oi olympiakoi mas lene na fona3oume ton rouva mas to lene autoi pou kanane fiestes me tin marianta pieridi,,,,eleos skiiiiisteeee!!!!
Printable View
oi olympiakoi mas lene na fona3oume ton rouva mas to lene autoi pou kanane fiestes me tin marianta pieridi,,,,eleos skiiiiisteeee!!!!
αυτα να τα πεις αν συνεχισεις και του χρονου ετσι...οχι με ενα πρωταθλημα καθιερωνεσε σαν ομαδα...φετος συνομωτησε το συμπαν(δηλαδη οι σπαθας,κακος και ΣΙΑ ΟΕ) και βγαινεις πρωταθλητης...αυτα ελεγες και τ 2004 οταν το πηρες και μιλαγες για νεα αυτοκρατορια..αργισες 6 χρονια αλλα τα καταφερες...οποτε μην βγαζεις γλωσσα...γιατι οτι "κανανε" κανεις..και περιφανευεσε απο πανω...
Εμείς έχουμε το κόμπλεξ, ναι. 8-) Διάβασες τα 3 τελευταία σου posts ? Ακόμα το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, για μένα
τουλάχιστον. Ο καθένας έχει την δική του γνώμη,βέβαια. Κάποτε θα το χάναμε το πρωτάθλημα, λογικό είναι.
Λες γιατί πονάει αφού δεν είναι πρώτη φορα... αφού βρε Χρίστο την τελευταία φορά που πήρατε πρωτάθλημα αμυδρά την θυμάμαι.
Κάτι τελευταίο, άμα ο Παναθηναικός πάρει όλους τους τίτλους θα φανεί πόσο κομπλεξικοί είμαστε ? Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου, μάλλον είμαι κομπλεξικός. :fantasy_dreams::fantasy_dreams::fantasy_dreams:
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos..._1925924_n.jpg
πριν παρεις το πρωταθλημα ησουν απλα λαγος...
τωρα π το πηρες εισαι λιγοτερο...εξου κ ο ακεφαλος
Nαι, okay. Συμφωνώ σε αυτό, αλλά σου έδωσε ο Χρίστος αυτή την εντύπωση ? Ότι δηλαδή, θέλει να το χαρεί αυτός κι όχι να το δείξει σε όλους ? Λέει ότι θα πάρει όλους τους τίτλους και εγώ του απάντησα ότι απλά δεν είναι σίγουρο κανένας (τίτλος) για τον Παναθηναικό, δεν άρχισα να λέω ότι ο Ολυμπιακός θα σας πατήσει όλους κι ότι θα πάρουμε τα πάντα στο μπάσκετ κλπ...
Σαν λαγοι φτασαμε στο τερμα οντως.Ευτυχως δεν ημασταν χελωνες.:muhaha:
to fonazo se olous giati merikoi olympiakoi pane na mas to vgaloun sike,autoi pou to piran sta xartia,autoi pou kerdizan penalti ap tin sentra kai nai file mou eisai komple3ikos giati eno eisai ektos kai ap to kyppelo kai ap to prota8lima perimeneis apo allon na mas to sterisei giati den mporeses esy!!auto einai komple3 file mou kai auti einai i logiki mou!!!
Eiπα ποτέ ότι δεν πήρε δίκαια ο Παναθηναικός το πρωτάθλημα ? Είπα ότι περιμένω να χάσει το κύπελλο ? Είπα ότι δεν το έχει σίγουρο, όχι ότι περιμένω να το χάσει. Το κύπελλο είναι 70 - 30 υπέρ του Παναθηναικό για μένα, αν και πιστεύω ότι ο Άρης το θέλει πάρα πολύ και θα παίξει με πάθος.
Μάλλον λες ότι θέλεις κι ότι σε συμφέρει. Κάνε και την αυτοκριτική σου δεν είναι κακό.
ΥΣ. Βρες μου το post που λέω ότι περιμένω να νικήσει ο Άρης στον τελικό κι ότι πήρατε άδικα το πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτά που γράφεις για μένα, τον κομπλεξικό, να μπορείς να στηρίξεις κι όλας. ;)
ΥΣ. Αλήθεια εσύ πρέπει να λυπήθηκες που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το champions league... σωστά ? Αφού δεν είσαι κομπλεξικός.
gianni den ta vazo me prosopa ta vazo me tin omada,,min vlepeis fantasmata apla etyxe na apantiseis esy,,exoun pei polloi gia sike prota8lima 3ero ti lew,,alla gia pes mou,eipes pos den exoume kanena sigouro?? i kano la8os??kai wraia den eisai komple3ikos!!!alla otan den mporeis na nikiseis tis omades pou peftoun,,,gianena kai 3an8i kai anti na mpeis sto thread tou olympiakou na milisete gia ta xalia sas erxesai sto thread tou pao kai mou arxizete me gelakia kai sokolati lagous,,,auto einai KOMPLEX???????????an ta deis pali ta post eseis petaxtikate san na min po,,adiko exo????min prokaleite gia na min pare3igiomaste ok???
Nαι, με εμένα μιλάς όμως. Τα χάλια μας τα έχω πει και τα έχω ξαναπεί. Εγώ ούτε γέλασα ούτε σοκολατί λαγούς έβαλα. Πάντως δεν πιστεύω πως υπάρχει φίλαθλος οποιασδήποτε ομάδας που πιστεύει ότι ο Παναθηναικός δεν παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα.
ΥΣ. Τους σοκολατί λαγούς τους πόσταρε ΠΑΟΚτζής. :D
οταν ακουω για φιεστες που δεν εχουμε ξαναδει στην ελλαδα και το οτι ο παναθηναικος ειναι πρωτος στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ αθλημα του κοσμου επειδη φετος δεησε να παρει ενα πρωταθλημα μετα απο ποσα χρονια, ναι θα γελασω...δεν το κανω συχνα αλλα τετοιου τυπου σχολια ειναι για γελια...το τι προβληματα εχει η δικη μου η ομαδα το γνωριζω και το εχω γραψει...μην εκτειθεστε και πανηγυριστε σωστα να μην γελαμε :)
re eseis apla na koitate tis dikes sas fiestes otan 8a 3anakanete vevaia,ego koitaw tin omada mou kante to ki eseis,simera esteila ena gamominima gia tous panathinaikous kai mou arxisate xa xa xa kai xa xa xou kai lagous den eipa gia olympiakous tipota,,3ero pos stenaxorieste re seis eilikrina,,,alla na krazete otan krazoun kai afiste tous lagous pame se alli syzitisi kai den 8elo,,8elo mono na milaw gia tin omada mou,,,,mporw???
θα μπορουσα να συμφωνουσα μαζι σου, αλλα αυτα τα αστοχα παιδικα σχολια-χιουμορακια ειναι που με κανουν και γελαω (και δεν το λεω ειρωνικα, αλλα πραγματικα)...λες και εχει λιγες φιεστες ο ολυμπιακος, και εχει να παρει κουπα εδω και δεκαετιες... πως να πανηγυριστε? σιγουρα οχι με τετοιου τυπου σχολια διοτι α) ειναι αστοχα β) δειχνουν πως ακομη και τωρα ασχοληστε με τον ολυμπιακο που σημαινει οτι η στεναχωρια που εχει προκαλεσει ο θρυλος ολα αυτα τα χρονια ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερη απο την προσωρινη στεναχωρια μου για το οτι η ομαδα μου παιζει καταρχας κακο ποδοσφαιρο...
Συνονόματε, θα με κάνεις να ξεθάψω από το αρχείο μου ένα χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Δημόπουλου!!!
Είπες την λέξη κλειδί........"ξεθάψω".:P
ok re sy ego asxoli8ika me ton olympiako protos,,an deis pali to proto mou post simera 8a deis pos asxoli8ika me ton olympiako!!exete xortasei fiestes ki alli 8elete,,,afiste mas tora na milame emeis gia xorografies kai fiestes,,eseis exete pio sovara pragmata na peite,,opos me poious 8a pai3ete playoff,,posa lefta 8a parei o vazelos an apokleistite kai den mpeite omilous,ti paixtes 8a parete kai me ti lefta!!!