199€ ps4;
Τσάμπα.. Βλέπω αύριο να ξεπουλάνε οι κονσόλες
Printable View
199€ ps4;
Τσάμπα.. Βλέπω αύριο να ξεπουλάνε οι κονσόλες
Δεν υπάρχουν και πολλές από αυτές Mike, αλλά ό,τι έχει μείνει θα φύγει με το καλημέρα.
Από τηλεόρασης τι λέει?Έχει καμία καλή 4Κ?
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τηλεοράσεις θα βρεις εδώ. Συγκρίνοντας στα γρήγορα τώρα δύο μοντέλα και με τιμές skroutz, είναι τσεκαρισμένο πολύ πιο κάτω αυτές οι τιμές.
Oculus Rift 500€ στο public..
Color me surprised!
Ps4 199 θα είναι παντού απο οτι διαβαζω είναι τιμή απο Sony :D
Edit
Βλέπω σε games υπάρχουν μερικές καλές προσφορες ποιο πολυ σε xbox όπως χειριστήρια το elite 90 ευρώ.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν αγοραζω την special edition του Uncharted 4 με 28 λιρες απο εξωτερικο και η απλη εκδοση στο Ελλαδα κανει 40 τι να λεμε τωρα...
Οι περισσοτερες προσφορες των εγχωριων αλυσιδων/καταστηματων για οσους γνωριζουν και ψωνιζουν απο εξωτερικο, ειναι απλα για γελια.
Εαν εβγαζε τετοιες προσφορες η mm στο Γερμανια θα τους περναν με τις πετρες.
Εδω ομως βρισκουν & τα κανουν, γιατι ειπαμε "λεφτα υπαρχουν".
Επισης τι εκπληξη πηρα σημερα οταν ειδα στο κεντρο του Ηρακλειου κολλημενα διαφορα αυτοκολλητα bf σε μικρομαγαζα.
Εμαθε και η κουτση Μαρια τα bf...
Ο κοσμος στα μαγαζια παντως ηταν ελαχιστος.
Το βλέπω το "black Friday" των public... ντάξει.. ελπίζω το αστειάκι να μας το κάνουν μόνο φέτος τουλάχιστον και να μην επαναληφθεί.
Το ξεστοκάρισμα του fat που έκαναν οι Άγγλοι (με πολύ καλύτερες προσφορές και τιμές) πριν βδομάδες εδώ το λέμε black friday.
Ταινίες σε προσφορά = 8.
Το Uncharted 4 είναι προσφορά λέει 40€. Και σήμερα τόσο ήταν αλλά τέσπα..
κ του πλαισιου δε μου ειπε κατι το δηθεν b.f. απo games μαυρα χαλια.
Xbox One S δεν βλέπω πουθενά, οπότε αύριο πάω πλαίσιο χαλαρός να παραλάβω το Xbox One μαζί με το Gears :P και αν βρω στα Public στην Αγία Παρασκευή Forza Horizon 3 με 42€. Δεν βλέπω ούτε εξωτερικό να παίζει σε καλύτερη τιμή.
τι να πω,ουτε κ με του public ικανοποιηθηκα. δεν ειδα κατι που να ηθελα.μονο τo recore θα επαιρνα αλλα παπαρια,πρεπει να παω απο 'κει.δε γινεται online. για οποιον δεν εχει κονσολα ειναι μελακι ολος αυτος ο τζερτζελος με τις τιμες,για οποιον εχει κ ψαχνει παιχνιδια...τζιφος. σκρουτζ παντοτινη αγαπη!
Ναι γενικά μέτρια πράγματα. Περίμενα και για τηλεοράσεις μήπως βρω τίποτα, αλλά τσίφος. Χριστούγεννα TV.
Γενικά ότι δώσανε οι εταιρείες.
Το Public έχει μια Α ποικιλία σε σχέση με τους άλλους πάντως. Θα τσεκάρω και τα comic μήπως βρω τίποτα ενδιαφέρον.
Πάλι καλά που έκλεισα από το Πλαισιο το Xbox μαζί με Gears και Gold συνδρομή..
Μιχαλη ξανασκεψου το... Μολις ειδα αυτο απο το site με τις προσφορες που κοιτας και εσυ κιολας...
Μηπως να αγορασεις την κονσολα απο το εξωτερικο;
Δεν ξερω τα μεταφορικα ποσα βγαινουν ρε γμτ.
Edit
Free shipping λεει απο κατω αλλα δεν ξερω εαν περιλαμβανει την Ελλδα.
Δοκιμασε να την αγορασεις και πες μας εαν περναει γιατι ψηνομαι και εγω (εχει και bundle με παιχνιδια που με ενδιαφερει).
Edit
ΑYTEΣ ειναι προσφορες για το S.
bioshock the collection 32,90.
uncharted 4 34,60.
τα καλυτερα που βρηκα στο σκρουτζ τωρα.
Πέρα από μερικές τηλεοράσεις οι προσφορές του public είναι black comedy. Τραγικοί....
για κλαματα γενικως το Black friday της Ελλαδας.
To Game δε νομίζω να στέλνει κονσόλα στην Ελλάδα λόγω βάρους.
Αυτό από το site της MS το είδα και αν δεν κάνω λάθος βγαίνει στις 230 λίρες. Απλά τέτοιες αγορές απο εξωτερικό τις φοβαμαι τι θα γίνει αν θα τρέχω με εγγυηση..
Δεν ξέρω λογικά κάπου στα 270-280 ευρώ βγαίνει αν δεν κάνω λάθος. Δεν λέω καλή προσφορα, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Επίσης το Halo το βρίσκεις παμφθηνα πλέον σε αντίθεση με το Gears.
Edit: Δεν μπόρεσα να κάνω αγορά από το site της MS και από Game είναι αυτό που ειπα για αγορές ανω του 1kg.
Όπως γράφουν και οι ίδιοι:
Limits on international orders
Unfortunately, we are unable to ship orders weighing over 1,000g (1kg) outside of the UK. This includes all hardware and special editions. This is a limitation of our international courier. We’re sorry for any inconvenience.
Read more