ναι αλλα σε εσενα κανεις jb στα S δεν γινετε (ακομη)
Printable View
ναι αλλα σε εσενα κανεις jb στα S δεν γινετε (ακομη)
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το ps1 κατι το ειχες κανει!!! :p
Γεια σας σε ολες και σε ολους σας ειμαι καινουριος στην κοινοτιτα σας ,αυτο το θεμα μου φανηκε ποιο σχετικο για να γραψω ενα γεια!!χαιρομαι που βρηκα μια αλληνικη κοινοτητα δημιουργημενη για το PS 3!!!
εχω ενα PS3 80 GB το οποιο επεσε στα χερια μου , με μια δυσλειτουργια , μολις μου επιτραπει να δημιουργισω νεο θεμα στα τεχνικα θεματα θα ζητησω τα φωτα σας !!
Σπουδαζω ηλεκτρονικος και με ηλεκτρονικα ασχολουμε συνεχεια!
epeiksa shmera ....4.30 me 21.00 omonoia............
Δεν ξέρω αν το χρειάζεσαι ακόμα αλλά ας στα γράψω τώρα που το έχω στα χέρια μου. Δεν στο στέλνω με pm για την περίπτωση που το χρειάζεται και κάποιος άλλος.
ΥΓ: Οι μέρες 19-20-21 είναι εντελώς τρελές. ΜΗΝ με παρεξηγήσετε ΟΤΙ μα ΟΤΙ κι αν γράψω!!Quote:
1η μέρα: Μακαρόνια βραστά, 1 κ.γ. τυρί τριμμένο.
2η μέρα: Ρύζι βραστό, 1 κ.γ. τυρί τριμμένο.
3η μέρα: Μπριζόλα - μαρούλι ή αγγούρι.
4η μέρα: Μπριζόλα - μαρούλι ή αγγούρι.
5η μέρα: Μπριζόλα - μαρούλι ή αγγούρι.
6η μέρα: Κοτόπουλο - μαρούλι ή αγγούρι.
7η μέρα: Κοτόπουλο - μαρούλι ή αγγούρι.
8η μέρα: Κοτόπουλο - μαρούλι ή αγγούρι.
9η μέρα: Μπιφτέκι (χωρίς ψωμί) - μαρούλι ή αγγούρι.
10η μέρα: Μπιφτέκι (χωρίς ψωμί) - μαρούλι ή αγγούρι.
11η μέρα: Μπιφτέκι (χωρίς ψωμί) - μαρούλι ή αγγούρι.
12η μέρα: Πατάτες (τηγανιτές) - χόρτα - φέτα, 1 κ.γ. λάδι.
13η μέρα: Πατάτες (τηγανιτές) - χόρτα - φέτα, 1 κ.γ. λάδι.
14η μέρα: Μοσχάρι βραστό (χωρίς το ζουμί).
15η μέρα: Μοσχάρι βραστό (χωρίς το ζουμί).
16η μέρα: Χόρτα - λεμόνι.
17η μέρα: Χόρτα - λεμόνι.
18η μέρα: Χόρτα - λεμόνι.
19η μέρα: Μήλο - αχλάδι.
20η μέρα: Μήλο - αχλάδι.
21η μέρα: Μήλο - αχλάδι.
22η μέρα: Ρύζι - γιαούρτι.
23η μέρα: Ρύζι - γιαούρτι.
24η μέρα: Κέικ.
- Απαραίτητα να πιεις 2-3 λίτρα νερό την μέρα,
- καφές ΜΟΝΟ σκέτος Ελληνικός,
- όλα τα φαγητά ανάλατα και χωρίς λάδι,
- κάποια φαγητά (πχ μπριζόλα ή κοτόπουλο) μπορείς να τα αντικαταστήσεις με αντίστοιχα σουβλάκια,
- οι ποσότητες που θα φας είναι μέχρι να χορτάσεις,
- δεν ευθύνομαι για τυχόν τυπογραφικά λάθη.Υπεύθυνος είναι ο δαίμων του πληκτρολογίου και η κούραση! :Ρ
ΠΑιδια μια ερωτηση , γραφω εγω ενα μυνημα στον επεξεργαστη κειμενου φυσικα πατω προεπισκοπηση και μετα πατω δημοσιευση μυνηματος , μολις δημοσιευτη , μπορει να θελω να διορθωσω κατι , εψαξα αλλα δεν βρηκα πουθενα καποιο κουμπι που να λεει Edit ή επεξεργασια και εχω δει σε αλλα φορουμ που ειμαι μελος , πλατφορμας vBulletin ,οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτιτα.Μπορει βεβαια και να μη το βλεπω αλλα πειτε που ειναι!
Κατι αλλο που θελω να σας πω ειναι οτι οταν εγινα νεο νελος εκει που πρεπει να διαβασουμε τους κανονισμους και να πατησουμε το κουμπι αποδεχομαι εμενα μου το ειχε κενο δεν ειχε κειμενο τιποτα!! οποτε συνεχισα κανονικα την εγγραφη μου , τωρα δεν ξερω μπορει και να ειναι προβλημα του υπολογιστη μου αλλα κοιταξτε το καλου κακου!!θεωρησα να το επισημανω!
την 24 μερα θα τρωω μονο κεικ?!!!χαχαχαχα
Φιλε μου Γιαννη(melni) τι κανεις??
E, ρε κλάμα ο Γκόντζος!Χαχα!
:) :) :) :)
Ειμαστε καλαααααααααααααααααα ?
Α καλά....