^^ Οχι μονο στο προσωπο, κανει και την φωνη :) Δειτε το making off, ειναι πολυ καλο ;)
Printable View
^^ Οχι μονο στο προσωπο, κανει και την φωνη :) Δειτε το making off, ειναι πολυ καλο ;)
αν και νωρις για να πουμε κατι τετοιο, αλλα η γενια του PS3 κλεινει με το καλυτερο τροπο με την ND να κανει ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια για τη κονσολα
Εμένα πάντως η ομοιότητα της Ellie με την Helen page, μου φάνηκε πολυ μεγάλη οχι τόσο στην εμφάνιση (μετά την αλλαγή, γιατι όταν παρουσιάστηκε αρχικά το παιχνιδι στα VGAs ήταν ίδια), όσο στην συμπεριφορά, ο ρόλος της Ellie ταίριαζε τέλεια στο profile της page και στους ρόλους που έχει παίξει.
Απορώ πως η Sony, δεν ήρθε σε κάποια συνεννόηση μαζί της μιας και έχουν ήδη συμφωνία για το beyond.
Αν με ρωτουσες πριν γίνει η δήλωση πάντως, θα έλεγα ότι και τα 2 studio ήθελαν την page αρχικά και τελικά αποφάσισαν να κάνουν μαζι της το beyond και για αυτό άλλαξαν και την εμφάνιση της Ellie στο TLOU.
Η ηθοποιος που διαλεξαν για την Ellie ηταν αποφασισμενο πολυ πριν την πρωτη παρουσιαση του παιχνιδιου.
Anyway, δεν δινω δεκαρα για τα παραπονα της Page, δεν θα πεινασει και δεν ειναι η μονη που δικαιουτο να εχει τα χαρακτηριστικα αυτου του προσωπου. Τι δηλαδη αυτη δεν εχει σωσια στις ταινιες της? Ή δεν υπαρχει αλλος ανθρωπος στον κοσμο που να μοιαζει οπτικα στην Page? Δηλαδη αν βρω καποιον εγω σε ταινια να μου μοιαζει να τρεξω και να ζητησω λεφτα? Γι αυτο υπαρχει και το disclaimer "οποιαδηποτε ομοιοτητες με προσωπα και γεγονοτα, ειναι εντελως συμπτωματικη."
Η Ellen Page μπορει να παει να κανει κανα shopping therapy να ηρεμησει. Σιγα πια το αμαρτημα.
Στα του παιχνιδιου τωρα, κατι που πραγματικα λατρεψα (που ηταν πολλα προφανως για να πω οτι ηταν το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει) ηταν τα Νotes που μαζευεις και τις ιστοριες που λενε. Πραγματικα ενω σε αλλα παιχνιδια τα notes που μαζευεις ειναι συνηθως αδιαφορα μπλα μπλα και κοινοτυπα, στο Last of Us ηταν πραγματι εξαιρετικα, σε βυθιζαν ακομα περισσοτερο στον κοσμο, σε εκαναν αφου πηρες το ενα note, να θες να παρεις και το επομενο, να μαθεις τι εγινε τελικα. Συγκεκριμενα:
Spoiler!
Spoiler!
^^
Spoiler!
Μόλις το αγόρασα και εγω και περιμένω να φορτώσει για να λιωσω!!! :p
Αν κρατουσαν το παλιιο design θα μπορουσε χαλαρα να κανει μηνυση.
http://img.gawkerassets.com/img/17mw.../ku-xlarge.jpg
Γι αυτο και το αλλαξαν τελικα. ;)
Συμφωνω με τον Αρη, προσωπικα κι εγω αν ημουν στη θεση της θα εκανα μηνυση αν δεν το αλλαζαν.
E oλοι συμφωνουμε... και η Naughty Dog μαζι. Γι αυτο και το αλλαξαν.
Εξου και η αδικαιολογητη δηλωση της Page 2 χρονια μετα και αφοτου αλλαξε....
Καλα δεν ξερουμε ακριβως σε τι context ειπωθηκε, μπορει να την ρωτησαν και απλα να απαντησε, δεν νομιζω να βγηκε απο μονη της και να το εκανε στο ξεκαρφωτο 1,μιση χρονο μετα, αν το εκανε ειναι απλα attention whore κατι που δεν το νομιζω.
Λίγο δύσκολο να έκανε μήνυση ενώ δουλεύει για την Sony... απλά άλλαξαν την φάτσα της Ellie για λόγους political correctness.
^^Α δεν ξερω πως ακριβως εγινε, απο οτι ξερω στο twitter το ανεβασε, τωρα τι και πως ουτε κι εγω ξερω και πραγματικα δεν με ενδιαφερει να σου πω. Πλακα πλακα ολοκληρο θεμα το καναμε και ειναι ανουσιο λολ!
Μετά απο 1,5 ώρα παιχνιδιού μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί φουλ με το παιχνίδι(το έχω βάλει και στο Hard) γραφικάρες και εξελίσσεται τρομερά ως τώρα.Από πυρομαχικά max έχω βρεθεί με 9 σφαίρες και χαζοχαιρόμουνα :P :P
να ρωτησω κατι, εστω οτι στο 1ο Playthought εχει βρει καποιος το 60-70-80% των collectibles. στο 2ο, θα εμφανισει κ αυτα ή μονο οσα δεν ειχαμε βρει
Ηλία, τα εμφανίζει όλα.Λογικό αν σκεφτείς για παράδειγμα οτι κάποια memos δίνουν κωδικούς για χρηματοκιβώτια.
^^ το τελειωσες δεσμονδιε? αν ναι και δεν βαριεσαι, πες την αποψη σου, θα ηθελα να την ακουσω, ιδιως για το κομματι της ιστοριας.
Edit: Επισης αν δεν βαριεσαι ειχα κανει ενα ποστ στην σελιδα 75 νομιζω εβαλα προσφατα το λινκ στον Παυλο, αν θες το τσεκαρεις!
Δεν ξέρω αν το παιχνίδι είναι για απόλυτο 10. Αυτό θα το αποφασίσω στο τέλος. Το μόνο που ξέρω είναι οτι είμαι στο 37%, και το Uncharted απο θέμα gameplay, μπροστά στο Last of Us μοιάζει σαν... παιδί με σύνδρομο down. Πραγματικά μεγάλη διαφορά, αν και είχα τις αμφιβολίες μου στην αρχή, μου αρέσει η old-school λογική του να πρέπει να βρίσκεις supplies για health/ammo, γενικά δεν στα δίνει όλα στο πιάτο και σε κάνει να σκέφτεσαι σε ορισμένα σημεία.
Το παιχνίδι κάνει αυτά τα μικρά πράγματα που είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια σε ΑΑΑ τίτλο. Προσοχή στην λεπτομέρεια παντού. Και γενικά είναι απο τα ελάχιστα παιχνίδια σε αυτή τη γενιά που "μένουν" στο κεφάλι μου για ώρες κάθε φορά που κλείνω το PS3 (μόνο το MGS4 και το GTA IV μου το προκαλούσαν αυτό).
Περισσότερα μετά τον τερματισμό. Πάντως συνιστώ σε όλους να το παίξουν, πρέπει να επιβραβεύουμε τέτοιες προσπάθειες απο studio σαν τη Naughty Dog (μαζί με την Rockstar τις θεωρώ μακράν τα καλύτερα στούντιο του χώρου, πολύ πιο πάνω απ' τους υπόλοιπους).
^^ χαιρομαι που το διασκεδαζεις αρκει παντως να σου πω οτι δεν εχεις δει τιποτα ακομα...