same here
Printable View
Αρα δεν συμβαινει μονο σε εμενα. Νομιζα πως εφταιγε η συνδεση μου.
Πχ Εδωσα thank στον Hλια , στον Chrono και οταν πηγα να δωσω στον hakoo με ρωτησε αν θελω να βγω απο τη σελιδα.
edit
Λετε να φταιει η διαφημιση που βλεπω κατω απο το ποστ του hakoo?
για να φανεί άμεσα το θενκς, μπορείτε να κάνετε κλικ να πάτε πίσω μια σελίδα (πχ τώρα είμαστε στην 163, κλικ στην 162) και μετά ξανά κλικ στην σελίδα που δώσατε/δεχθήκατε το θενκς (την 163 εν προκειμένω).
Σε εμένα τουλάχιστο, έτσι γίνεται άμεσα.
Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές για τους τελικούς χρήστες τώρα με την νέα έκδοση ή είναι κυρίως για το back-end η αναβάθμιση;
Attachment 3989http://cdn2.dualshockers.com/wp-cont...ckStatue-1.jpg
- - - Updated - - -
Λοιπον οπως βλεπω δουλευει το Image και με αναφορα σε ξενο url και τοπικα, η μοναδικη διαφορα ειναι οτι οντως δεν δουλευει πλεον ο flash uploader και πρεπει να πατησετε το basic uploader , αυτη ειναι και οι μοναδικη αλλαγη προς τους χρηστες (αν θυμαμαι καλα) αλλα δεν αφορα το update, ειναι αλλαγη που θα την εκανα ουτως η αλλως καθως ο συγκεκριμενος κωδικας ειναι μερος του YUI (Yahoo User Interface) και πριν 10 ημερες εντοπιστηκε κενο ασφαλειας, και λογω του οτι το προιον ειναι πλεον EOL η yahoo δεν θα το εφτιαχνε, οποτε και αφαιρεθηκε αυτη η δυνατοτητα απο το forum, απλα θα ριξω μια ματια μηπως μπορεσω και κανω default τον basic για ολους τους χρηστες.
Τις τελευταίες μέρες όταν κάνω edit κάποιο μήνυμα μου, βγάζει το παρακάτω text στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης επιβεβαίωσης επεξεργασίας και πριν επιστρέψω στο μήνυμα μου. Δεν επηρρεάζει κάπου αφού όλα γίνονται σωστά, αλλά προφανώς το αναφέρω μπας και είναι κάποιο πρόβλημα που θα έπρεπε να προσέξεις και να παρέμβεις.
Μισό... :-)
Attachment 4001Quote:
Warning: Only variables should be passed by reference in ..../editpost.php on line 323
το προβλημα ειναι πως θελεις φορτισμα......
εχουν κανει μαλακια απο την Vbulletin, εχουν σπασει κατα λαθος την συμβατοτητα με παλιοτερες εκδοσεις της php, και πεταει γενικα errors, αν και οπως ειπες δεν εχει διαφορα στην λειτουργικοτητα, ειμαι σε διλλημα εαν θα πρεπει να βαλω μια γραμμη κωδικα και να μην δειχνει τα λαθη, η να κανω re-compile apache και php, μαλλον το δευτερο καθως εχω εναν χρονο να κανω update.
Μηπως θα ηταν καλυτερα τα 2 Thread του PlayStation Network, να ηταν κατω απο το ps3 κ οχι αναμεσα απο τα ps4-ps3? αφορα κ τις 2 γενιες κ οχι την μια μονο.
Το εβαλα ετσι επειδη η γενια του ps3 κλεινει, ετσι σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερο να ειναι ποιο πανω το Network Που αφορα και το ps4, παρα κατω απο το ps3 οπως ηταν παλια.
Mια υποενότητα για τα αξεσουάρ και περιφερειακά του PS4 τώρα που είναι νωρίς,
θα φας αρκετή ώρα για να τα διαχωρίσεις/συμαζέψεις μελλοντικά όταν γίνουν πολλά τα θέματα.
παιδια δεν μπορουν ολοι να δημιουργησουν νεο θεμα?
Οχι, πρεπει πρωτα να παρεις τον τιτλο πληρους μελους, και αυτο γινεται μετα απο 50 posts και δυο εβδομαδες απο την ημερα εγγραφης σου.
οκ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.απλα ηθελα να ανοιχτει ενα θεμα για το παιχνιδι "METAL GEAR SOLID V GROUND ZEROES" στο ps4
Eχουμε τόσους φαν του MGS εδώ μέσα που έχει δημιουργηθεί ολόκληρη υποενότητα για τη συγκεκριμένη σειρά.
http://www.ps4forums.gr/vb/forumdisp...d-4-MGS-Series
οοο ναι το βλεπω σευχαριστω
Και πρόσεχε πως θα μιλάς εδώ μέσα για το MGS γιατί αν πεις κάτι αρνητικό θα πέσουνε οι μισοί να σε φάνε. :a050::a050::a050:
Μπα, δικός τους είναι και αυτός δεν είδες; Το μόνο που τον απασχόλησε ήταν το MSG και δεν νομίζω ότι ήταν για τρολάρισμα.
Εχω ενα παραπονο και πιστευω οτι δεν θα ειμαι ο μονος που θα το εχω.Εχετε βαλει minimum 50 post για να μπορεσει καποιος να ανοιξει ενα θεμα.Υπαρχουν ατομα οπως εγω που ειμαι 30 χρονων,ασχολουμαι με το ps3 σχεδον 3 χρονια,ειιμαι πολυ καιρο στο forum,διαβαζω πολλα θεματα,αλλα δεν ειμαι ενεργος πολυ καθως δεν μπαινω στην διαδικασια να απανταω σε πολλα καθως καποιος αλλος χρηστης εχει πει τα ιδια με μενα!!!ετσι για καποιον που δεν λεει την γνωμη του οπως στην περιπτωση την δικια μου αλλα και πολλων εδω μεσα,καλυτερα θα ηταν ενα συστημα με τον συνολικο χρονο στο forum παρα τα post.Γιατι αν θεωρησετε οτι εγω ασχολουμε με το gt5 προς το παρον,το τελευταιο θεμα που καποιος μιλησε γι'αυτο ηταν 16-10-2013,και ετσι θελοντας να ανοιξω ενα θεμα το πεταω οπου να'ναι για να απαντησει καποιος..οποτε πρεπει να βρειτε και γι'αυτο μια λυση...ευχαριστω και ελπιζω να γινει κατι πριν φτασω τα 50 posts!!!xaxaxa!!
οι περιορισμοι εχουν μπει για μια σειρα απο λογους, η μεχρι τωρα εμπειρια εχει δειξει οτι κανουν καλο στο forum, μπορει εσυ απο την πλευρα σου να εχεις ψαξει και να μην εχεις βρει καταληλο θεμα (ετσι φενεται οτι λες) και μπορει οντως να χρειαζοταν να ανοιξεις καινουργιο θεμα, αλλα δεν μπορουμε να εφαρμοζουμε τους κανονες κατα περιπτωση.
Όταν βάζω article στην αρχική
Quote:
Warning: Creating default object from empty value in ..../packages/vbcms/content/article.php on line 1250
Λογικα δεν θα στο ξανακανει, κοιτα το και πες μου.
Καλημέρα.
Υπάρχουν sites που μπορείς να δημιουργήσεις μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι μια ημερομηνία που θες, και να πάρεις το link... Όμως τα περισσότερα βγάζουν link σε html, κι από ότι φαίνεται εδώ στο φόρουμ δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό... Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος τρόπος που μου διαφεύγει, να βάλεις μια live αντίστροφη μέτρηση σε ένα θέμα;;
Ελπίζω να ποστάρω στο σωστό νήμα..
Ευχαριστώ.
πες μου τι ακριβως θελεις να κανεις, παντως html στα posts ειναι απο default off, για παρα πολλους καλους λογους, και δεν σκοπευω να το αλλαξω αυτο.
Μηπως να καταργουσαμε τα greeklish?
Και εγω θα συμφωνησω.
Θα μπορουσε να μπει και μια εξαιρεση για καποιους που γραφουν πχ απο το PS4 που δεν εχει ελληνικα. Για ωρα αναγκης δηλαδη 1-2 μηνυματα. Αν καποιος θελει να γραψει την ιστορια της ζωης του απο το PS4, χαρας το κουραγιο του:a050:
Ναι, αυτό φαίνεται πολύ εύκολα από το User Agent: http://kluge.in-chemnitz.de/tools/browser.php
Τώρα όποιος ποστάρει από PC/Mac/iOS/Android (η πλειοψηφία δηλαδή) και γράφει greeklish, μάλλον δεν χρειάζεται εξαίρεση.
Ποστάρω κάποιες φορές από το Vita οπότε δεν θα ήθελα να καταργηθούν τα greeklish,
το θέμα εξάλλου δεν είναι τα greeklish αλλά με ποιά μορφή τα γράφουμε.
Αναφέρθηκε πιο πάνω ότι μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους λίγους που ποστάρουν από PS3/PS4/Vita, μέχρι να βγει κι εκεί το πολυπόθητο firmware update με ελληνική υποστήριξη...
Ναι αλλα δεν μπορουμε να εχουμε καποιον φιλολογο να διορθωνει... @ Οdys.
Τεσπα εχετε δικιο, καποιοι θα θελουν να ποσταρουν απο Vita/Ps4 και ειναι αδικο να τους βαλουμε στοπ. Οταν μπουν ελληνικα παντως καλο θα ηταν να καταργηθουν.
Edit: ναι οκ υπερ της εξαιρεσης
Απλά κάποιοι που γράφουν greeklish με description δεν τους διαβάζω καν,
εγώ π.χ. αν γράψω με greeklish το οικογένεια θα το γράψω oikogeneia,
τώρα ο άλλος αν κάθεται και το γράφει ikogenia δεν μπαίνω καν στον κόπο να διαβάσω τι γράφει εκτός κι αν είναι μια μικρή πρόταση.
Σωστός, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μπει κανόνας για την ορθογραφία. Οπότε ή κόβονται όλα τα greeklish ή μένουν ως έχουν.
Υπάρχουν και μετατροπείς από greeklish σε κανονικά ελληνικά, πάντως. Είναι πολύ μικρός κόπος. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μικρός στο Vita, καθώς δεν έχω, οπότε διατηρώ μια επιφύλαξη γι' αυτό μόνο.
Κατά τ' άλλα, δεν υπάρχει δικαιολογία αν ποστάρεις από συσκευή που υποστηρίζει ελληνικά. Ούτε καν δικαιολογία για ωρθογραφύες ταίτιου τήπου δεν υπάρχει με τόσα spellcheckers διαθέσιμα, αλλά τέλος πάντων, μην πάμε εκεί :P
Υπάρχουν mods για φόρουμ που μετατρέπουν αυτόματα τα greeklish σε Ελληνικά. Δεν ξέρω με τί επιτυχία, όταν και ο άλλος γράφει ό,τι και όπως του κατέβει, αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα μας ειναι η σαφώς δικαιολογία του γράφω από κονσόλα που δεν έχει Ελληνικά. Ξέρουμε ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες και όχι η ουσία της συζήτησης, τόσο σπάνιες πια που δεν χρειάζονται καν να έχουν και κανονισμό με εξαίρεση.
Deja vu!
Υπάρχει "ειδικό" νήμα.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...E%B1-greeklish!!
αυτο ειναι,δεν μπορουμε ολοι να εχουμε τις ιδιες αποριες,και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει και να μην μπορεις να ανοιξεις θεμα....τελωσπαντων εσεις ξερετε καλυτερα την λειτουργια,σιγουρα για τις αγγελιες ειναι σωστο αλλα σε καποιες ενοτητες θα μπορουσε να ειναι εφικτη η δημιουργια νεου θεματος...
γινεται οταν ο φακελος των pms γεμισει, να βγαινει μια ειδοποιηση καπου ψηλα? υπαρχει χαμηλα στη σελιδα κ την βλεπεις κανοντας μονο page down κ συνηθως δεν το περνεις χαμπαρι.