και να ενοχουμε τους διπλανους μας οι οποιοι πληρωσαν λεφτα για να παρακολουθησουν την ταινια.
Φυσικα ο αλλος που εφτασε στο σημειο να σας παρακολουθει ειναι αρρωστος οκ, το αλλο ακρο λολ :P
καλα δεν ξερουμε και αν ο tnf φωναζε ή απλα ψιθύριζε,εχει διαφορα!
Oχι παιδια ο τυπος δε φωναζε σε εμενα αλλα σε ατομα της παρεας μου...ουτε σε εμενα αρεσει να με ενοχλουν την ωρα της ταινιας αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ο τυπος αντεδρασε υπερβολικα και πολλοι αλλοι θεατες ενοχληθηκαν απο τη συμπεριφορα του... ενταξει δεν ειμασταν και αγγελουδια αλλα οχι κ ετσι. Στο κατω-κατω αυτοι που μιλουσαν ηταν παιδια γυμνασιου και δε νομιζω πως 20+ χρονων μαντραχαλος θα εκανε τοσο χαμο. Προφανως κατι δεν ηταν normal με τον τυπα. Ειναι τυχερος που δεν ειχα flamethrower μαζι μου...
^^ Καλα ειπαμε απο την στιγμη που σας παρακολουθουσε μετα στανταρ κατι δεν πηγαινε καλα και με δαυτον.
Αλλα παιδια στο σινεμα ειναι οντως ακρως εκνευριστικο να γινεται φασαρια και να μην μπορεις να ευχαριστηθεις μια ταινια (κακη-καλη δεν εχει σημασια) οπως αρμοζει.
Συμφωνω απολυτα. Τις περισσοτερες φορες μαλιστα μαλωνω οποιον απο την παρεα μου μιλαει επειδη δε θελω να μπλεξουμε πουθενα...
τνφ ξερεις να μαλωνεις αλλα οταν ξεκινας εσυ τις μαλακιες δε σε σταματα κανεις
το ποιο γαματο με το thor παντως ηταν οτι εκει που τη φιλησε στο χερι ξεκινησαν αποδοκιμασιες ενω οταν τη φιλησε στο στομα πανηγυρισμοι!
επισης να πω κατι που μαλλον δεν καταλαβατε ολο το σινεμα εκεινη τη μερα ειχε ορεξη για χαβαλε μπορει μερικοι απο σας να θελετε ντε και καλα απολυτη νεκρικη σιγη υπαρχουν το ιδιο πολλοι που πανε για το χαβαλε τους.δε μιλαω βεβαια για καφριλες του στυλ βγαζω τα παπουτσια μου και τα ακουμπαω στη θεση του διπλανου μου
Στην Τατιάνα, έχει μια milfara που λέει ότι είχε σχέση με το γιό του συντρόφου της!
Αυτά μόνο στις τσόντες δεν γίνονται?? :P :P
Που σαι Chill :D
@ Τhe Master, πρεπει να καταλαβεις οτι και ΕΝΑΣ απο τους 200 μεσα στο σινεμα να θελει να δει την ταινια με ησυχια και χωρις τον χαβαλε που θελουν οι υπολοιποι 199, εχουμε την υποχρεωση να τον σεβαστουμε αν θελουμε να λεμε οτι ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι...
Αν καποιος θελει να πηγαινει σινεμα για να κανει τον χαβαλε του με αποτελεσμα να σπαει τα νευρα του αλλου που δεν εχει ορεξη για χαβαλε, αλλα να κανει αυτο για το οποιο πληρωσε 10 ευρω -τουτεστην να παρακολουθησει μια ταινια-, μπορει καλλιστα να παει σε καποιο αλλο μερος. Για χαβαλε ειναι οι καφετερειες, τα μπαρ τα σπιτια κλπ κλπ. Αλλιως αμα θελουν να κανουν χαβαλε μεσα στο σινεμα, να μου δωσουν στην εξοδο τα 10 ευρω που πληρωσα.
Μου εχουν καταστρεψει απειρες καλες ταινιες καφροειδη πλασματα που επειδη εχουν ορεξη για χαβαλε βρισκουν "αστειες" ορισμενες πολυ σοβαρες σκηνες και ερμηνειες και αλλες φορες επειδη με τον χαβαλε τους δεν παρακολουθουν την ταινια και δεν εχουν καταλαβει Χριστο, νομιζουν οτι η ταινια ειναι μαπα...
Και φυσικα δεν μιλαω για ταινιες τυπου Θορ... μιλαω για ταινιες τυπου The Fighter που ειχα κατι μαλακισμενα μπροστα μου που γελαγανε με την επικη ερμηνεια του Κριστιαν Μπεηλ κι επειδη τα ηλιθια ακουσαν "Fighter" και Kristian Bale (ξερετε ο τυπος που παιζει τον Μπατμαν!!!) νομιζαν οτι θα δουν μια ταινια γεματη ξυλο, μπουκετα και φουλ τεστοστερονη και επειδη δεν ηταν αυτο -ευτυχως- η ταινια φροντισαν να μας την καταστρεψουν εμας που την ειχαμε σε εκτιμηση...
Και φυσικα αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα. Κοντολογοις χαβαλες μονο οταν θελουν και οι 200. Αν ενας δεν γουσταρει τουμπεκι, γιατι πρεπει να υπαρχει σεβασμος. Γιατι αν δεν ισχυει αυτο που λεω, τοτε δειτε το και απο την αντιθετη σκοπια. Στις 5 τα ξημερωματα απο τους 200 ανθρωπους οι 199 θελουν ησυχια για να κοιμηθουν.... εγω ο ενας θελω να κανω χαβαλε και να βαλω την μουσικη στο τερμα και να πεταω βεγγαλικα... αρα με την λογικη αυτη... το δικαιουμαι να το κανω? (και μην μου πειτε ειναι ωρα κοινης ησυχιας γιατι κι εγω θα σας πω οτι στο σινεμα ισχυει το ιδιο πραγμα, γι αυτο σας λενε να κλεινετε τα κινητα σας και να σεβεστε τον διπλανο σας)
Φυσικα δεν τα λεω αυτα προσωπικα για εσενα φιλε The_Master, ισχυουν για ολους μας ανεξαιρετως. Και το λεω επειδη πολλες φορες λυπηθηκα τα λεφτα που εδωσα και δεν ευχαριστηθηκα πολλες ταινιες εξαιτιας ανωριμων συμπεριφορων. Δεν θελω νεκρικη σιγη, δεν με ενοχλει να πει μια κουβεντα ο αλλος ψιθυριστα -κι εγω το κανω- οχι ομως να μιλαει δυνατα και παραδειγματικα λες και ειναι στο σπιτι του.
Τη να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις την Υγεία σου !
οκ εχεις ενα δικιο αλλα και γω σαν ποιο νεος θελω να βγω να γελασω λιγο τωρα αν ο αλλος θελει να μας πλακωσει επειδη μιλησαμε δε ξερω τι αλλο να πω
Kαλα ρε μαστερ ομως περα απο την πλακα ο σεβασμος στους αλλους ειναι βασικη προυποθεση στο σινεμα αν δε σου αρεσει υπαρχει και το home entertainment...στην περιπτωση μας ομως ο τυπος εχασε το δικιο του απο τη στιγμη που μας εβρισε αρα δε νιωθω οτι χαλασα τη βραδια καποιου-ισα ισα εμεις ξενερωσαμε περισσοτερο
Kι εγω νεος ειμαι...δεν ειμαι κανας γεροξεκουτης γκρινιαρης (ο Nikon ειναι αυτος :P) αλλα το σινεμα ειναι χωρος που ο κοσμος παει για να παρακολουθησει μια ταινια και μαλιστα επι πληρωμη. Ειναι προφανες οτι δεν μπορεις τον χωρο του σινεμα να τον μετατρεψεις σε καφετερεια. Αν εχεις ορεξη για να κανεις χαβαλε και πειραχτηρι, κακως επελεξες τον χωρο του σινεμα. Δεν δικαιουσαι σε αυτον τον χωρο να κανεις φασαρια και χαβαλε ενοχλοντας τους αλλους. Νομιζω ειναι αυτονοητο και απολυτως λογικο.
Ειπαμε κι εγω ψιθυριζω και θα πω κατι δεν εχω προβλημα με αυτο προς θεου και θα κανω και κανα καλαμπουρακι με την παρεα μου αλλα χαμηλοφωνα, χωρις να ενοχλω τους διπλα μου και οχι καθολη την διαρκεια της ταινιας. Το προβλημα ειναι οταν παρεες συμπεριφερονται οπως ειπα λες και ειναι στο σπιτι τους, μιλωντας δυνατα και μαλιστα επιδεικτικα. Δηλαδη ξερουν οτι ενοχλουν απλα στα @@ τους. Αυτο οχι δεν το δεχομαι γιατι ειναι δειγμα αναισθησιας. Παντα κατα την γνωμη μου.
Θα λενε τωρα: "Καλα που αποκλειστηκανε απο τη Σιενα και δε μας πετυχαν στον ημιτελικο στη Βαρκελωνη."
δηλαδη εμεις ημασταν ασεβεις?
και επειδη πολλοι δεν πολυ καταλαβατε θα σας πω εγω την ιστορια μας
μεγαλη παρεα 10 ατομα καθησαν δευτερη σειρα εγω και ο τνφ στην 4 και αλλα δυο παιδια στη 5
κλασσικα εγω και ο τνφ λεγαμε τις μαλακιες μας χωρις να φωναζουμε αλλα λογικο ειναι να γελαγαμε καμια φορα
τα παιδια στη 2 σειρα που ηταν μικροτεροι μας μιλουσαν ,η αληθεια ειναι οτι εγω 2 σειρς πισω δεν τους ακουγα
ξαφνικα ακουγετε μια κραυγη αλλα κραυγη οχι μαλακιες ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (στην αρχη νομιζα οτι το ειπε καποιος απο μας για πλακα),ε αν θελετε τη γνωμη μου ο τυπας ηθελα απλα να το παιξει μαγκας στη τυπισα που ειχε, ισα ισα αυτος ενοχλεισε με τη κραυγη οχι τα παιδια που στο κατω κατω παιδια ειναι και θελουν να μιλησουν περισσοτερο αν δε κανουν χαβαλε τωρα ποτε θα κανουν?
Δλδ αυτο δεν ειναι spam εδω ?.....
Oπως τα λεει ο μαστερ ειναι αλλα η τυπισα δε νομιζω οτι ηταν γκομενα του...νομιζω πως ηταν η μανα του αλλα παλι...μπα δεν παιζει
Ειπαμε οτι ο τυπας που γκαριξε μεσα στην αιθουσα και παρακολουθουσε μετα, σαφως δεν ειναι νορμαλ τυπος ουτε και τον δικαιολογησε κανεις. Ομως αυτο που λες στην τελευταια προταση, οτι επειδη ειναι παιδια πρεπει τωρα να κανουν χαβαλε, συγνωμη αλλα το βρισκω λαθος...
Πληρωνουμε για να μπουμε στο σινεμα φιλε...θελουμε να δουμε την ταινια... δεν θελουμε να ακουμε παιδια να κανουν χαβαλε (δυνατα οπως ειπα, και με τροπο ασεμνο και προκλητικο).
Σκεψου το αλλιως.... εισαι στο σπιτι σου και κοιμασαι στις 5 τα ξημερωματα και το γειτονακι σου επειδη ειναι παιδακι και θελει να κανει χαβαλε, δικαιολογειται να βαλει την μουισικη στην διαπασων και να πεταει δυναμιτακια εξω απο το παραθυρο σου? Επειδη ειναι παιδι και θελει να κανει τον χαβαλε του?
Σορρυ αλλα δεν συμφωνω με αυτο, οπως σου ειπα υπαρχουν πολλα μερη που μπορει καποιος να παει και να κανει χαβαλε χωρις να ενοχλει αυτους που δεν εχουν ορεξη για χαβαλε, αλλα για να δουν μια ταινια πυο την πληρωσαν. Αμα ηταν τσαμπα το σινεμα, οκ να το δικαιολογουσα. Ομως πληρωνεις φιλε και το ποσο πλεον δεν ειναι της πλακας για να σου χαλαει την διασκεδαση το καθε πιτσιρικι που θελει να διακωμωδει τις ταινιες...
ok δε διαφωνω ουτε εμεις κανουμε τετοιες καφριλες απλως σε τετοιου ειδους ταινιες οι περισσοτεροι πανε για να γελασουνε οχι για να βυθιστουν στη μαγεια ετσι?
και γελασε ολο το σινεμα και χειροκροτηματα κτλ
τωρα αμα ειναι καμια σοβαρη ταινια να κατσουμε να παρακολουθησουμε σοβαρα
αυτο πιστευω εγω.
^^ Eχεις δικιο, απλα ηθελα να κανω μια υποχωρηση στην κουβεντα για να μην φαινομαι απολυτος :)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ