Καποια παιδια που το πηραν απο play.com δεν ειχε ουτε αυτο ζελατινα....
εγω που το πηρα απο videogamesplus.ca ειχε, αλλα ειναι το αμερικανικο με διαφορετικο εξωφυλλο και χωρις χαρτινι θηκη.
Καποια παιδια που το πηραν απο play.com δεν ειχε ουτε αυτο ζελατινα....
εγω που το πηρα απο videogamesplus.ca ειχε, αλλα ειναι το αμερικανικο με διαφορετικο εξωφυλλο και χωρις χαρτινι θηκη.
ΟΚ thnx Dragonpaul :). Μάλλον έτσι τα στέλνει το Blah!...
Virgil, δε νομιζω οτι ειναι θεμα Blah!. Απλα ετσι ειναι το ευρωπαϊκο παιχνιδι. Απο οπου και να το παρεις δηλαδη. Ας πουμε, το Αμερικανικο εχει ζελατινα επειδη δεν εχει χαρτινη θηκη.
Μη ξεχασετε να μου απαντησετε για το ipod του παιχνιδιου, ε? Δηλαδη αν μπορω να προσθεσω δικα μου τραγουδια απο το σκληρο.
δεν νομιζω οτι γινεται αυτο που λες με το IPOD.Ισως με την ελευση του 2.40 firmware να γινει δυνατο, μιας και τωρα ουτως η αλλως δεν γινεται να γινει λογο του οτι το firmware δεν το επιτρεπει.
Εν αναμονη του 2.40 λοιπον.
Thnx Valk! Παντως, σκεψου να γινοτανε. Τι καλυτερο να εισαι πανω στη μαχη και να ακους Peppers! :yay:
Χεχε^^
Εγω παντως και παλι με το soundtrack των διαφορετικων metal gears θα επαιζα! :D
Ρε παιδιά, το dlc που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα είναι απλά η ευρωπαική έκδοση του Database...
Ναι βρε ποιος ειπε το αντιθετο? :D
Μαλλον μπερδεψεις το in game content που μονιμως ανανεωνεται μεσα στο παιχνιδι.
Αν πας στα extras , θα βρεις ηδη καποια καινουργια πραγματακια που εχουν βγαλει!Ειναι 2 καινουργια camos με ειδικες ικανοτητες και ενα καινουργιο τραγουδι για το ipod.Eχουν πει μαλιστα οτι θα βαλουν και καινουργια οπλα, αντικειμενα και νεα ειδη ammo. ;)
Αυτα τα καλουδια θα ανανεωνονται συχνα πυκνα και αυτο ειναι πολυ καλο γιατι δεν εχει σχεση με update του PSN , ειναι εντελως ανεξαρτητο. ;)
Ε ναι μαλλον εγινε λαθος συννενοηση.
Παντως το απιχνιδι ακομα καλα καλα δεν βγηκε και ομως εχουμε ηδη καποιο υλικο να εχει κυκλοφορησει και ενα καταπλικτικο database.Νομιζω οτι προς το παρον πρεπει να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με το υλικο που εχουν προσφερει σε τοσο λιγο διαστημα. ;)
http://www.psu.com/MGS4-tops-one-mil...0004058-p0.phpQuote:
MGS4 tops one million sales in Europe
Posted on June 24th, 2008 at 06:58 EDT
Konami Digital Entertainment announced today that Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots has sold one million copies across Europe since its release on June 12.
The critically acclaimed stealth-action proved to be an instant hit with consumers upon its release, debuting at number one on the UK All Format Charts and becoming the fastest selling PlayStation 3 title in the region to date.
The publisher also confirmed that it shipped a further 25,000 copies of the Limited Edition SKU to retailers across Europe, noting they “were snapped up almost immediately.”
Martin Schneider, Sales and Marketing Director for Konami Digital Entertainment Germany, commented: “The Metal Gear Solid series has again proved its huge potential, and we are delighted with the fantastic response the game has enjoyed at retail.”
“MGS4 is nothing short of a masterpiece – an epic conclusion to the Solid Snake story. We are extremely pleased with the positive feedback we have received from retail and consumers alike, and will keep satisfying their needs with updates to the game’s ‘Extra’ option, and via new content to Metal Gear Online.”
Πλάκα κάνεις... :(
Ήταν σε κανονική θήκη, σαν αυτές που έχουν όλα τα παιχνίδια. Έλεος?
EDIT: Μήπως τους τελείωσαν τα αντίτυπα με θήκες και τα δίνουν τώρα σκέτα? Τι να πω... :notsay:
Καλα, μην τρελαινεσαι... Σιγα... Μια χαρτινη θηκουλα ειναι. Οχι σαν κουτι, απλα πιανει γυρω γυρω την πλαστικη θηκη. Το πιο πιθανο ειναι να επεσε καπου, δεδομενου οτι μετακινειται πολυ ευκολα. Ετσι κι αλλιως -για να σου φυγει το αγχος- δε θα μπορουσε να ειναι used το παιχνιδι, αφου μολις κυκλοφορησε. Κοιτα να το ευχαριστηθεις....
Οχι δεν ανησυχώ μήπως ήταν μεταχειρισμένο! Είναι σίγουρο οτι είναι καινούριο, κάνει μπαμ, και το BlahDVD είναι έμπιστο store. Απλώς θα ήθελα τη χάρτινη θηκούλα, να δείχνει πιο ωραίο στη συλλογή :Ρ
Το οτι θα το ευχαριστηθώ είναι το μόνο σίγουρο! ;)
Ego to exo noikiasei apo to videoclub tha to termatiso dio fores mia sto hard kai mia sto expert alla meta menei tipota allo na kano? Ektos tou online?
Για εμενα μερικα παιχνιδια αξιζει και πρεπει να τα εχεις στη συλλογη σου.
Τα Uncharted GTAIV MGS4 ειναι παιχνιδια που αξιζει να τα εχεις.
Και οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω , για εμενα το MGS4 θεωρω οτι εχει πολυ ψωμι.
μπορεί κάποιος να μου δώσει μια συμβουλή,σε ποιο επίπεδο δυσκολία να παίξω το παιχνίδι?
υπ' όψιν πως έχω παίξει όλα τα προηγούμενα και έχω εξοικείωση.
και κάτι ακόμα,επειδή δεν παρακολούθησα όλο το thread,αυτό το video στην αρχή του παιχνιδιού με κάτι τύπους να χορεύουν τι ρόλο βαράει? δεν κατάλαβα τίποτα..