O geogoku είχα δει τυχαία ότι έχει βάλει ένα για ανταλλαγή.
EDIT: νμζ δλδ, σόρυ αν κάνω λάθος στο όνομα
Printable View
Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω κάποιο cooler για ps4 http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...ooler&_sacat=0
αξίζουν πιστεύετε; κάνουν δουλειά ; υπάρχει κάποιος που να έχει να μου πει εντυπώσεις;
επίσης η χρήση κάποιας βάσης (από λάπτοπ) συνιστάτε ; ή μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στα USB Ports?
Προτιμοτερο ειναι να εχεις την κονσολα σε ανοιχτο μερος και να αεριζεται σωστα.
Αντι να παρεις ενα cooler, παρε το TLOU. Θα ειναι καλυτερη επενδυση.
κοιτα αν δεν το θελει και το δινει σε καλη τιμη........εγω εχω αγορασει promo και τι εγινε το πηρα 30 τοτε που εκανε 50-60 ευρω (νομιζω ηταν το pro2013).
Ενταξει τα παιρνουν τσαμπα και τι εγινε γιατι αυτα που εχουν μαζι με τα ps3,ps4,vita και δεν τα θελουν και τα πουλανε μεταχειρισμενα η και καινουργια το ιδιο δεν ειναι...;)
μια ερωτηση
τι διαφορα εχουν τα promo games????
καμια απλα ειναι σε κουτι απο CD ....οπως αυτο
*edit*
"Αχαχα τωρα το ειδα τι ειχε γινει στο παραπανω post "
Δεν χρειαζεται κανένα cooler το ps4. Για τις δικές του αναγκες έχει ενσωματωμένο.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ποια είναι η καλύτερη τιμή για ps4 από Ελλάδα με ea sports ufc bundle? αύριο θα αγοράσει ένας φίλος απο midis market με KILLZONE
Ακυρο σβηστε το.
Εχω μια απορια παιδια, επειδη ειμαι καινουριος κατοχος του PS4 και δεν γνωριζω πολλα πραγματα, διαβασα στις προηγουμενες σελιδες πως φτιαχνεται δευτερευοντα account, πως γινεται αυτο? Πως μπορω να φτιαξω primary account ή οπως τα λετε εσεις? Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, ευχαριστω.
Settings>Users>Create User
Ερώτηση είναι ή εκτίμηση?
Δεν υπάρχει περίπτωση ban. μπορείς να έχεις 16 διαφορετικούς λογαριασμούς οποιουδήποτε region.
Πως γινεται ομως να κατεβασω το plus και στο αλλο account? Το εχω κατεβασει στο βασικο μου account αλλα δεν ξερω πως να το εχω και στο αλλο. Και τα δυο account μου ειναι ελληνικα.
Τη συνδρομή τη μοιράζονται όλα τα account.
Γιατί δεν έχεις κάνει primary το προφίλ που έχει τη συνδρομή.
Υπάρχει περίπτωση να έρθει το ea access στο ps4? http://www.unboxholics.com/media/k2/...ad8e5f0_XL.jpg